Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy! - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-20, 06:54   #1891
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
dobre to jestjak sie bedziesz gdzies spieszyła albo cos,toZuzia wskoczy na to i heja.ile dalas jesli mozna wiedziec?bo tu widzialam w granicach 60-70 euro
U nas na allegro w granucach 200 -250. Zalezy jaka ja musialam brac ta niby do jazdego wozka i zaplacilam 249 jak sie nie dprawdzi to sprzedam
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 07:14   #1892
Katee27
Zadomowienie

Cześć!!!Czuje,że dziś będzie ciężko przetrwać.Nie śpie od 5-ej,chce mi się wymiotować i znowu te upały...

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
To malutko przybralas. Kiedys juz wstawialam taka rozpiske, ktora podawala wage dodatkowej krwi, lozyska, wod, zatrzymanej wody w org. podczas ciazy i dziecka. I wynikalo z niej ze to wszystko wazy okolo 9.5kg. Ta rozpiska zakladala z tego co pamietam ze masa dziecka to ok. 3.5kg. Wiec masa "ciazy" pomijajac dziecko to okolo 6kg. Wszystko ponad to to tluszczyk odkladajacy sie na mamusi. . Potem jak znajde te informacje na komputerze to moge wstawic. Zalozenie bylo, ze zdrowy przyrost wagi w ciazy to miedzy 7 a 16kg z tego co pamietam. Jak ktos startuje z wyzszego BMI to przybiera mniej.
A co powiesz na te chudzinki,które niewiele przytyły i mają małe brzuszki?

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Czeeee brzuchatki i pierwsze mamuśki

Aż nie mogę uwierzyć, ze już pierwsze dzidzie z Wami Bardzo to wzruszające.
Kilka razy odwiedziłam Wasz wątek- z sentymentu of kors - jestem mamusią X 2011 U nas pierwsze bejbe pojawiło się 21.08- wyprzedziłyście nas o cały tydzień

Świeżo upieczonym mamusiom życzę samych radosnych chwil i szybkiego powrotu do kondycji , a całej reszcie szybkich, łatwych i jak najmniej bolesnych porodów
Dzięki,dzięki przyda się

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Cześć kochane!

Przepraszam, że tak wpadam i wypadam, ale robotę mam i jeszcze znajomi nas odwiedzili z 3 letnim synkiem. poszliśmy do takiej okolicznej kawiarni gdzie jest mnostwo atrakcji dla dzieci. Trampolina, jeździki, piłki itd. I wstyd i było bo ten synek znajomych jest taki niegrzeczny - i popchnal dotkliwie takiego malego chlopca. Wprawdzie rodzice reaguja odpowiednio, ale to dziecko to wcielony diabeł.

A teraz wiadomosc od Colds:
jest kiepsko. Dostala lacznie 6 kroplowek i jakis zastrzyk, ale na razie ledwo co pomaga. bol promieniuje juz prawie wszedzie, ledwo daje rade. z bolu az jej sie chce wymiotowac. Caly czas lzy jej same leca

biedna nasz colds
Biednato może niedługo i urodzi,ona już donoszona...

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Colds trzymaj się Niunia !!!!!!!!!!!!

Jutro mam spotkanie nareszcie ze swym ginkiem...
Czeka mnie pierwsza samodzielna podróż samochodem 60 km :P

a wiecie co jest najzabawniejsze???
że jeśli w tym tygodniu złapie mnie rodzenie to jestem w lekkiej czarnej dupie// tż pracuje 100km od domu jeszcze przez najbliższy tydzień i od 6 do 19-20 jestem sama
Uważaj na siebie i jedź ostrożnie.

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Znowu nie moge spac od 4.30... Wkurza mnie to! Ale chociaz gardlo troche mniej boli. I mam skurcze co jakis czas, nawet po oproznieniu pecherza A czy podczas skurczu, ktoras z Was odczuwa takie klucie przy odbycie jakby?
Ja coś takiego miewam czasem...dziwne to jest...pewnie dziecko coś tam uciska

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
A wogole wam nipisalam ale tak przez cala ciaze meczylo mnie jak ja bede chodzic na dpacery z dwojka i chcialam kupic ta platforme, dostawke do wozka. Skusilam sie jak urodzilam i dzisiaj do mnie przyjdzie i mam nadzieje ze sie sprawdzi bo drogie to bylo ze szok

Ja jyz nie wiem co to zgaga po porodze od razu poszla w sina dal
Super,koniecznie pokaż nam swoje dzieciaczki na spacerku.
I szybkiego powrotu do domku i do formyZdrówka dla Jasia.

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 07:54   #1893
angel166
Zakorzenienie

Hey kochane ja tylko na chwilę, bo dziś szalony dzień.
Koło 10 przyjeźdzają teściowie malowac przedpokój, na 13 mam spotkanie z połozną, a o 16 wizyta u ginka

DZIŚ PIERWSZY DZIEŃ BEZ FENKA! także trzymac kciuki kochane za wizytę dzisiejszą i by Jagodka chociaż ten 37 wysiedziała do końca

czy któraś ma już doświadczenie z odstawieniem fenku i asparginu? ile po urodziłyście? stresuje się troszkę, bo co raz częściej boli mnie brzuchol, a co to dopiero będzie teraz po odstawieniu tabl

jutro dam znac jak tam po wizycie, chyba, że dzisiaj uda mi się jeszcze dorwać kompa

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
A ja jutro zaczynam 34 tydz
coraz blizej,coraz blizej
juz sie doczekac nie moge,zwłaszcza jak pokazujecie swoje maluszki

colds zdrowiej nam tam ładnie i szybko wracaj do nas w dwupaku

Zuzia - ślicznotka

konczita o to nie wiele Ci zostało u mnie na razie 15 kg na plusiez a pierwszą kąpiel Adusi

a jak tam Iwoncia??i Martusia?

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 08:07   #1894
zielona1911
Zakorzenienie

Dzien Dobry
Ja juz sie umowilam na wizyte przedporodowa w klinice 3.09 Jeszcze fajnie bo sama sobie ustalilam termin bo chcialam zeby tz ze mną byl i przede wszystkim kase dał
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 08:14   #1895
asiejka86
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny
Dzisiaj zaczynam 36 tydzień więc oficjalnie 9 miesiąc rozpoczęty Stawiam soczek i oczywiście
Gratuluję Wszystkim, które rozpoczynają dziś nowe tygodnie, trzymam kciuki za wszystkie wizyty i życzę przyjemnego dnia.

Asiulka trzymam kciuki, żeby Was dziś wypuścili do domu

Colds trzymaj się jakoś - mi się dziś nawet śniło, że urodziłaś. Wstaję rano i szybko wchodzę na wizaż szukać informacji, ale nie ma nowego dzieciaczka, więc trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo

Angel za Ciebie też trzymam Na pewno na wizycie wszystko wyjdzie super, a po odstawieniu fenka jeszcze trochę posiedzisz w dwupaku
asiejka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 08:20   #1896
Kalpana
Zakorzenienie

Napisałam posta i przy kliknięciu "wyślij" przekierowało mnie na jakąś pieprzoną stronę i nie dodało, a jak cofnęłam, to puste okno się pojawiło.... WRRRRRR!!!!!!! Nie wiecie jak usunąć z przeglądarki MyWebSearch? W dodaj/usuń programy tego nie ma, nawet szukałam na dyskach, żeby ręcznie usunąć i też nic.....

Katiem dzięki za odpowiedź. No to chyba ciężko będzie Ale są te smoczki do butelek w kształcie sutka, to może wtedy dziecko nie czuje tak bardzo różnicy i nie ma problemu z powrotem do cyca? No bo mam zamiar przez te kilka dni odciągać pokarm i w ten sposób TŻ go będzie karmił. Może ktoś doświadczony się wypowie? No bo jeśli już zacznę szczęśliwie karmić piersią, to szkoda to przecież zaprzepaścić.... A ostatnio ciągle o tym myślę

W końcu spakowałam torbę do szpitala Muszę tylko posprawdzać, czy aby na pewno o czymś nie zapomniałam....

Przed południem jadę zamówić meble i komodę do naszego pokoju Za jakieś 3 tygodnie będziemy je mieć, bo są robione na zamówienie wg mojego "projektu". Aż się boję jak to będzie wyglądać, bo trochę namodziłam Ale TŻtowi się podobało.... Chociaż wiadomo, że na papierze wygląda inaczej, niż gotowe.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 08:44   #1897
tamlin111
Zakorzenienie

Dzień dobry. Wpadłam na chwilkę przed pracą. Jeszcze dziś muszę iść bo 20-ty, w ksiegowości bardzo ważny dzień A od jutra wezmę wolne do końca miesiąca.
Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Zapytałam o to tycie w 9 miesiącu bo dzisiaj rano się zważyłam no i wyszło, że mam na plusie 13 kg. Jakoś do tej pory nie przejmowałam się tym tak bardzo bo sama po sobie nie zauważałam jakiś drastycznych zmian, w sumie mieszczę się w swoje spodnie normalnie. Ale jakoś tak mnie to dzisiaj tknęło. W ogóle jakiś taki gorszy dzień mam. Wydaje mi się, że o czymś ważnym zapomnę żeby to kupić, że sobie nie poradzę, że oczywiście nie zgubię nic z tych kilogramów i jeszcze setki innych wątpliwości.
A na dodatek od kilku dni próbuję wybrać jakieś kosmetyki dla Malucha i nie potrafię, już mnie to irytuję, prostej decyzji nie mogę podjąć, czy Nivea, czy Hipp czy Bambino i co kupić. Dramat jakiś żeby nad najprostszym zakupem spędzić 3 dni :/
Słonko każda z nas ma gorszy dzień. Minie Masz ochotę to nam się wyżal, zawsze to lżej. A kilogramy spadną, będziemy się ładnie mobilizować do diety i pójdą precz.
A z tych kosmetyków co wymieniłaś Hipp ma najlepszy skład i te z Rossmanna Babydream są dobre.

Cytat:
A teraz wiadomosc od Colds:
jest kiepsko. Dostala lacznie 6 kroplowek i jakis zastrzyk, ale na razie ledwo co pomaga. bol promieniuje juz prawie wszedzie, ledwo daje rade. z bolu az jej sie chce wymiotowac. Caly czas lzy jej same leca

biedna nasz colds
Wierzę, bo ból nerek jest straszny. Oby jej szybko pomogli.

Cytat:
a wiecie co jest najzabawniejsze???
że jeśli w tym tygodniu złapie mnie rodzenie to jestem w lekkiej czarnej dupie// tż pracuje 100km od domu jeszcze przez najbliższy tydzień i od 6 do 19-20 jestem sama
Czyli zaciskaj teraz nogi

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
No ja też niestety, miało być wielkie odchudzanie na wiosnę, a tu ciąża i z odchudzania nici . Jeszcze do tego moja mama jest na diecie i super wygląda, chyba mniej ode mnie waży pierwszy raz w życiu i mnie dołuje.
U mnie od stycznia, na siłownie się zapisałam, biegałam a tu lipa, kilogramy nie lecą

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziewczyny a powiedzcie mi co mam zrobić, bo chcę karmić piersią, ale czeka mnie ten zabieg, na który muszę się zgłosić w miarę możliwości najszybciej jak się da po porodzie i boję się, że przez te kilka dni w szpitalu Mały się oduczy doić cyca i będzie chciał być już tylko na butelce
Ja bym się wstrzymała z zabiegiem. I tak pewnie będziesz jeść lekko a przy kamieniach to połowa sukcesu, więc jeśli nie przeszkadzają za bardzo to bym się nie spieszyła. Można z nimi żyć latami.

Cytat:
Znowu nie moge spac od 4.30... Wkurza mnie to! Ale chociaz gardlo troche mniej boli. I mam skurcze co jakis czas, nawet po oproznieniu pecherza A czy podczas skurczu, ktoras z Was odczuwa takie klucie przy odbycie jakby?
Miałam dziś w nocy bardzo często. I brzuch mi się spinał. Ale to pewnie przez seksik. Koniec, Kropka nie dopuszczę do 20-tego września.
Poza tym miałam loty że mi wody odchodzą, chyba coś mi się śniło.

Cytat:
3majcie kciuki bysmy dzisiaj wyszli do domu bO juz mam w planach dpacer na dzisiaj
Trzymam

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość

DZIŚ PIERWSZY DZIEŃ BEZ FENKA! także trzymac kciuki kochane za wizytę dzisiejszą i by Jagodka chociaż ten 37 wysiedziała do końca

czy któraś ma już doświadczenie z odstawieniem fenku i asparginu? ile po urodziłyście? stresuje się troszkę, bo co raz częściej boli mnie brzuchol, a co to dopiero będzie teraz po odstawieniu tabl
Trzymam kciukasy aby wszystko dobrze było. Co do rodzenia po odstawieniu nie ma reguły, jedne od razu, dużej części poród trzeba wywoływać.

Cytat:
Napisane przez asiejka86 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Dzisiaj zaczynam 36 tydzień więc oficjalnie 9 miesiąc rozpoczęty Stawiam soczek i oczywiście

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Przed południem jadę zamówić meble i komodę do naszego pokoju Za jakieś 3 tygodnie będziemy je mieć, bo są robione na zamówienie wg mojego "projektu". Aż się boję jak to będzie wyglądać, bo trochę namodziłam Ale TŻtowi się podobało.... Chociaż wiadomo, że na papierze wygląda inaczej, niż gotowe.
My też dziś meble zamówić jedziemy.
I porodówkę obejrzeć
Stary 2012-08-20, 08:50   #1898
aaliyah
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
A ja październikowa 2010

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
A co powiesz na te chudzinki,które niewiele przytyły i mają małe brzuszki?
Trudno jednoznacznie odpowiedzieć. Może za mało jedzą , albo mają niezdiagnozowane zaburzenia hormonalne. Może być też tak, że genetycznie mają już tak zaprogramowane.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 08:52   #1899
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Witam Nadrabiam weekend,a widze, że się działo.

Konczita opis Twojego porodu nastraja bardzo optymistycznie. Zazdroszczę, że wspominasz go tak pozytywnie Jeszcze raz gratuluje pięknej córeczki. A Twój mąż to normalnie specjalista od porodów Swoją drogą popłakałam się

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
a to Zuzia naszej Maggie
Meggi grauluje ślicznej, kudłatej córeczki Dzielna bestia z Ciebie
Swoją drogą to te nasze dwie wątkowe damy takie włosy w brzuchach pozapuszczały

Czytam dalej bo widzę, że i u Colds coś się porobiło
Stary 2012-08-20, 08:54   #1900
ula2689
Wtajemniczenie

Hej hej!
Colds trzymam kciuki oby przestało boleć
Gratuluje nowych tygodni i trzymam kciuki za wizyty bo zdaje się dziś mamy kilka
Ja dziś prawie nie spałam,córcia wepchnęła mi nogi pod żebra i boli mnie cały bok
Dziś są 4 urodziny mojego synka,tak sobie przypomniałam jak to było.O 2 w nocy obudziły mnie wody sączące się delikatnie a 4.35 wyskoczył 1990g i 46cm z wrzaskiem
No i dziś nareszcie po 5 tygodniach mamy wizytę.W końcu sie dowiem co i jak,z mojej szyjki już pewnie nic nie zostało.Ciekawe ile małe ważą no i musze ją zapytać o poród sn czy cc?Mam nadzieję że mnie nie położy do szpitala od tak sobie no chyba że rodzić
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:05   #1901
Sojka1990
Zadomowienie

Ula najlepszego dla synka!!!!!!!!!!!

haha dopadł mnie chyba syndrom wici gniazda łóżeczko Zośki po całym pokoju lata, szukam mu najlepszego miejsca i co troche zmienia mi sie koncepcja :P

za 2 godzinki zbieram się do ginka, stęskniłam się za nim

yhh wczoraj po przytulanku już myślałam że mi wody odchodzą a tu po prostu TŻet długo napełniał zbiorniki, a potem długoo to ze mnie wyciekało
Stary 2012-08-20, 09:17   #1902
zielona1911
Zakorzenienie

kurde a mi tz pisze jakies zberezne smsy i na sama mysl

A Oskarowi znowu zaczyna sie to robic na buzi,nie mam juz sil
Stary 2012-08-20, 09:21   #1903
Asiuulka89
Zakorzenienie

A my wychodzimy jeszcze usg glowki wypis i bedziemy w domku dobtze bi obiecslam Zuzi ze ja odbiore dzisiaj z przedszkola
Stary 2012-08-20, 09:29   #1904
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
A my wychodzimy jeszcze usg glowki wypis i bedziemy w domku dobtze bi obiecslam Zuzi ze ja odbiore dzisiaj z przedszkola
No to super
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:29   #1905
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:

no to superale Wam fajnie

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:37   #1906
Sojka1990
Zadomowienie

Super Asia!!!!!!!!!!!!!
Stary 2012-08-20, 09:38   #1907
asiejka86
Rozeznanie

Cytat:
Super

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
kurde a mi tz pisze jakies zberezne smsy i na sama mysl

A Oskarowi znowu zaczyna sie to robic na buzi,nie mam juz sil
Kurcze może to jest jakaś reakcja alergiczna? Np na słońce? Trzymaj się i ucałuj Oskarka
asiejka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:51   #1908
weronika_91
Zakorzenienie

Hej mamuśki ale upał ...

Konczi no to ładnie zleciałaś na wadze po porodzie 8 kg to już tyle co nic

zielona
a jaki duży jest ten zbiorniczek w tym laktatorze ?
asiulka super że w końcu wychodzicie do domku

Zaciskam kciuki za szpitalne dziewczyny colds, marte, martusie, iwoncie , filusie

No i udanych wizyt życzę
Stary 2012-08-20, 09:53   #1909
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
A czy podczas skurczu, ktoras z Was odczuwa takie klucie przy odbycie jakby?
ja odczuwam

biedna colds.wiem cos o bólu nerek.strasznie jej współczuje

asiuulka89 tak z ciekawosci te odchody poporodowe to bardzo z Ciebie lecą?tak że np.zakrwawiasz łóżko czy mniej hardcorowo?
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:54   #1910
Filusia88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Hey kochane ja tylko na chwilę, bo dziś szalony dzień.
Koło 10 przyjeźdzają teściowie malowac przedpokój, na 13 mam spotkanie z połozną, a o 16 wizyta u ginka

jutro dam znac jak tam po wizycie, chyba, że dzisiaj uda mi się jeszcze dorwać kompa

za wizytę i jak najdłuższe wytrzymanie w dwupaku

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Trudno jednoznacznie odpowiedzieć. Może za mało jedzą , albo mają niezdiagnozowane zaburzenia hormonalne. Może być też tak, że genetycznie mają już tak zaprogramowane.
moje BMI wynosiło 18,9
a przybrałam... 3 kg!
dziecko 10 dni temu ważyło 2,7kg, to dopiero jest ciężko wyjaśnić

Cytat:
suuuper!!!
zazdroszczę!
okazało się że szanowny HEMATOLOG udziela konsultacji tylko w środy!!!
Czy Wy to rozumiecie?! Każą mi tu czekać tyle czasu
najgorsze że dziś na obchodzie pani doktor powiedziała że dobrze mi się wchłania to żelazo, no ale to hematolog zlecił to badanie krzywej żelaza i trzeba poczekać na jego diagnozę!!!
ja się pytam po co?!
chyba w tym szpitalu z tych nerw urodzę!
Stary 2012-08-20, 09:56   #1911
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
yhh wczoraj po przytulanku już myślałam że mi wody odchodzą a tu po prostu TŻet długo napełniał zbiorniki, a potem długoo to ze mnie wyciekało
Ha ha ha miałam to samo

Cytat:
Super

Ula najlepszego dla synusia

Aaliyah a te co przytyją 30-40 kilo też jakieś zaburzenia mają? Po prostu nie ma reguły, fajnie przytyć książkowo, ale różnie bywa. jednym apetyt bardziej dopisuje i sobie dogadzają, innym mniej, ale nie znaczy że za mało czy źle jedzą. jedzą według własnych potrzeb.

Zielona biedny Oskarek... leć od razu do lekarza póki niewielkie jest.
Stary 2012-08-20, 10:02   #1912
zielona1911
Zakorzenienie

weronika_91 malutki zbiorniczek-moze z 10-20ml sie tam zmiesci,ale na dluzsza metę raczej nie polecam,chyba ze ktos potrzebuje uzyc go sporadycznie

Wlasnie ide dzis do lekarza znowu
Stary 2012-08-20, 10:03   #1913
Asiuulka89
Zakorzenienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;35996318]ja odczuwam

biedna colds.wiem cos o bólu nerek.strasznie jej współczuje

asiuulka89 tak z ciekawosci te odchody poporodowe to bardzo z Ciebie lecą?tak że np.zakrwawiasz łóżko czy mniej hardcorowo?[/QUOTE]

Po pierwszej nocy mialam lozko zakrwawione ale teraz to tylko krew i rzadko moze dobrze mnie wyczyscilu tym razem

Filusia masakra jak ty tam dajesz rade. Ja chyba bym sie wypisala na wlasne zadanie.

Edytowane przez Asiuulka89
Czas edycji: 2012-08-20 o 10:04
Stary 2012-08-20, 10:05   #1914
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:

no ostatnio mam podobnie ale zdecydowanie nie lubię tego

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
weronika_91 malutki zbiorniczek-moze z 10-20ml sie tam zmiesci,ale na dluzsza metę raczej nie polecam,chyba ze ktos potrzebuje uzyc go sporadycznie

Wlasnie ide dzis do lekarza znowu

Ojej to faktycznie taki mecie pecie a ja sobie chcę kupić właśnie jakiś zgrabny mały bo jak będę po 12h na uczelni to przecież nie obejdzie się bez odciągania mleka ...
No lepiej pójść biedny Oskarek .
Stary 2012-08-20, 10:05   #1915
katarzinka
Wtajemniczenie

dzień dobry

witam się i idę nadrabiać
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 10:08   #1916
weronika_91
Zakorzenienie

angel Ty dziś a ja jutro odstawiam leki tyle że ja aspargin i luteinę . Żelazo chyba można brać nie ?
Stary 2012-08-20, 10:20   #1917
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiejka86 Pokaż wiadomość
Angel za Ciebie też trzymam Na pewno na wizycie wszystko wyjdzie super, a po odstawieniu fenka jeszcze trochę posiedzisz w dwupaku
dziękuję kochana i 36 tygodnia

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
D

Trzymam kciukasy aby wszystko dobrze było. Co do rodzenia po odstawieniu nie ma reguły, jedne od razu, dużej części poród trzeba wywoływać.
dzięki za info kochana no właśnie tak czytałam w necie, że nie ma reguły. W sumie ja dużej tej dawki nie brałam, ostatnio pół tabl co 4h, więc może trochę wytrzymam bez

Jagódka
Stary 2012-08-20, 10:21   #1918
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
angel Ty dziś a ja jutro odstawiam leki tyle że ja aspargin i luteinę . Żelazo chyba można brać nie ?
to aspargin tez trzeba odstawiać?bo mi gin nic nie mówił
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 10:24   #1919
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Hej hej!
Colds trzymam kciuki oby przestało boleć
Gratuluje nowych tygodni i trzymam kciuki za wizyty bo zdaje się dziś mamy kilka
Ja dziś prawie nie spałam,córcia wepchnęła mi nogi pod żebra i boli mnie cały bok
Dziś są 4 urodziny mojego synka,tak sobie przypomniałam jak to było.O 2 w nocy obudziły mnie wody sączące się delikatnie a 4.35 wyskoczył 1990g i 46cm z wrzaskiem
No i dziś nareszcie po 5 tygodniach mamy wizytę.W końcu sie dowiem co i jak,z mojej szyjki już pewnie nic nie zostało.Ciekawe ile małe ważą no i musze ją zapytać o poród sn czy cc?Mam nadzieję że mnie nie położy do szpitala od tak sobie no chyba że rodzić
najlepszego dla synka

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
to no super

filusia dziękuję

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
no właśnie nie wiem, dzisiaj się zapytam ginka, bo mi się w sobotę skończyło ale chyba tak, zobaczymy czy mi wypisze receptę.

Jagódka
Stary 2012-08-20, 10:24   #1920
Konto usunięte

Cytat:
Po pierwszej nocy mialam lozko zakrwawione ale teraz to tylko krew i rzadko moze dobrze mnie wyczyscilu tym razem
rozumiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości