|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
Cytat:
No tak, my mieszkaliśmy z moją mamą więc bez problemu z Nią pojechał
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratuluje rozpoczętych tygodni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
my dzisiaj mamy ziemniaczki, jajeczko i fasolke szparagową
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci Kochana, że strażacy to straszne lowelasy Oczywiście są wyjątki np. mój maż (on jest taki bardziej zamknięty w sobie i wstydliwy względem kobiet). No, ale reszta moich kolegów strażaków to straszne czorty Połowa jest po rozwodzie, mają po 3-4 dzieci, pięć kochanek po bokach..jeden prowadził podwójne życie.. ajj..dużo by opowiadać..Ja na Twoim miejscu bym go spławiła..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama szczerze musisz sobie najpierw odpowiedzieć na pytanie czy na pewno już nic do niego nie czujesz, bo jeśli tak, to nie ma sensu prowokować dziwnych sytuacji A jeśli to tylko znajomy, to mężowi możesz powiedzieć że idziesz na soczek, pogadać ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
he he za mundurem panny sznurem
Edytowane przez Ma_majka Czas edycji: 2012-08-20 o 11:06 |
||
|
|
|
#187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
heey kochane
witam sie w nowym wątku
|
#189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś mój mąż mi mówił, że zawsze podobały mu się kobiety z brzuszkiem W sensie, ze ładnie to wygląda kiedy idzie taka fajna zadbana przyszła mama..wtedy sobie pomyślałam- jakiś dziwak czy co ?
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwlkę kochane, bo mój wspaniały mężuś będzie miał teraz tydzień na L4- złamał palec i ma rękę w gipsię.. ehh jeszcze gdyby to sie stało w pracy to bym nie była taka zła, ale stało się to gdy wysiadał z auta po imprezie z kumlami i jak się żegnał jeden z nich przywalił mu drzwiami od samochodu
najlepsze jest to że wczoraj na izbie przyjęć spędziliśmy ponad 5 godzin oby nie upalnego buziaki ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
przecież my takie piękne ![]() A mój Nikuś tak fika od rana że aż czasem zaboli jak kopniaczka zasadzi
|
|
#192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze nie no bede musiała cos wymyslec, napisze mu jednak ze nie chce sobie robic zamętu w glowie, przeciez był czas ze na drodze nie mowilismy sobie nawet czesc a teraz mamy sie spotkac jak gdyby nigdy nic? macie racje dziołszki zostawie to jak jest
|
|
|
|
#194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam kilka fotek z wakacji do albumu
plaża i ja w 24 tyg
|
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam się dziś Maly juz przestal mame straszyc i dzis sie wierci tak ze jak wypnie coś ( hmm nie wiem czy plecki , czy glowka czy dupka to az mi sie takie uczucie goraca oblewa.....Ale niech kopie ile chce![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Gabi super fotki zazdroszcze morza Izunia ma piekny domek
|
|
|
|
|
#197 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||||||
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry nie nadrobie Was... czuje sie tragicznie... dalej jestem przeziebiona i to chyba bardziej niz wczoraj
jak mi do jutra nie przejdzie to ide do lekarza
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
witam się również w nowym wątku
w piątek imprezowaliśmy z okazji moich urodzin, całkiem sympatycznie było chociaż towarzystwo dość mieszane ![]() a weekend cały nad jeziorem rodzinnie spędziliśmy bo siostra w czwartek przyjechała na kilka dni z chłopakiem ostatni raz na Wielkanoc była
|
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Biedactwo Na pewno coś Ci zapisze, a tak to się będziesz męczyć
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badania na myszach???? Cytat:
Ja już wróciłam z miasta, upał nie do zniesienia Kupiłam dla małego troszkę rzeczy: chusteczki nawilżane, śliniaki, pałeczki do uszu i mleczko do ciała i płyn do kąpieli niby nic a zapłaciłam 70 zł
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ten syrop Prenalen szybko postawił mnie na nogi w ogóle Mały coraz mocniej kopie ![]() mąż już bez problemu wyczuwa jak zawołam nawet siostra się w sobotę załapała na kopniaka
|
|
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Tak siedze w robocie i na niczym sie skupic nie moge. Przeraza mnie to wszystko - czasem mam takie swoje 'chwile'... 28tydzien... Przeciez to jeszcze jakies 8 czy 10 tygodni... Czy, jak szczescie dopisze, chwila dluzej... Przeraza mnie wyjazd mojego M. w pazdzierniku - niby tylko dwa tygodnie i mi tez strasznie zalezy na tym, zeby pojechal do tej Japonii - w koncu to jego marzenie... Boje sie, ze jak zostane tu bez Niego, to zaczne wariowac. Juz wariuje. Ech, mowie Wam... Nie lubie poniedzialkow
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt |
|
|
|
#205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak w ogóle to jakie śliniaki kupujecie - na rzep czy wiązane? ja póki co mam 2 na rzepy - podobno wygodniejsze |
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane
Ja po weselnym weekendzie ![]() Umieram, nogi mnie tak bolą, że szok. Pobawiłam się z TŻ i na początku z małą i na weselu trochę chyba przesadziłam. Jak poszłam o 3 do pokoju to mnie tak brzuch rozbolał, że myslałam że zrobię bratu prezent weselny i urodzę . Na poprawinach już tylko dreptałamz nogi na nogę, żeby nie rpzesadzićMoja córa była chyba wiekszą gwiazdą wieczoru niż młodzi . Jak na początku wyszła na środek sali i odstawiła taniec w kieunku młodych to ludzie płakali ze śmiechu. Nie mam pojęcia skąd sobie to wymyśliła, ale wyglądało jakby miała ułożony układ W kościele na przysiędze zaczęła tak śpiewać, że nie było słychać co mówią młodzi. Musiałam ja wziąśc pod pachę i uciekać z kościoła, bo próba uciszenia jej wprawiała ją w rozbawienie i jeszcze głoścniej spiewała Tym sposobem nie widziałm przysiegi mojego brata ( mój TŻ był świadkiem więc zostałam sama na placu boju)..Wszyscy z rodzimy młodej przychodzili i mówili, że mi małą zabiorą, a wujek zapytał, czy z nim nie chciałabym dziecka skoro takie fajne wychodzą Oczywiście byłam najdumniejszą osobą na sali. Raz jak był pociąg(z gości weselnych) to mała prowadziła, wyprowadziła wsyztkich na dwór, na plac zabaw z okrzykiem " a teraz wszyscy idziemy zjeżdzac". Nadrabiałam Was od rana, a teraz lecę na spacer z małą co by torchę energii upuściła na placu zabaw |
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowną masz córeczkę, normalnie królowa imprezy A najlepsze to z tym zjeżdzaniem
|
|
#209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

).
wow 

witam sie w nowym wątku
najlepsze jest to że wczoraj na izbie przyjęć spędziliśmy ponad 5 godzin 

Koszt to 1500zł za sn i 2000zł za cc + 4 tygodniowa opieka nad maleństwem. Jeżeli pewne sprawy ułożą się po naszej myśli to może niedługo czeka nas przeprowadzka, zamieszkamy na rok w domu rodziców (mieszka tam moja siostra, a rodzice są za granicą), a w następne wakacje już we własnym domku 

Na pewno coś Ci zapisze, a tak to się będziesz męczyć