Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-18, 20:54   #2881
ilkas
BAN stały

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Ilkas a jakieś gadżety upolowałaś?
powiedz mi jeszcze ile dałaś za podusie?
tak myślałam,że kiszka będzie, myślisz,że wózek można na miejscu kupić?

niee, w końcu nie kupiłam żadnych gadżetów. Tak byłam nastawiona na wózki i ubranka, że jak się zawiodłam to mi się potem już nic nie chciało
Za poduchę dałam 124zł.
Ogólnie na każdym stoisku można było wszystko kupować więc myślę, że wózki chyba też. Co prawda na niektórych stoiskach stało b. mało modeli, ale może mieli gdzieś na sprzedaż pochowane.
Na niektórych wózkowych było pełno więc chyba musieli sprzedawać.
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 21:03   #2882
BlackSanctum
Zakorzenienie

Moje dziecię się napina u mnie w brzuchu i mnie ciśnie w coś.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-08-18 o 22:38
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 21:05   #2883
LadyWhisper
Zakorzenienie

dziewczyny o taką wkładkę do fotelika chodzi?
http://allegro.pl/wkladka-materacyk-...549696720.html

http://allegro.pl/wkladka-do-fotelik...556816764.html

czytałam, że foteliki z zestawu 3w1 z Roana tej wkładki nie mają, więc coś takiego trzeba dokupić tak?

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 21:34   #2884
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Nie słucham na codzień takiej muzyki ale muszę przyznać że mocne i ma kobieta talent !!

Ja to w ogole nie kumam ludzi, naprawdę wkurza mnie jak oczekują szacunku a nie mają go do innych. Ja tak nie z gruszki ni pietruszki ale byłam dziś w ccc i była babka która przymierzała buty i kumacie zzdjęła jedna pare z półki przymierzyła ledwo co włożyła do pudełka odepchnęła je i dawaj nastepne i tak chyba z 6 par porozwalała aż mi sie krew gotowała a jakby jej zwrócić uwage to powie że pracownice ccc od tego są żeby to posprzątać :[ jestem na takie przeczulona od pracowania w sklepie. A potem wychodzi taka na ulice wyzywa młodych, ciężarne co to miejsca w autobusie chcą :/

A Djerba Twojej "przygody" nawet nie skomentuję bo to oczywiste co o tym myślę, przykre bo (o czym pewnie niestety dobrze wiesz) w PL jest dużo tego typu osób co to nawet nie powiedzą ale pomyślą lub popatrzą krzywo.
ano...wiele osób mi mówi...teraz to już jest inaczej niż kiedyś..już nie ma takiego rasizmu. nie ma? a skąd oni o tym wiedzą..jest i ja się z tym baaardzo często spotykam...
dlatego boję się, żeby mąż zrobił prawko i jeździł autem...podejrzewam, że dużo ludzi może robić mu na złość :/ a nie chciałabym go stracić przez jakiegoś d.ebila.
Stary 2012-08-18, 21:39   #2885
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
ano...wiele osób mi mówi...teraz to już jest inaczej niż kiedyś..już nie ma takiego rasizmu. nie ma? a skąd oni o tym wiedzą..jest i ja się z tym baaardzo często spotykam...
dlatego boję się, żeby mąż zrobił prawko i jeździł autem...podejrzewam, że dużo ludzi może robić mu na złość :/ a nie chciałabym go stracić przez jakiegoś d.ebila.
Ludzie są okropni na prawdę. Masz kochanego (mega przystojnego przy tym) męża, piękną córkę i mogłabyś sobie żyć spokojnie w szczęściu gdyby nie debilni ludzie

Wiem, można powiedzieć "wrzuć na luz" ale to nie jest takie proste, kiedy się stanie po tej stronie barykady, że to nas wyróżnia jakaś inność
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 21:42   #2886
djerba
Wtajemniczenie

btw. Black pojechałam po te śledziki i wcisnęłam caaałe pudełko po giżycku

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ludzie są okropni na prawdę. Masz kochanego (mega przystojnego przy tym) męża, piękną córkę i mogłabyś sobie żyć spokojnie w szczęściu gdyby nie debilni ludzie

Wiem, można powiedzieć "wrzuć na luz" ale to nie jest takie proste, kiedy się stanie po tej stronie barykady, że to nas wyróżnia jakaś inność
Ahhh no...niestety nigdy nie będę mogła żyć spokojnie...zawsze był i będzie podział na białych i czarnych
nie chcę też, żeby moje dzieci ucierpiały na tym
Stary 2012-08-18, 21:43   #2887
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zobaczcie jaki dzisiaj wyhaczyłam kombinezon w rozm 62 reserved z tablicy.
pojechałam do babeczki, bo niedaleko mieszka.
30zł
Cudny

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wczoraj wyczytalam nowy zabobon
Odslaniasz lekko palcem dolna powieke oka i szukasz naczynka krwionosnego w ksztalcie liery V Jezeli jest po lewej stronie to na dziewczynke, jak po prawej to na chopca

U mnie jest po prawej
Poprawiłaś mi humor

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Ja pajacyki składam tak, że rękawki na wprost do siebie, a poetm tylko przez pól z długosci, tak samo bodziaki. Dążę do uzyskania prostokątów
mam nadzieje, że jakoś to wytłumaczyłam
Perfekcjonistka

Cytat:
A odnośnie sylwetki, to też mi jest ostatnio trudno. Krępujące to strasznie jest i nie czuję się dobrze jak ktoś zwraca uwagę " o, urosły ci cycki" (od razu mam myśl " a co, wcześniej coś było nie halo?", a jak usłyszałam tekst ze słowem "gruba" to już w ogóle. Jakieś mi się to nie na miejscu wydaje, skoro zawsze byłam chudziną i jestem nadal (rozm XS), takie usilne podkreślanie i wyskakiwanie z tekstami. Zmienia się troszkę, to jest normalne w tym okresie i zmiany są bardzo subtelne, ale ja jakoś nie mam potrzeby mówić do ludzi jak tylko do nich przyjdę i nie zapytam nawet o nic jeszcze, tylko od progu rzucić coś o cyckach, albo pytać o to Tżta;/ bardzo to dla mnie niesmaczne i nie czuję się dobrze. Przez takie komentarze noszę luźniejsze rzeczy, nie dlatego, że nie cieszę się z brzuszka, tylko czy druga kobieta, która to mówi, nie może wykazać trochę taktu i sobie darować?
Eh..
Olej. Wiesz doskonale, że chamów nie brakuje

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
kupiłam tą poduchę. jejku mam nadzieję, że cokolwiek pomoże chociaż, bo noce są dla mnie ostatnio koszmarne

wiem o czym mówisz, bo też tak mam. Cieszę się, że brzuszek rośnie, lubię na niego patrzeć, ale jak mam się ubrać w coś do wyjścia, albo widzę jak się nie mieszczę w jeansy to mnie szlag trafia. A czasem jak podłapię dołka, to ryczę jak bóbr, że jestem gruba, niekształtna, że gdzie moja tali..i takie tam

Ja już wiem, że chcę tylko ten wózek Miałam nadzieję, że zobaczę go dziś na targach, że pomacam, pojeżdżę, popytam...ale nie było tej firmy

Marsi co do targów to kiszka straszna. Spodziewałam się czegoś lepszego. Ogólnie mało firm. Niektóre firmy wózków mają np wystawione tylko 2-3 modele i koniec. Roan który mnie interesował nie miał w ogole stoiska.
Z mebelkami widziałam tylko chyba jedno stoisko. Z samymi łóżeczkami jest troszkę więcej, ale też w tym stylu co chciałam i widziałam na necie to tam ani jednego takiego nie znalazłam. Te wózki o których pisałaś były więc można wypytać o wszystko, pomacać itd.
Poduszkę udało mi się kupić. Były w sumie na dwóch stoiskach, więc o tyle dobrze, że nie pojechałam na darmo.
Myślałam ogólnie, że będzie tam też trochę ciuszków, jakieś wyprawki ciuszkowe i tego typu rzeczy. a tu dupka. Z ciuszkami było jedno stoisko - jakaś "pieluszkarnia" czy jakoś tak i to by było na tyle. Jak dla mnie baardzo słabo.
To tak jak u mnie - wokół mnie, w odległości dosłownie 2 minut są 4 sklepy dzieciowe - do każdego weszłam dzisiaj i żenada... G. jest. Poważnie.

Cytat:
Dziewczyny, mam nadzieję, że dotarłyście do części posta napisanej na biało)

Djerba: tragiczne;/;/
Mi się bardzo przykro zrobiło raz jak kupowałam witaminy dla kobiet w ciąży na początku. Byłam z przyjaciółką. Mówię nazwę witamin, na co aptekarka, że "ale to są witaminy dla kobiet w ciąży" na co ja, że "właśnie o to mi chodzi" no to ona wzrok najpierw na mnie, potem na przyjaciółkę, potem znowu na mnie... Bo to taka anomalia, że osoba w mojej sytuacji może być w ciąży cnie?? eh..
Debruś, jak wyżej

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Ilkas a jakieś gadżety upolowałaś?
powiedz mi jeszcze ile dałaś za podusie?
tak myślałam,że kiszka będzie, myślisz,że wózek można na miejscu kupić?

Lady to jest jeszcze nic, ja ostatnio w warzywniaku usłyszałam:
- już wie pani co będzie?
- ja mówie, tak chłopak
- ojej, znowu
na co jej koleżanka szturchnęła ją i powiedziała,że jest nienormalna

a co do maxi kinga- to tak jak mówiła złapał się za rozporek i jeszcze zaśpiewał: maxi kingo o yeah babe!
ale batonika też dostałam
A takimi głupotami to w ogóle się nie przejmuję Mało tego, jeszcze bym się sama odezwała to tak, jak mówię, że druga dziewczyna będzie i słyszę: o, szkoda, parka by była. A ja zawsze: dla kogo szkoda? dla pani? bo dla mnie nie, ja się cieszę jak cholera

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Słuchajcie, coś pięknego : http://www.youtube.com/watch?v=J3-gkkCnYr4 To chyba moje marzenie, jeśli chodzi o karierę wokalną. Jak słucham tego teraz na słuchawkach studyjnych, to aż mnie ciarki przechodzą.
Noooo lubię ten głos

Chociaż od jakiegoś czasu kocham w muzyce skrzypce...

http://www.youtube.com/watch?v=LryEIRSQ8xQ

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Ah jeszcze mnie rozsmieszyly teksty ostatnio, bo jak maz jest przy porodzie to potem ma traume i nie chce dotknac zony bo ona go obrzydza i jak ja moge chciec, zeby moj maz przy porodzie byl, czy sie nie boje, ze potem mnie w lozku nie bedzie chcial. Coz, zaryzykuje, nie wyobrazam sobie przejsc przez to wszystko bez niego, nie zostawil mnie przy innych chorych wrecz sytuacjach, to zwykly porod go nie zlamie;-)

nie ma traumy, zapewniam. Zresztą może sobie pójdę sprawdzić teraz tak na wszelki W.?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 22:01   #2888
Debrah
Zakorzenienie

Szaja : dzięki, ale wiesz, najtrudniej olać gdy to są bliskie osoby, np. teściowa. Zawsze chcę "dobrze wypaść", jakoś się przejmuję jej zdaniem i czasem jeden głupi komentarz a dotyka bardzo. A w gruncie rzeczy mamy fajne relacje i poza tym, że jest taka bardzo bezpośrednia i się czasem wtrąci to dla mnie jest do rany przyłóż. Tylko ja mam chyba z asertywnością problemy

Znowu czuję leciutkie bąbelki - ale tak się zastanawiam czy to gazy nie są
Stary 2012-08-18, 22:15   #2889
ILLUSION
Wtajemniczenie

Ja tylko na chwilkę bo lecę spać. Gratuluję poznanych płci! Piękne ciuszki kupiłyście, a najbardziej mi się podoba kombinezon djerby cudo po prostu, też szukam czegoś w tym stylu (misio przy kapturku ekstra!) ale na razie nie znam płci więc nie mam jeszcze ciśnienia
Dobranoc
Stary 2012-08-18, 22:27   #2890
LadyWhisper
Zakorzenienie

Djerba straszne jest to co piszesz.....

Szaja to już nie rzucasz się na męża z pięściami, teraz już bez pięści?

Debrah pewnie Maluch, mi się to do tej pory myli, jedynie kopnięcia rozpoznaję na 100%

Mam straszliwie zatkany nos, wszystko smakuje mi jak trawa a jednocześnie mam taki apetyt, że łoooooo

Stary 2012-08-18, 22:41   #2891
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Djerba straszne jest to co piszesz.....

Szaja to już nie rzucasz się na męża z pięściami, teraz już bez pięści?

Debrah pewnie Maluch, mi się to do tej pory myli, jedynie kopnięcia rozpoznaję na 100%

Mam straszliwie zatkany nos, wszystko smakuje mi jak trawa a jednocześnie mam taki apetyt, że łoooooo
ja też tak mam codziennie z zatkanym nosem

a właśnie..dziewczyny..może jak się uda to mąż wraca za 3 tyg już!!! yeaaa a ja taka nie gotowa jakoś jestem..te 3 tyg to za mało dla mnie na zregenerowanie się i ogarnięcie domu.. heh
Stary 2012-08-18, 22:53   #2892
Debrah
Zakorzenienie

Djerba : Super! A na jak długo byłby z Wami? Cudownie, odciąży Cię, przede wszystkim psychicznie, akurat na bardziej zaawansowany etap ciąży
Stary 2012-08-18, 22:56   #2893
Konto usunięte

No to niech wraca, bo pajęczyną zarośniesz

Donoszę, że mąż absolutnie żadnej traumy nie ma
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-18, 23:01   #2894
Debrah
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35978817]No to niech wraca, bo pajęczyną zarośniesz

Donoszę, że mąż absolutnie żadnej traumy nie ma [/QUOTE]

Haha, Szaja, niemożliwa jesteś))

Hm, a wiecie..odkąd mam te pierwsze body to mnie tak kusi, żeby sobie na nie...patrzeć, i zaczęłam czuć potrzebę posiadania/gromadzenia takich rzeczy:P Chyba zaczynam łapać fazę. Nie gapię się na to ubrano przy Tżcie, leży szafie razem z kocykiem, jakoś mi głupio. Ale jak myślę sobie, że ono sobie tam leży, to mam ochotę wyjąć i się pogapić, bo takkieee jest malutkie:P OMG
Stary 2012-08-18, 23:06   #2895
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Djerba : Super! A na jak długo byłby z Wami? Cudownie, odciąży Cię, przede wszystkim psychicznie, akurat na bardziej zaawansowany etap ciąży
Myślę, że okolice 1,5 ms - 2ms bo chce zrobić wszystko, żeby być przy porodzie..a możliwe, że to się uda bo kapitanowie obiecali mu w tym jakoś pomóc

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35978817]No to niech wraca, bo pajęczyną zarośniesz

Donoszę, że mąż absolutnie żadnej traumy nie ma [/QUOTE]

Taaa...a jak wróci to będzie z 2 razy dziennie pykanko
chyba będzie trzeba wymienić ramę łóżka...bo ta okrutnie skrzypi..próbowałam już zrobić wszystko i nic... a nie chce przeszkadzać sąsiadom i dzieciom :P buhehe

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Haha, Szaja, niemożliwa jesteś))

Hm, a wiecie..odkąd mam te pierwsze body to mnie tak kusi, żeby sobie na nie...patrzeć, i zaczęłam czuć potrzebę posiadania/gromadzenia takich rzeczy:P Chyba zaczynam łapać fazę. Nie gapię się na to ubrano przy Tżcie, leży szafie razem z kocykiem, jakoś mi głupio. Ale jak myślę sobie, że ono sobie tam leży, to mam ochotę wyjąć i się pogapić, bo takkieee jest malutkie:P OMG
ja miałam w ciąży z Sade tak samo z pierwszym ciuszkiem, z tym że wyjmowałam i patrzyłam
Stary 2012-08-18, 23:13   #2896
Debrah
Zakorzenienie

Ufff, Djerba, czyli nie jest ze mną tak źle
Stary 2012-08-18, 23:18   #2897
Konto usunięte

Pfff ja mam teraz też tak
Stary 2012-08-18, 23:31   #2898
LadyWhisper
Zakorzenienie

Djerba super wiadomość no i trzymam kciuki, żeby się udało z powrotem na poród.

Szaja wariatko

Debrah ja najchętniej bym zamieszkała w działach z ubrankami dla maluszków - zresztą mąż też, ale na razie dalej nie pozwala mi nic kupić, także pozostaje mi tylko wgapianie się w te maleństwa

Stary 2012-08-18, 23:55   #2899
ania13.03
Zadomowienie

Dziewczyny, godzine sie nameczylam, zeby 3 zdjecia do klubu dodac Ja to jednak beztalencie jestem Dodalam takie co mialam na kompie ale jak wygrzebie dysk przenosny to wrzuce cos ciekawszego Jutro Was nadrobie bo dzisiaj juz padam na twarz Spokojnej nocki

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 02:02   #2900
sarah67
Zadomowienie

Marsi
mi podoba si e x-lander

ide spac wlasnie wrocilismy z grilla, bylo sporo ludzi

dobranoc
i milej niedzieli Wam zycze
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 08:46   #2901
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

hejka z rana
wcinam śniadanko mężuś zrobił
wczoraj byłam na soczku i po 2 godzinach się zmyłam do domu, bo mi się już siedzieć nie chciało męża zostawiłam, przyszłam do domku , posiedziałam pół godzinki i poszłam spać o 21:30

Miłej niedzieli
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 09:17   #2902
djerba
Wtajemniczenie

dzieńdoberek

wstawać śpiochy!
ja jak zwykle z bólem głowy i cała połamana wstałam...
piękna dzisiaj pogoda, trzeba gdzieś pojechać
Stary 2012-08-19, 09:31   #2903
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hej hej! Ja nie śpię już od jakiegoś czasu, ale się nie odzywałam. Przede mną śniadanie, już mi kichy skręca z głodu... Także wstaję z wyrka i idę do kuchni.

Też dzisiaj źle spałam, niewygodnie mi było... To chyba zależy od tego, jak się moje dziecko układa w brzuchu, bo raz mi się dobrze śpi na lewym boku, raz źle, a zawsze śpię z moją podusią ciążową.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 10:45   #2904
Ewik86
Zakorzenienie

Ale dziś pospałam. Zwykle wstaje o 9, dziś o równej 10. Może wreszcie obędę się bez popołudniowej drzemki Ale dziś piękny dzień się zapowiada

Zapomniałam dodać, że dziś miałam prawie erotyczny sen z Pawłem Małaszyńskim. Całowaliśmy się i kiedy już miało dojść do czegoś więcej obudziłam się na siku A potem śniło mi się, że urodziłam chłopca

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2012-08-19 o 10:47
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 11:04   #2905
eff8
Zakorzenienie

Dzień dobry witam się w niedziele

Nam niestety nie udało sie pospać długo bo córka pobudke zrobiła już o 7 rano :/

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, godzine sie nameczylam, zeby 3 zdjecia do klubu dodac Ja to jednak beztalencie jestem Dodalam takie co mialam na kompie ale jak wygrzebie dysk przenosny to wrzuce cos ciekawszego Jutro Was nadrobie bo dzisiaj juz padam na twarz Spokojnej nocki
to zaraz lece ogladac

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35979210]Pfff ja mam teraz też tak [/QUOTE]

ja jeszcze nie mam nowych ciuszkow ale znajac zycie tez tak bede robic w pierwszej ciazy codziennie przekladalam i ogladalam ciuszki

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 11:13   #2906
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Ale dziś pospałam. Zwykle wstaje o 9, dziś o równej 10. Może wreszcie obędę się bez popołudniowej drzemki Ale dziś piękny dzień się zapowiada

Zapomniałam dodać, że dziś miałam prawie erotyczny sen z Pawłem Małaszyńskim. Całowaliśmy się i kiedy już miało dojść do czegoś więcej obudziłam się na siku A potem śniło mi się, że urodziłam chłopca
Eeee rozumiem, że zaszłaś od pocałunku?

Mnie się śniły takie głupoty, że szok

Najpierw powiedziałam wprost facetowi szwagierki, że chce się z nim przespać, no to szukamy miejsca, ale coś nam nie wychodzi, w pewnym momencie on wyszedł, ja za chwilę za nim a tu on się zabawia z kuzynką mojej przyjaciółki focha walnęłam i tyle
Stary 2012-08-19, 11:20   #2907
eff8
Zakorzenienie

Mi tez się dziś sniły takie rzeczy hehe
Spotkałam jakiegoś kolege z liceum jeszcze i tak miedzy Nami zaiskrzyło że mnie pocałował a pózniej zaczal tak namietnie calowac i dobierac sie do mnie ale kurde nawet we snie bylam porzadna bo mu powiedziałam że nie moge

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 11:55   #2908
laurka23
Zakorzenienie

Djerba to super że mąż może wcześniej wrócić
Ja was regularnie podczytuję, wczoraj nic nie pisałam bo się fatalnie czułam, a dziś w nocy dwa razy się budziłam i za każdym razem głowa bolała mnie coraz mocniej Wczoraj ciśnienie miałam jak nieboszczyk 80/60. Dziś już lepiej. Mamy niedzielę, a ja wyprałam tapicerkę wózka spacerówka już schnie, a gondola czeka na swoją kolej. Stwierdziłam że trzeba ciepłą pogodę wykorzystać, bo nie wiadomo jaka będzie jesień, i nie będę miała gdzie suszyć.
Jutro albo pojutrze powinien dojść fotelik Miłej niedzieli dziewczyny!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 12:09   #2909
LadyWhisper
Zakorzenienie

A mi ktorys raz z kolei snila sie moja przyjaciolka, ktora w styczniu zginela w wypadku. A dzisiaj do tego stopnia, ze jak sie obudzilam to za telefon i chcialam do niej dzwonic. Nienawidze takich snow, tym bardziej, ze nie skasowalam jej numerow ani z telefonu, ani z gg.

Poza tym sie witam;-) jak zwykle pisze z lozka, czekam na meza, zaraz ma wrocic z tenisa.
A wczoraj zapomnialam sie wam pochwalic, ze kupilismy te wczasy:-D takze jedziemy, jupinasza podroz poslubna, w koncu. Fakt, ze mielismy leciec na Kanary, ale Polska przeciez tez piekna. W Bieszczadach to jestem tak totalnie zakochana, ze z Maluchem juz na pewno pojedziemy tam z powrotem
Aha i wczoraj sie wazylam - 2 kg do przodu!!! Musze dzisiaj to skontrolowac jeszcze raz. Buziaki milego dnia

Aaha Black dzisiaj sie zapytam o ten pensjonat i wysle Ci namiary

I z racji tego, ze za rowny miesiac obchodzimy 4ta rocznice to wkleilam do klubu zdjecie moich dwoch slodziakow

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2012-08-19 o 12:16
Stary 2012-08-19, 12:23   #2910
Konto usunięte

Laurka, ja wczoraj też padałam z powodu ciśnienia - 101/67 jak doczołgałam się na teściową działkę, to ległam w hamaku i spałam chyba 3h.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości