|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
Mamę z przyjemnością dziś wywiozę do babci, dwa dni i już mam dosyć, uszczęśliwiła mnie właśnie pościelą z kory w ohydny zielono-żółty deseń, który do mojej sypialni ma się nijak
matka i teściowa to dla mnie źródło nieustannych stresów natallkaa ja mam na guziczki takie wciskane |
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mała mnie rozwaliła
|
|
|
|
|
#214 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłałam Ci zaproszonko, bo nie mogę zobaczyć ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-08-20 o 12:36 |
||||||
|
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Gratuluję rozpoczętych tygodni,u mnie leci 27 jeszcze nie panikuję,ale jak będzie 3 z przodu,to chyba zacznę![]() Moonia super masz córcię Dojotka współczuję tego choróbstwa,mam nadzieję że szybko przejdzie Kasia witaj z powrotem,stęskniliśmy się U nas upał masakryczny.Dzisiaj dzień wielkiego prania,jak wyszłam wywiesić na podwórko to myślałam,że się przewrócę,a tu jeszcze dwie pralki muszę puścić. Mój dzisiejszy pomysł na obiad ni jak ma się do temperatury,bo gotuję fasolkę po bretońsku....no ale chodziła za mną od kilku dni
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dziś dylemat z obiadem, mam takie apetyty nie wiem co zrobić ratujcie
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wolałabym kapuśniak
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już głodna jestem, a tu mąż dzwoni że będzie troszke później
zjadłabym coś dobrego, tylko nie wiem co
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam wesele 6 paźdz i ostatnio byłam w happy mum i mierzyłam sukienkę i chyba sobie ją kupię (choć wcześniej nie chciałam sukienki tylko tunikę i spodnie).Ale w tej nie wyglądam jak namiot,tylko nie wiem,czy kupić teraz,czy jeszcze poczekać
na brzuchu ma zakładki i jest jeszcze sporo miejsca.
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kochane uciekam, jest tak gorąco że nawet przed kompem nie chce mi sie sziedziec
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobiście w spodniach bym na wesele nie poszla może poczekaj troszke z zakupem, żeby potem sie nie okazało, że bedzie ciasnawa
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
Tylko się boję,że później nie będzie rozmiaru...
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobisz jak uważasz, ale ja pisałam jakiś czas temu o małej czarnej z H&M, którą planuję założyć na wesele we wrześniu i powiem Ci tak: mała to ona była miesiąc temu ( wzięłam taką trochę luźniejszą, biorąc pod uwagę mój stan), ale na dzień dzisiejszy została tylko: czarna
![]() . Przez miesiąc zrobiła się naprawdę obcisła, a podejrzewam, że później to już będę przyrastać jeszcze szybciej. Zaczęłam się zastanawiać, czy nie kupić jeszcze jednej o rozmiar większej.----- Boże jaka jestem zakręcona... Oczywiście teraz jest mała czarna...... Edytowane przez Sola1 Czas edycji: 2012-08-20 o 13:03 |
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak Sola pisze z naszymi brzuszkami, to teraz ciężka sprawa ...
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
Przymierzę jeszcze rozmiar większy
|
|
|
|
#226 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() urocza mama..... mnie tak raczy teściowa zawsze z poczatkiem zdania " ale ja nie chce Wam nic narzucac, tak tylko proponuje jak nie chcecie to nie" wychodzi jej to roznie, poki co jak czegos nie trafia to tż potrafi za mnie wyjsc z sytuacji i jest ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zakladki to nic....naprawde przez tyle czasu duzo sie zmieni, ja juz zaluje zakupow sukienkek na 2tygodnie.... tak mi sie ze 2x trafilo i teraz tylko bawelniane tuniczki a na zakupy na jakies okazje czekam do ostatniego momentu---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Moje hormony mnie przerazaja.....albo czasem przytlacza mnie cala nowa sytuacja.... wlasnie zaliczylam wieeeelki ryk pod prysznicem, opanowalam sie po wyjsciu zeby tż sie nie martwil ale sie rozientowal.... i co?? i ja znow w tyk, poryczalam potulona przez Kochanego, naprawde uplakalam sie jak bobr i chyba troche mi lepiej.... Przeraza mnie to wszystko jak duzo jeszcze do zalatwienia przy moim braku zdecydowania, co bedzie jak przestane miec dochody a pracy nie dostane, przeraza mnie troska o Malego i to ze przeciez to juz nie minie! jezu.... A moj biedny Maluszek werci sie slodko w brzuszku i pewnie mysli " a to mi sie trafila matka panikara"
|
|||
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Lonia slonce tesciowe to wiesz
![]() ![]() ![]() i meża ![]() ![]() ![]() kochane ja z gabi oobeszlam 3 wesela i na wsztskich szalalam teraz w pazdz tez zamierzam tanczyc a coooo gorsza jestem kasia gratuluje wizyty aerien83 moja by chyba sie zaplakala ona strasznie mamina nie wiem co bedzie jak pojde do szpitala dojotka zdrowiej nam kochana gabi swietne zdjecia sukienka super zapisalalm sobie na all podobna tylkko czarna ![]() karolla nie jest powiedziane z enie wejdziesz ja z gabi mialam s z happy mum i obszlam w nije wesela od 6do 9 m i sie zmiescilam spokojnie a naprawde duza bylam co do wizyty mojej gin nie bylo jakis babsztyl robil mi usg powiedzial ze wszytsko wporzadku olus zostaje olusiem i wazie 1,333 |
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ja znam te niekontrolowane wybuchy płaczu Gabi bardzo ładne zdjęcia ![]() ja też zrobiłam album ciążowy i dałam też jedno aktualne z piątku ![]() jak ktoś ma chęć można obejrzeć
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz z usmiechem na gebie wpierdzielam cini minis z mlekiem.....zrozumiec kobiete?? ahh no tak - ciezarna kobiete
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. dziękuje za miłe słowa
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
justys ciezarnych nie da sie zrozumiec
![]() ja mam dzis dzien pt jestem gruba i brzydka
|
|
|
|
#233 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje sie w nowym watku
![]() ![]() i musze wziac sie troche bo widzialam ze z liczba postow bylam na szarym koncu U nas byl sliczny weekend korzystalismy ajk moglimy bo M. mial wolne, byly spacery wypad nad odkryty basen, ale opowiem wieczorkiem bo musze cos do jedzenia zobic, ostatnio jakbym sie glodzila brak slow ![]() az M mi wczoraj uwage zwrocil czy ja na diete nie przeszlam |
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie to sie sprawdza?
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika- to brawo za pięknie rosnącego Olusia
![]() Gabi- piękne zdjecia i piękny brzuszek Kurczak wygląda smakowicieKarolla- Fajna ta kiecka Justa- ja również mam ciężkie dni.. siedze w wannie i płaczę choć sama nie wiem czemu.. Dziewczyny.. wstyd mi trochę, ale muszę Wam się wyżalić.. Wstydzę się swojego brzucha..jest mi dziwnie, ze on zaczyna być widoczny dla świata .. jestem głupia..wiem, bo przecież inne dziewczyny specjalnie ubierają obcisłe ciuchy..ja najchętniej nosiłabym luźne tuniki aby nikt go nie widział.. nie chodzi oczywiście o dziecko..bo pragnę go z całej siły..przytłacza mnie ta dziwna cielesność, która jest dla mnie całkowicie nowa..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#236 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaaamila badz duma dopoki masz ten brzuszek bo zaraaz maluszek bedzie na swiecie i bedziesz tesknic za swoim bebzonem
![]() A zapomnialam pytac jak po wizycie maluszek rozlozyl nozki czy nie, wiesz juz kogo pod serduszkiem masz? ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Gabi jak masz liste watkow to patrzac na nia masz nasz watek (nazwe watku) pozniej ostatnia wiadomosc kto napisal i kolejne sa odpowiedzi i tam zawsze jest liczba jak klikniesz na ta liczbe to otwiera Ci sie lista ile ktos postow w danym watku napisal Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-08-20 o 13:43 |
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
fajowo, dzięki
sama bym na to nie wpadła
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pościel oddaj komuś w prezencie Może teściowej |
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zapomnialam wam powiedziec ze moja mam zrypala dzis chlopada siedzial sobie z zona z tego co sie dowiedzialam byla sobi skontrolowac pecherzyk czy moze juz sie seksic i nie ustapil miejsca ani mi ani 2 ciezarnym hehe jaka mial mine a mama jeszcze byla w ubraniu pielegniarki
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

najlepsze jest to że wczoraj na izbie przyjęć spędziliśmy ponad 5 godzin
oby nie upalnego 

jak mi do jutra nie przejdzie to ide do lekarza