|
|
#2371 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Innej odpowiedzi się nie spodziewałem
![]() Mógłbyś być bardziej kreatywny A w klopie był ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie bardzo mi się chce iść na imprezę gdzie chłopy śmierdzo i żłopoą piwsko, a słońce przypieka
|
||
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
Maju
Wyświetlają mi się reklamy: przepisy spalające tłuszcz i kup tanio ciuszki dziecięce
|
|
#2374 | |||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35985262]Innej odpowiedzi się nie spodziewałem
![]() Mógłbyś być bardziej kreatywny Iiiii tam, ta się doskonale sprawdza, uniwersalna jest i jajcarska taka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2375 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35983368] Ale Wam dobrze [/QUOTE]Kcesz dołączyć? ![]() U mnie tyż. Cytat:
![]() Cytat:
Mój wujek jak był mały wyszedł w nocy z domu. Otworzył se drzwi i polazł gdzieś i Dziadek go szukał w środku nocy... ![]() Znajdź se Żonę też będziesz mógł Ją kochać i wiesz co jeszcze ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-08-19 o 15:24 |
|||
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo jak się nie słucha co mówię i robi źle to tak jest, ale dobra ... I w ogóle mnie wszystko wkurza i żem nerwowa ![]() Ale, żeby nie było, że tylko jest źle i niedobrze to mam całe łóżko rzeczy do prasowania Jakbym zaczęła teraz to może bym do jutra skończyła, a Szatan nie chce powiedzieć, co robić by nic nie prasować ![]() ![]() A i jeszcze jak dziś szłam to złamał mi się obcas, w butach kupionych 2 miesiące temu ![]() Tym sposobem nie mam już letnich butów, nadających się do chodzenia i pragnę by nastała (tylko dlatego) jesień. Amen Idę zjeść rosół, ciekawe czy jadalny ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-08-19 o 15:24 |
|
|
|
|
#2377 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz muszę do pracy iść, ale o 3:30 rano chętnie dołączę |
||||
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam dzisiaj nerwowy dzień. Wszystko mnie drażni, ale wiem co jest przyczyną - pogoda. Zawsze tak reaguję na zbyt wysokie temperatury.
|
|
|
|
#2379 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie ma to jak sobie czasem popłakać
![]() Cholera, na taras wyjść się boję, bo codziennie są nowe pajęczyny między kwiatami
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2380 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okazało się, że Arab jakiś z Dubaju musiałam zablokować a Turki to piszą, bo żon w UE szukają - w najlepszej sytuacji zapłaci 20k i jak dostanie pobyt, to przeskoczy do UK do jakiejś pracy - rozwód po 2-4 latach... w gorszym planie, ściągnie wszystkie swoje żony i resztę rodziny do domu polskiej małżonki i będą żyć na jej koszt ![]() ksenofobia? ![]() Cytat:
![]() kiedyś nocowałam u kumpeli i dożynki miała pod samym oknem w sumie to cały wieczór miałam śmiechawkę z muzyki i tego jak jej szwagier z bratem (Hiszpanie) świetnie się bawili - do domu nie chcieli wrócić dopóki się wszyscy nie rozeszli ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Wredota
![]() ![]() Wiem mi też się to podoba spodnie mi z tyłka już nawet spadają![]() Dlaczego od razu ksenofobia :brzy dal:Dożynki to dożynanie się panów na wsi piwskiem ![]() Ale mnie dzisiaj męczy Frapin 1270
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wyprane rzeczy składam i wkładam do szafki a prasuję tylko to co planuję założyć, o ile jest pomięte i zajmuje mi to wówczas ok minuty. Chuopu też już nie prasuję bo od kiedy mamy zmywarkę nie mamy się czym zamieniać w zamian za prasowanie
|
|||
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35985569]
Zaraz muszę do pracy iść, ale o 3:30 rano chętnie dołączę Ok będziemy czekać Cytat:
Nie wyobrażam sobie prasować rzeczy o np 7 rano A powiedzcie mi jeszcze - może Wam się nie mną rzeczy, bo po jednej pierzecie? Góra 3 A i z jakich materiałów te rzeczy macie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2384 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dla mnie też bez sensu jest prasowanie na zapas
I co, wyprasuję bluzkę, poskładam i wsadzę do szafy i jak wyjmę np za tydzień to przecież będzie i tak pognieciona Bo rozumiem poprasowanie i powieszenie na wieszaku, ale ja akurat aż tyle miejsca nie mam.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2385 | ||||
|
BAN stały
|
Znad hołmmejd mrożonej kawy
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2386 | |||||
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35985569]Mnie się przejadła
[/QUOTE]Się nie podoba, to se ignora włącz, będzie po problemie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To tak oczyszczająco działa ![]() Cytat:
Teraz się najgorszy okres zaczyna, wczoraj też ciągle właziłem w pajęczyny ![]() ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-08-19 o 16:01 |
|||||
|
|
|
#2387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żelazko rozgrzewa sie chwilę, akurat tyle, że w międzyczasie zakładam części garderoby niewymagające prasowania ale fakt taki że mam deskę rozłożoną cały czas bo stoi za drzwiami sypialni, jakbym miała rozkładać specjalnie do prasowania jednej rzeczy to może też by mi się nie chciało Cytat:
no i piorę zawsze pełną pralkę, chyba bym na wodę nie zarobiła jakbym prała po 3 rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2388 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#2389 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To akurat nic dziwnego, więcej ubrań XXL chyba nie zmieścisz?
![]()
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2391 |
|
BAN stały
|
Zbyt mało ![]() --- Hepiend z kotem w roli głównej
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żelazko kupię obiecuję - ale ciągle misie nie chce - zachorowałam na lenia - jednak w tym tygodniu kopas w dupas we końcu - choć weekend kończący sierpień również zapowiada sie imprezowo ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- |
|
|
|
|
#2393 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.dobrze , że z domu nie wyszłaś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nienawidzę ciuchów wymagających prasowania przed założeniem , zresztą po co , skoro i tak zaraz się wymną ![]() Cytat:
![]() Mieszkanie sprzątnięte (no , z grubsza ) , pranie się pierze , mogę nicnierobić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2394 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie chce, od razu nie chce, chce tylko się mu pisać nie chciało
![]() Po szczepnięciu i rozciągnięciu głównie na długość wieszam na wieszak i tak schnie ![]() ![]() Też nic nie robie, w pracy jezdem
|
#2396 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ooo , co to za praca , też tak kcem Czy Wasze kothy mlaszczą przy jedzeniu ? Bo moje okropnie i czy macie jakiś sposób żeby jednego kotha odchudzić i równocześnie drugiego pogrubić ? poza operacją przeszczepienia tószczu of kors
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2398 |
|
Panaroja
|
No jak się nie chce , jak się nie chce , skoro się co dzień pracuje *foch*
Ale przepracowywanie się jest niezdrowe dla zdrowia , dlatego albowiem chętnie poszukiwana jest lekka , niemęcząca , dobrze płatna praca w minimalnym wymiarze godzin
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klasyczna zmora nocna ale to prawie tak jak ja ![]() Cytat:
ad2. ![]() bry wieczór
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

Jajco! Nanana! 

[/QUOTE]

Mój wujek jak był mały wyszedł w nocy z domu. Otworzył se drzwi i polazł gdzieś i Dziadek go szukał w środku nocy... 
Jakbym zaczęła teraz to może bym do jutra skończyła, a Szatan nie chce powiedzieć, co robić by nic nie prasować 

I co, wyprasuję bluzkę, poskładam i wsadzę do szafy i jak wyjmę np za tydzień to przecież będzie i tak pognieciona