![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
na targach były te http://test.melcom.pl/fikimaterace/pl/produkty/materace-dzieciece.html
No i jeszcze inne ale tą firmę najbardziej zapamiętałam bo osobno się wystawiali ![]()
#92 |
Wtajemniczenie
|
oglądam właśnie różne koszule do szpitala - jak Wam się podoba coś w tym stylu?
http://pl.sklep.italianfashion.pl/to...i_w_ciazy.html |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
niedziela ;]
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się bardzo podoba - mam w podobnym stylu (szara i w komplecie z szlafrokiem), ale myślę, że do samego porodu włożę jakąś starą, albo po prostu jakiś t-shirt ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam też i mogę polecić taki komplet http://allegro.pl/okazja-komplet-kos...551365871.html i takie mega mięciuchne kapcie http://allegro.pl/madeleine-milutkie...547385859.html
Edytowane przez Kamalika Czas edycji: 2012-08-19 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Witam się niedzielnie
![]() Jestem u rodziców ![]() Jutro czeka mnie troszkę zabiegany dzień- muszę odebrać wyniki z laboratorium, przedłużyć ubezpieczenie samochodu i przy okazji zabrać swoje rzeczy z pracy no i jeszcze załatwić parę rzeczy. Przy okazji wybiorę się na maraton po lumpkach o ile mi siły i samopoczucie na to pozwolą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Jako że jest NAS tu kobiet najwięcej na wizażu to zgłaszam się z prośbą a mianowicie, Dziewczyny bardzo mi pomożecie jak zagłosujecie na Fabianka każdy glos się dla nas liczy ) walczymy o zapas 10 kaszek dla mojego maleństwa http://www.bobovita.pl/galeria/80023 Codziennie można oddać jeden głos z jednego komputera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() wstawiam zdjecia moich dzisiejszych zakupów komplecik h&m , skarpetusie h&m , butki +opaska ROSSMAN i bodziaki z długim rekawkiem TESCO, z których jestem baaaardzo zadowolona , bo polowałam na nie juz dłuuugo bo były w h&m ale 2pak za 30 zł i dzis nawet ich szukałam ale nie widziałam, a tu niepsodzianak posłżma do TESCO i a kupiłam 3pak za 27 zł ![]()
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Mamuśki
![]() Witam się w kolejnej części ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() A kapciuchy mam bardzo podobne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
tu jesteście
![]()
#104 |
Zakorzenienie
|
Oglądam ciążę z zaskoczenia. Masakra jak dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Dziewczynki gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam już od rodziców
![]() Jakoś przeszłam te 2,5 km.. szczerze to mój pies bardziej się zmęczył niż ja i musiałam go pół drogi nieśc.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.branzadziecieca.pl/targi-dzieciece/ Cytat:
![]() Cytat:
Świetne zakupki ![]() Na stronie H&M widziałam te ciuszki i jakbym znała już płec to ten komplecik byłby mój ![]() ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-08-19 o 19:28 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor, Dziewczynki!
Jeny, jaka fatalna pogoda - dopiero teraz da sie jakos oddychac. Zaliczylismy wczoraj to wesele i byloby naprawde genialnie, gdyby nie brzuch. Pod wieczor zaczal mnie okropnie bolec i do hotelu wrocilismy juz o 22. Moj chlopina zapomnial z domu swoich lekow, wiec rano czekala mnie pobudka i szybka rundka powrotna do Wroclawia... Ale ogolnie bylo faaajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja też jeszcze nigdy nie spałam w koszulach, żadnej jeszcze nigdy nie miałam dlatego szukam jakiejś odpowiedniej na ten mój pierwszy raz ![]() ![]() a miałaś właśnie taką z tej firmy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupiłam dokładnie dwie takie same jak wkleilaś - jedną różową a drugą niebieską - tylko kupowałam je przez allegro u tego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=8845668
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Była zabka własnie jeszcze i lamparcik i reniferek
![]() A tak poza jak mnie tesciówka dzis w☠☠☠☠iła to;/ , bo pojechała z nami na zakupy i oczywiscie do mnie z tekstem ze - :"nie kupuj takich małych ubranek bo sie nie opłaca" no jak mnie w☠☠☠☠iła z dzieckiem małym nie miałą stycznosci 25 lat od kad urodziła osttanie i bedze mi złote rady dawac, kiedys to moze faktycznie dla dziecka sie miało dwie pary spiochów i tyle, ale ja nie zmaierzma dziecka ubierac w dwie pary spiochów poza tym kto mi kupi jak nie ja sama,no moja mmauska jak zobaczy cos fajnego to kupuje dla malutkiej i siostra a tak to przeciez nie bede sie od nikogo spodziewac ubranek sama musze zadbac o to zeby moje dziecko było ubrane. poza tym dokładnie wiem czego ile mam i co jeszcze potrzebuje i nie kupuje na skład tylko dokupuje to czego mi brakuje.Jaka ona jest lewa to masakra
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ausene, szkoda, że musisz się męczyć szczególnie teraz z "problemami" TŻ. Przypomniał mi się dzisiaj mój były, który gdy coś przeskrobał, to nastęnego dnia wymyślił taki problem, że ja zamiast czekać na przeprosiny, to zaprzątałam sobie głową jego wymyślonym kłopotem. Miarka się przebrała i poczułam się w końcu oszukiwana. Wiem, że gdyby nie mój Aktualny, to ciężko byłoby mi się od niego uwolnić, bo byłam z nim bardzo emocjonalnie związana i przyciągał mnie jak magnes. Życzę Ci Skarbie, abyś spotkała kogoś mniej kłopotliwego, bo życie z człowiekiem, który wymyśla problemy, aby wzbudzić litość, nie jest łatwe ![]()
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki, nie zagladalam dzis,bo nadal cierpie,az pojechalismy do szpitala,zeby mi leki nowe dali. Pani dr nazywala sie jakos w stylu "zawracaszmidupe",ale przepisala mi nowe leki (90zł
![]() Gratuluje nowych tygodni i milo ,ze Marta do nas wrocila ![]() Dojotka duzo zdrowka ![]() Ausente przykro mi,ze masz takie problemy. Trudna sprawa,ciezko cos Ci radzic,bo tylko sama wiesz najlepiej co czujesz. Wybierz madrze kochana ![]() dobrej nocki
#114 |
Zakorzenienie
|
hej
nei nadrobie bo widze nowy watek...ja caly weekend spedzilam pracowicie na robieniu zapraw w gorach u tesciow ![]() ![]() pojawie sie jutro buuuźka |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładne te koszule, ale ja raczej nie brałabym ich do szpitala tylko kupiła do domu. Ostatnio usłyszałam, że najlepiej kupić najtańsze koszule, takie których nie będzie szkoda potem wyrzucić, bo potem może być trudno je doprać. Poza tym można zużyć nawet kilka koszul w ciągu dnia - to pewnie kwestia indywidualna. Najlepiej jak ma się szpitalne - tylko to chyba zależy od szpitala czy je zapewniają. ------ Mam pytanie czy słyszałyście o czymś takim, że podobno niektóre szpitale zalecają picie piwa karmi po porodzie na laktację jak ktoś ma problem? Edytowane przez Sola1 Czas edycji: 2012-08-20 o 06:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Witam się porannie
![]() i zaraz mykam do pracy bo coś czuję ze się spóźnię ![]() Wczoraj było tak gorąco że nie dałam rady już tu wrócić, poza tym mąż okupował komputer ![]() Cytat:
![]() Natalka i Kamalika - właśnie o podobnych koszulkach myślałam. ![]() Lonia - prześliczny króliczek ![]() Sola - nie słyszałam o szpitalach, ale za to kiedyś mojej przyjaciółce jej lekarz zalecił picie karmi (właśnie jak miała problem z laktacją - jakiś czas po wyjściu ze szpitala) ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() (dobra, już się na pewno spóźniłam ![]() Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-08-20 o 06:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Hey dziewczynki
![]() ![]() Wróciłam i od razu przepraszam za moje nagłe zniknięcie ![]() Pojechałam z mężem do rodziców, a w sumie do siostry, bo teraz ona mieszka w ich domu ![]() U mnie OK. Pisałam do Madzius90 (pewnie wam przekazała), że byłam na wizycie - dokładnie tydzień temu. Nela ważyła już 1350 gram, wg USG jest o tydzień starsza i termin przesunął mi się na 28 października. Wszystkie narządy i serduszko OK, tylko mam wskazania do kontroli prawej nerki (Neli oczywiście), bo ma powiększony układ kielichowy-miednicowy (ma 0,59mm, norma jest do 10, ale mają mi to zmierzyć jeszcze na następnym USG). Na razie staram się nie stresować i myśleć pozytywnie ![]() ![]() Poza tym jest bardzo podobna do męża. Mam zdjęcie - niestety jedno, bo miała ułożenie miednicowe, czyli nóżkami zakrywała głowę i jeszcze cały czas trzymała rączki na twarzy. Jak wrócę z pracy to wstawię ![]() Na wizycie byłam w prywatnej klinice, gdzie odbywają się też porody i powiem wam, że chcę tam rodzić ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec napiszę tylko, że tęskniłam za wami, mam nadzieje, że u was wszystko w porządku, że maluszki siedzą grzecznie w brzuszkach i czekają na swoje terminy ![]() ![]() Ja z Nelcią zaczynam dziś 30 tydzień ciąży ![]() ![]() ![]()
#118 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane
kamilka ja po takiej nocy normalnie funkconuje organizm sie przyzwyczail gabrysia miala kolki pozniej zabki wszystko zle znosila spalam po 3-4 godz wiec juz przywyklam myslalam ze w ciazy nie da rady ale leci jedynia 1 slaba kawka dziennie ![]() ![]() landi co do innej parafi to musisz miec zgode swojego proboszcza chyba ze to parafia tz wtedy nie potzerba pozniej odp reszcie bo dziecie mi nie daje |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Heeej kochane
![]() ja na chwileczkę, bo mama nadal u nas ![]() martaj9 miło Cie znów czytać ![]() Lonia89 super ciuszki, ja wczoraj w h&m kupiłam tylko różową cieplejszą czapusię wiązaną na wyjście ze szpitala, ale te kompleciki oglądałam i potwierdzam, że są przeurocze ![]() MiciaKicia super relacja z targów i gratuluję łupów ![]() W chińczyku nabyłam wreszcie koszule do szpitala - dwie , po 25 zł każda ![]() ![]() Złożyliśmy też kilka zamówień na allegro, wielką pakę różnych "przydasiów" (podkłady poporodowe, butelki, smoczki, tetra itp.), łóżeczko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim życzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Kasia te koszty co napisalas to w całe nie kosmiczne, jak ja podliczylam w normalnym szpitalu wszystko co chciałabym czyli znieczulenie, położna, sale, rodzinny itd to wyszło cos ponad 2 tys...Dlatego jak masz możliwość i tam Ci sie podoba to bez wahania
![]() To juz widac ze podobna do męża ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.