Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-19, 23:51   #1651
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Jeśli chodzi o Douglasy i inne- najlepiej po wejściu wziąć coś do ręki i udać, że się to bierze, wtedy większy spokój
Jak się w sklepie nie podoba to najlepiej go unikać- wiadomo, ale czasem trzeba coś kupić na szybko.

Zauważyłam też, że jak się ogląda z miną 'nie wiem o co chodzi' to bardziej podchodzą, jak się od razu na pudełku szuka składu i go analizuje jak ja np, wtedy już 5 razy nie podejdą, bo chyba czują, że to osoba, która tak łatwo nie da sobie wcisnąć byle czego.

A, że ilość próbek zależy od ubioru- racja. Przy tej samej ilości rzeczy można dostać 2 próbki za ciemnego podkładu ze średniej półki warte grosze (jak sobie stwierdzą, że pewnie rok zbierała na te 2 rzeczy na prezent dla kogoś) albo zestaw miniaturek liczony po cenach douglasowych warty np 100-150 zł i do tego inne próbki.

Sprzedawczynie mają proste myślenie- dobrze ubrany=ma kasę, byle jak= nie ma.
Są wyjątki, ale chyba jednak ubiór (nie mówię, że od razu balowa suknia i torebka za 10 tysięcy) ma jakieś powiązanie z ilością pieniędzy.
A w sumie nie sama ilość pieniędzy się liczy, a chęć ich wydawania
A po osobie ubranej w hity sezonu i pomalowanej według najnowszych trendów można się bardziej spodziewać chęci zostawienia gotówki w kasie. A na tym sklepowi zależy, więc takiej osobie da się więcej gratisów.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Na perfumeryjnym laski pisały, że one mają obowiązek pełnego makijażu i chyba czerwonej szminki - dla mnie akurat na plus wymaganie bo zakochalam sie wlasnie w karminowych ustach prawie co dzień takie nosze. Myślicie, że na uczelni to przejdzie?
bez sensu, owszem niby dla każdego da się dobrać jakiś odcień czerwonej szminki, ale niektórym jest ładniej w zupełnie innej kolorystyce

A taka szminka plus mocny makijaż oczu i pełno różu na policzkach to dla mnie za wiele.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 00:36   #1652
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Sprzedawczynie mają proste myślenie- dobrze ubrany=ma kasę, byle jak= nie ma.
Są wyjątki, ale chyba jednak ubiór (nie mówię, że od razu balowa suknia i torebka za 10 tysięcy) ma jakieś powiązanie z ilością pieniędzy.
A w sumie nie sama ilość pieniędzy się liczy, a chęć ich wydawania
A po osobie ubranej w hity sezonu i pomalowanej według najnowszych trendów można się bardziej spodziewać chęci zostawienia gotówki w kasie. A na tym sklepowi zależy, więc takiej osobie da się więcej gratisów.
a ja nie widze takiej zaleznosci, bo wprawdzie rzadko chadzam do przybytkow typu S. czy D., ale zawsze jestem tam mile traktowana, ewentualnie dostaje za duzo pytan w czym mi pomoc, nie sapia mi za plecami ochroniarze - a nie nosze ubran od Versace i w mojej ocenie nie wygladam na zadnego krezusa (ktorym zreszta nie jestem).

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2012-08-20 o 00:38
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 04:16   #1653
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Banderoza Pokaż wiadomość
Ok juz wiem CO JEST GRANE... pysiapatrysia usunęła ten film
Naprawdę? A ja ściągłam jej filmik wcześniej Tak, tak mam materiał dowodowy i nie zawaham się go użyć

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 08:30   #1654
Lynn
Zakorzenienie

Potwierdzam, podobnie się czuję w Sephorze i Douglasie, dlatego mimo ochoty zobaczenia czegoś i być może kupna, nawet tam nie wchodzę. Najbardziej jednak drażni mnie, że ochroniarze mnie biorą za potencjalnego złodzieja, a przecież nie będę się ubierać jak na spotkanie biznesowe chcąc kupić tusz do rzęs:-/
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 08:38   #1655
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Naprawdę? A ja ściągłam jej filmik wcześniej Tak, tak mam materiał dowodowy i nie zawaham się go użyć
Mogłabym prosić o wysłanie ? bo ja tego nie widziałam ?

Oświadczam, że nie użyje go dalej .
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:06   #1656
bubus900
Zakorzenienie

Dziewczyny w Douglasie i Sephorze mają z góry narzucone, jak mają się zachować - , że mają podejść do klienta, pokazać mu produkt, zaprezentować itp. Wkurzające, ale jeszcze da się znieść, jak nie są mega nachalne, ale niestety w 90% są i już Wam tłumaczę dlaczego - sprzedawcy w takich perfumeriach mogą bardzo szybko stracić pracę. Każda z nich jak kasuje ma swój kod (tak, jak w innych sklepach), tylko, że w D i S one są rozliczane ze sprzedaży na podstawie tzw. średniego koszyka sprzedawcy, który jest średnią z tego, co sprzedały i jeżeli ta średnia jest niska mogą wylecieć... Żeby było śmieszniej, taka średnia obliczana jest w taki sposób, że system zalogowany na dane konto sprzedawcy zapisuje, ile kobietka sprzedała pojedynczych produktów, a ile np tzw 'dwójek", czy "trójek", czy jeszcze więcej. Więc jeżeli ich średnia jest nie wiem 1.4 - to oznacza, że sprzedają same pojedyncze kosmetyki ( w opinii pracodawcy dyskwalifikujące w dalszej pracy), a jak ma np. 3.2 - to oznacza, że średnio sprzedaje po 3 kosmetyki jednemu klientowi.
Oto tajemnica nachalności ekspedientek. Strasznie im współczuję.
Stary 2012-08-20, 09:29   #1657
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w Douglasie i Sephorze mają z góry narzucone, jak mają się zachować - , że mają podejść do klienta, pokazać mu produkt, zaprezentować itp. Wkurzające, ale jeszcze da się znieść, jak nie są mega nachalne, ale niestety w 90% są i już Wam tłumaczę dlaczego - sprzedawcy w takich perfumeriach mogą bardzo szybko stracić pracę. Każda z nich jak kasuje ma swój kod (tak, jak w innych sklepach), tylko, że w D i S one są rozliczane ze sprzedaży na podstawie tzw. średniego koszyka sprzedawcy, który jest średnią z tego, co sprzedały i jeżeli ta średnia jest niska mogą wylecieć... Żeby było śmieszniej, taka średnia obliczana jest w taki sposób, że system zalogowany na dane konto sprzedawcy zapisuje, ile kobietka sprzedała pojedynczych produktów, a ile np tzw 'dwójek", czy "trójek", czy jeszcze więcej. Więc jeżeli ich średnia jest nie wiem 1.4 - to oznacza, że sprzedają same pojedyncze kosmetyki ( w opinii pracodawcy dyskwalifikujące w dalszej pracy), a jak ma np. 3.2 - to oznacza, że średnio sprzedaje po 3 kosmetyki jednemu klientowi.
O kurczę A ja kiedyś myślałam, że fajnie byłoby pracować w takim miejscu. Mimo wszystko ta praca musi być stresująca, ciągle być rozliczaną, pod presją
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:43   #1658
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też.....to już w rosmanach dziewczyny mają lepiej....
Stary 2012-08-20, 09:50   #1659
bubus900
Zakorzenienie

Dokładnie - moje dwie znajome z grupy tam pracowały, odeszły po dwóch miesiącach, bo nie wytrzymały presji. Dodatkowo, nie wiem, czy to już jakaś stała cecha tych perfumerii, ale podobno panuje tam nieprzyjemna atmosfera, ale trudno się dziwić, jak tam taki wyścig szczurów jest...
Stary 2012-08-20, 09:51   #1660
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez kasianiuniakotek Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wiecie, że Digital Girl będzie miała program w telewizji TLC? Od 3 września o 16.30 od poniedziałku do piątku 40 odcinków. Program mistrzyni makijażu w którym będzie malowała innych i doradzała. Strasznie jej gratuluję i kibicuję. No i już się nie mogę doczekać, żeby to zobaczyć.
Super! Skąd ta informacja? Mam nadzieję, że będzie można zobaczyć to też gdzieś w internecie.
Stary 2012-08-20, 09:55   #1661
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Każdy zawód ma ukryte "ale". Fakt, że jeśli takie mają zasady, to naprawdę można czuć się wiecznie zagrożonym.
Inna sprawa - oceniając klienta tylko po jego ubiorze generują straty, ponieważ są ludzie naprawdę majętni, a ubrani jak gorsza klasa średnia
Jeśli im tak faktycznie zależy na kliencie, powinny ubiegać się o każdego. Nijak ich sytuacja ma się z olewaniem klienta

PS Choć ja znam bardzo sympatyczne kobietki

Edytowane przez BajaderkowaBaba
Czas edycji: 2012-08-20 o 09:57
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:55   #1662
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Dziewczyny w Douglasie i Sephorze mają z góry narzucone, jak mają się zachować - , że mają podejść do klienta, pokazać mu produkt, zaprezentować itp. Wkurzające, ale jeszcze da się znieść, jak nie są mega nachalne, ale niestety w 90% są i już Wam tłumaczę dlaczego - sprzedawcy w takich perfumeriach mogą bardzo szybko stracić pracę. Każda z nich jak kasuje ma swój kod (tak, jak w innych sklepach), tylko, że w D i S one są rozliczane ze sprzedaży na podstawie tzw. średniego koszyka sprzedawcy, który jest średnią z tego, co sprzedały i jeżeli ta średnia jest niska mogą wylecieć...(...).
Ok, to tłumaczy zagadywanie, ale nie zblazowane miny i mierzenie klienta od góry do dołu. Nie wiem czemu, ale w D. zwykle trafiam na milszą obsługę, w S. większość pań jest nieprzyjemna plus mało wiedzą o kosmetykach, nawet o tym co gdzie znajduje się w sklepie, już sama zwykle szybciej znajdę.
Z 2 lata temu udało mi się wytypować 3 fajne babki w jednej Sephorze, ale niestety już tam nie pracują, więc faktycznie rotacja pewnie jest spora.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:56   #1663
Tosiaczek666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karoolciaaa1992 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Wątek od dawna obserwuje, podczytuje, i pisząc to jestem ostatnią desperatką ale z dnia na dzień mnie coraz bardziej trafia.
Nie wiem ocb ale mam chyba na przeglądarce jakiegoś nowego youtuba, mam swoje konto i na stronie głównej pokazuje mi najlepsze filmy i aktywność z subskrycji a ja tego po prostu nie chce, próbuje to zmienić i nie mam pojęcia jak ;| Dawniej miałam po prostu przesłane filmy i było spoko, a teraz musze wchodzic na tel na yt bo tam mam tego starego, sprawdzam co jest nowego, odpalam kompa i przelatuje przez ten cały chłam wybierając to co mnie interesuje. Wystarczy ze przesłucham 1 piosenke i już na głównej mam 5 innych tego artysty. Help!
Wie ktoś może jak to można nareperować? :pro si:

btw msdoncellita na głównej http://mistrzowie.org/457677/Okulary
Jest na to sposób
Na samej górze zaznacz opcję - Pokaż tylko przesłane filmy, a z rozwijanej listy po prawej wybierz Widok - Wszystko. Powinno działać Chyba, że masz tą jeszcze nowszą wersję YT, której mi jeszcze łaskawie nie włączyli.

Ja jestem bardzo rzadko w Douglasie, ale nigdy (na szczęście) nie miałam żadnych złych doświadczeń
Stary 2012-08-20, 09:59   #1664
stellaohstella
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Super! Skąd ta informacja? Mam nadzieję, że będzie można zobaczyć to też gdzieś w internecie.
W ”Mistrzyni makijażu” Hanna Knopińska-Grzenkowicz będzie udzielać porad na temat makijażu. Bohaterkami każdego odcinka mają być dwie kobiety. Program będzie można oglądać od poniedziałku do piątku o 16.30, od września. TLC pokaże 40 półgodzinnych odcinków. Produkcją ”Mistrzyni makijażu” zajmie się Endemol.

źródło http://media2.pl/media/94790-Trzy-po...a-i-Klich.html
stellaohstella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 09:59   #1665
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Każdy zawód ma ukryte "ale". Fakt, że jeśli takie mają zasady, to naprawdę można czuć się wiecznie zagrożonym.
Inna sprawa - oceniając klienta tylko po jego ubiorze generują straty, ponieważ są ludzie naprawdę majętni, a ubrani jak gorsza klasa średnia
Jeśli im tak faktycznie zależy na kliencie, powinny ubiegać się o każdego. Nijak ich sytuacja ma się z olewaniem klienta

tylko, że w takiej perfumerii więcej niz 1500 zł na rękę to nie wyciągną, za takie pieniądze taka presja.. to niedorzeczne
Stary 2012-08-20, 10:02   #1666
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Możliwe, że koleżanka widziała zapowiedz w reklamach

Szczerze wątpie by gdziekolwiek było to wrzucane w Internet ponieważ żaden z programów (produkcji polskiej) z TLC nie był nigdzie wrzucany.

O ile na oficjalnej stronie amerykańskiego TLC dział z video jest bardzo rozbudowany to na polskim są tylko 'zapowiedzi' programów.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 10:11   #1667
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez stellaohstella Pokaż wiadomość
W ”Mistrzyni makijażu” Hanna Knopińska-Grzenkowicz będzie udzielać porad na temat makijażu. Bohaterkami każdego odcinka mają być dwie kobiety. Program będzie można oglądać od poniedziałku do piątku o 16.30, od września. TLC pokaże 40 półgodzinnych odcinków. Produkcją ”Mistrzyni makijażu” zajmie się Endemol.

źródło http://media2.pl/media/94790-Trzy-po...a-i-Klich.html
Super, na pewno będę oglądać. 20- i 40-latka? Mam nadzieję, że nie będzie to w guście "Matki czy nastolatki" z Koroniewską i liczę, że lepiej wyprodukują program Digital.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 10:27   #1668
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Inna sprawa - oceniając klienta tylko po jego ubiorze generują straty, ponieważ sąludzie naprawdę majętni, a ubrani jak gorsza klasa średnia

Ale czy to nie jest tak, że jak ktoś nie dba o modę i drogie marki to też nie będzie chciał wydawać dużej kasy w głupiej perfumerii?
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 10:29   #1669
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
tylko, że w takiej perfumerii więcej niz 1500 zł na rękę to nie wyciągną, za takie pieniądze taka presja.. to niedorzeczne
Ale co to tłumaczy? Że panie oceniają, czy opłaca się ze mną rozmawiać i odpowiedzieć na moje pytanie po tym, jakiej marki mam ciuchy?
Niezbyt do mnie przemawia ten argument

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Ale czy to nie jest tak, że jak ktoś nie dba o modę i drogie marki to też nie będzie chciał wydawać dużej kasy w głupiej perfumerii?
Nie jest Sama znam takich ludzi. Szczególnie zagranicą

PS Sama nie umiem się modnie ubrać. Normalnie wyglądam, ale kosmetyki lubię kupować i to te droższe.

Czas edycji: 2012-08-20 o 10:31
Stary 2012-08-20, 10:31   #1670
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:

Nie jest Sama znam takich ludzi. Szczególnie zagranicą
Hmm, ciekawa zależność. Nie dbać o markę ubrań ale wydawać na kosmetyki, które często poza marką nic nie reprezentują.
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 10:34   #1671
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Hmm, ciekawa zależność. Nie dbać o markę ubrań ale wydawać na kosmetyki, które często poza marką nic nie reprezentują.
Znam osobiście kobietę zagranicą (nie jest to Polka), która ma naprawdę dużo kasy - kilka domów, kilka samochodów. Na to wszystko pracowała bardzo ciężko i teraz woli chodzić do ichniejszych lumpów, niż ubierać się w drogie szmatki, ale sama powiedziała - na dobre kosmetyki wydaje większe sumy. Jak jakiś ciuch wpadnie jej w oko, też nie będzie się bardzo długo zastanawiać.

Ona z mężem woli popływać łódką, pojeździć camperem zagranicą

PS Nadal wydaje mi się, że ekspedientka nie jest od oceniania "kogo na ile stać" Można się grubo przejechać na takim toku rozumowania.

Czas edycji: 2012-08-20 o 10:35
Stary 2012-08-20, 10:40   #1672
hikari91
Zadomowienie

Również znam takie osoby, które zarabiają bardzo dużo, a nie przywiązują wagi ani do ubrań ani np do wyposażenia mieszkania. Wszystko najtańsze, byle jakie i pieniądze wolą wydawać np na podróże : ) I też po nich nie widać, że mają tyle pieniędzy podejście pań w D i S przypomina mi scenę z filmu "Pretty Woman" kto oglądał ten wie

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 10:55   #1673
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Strój dnia u Nieesi:
http://www.youtube.com/watch?v=QVOSL...&feature=g-u-u

+ modne ostatnio przechadzanie się przy kamerze

Torebka u Olimpii:
http://www.youtube.com/watch?v=HrStM...layer_embedded
Ze słynną ostatnio kopertówką od nietuzinkowej Powiem szczerze, że bardzo nie lubię torebek, które nie mam za copowiesić ani złapać bardzo jak dla mnie nieporęczne a wygoda musi być!

Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Czas edycji: 2012-08-20 o 11:01
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:13   #1674
Hermit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
Również znam takie osoby, które zarabiają bardzo dużo, a nie przywiązują wagi ani do ubrań ani np do wyposażenia mieszkania. Wszystko najtańsze, byle jakie i pieniądze wolą wydawać np na podróże : ) I też po nich nie widać, że mają tyle pieniędzy podejście pań w D i S przypomina mi scenę z filmu "Pretty Woman" kto oglądał ten wie
dokladnie znam ten typ doskonale, wrecz z autopsji.
ja z kolei zauwazylam, że zazwyczaj ci, którzy kasy naprawde maja jak lodu to są (moim zdaniem) inteligentni i się z tym nie afiszuja.
widuję takich co pokazują ile to maja kasy, bo maja ciuch od Tommiego Hilfigera i jezdza zarąbistą furą, tylko,że poza tym to nic więcej nie mają...
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35997557]Strój dnia u Nieesi:
http://www.youtube.com/watch?v=QVOSL...&feature=g-u-u

+ modne ostatnio przechadzanie się przy kamerze

Torebka u Olimpii:
Ze słynną ostatnio kopertówką od nietuzinkowej Powiem szczerze, że bardzo nie lubię torebek, które nie mam za copowiesić ani złapać bardzo jak dla mnie nieporęczne a wygoda musi być![/QUOTE]
jestem identycznego zdania, mam dwie kopertowki i w ogole ich nie używam. nie lubie tego typu torebek, są zwyczajnie niewygodne.
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:19   #1675
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Cytat:
A wcale że nie ja często wyglądam trochę :lumpowato:. Mam taki dziwny "fetysz" że np moje dżinsy zazwyczaj są pocięte, ten górny pasek z guziczkiem też jest odcięty, czasami zrobię jakąś posiepaną dziurkę przez którą przeciągnę apaszkę która sobie dynda gdzie chce, chodzę w związanych na pętelkę bokserkach-koszulkach( kiedy są za długie) albo po prostu je ucinam zostawiając bez podszywania. Zawsze miałam sentyment do takich szalonych bezdomnych Pań ze starych komedii :P Nie maluje się wiec ocenianie po makijażu też raczej odpada a na kosmetyki bardziej pielęgnacyjne czy perfumy wydaje mnóóóstwo. W uk to tam nikt nie zwraca na mnie uwagi az jestem ciekawa co by było w takim S czy D w PL :P

Edytowane przez CruelOrchid
Czas edycji: 2012-08-20 o 12:13
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:22   #1676
hikari91
Zadomowienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35997557]Torebka u Olimpii:
Ze słynną ostatnio kopertówką od nietuzinkowej Powiem szczerze, że bardzo nie lubię torebek, które nie mam za copowiesić ani złapać bardzo jak dla mnie nieporęczne a wygoda musi być![/QUOTE]
ja nie mam ani jednej kopertówki, bo mam schize, że bym ją gdzieś zostawiła ja mam talent do tego poza tym bałabym się złodziei... normalne torebki z ramienia kradną, a co dopiero jak się niesie w ręce no chyba, że taka torebka tylko na jakieś wyjścia, a nie na łażenie po mieście, sklepach itp

Stary 2012-08-20, 11:26   #1677
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
ja nie mam ani jednej kopertówki, bo mam schize, że bym ją gdzieś zostawiła ja mam talent do tego poza tym bałabym się złodziei... normalne torebki z ramienia kradną, a co dopiero jak się niesie w ręce no chyba, że taka torebka tylko na jakieś wyjścia, a nie na łażenie po mieście, sklepach itp
haha... podzielamy jeden talent
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 11:30   #1678
hikari91
Zadomowienie

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;35998271]haha... podzielamy jeden talent [/QUOTE]
ej bo tego naprawdę trzeba pilnować jak oka w głowie jak idę do sklepu z normalną torebką, pooglądać coś to oczywiste że nie zdejmuje z ramienia, bo mam wolne ręce. A tu? No mówię ja bym ją w pierwszym lepszym sklepie zostawiła -.-

Stary 2012-08-20, 11:30   #1679
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Kupiłam kopertówkę na wesele i... od tego czasu nie użyłam jej ani razu Tak niepraktycznej torebki świat nie widział
Stary 2012-08-20, 11:41   #1680
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Kupiłam kopertówkę na wesele i... od tego czasu nie użyłam jej ani razu Tak niepraktycznej torebki świat nie widział
O nie, kopertówkom dziękuję... Chyba, że dałoby się ją przyspawać do ręki

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości