|
|
#2791 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Marzy mi się Musc Ravageur Frederica Malle
|
|
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Do mojej skromnej jednopozycyjnej listy (Chanel no 19 Poudre), dołącza Orlane Autour du Muguet- niestety niedostępne nigdzie na polskich stronach
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Wtajemniczenie
|
Dulcis in Fundo Profumum
Coco edt Poivre Piquant L'ombre Dans L'eau Harajuku Lovers G Pure Poison Acqua Allegoria Grosselina
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl Edytowane przez Vespertine__Milo Czas edycji: 2011-12-02 o 13:06 |
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
- Perły Lalique
- zapas Eau des Merveilles - Zen Shiseido - Innocent |
|
|
|
|
#2796 |
|
Guerlain Lover
|
Mała aktualizacja
![]() 1. Princess Very Wang 2.Ricci ricci Nina Ricci 3. Wszytskie wersje Shalimara - oprócz Eau de Shalimar, którego mam mały zapas 4. Lolita Lempicka edt - bedzie na Swieta zreszta juz jest kupiona ![]() 5. Flowerbomb edt 6. Zapas Black Cashmere stara wersja ![]() 7. Serge Noir oraz Five o'clock - na razie nawet odlewki wystarcza. 8. Amethyst Lalique - może kupię mamie na Święta, to też sobie poużywam 9. Laura Biagotti wersja "Rose" - kupię dopiero wtedy, jak wykończę klasyka 10. Angel Sunessence Blue Lagoon - poczeka na kolejne lato ![]() 11. Kenzo Summer - lato ![]() 12. Czarna Coco edp
|
|
|
|
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
Nowe zyczonko, ktore moze poczekac: Etro Paisley
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Marc Jacobs Blush 10. Hermes Eau Claire des Merveilles 11.Marc Jacobs edp 12.M. MICALLEF Note Vanille 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. DKNY Golden Delicious-prezent od Mikołaja ![]() 15. L'Eau The One EDT 16. Mat Chocolat EDP 17. Angel Eau de toilette 18. Angel Etoile Seduisante 19. FORBIDDEN EUPHORIA 20.Euphoria EDT |
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek zadziałał (dał odpowiednią ilość zleceń, żebym mogła uskubać potrzebną kwotę
), i Feminite du Bois już do mnie leci.Poproszę więc wąteczek o zadziałanie w kolejnych chciejstwach: krajowe: Fille en Aiguilles zagrabaniczne: Bois et Fruits Bois de Violette Genie des Bois Padparadscha wątku, działaj proszę |
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Zapachowe marzenia do spełnienia - ciąg dalszy
* Frederic Malle Musc Ravageur - 10 ml * Ginestet Botrytis - 10 ml * Amouage Library Collection Opus IV * Amouage Library Collection Opus V * Nasomatto Black Afgano Extrait de Parfum * Nasomatto Pardon Extrait de Parfum * Nasomatto Duro Extrait de Parfum * Kilian Arabian Nights Incense * Kilian Straight to Heaven * Kilian Black to Black * Kilian Cruel Intentions * Designer Shaik Blue Opulent Shaik No. 33 * Designer Shaik Blue Opulent Shaik No. 77 * Kilian Arabian Nights Pure Oud * M. Micallef Patchouli Testowo... * YSL Nu edp * Pro Fvmvm Roma Arso * Pro Fvmvm Roma Battito d'Ali * Montale Black Aoud * Montale Royal Oud * M. Micallef Jewel for Him * Nasomatto Nuda Extrait de Parfum * Nasomatto Absinth Extrait de Parfum * Nasomatto China White Extrait de Parfum * Nasomatto Hindu Grass Extrait de Parfum * Bond No. 9 New York Oud * Kilian Sweet Redemption * Amouage Attar - najchętniej wszystkie Kolejne, właściwie już spełnione marzenie to Blue Opulent Shaik No. 77 ![]() Teraz czekam na spełnienie marzeń odnośnie Pure Oud i innych by Kilian i mam nadzieję, że spełnią się niebawem, w nowym roku
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek znowu się spisał, bo Aniołek edt już do mnie leci
Część flaszek wyleciała z listy, więc robię aktualizację. Flaszki, które chcę kupić w przyszłym roku:1. V&R Flowerbomb edp 2. Dior Miss Dior Cherie edp- będzie, ale edt wątek działa ![]() jak wykończę własne: 1. CK Euphoria 2. TM Angel edp i chciałabym jeszcze Angela (i może Aliena?) A Taste of Fragrance Tylko gdzie je dostać? ale żadnego nie znam Idę w Muglery, nie ma co
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2011-12-09 o 18:36 |
|
|
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
bardzo słuszny kierunek
popieram ![]() i ja też ciężko wzdycham do nowego Alienka, może doczekamy, ze się pojawi
|
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro wątek działa, to i ja wpiszę listę muszmieciów
![]() 1. Angel, The taste of fragrance ( muszę namówić Mikołaja, żeby mi z zagramanicy przywiózł 2. Eau des Merveilles i Elixir des Merveilles, tak mi się spodobały, że własne flaszki będą na pewno 3. Angel, la rose 4. Prada, Infusion d'Iris, ale w okolicach wiosny 5. duże zapasy Cocona ( w trakcie, już dwie flaszki w drodze )6. zapas Innocenta i Trussardi Skin
|
|
#2805 |
|
Zadomowienie
|
Pare zapachowych marzeń zrealizowane więc wątek chyba działa
![]() Aktualna lista: 1. Miss Dior Cherie 2011 EDP 2. Prada Candy 3. Shalimar Initial 4. Play Intense 5. Allure Sensuelle??? muszę ponownie przetestować ale chyba chce je mieć ![]() 6. FdB 7.Jasmin Noir Kochany wąteczku działaj No i jeszcze marzy mi się własna flaszeczka Ange Ou Demon Le Secret ale to już chyb na wiosnę.
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy" - MM Edytowane przez basienka2807 Czas edycji: 2011-12-09 o 18:32 |
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Mały przewrót:
1. kilka ml Angela EdT 2. Dzongkha 3. jakaś lawenda, niespiesznie 4. kapka Jicky 5. kapka Vol de Nuit
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim:
Black Orchid i Etra Ale też: Dune, Philosykos i dalej ZAgorsk |
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Marc Jacobs Blush 10. Hermes Eau Claire des Merveilles 11.Marc Jacobs edp 12.M. MICALLEF Note Vanille 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. L de Lolita Lempicka 15. L'Eau The One EDT 16. Mat Chocolat EDP 17. Angel Eau de toilette 18. Angel Etoile Seduisante 19. FORBIDDEN EUPHORIA 20.Euphoria EDT 21. Fleur de corail L. Lempicka Rezygnuję i skreślam z listy marzeń ![]()
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Konto usunięte
|
Moja lista obecnie wygląda następująco:
F - flaszka O - wystarczy mała odlewka na testy * Bond No9 Nuits de Noho F * Bond No9 Lexington Avenue 0 * Byredo Rose Noir F * Dior Hypnotic Poison Elixir 0 * Dior Pure Poison Elixir 0 * Lutens El attarine 0 * L'Artisan Timbuku 0 * L'Artisan Dzing 0 * Montale Aoud Queen Roses F * Parfum d'Empire Aziyade F * Profvmvm Roma Fiori d'Ambra O * Robert Piquet Visa O |
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
A mi doszły nowe chciejstwa
![]() Black Orchid - jest to chciejstwo niespodziewane dzięki otrzymanej próbce ( Miszona )Elixir des Merveilles - kończą mi się zapasy i coś lżejszego a więc Smok edt Jedno marzenie się juz spełniło - flaszka Chergui pięknie opakowana przybyła do domu i czeka żeby znaleźć się pod choinką A doszło jeszcze jedno marzenie - Rosa Flamenca - ale to chyba dopiero na wiosnę
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
W roku następnym już bym chciała:
- L`Erbolario Ambraliquida (styczeń powinien przynieść - Lubin Idole edp - tak 30ml z piękną flaszką mi wystarczy - Duuuuży zapas Cocona - L`Artisan Dzongkha - Histoires de Parfums Noir Patchouli a na teraz...bym chciała ostatecznie zdecydować się na jakieś olejki z Perfumer's Apprentice ![]() od 3 dni ciągle coś zmieniam edit: i poznać bym chciała: C'est La Vie Christian Lacroix
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2011-12-12 o 20:05 |
|
|
|
|
#2812 |
|
Wtajemniczenie
|
Na mojej liście tylko 4 pozycje:
Dwie z gatunku mission impossible: 1. Sonoma Scent Studio - Femme Jolie 2. CdG - Sticky Cake I dwie bardziej prawdopodobne: 3. Chanel Les Exclusifs - Cuir de Russe 4. Burberry Woman
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2814 |
|
Konto usunięte
|
Chcieć:
Patchouli intense Molinard Violette divine Berdoues She wood velvet forest wood Dsquared2 Oj chcieć... |
|
|
|
|
#2815 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Marzy mi się Bvlgari Mon Jasmin Noir i Gucci Flora Eau Fraiche. Cała reszta wishlisty może poczekać.
|
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej upragnione:
PULP Byredo i Tubereuse Couture - Parfumerie Generale nr17. Potem wszelkie odmiany Merveilles Hermesa - pomyśleć, że tyle lat omijałam kuleczkowe flakony szerokim łukiem, a teraz bach - miłość na zabój. Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2011-12-15 o 15:01 |
|
|
|
|
#2817 |
|
Rozeznanie
|
Shalimar. Duzo Shalimaaaarrrrrrr!
|
|
#2818 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedno marzenie zapachowe spełnione Dzisiaj kupiłam Montale Aoud Queen Roses |
|
|
|
|
|
#2819 |
|
spin doctor
|
A ja bym chciała Trouble Boucheron
|
|
#2820 |
|
Wtajemniczenie
|
Postanowiłam sobie stworzyć pełną liste marzeń...troche tego wyszło
![]() Pogrubione mam (słabo, długa droga przede mną) Turmalin Black Cashmere Rock Crystal L'eau trois Mystra Bois d'Encese Idole edp Idole edt Szulc Sel de Vetiver Montal Full Intense Chene Fumidus Chaman's party Bois d'Ombrie Patchouli SMN Oud royal Gris Clair i dwie nowości dzisiaj dopisałam ![]() Sombre Negra Yosh Odin NY 07 Tanoke przynajmniej do spróbowania
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

)