Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-20, 13:35   #3091
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
Niech zgadnę a koleżanka i ta Pani same pewnie do najchudszych nie należały? Pewnie musiały się dowartościować, ze ktoś wygląda lepiej niż one Jak mojej koleżance w pracy dokuczały uprzejme odnośnie ciąży też jej powiedziałam, że pewnie musiały się dowartościować, bo ich nie ma kto nawet wyr.uch.ać aby też były w ciąży
No dokładnie...
hahah ale dobrze powiedzialaś im! ajj głupie dewotki...

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Ide dziewczyny roibic porzadek w stanikach i majteczkach, kostiumach kapielowyh i koszulkach mnocnych tych wlsnie seksi ... mysle ze spokojnie 1 larton sie uzbiera ii na szafe ....

Ps dziewczynki co do prania i plukania dzieciowych rzeczy, jakie proszki polecacie i plyny ?? Bo mi sie uzbieralo juz tych ciuszkow na 1 wsad i nie wiem czy dzis nie wypiore 1 raz .... tylko nie mam jeszcze zadnych dzieciowych deterentow ...
Ja właśnie robie porządek w szafie

A co do prania ciuszków, ja na razie prałam w zwykłym proszku, dopiero później będę prać w proszku dla dzieci, Lovela chyba

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:36   #3092
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ide dziewczyny roibic porzadek w stanikach i majteczkach, kostiumach kapielowyh i koszulkach mnocnych tych wlsnie seksi ... mysle ze spokojnie 1 larton sie uzbiera ii na szafe ....

Ps dziewczynki co do prania i plukania dzieciowych rzeczy, jakie proszki polecacie i plyny ?? Bo mi sie uzbieralo juz tych ciuszkow na 1 wsad i nie wiem czy dzis nie wypiore 1 raz .... tylko nie mam jeszcze zadnych dzieciowych deterentow ...
Ja prałam wszystko na bieżąco z naszymi ubraniami, potem w styczniu wypiorę jeszcze raz, tym razem oddzielnie, w proszku i płynie dla dzieci.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:36   #3093
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
masakra, ale ja mówię o tej, której znieczulenie nie zdążyło zadziałać i tak oczy wytrzeszczała
Tak, też to widziałam. Darła się okropnie A ta co zadawała tyle różnych pytań na początku nic nie krzyczała, a urodziła chłopaka 4700 g

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:38   #3094
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Oki wiec wrzucam foty ciuszkow, dziewczyny jak macie lidla to serio chyba sie warto przejsc, jak cos jeszcze zostalo, bo pani mi powiedziala, ze kolejka sie u nich zbiera w dni, kiedy wchodza rzeczy z katalogu i jak otwieraja to zawsze z 20-30 osob czeka przed sklepem

strasznie rajstopki mi sie duze wydaja na 62/68, ale nie znam sie hihi ....

Na 3 zdjeciu jest ten misiak z lumpa za 10 zl, aha i jeszcze majtochy sobie wzielam, moze sie ktorejsc spodobaja, nie takie drogie za 19,00 2 pary, 1 wzielam szare na teraz 40, a te granatowe chyba przesadzilam, bo to 44, ale jak mi brzuchol urosnie, wclae nie powiedziane ze beda za duze

ceny: sztruksy - 19,99, byly jeszcze rozwe, ale wzielam ciemne,, bo nie znam plci, koszulki 2 szt za 19,99, no i rajstopki po 7,99 ....

Nie wiem czy nie dokupic tych rajek, ale rozmiar to 62/68 i boje sie ze beda duzo za duze, bo w porownaniu z dlugoscia spodenek, to jest jakas masakra
Te spodenki fajowe Rajty wielgachne

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o takim wózku? Ja się poważnie zastanawiam
plusy:
-pompowane koła
-waga ( mieszkamy na 3 piętrze)
-łatwo się składa
-dodatkowy hamulec w rączce
-duża spacrówka
Minusem jest ponoć to, że nie da się łatwo ustawić konta 90 stopni w spacerówce, tylko trzeba to regulować jakimiś pasami

http://allegro.pl/wozek-gleboko-spac...550878157.html
Ja mam wózek tej firmy tylko buzz nie speedi. Radzę Ci pomacać go w sklepie. Nie każdy lubi trójkołowce

Ale jestem szczęśliwa, przyszedł dziś kurier z fotelikiem Aż zdjęcia dla was zrobiłam
Do tego dostałam śpiworek. Przymierzałam go też do gondoli i super pasuje
Idę zaraz na łowy lumpowe, bo dziś nowy towar.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF9112.jpg (45,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9113.jpg (45,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9114.jpg (42,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9115.jpg (39,4 KB, 14 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:39   #3095
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

Ja na razie raz wyprałam w zwykłym płynie a potem kupię i znów będę prać (bo to te z lumpeksu..)

Wole nie oglądać takich programów i żyć w błogiej nieświadomości... Ja właściwie nie stresuje sie tym bólem i tego typu rzeczami jak igły itp bo jakoś tak może mnie jeszcze nie dopadło zresztą ja to należe do tych co to zawsze mają na wszystko olewke
Bardziej boje się połogu i pierwszych dni z maleństwem, nie widze siebie w roli matki takiej kruszynki że je karmie przewijam niedosypiam... powiem nawet szczerze że będę się krępować przed sobą i rodziną że jestem już w takiej roli...nie wiem czy mnie rozumiecie bo ja dziwna generalnie jestem
Stary 2012-08-20, 13:41   #3096
badziabadzia
Zakorzenienie

a mnie te programy zawsze wzruszają a jak ojciec ma łzy w oczach to już w ogóle wymiękam
Stary 2012-08-20, 13:50   #3097
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Tak, też to widziałam. Darła się okropnie A ta co zadawała tyle różnych pytań na początku nic nie krzyczała, a urodziła chłopaka 4700 g
dlatego nie ma jednoznacznej odpowiedzi jak to będzie wyglądać i co nas czeka

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
A co do prania ciuszków, ja na razie prałam w zwykłym proszku, dopiero później będę prać w proszku dla dzieci, Lovela chyba
ja dokładnie tak samo a polecacie jakiś proszek? Bo nie wiem czy Lovela czy np Cocolino?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:06   #3098
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
No właśnie, Ty możesz siostrę swoją wziąć. Masz wybór A ja za bardzo nie mam kogo, a boję się tam zostać sama Mamy nie wezmę, nie będę jej narażać na taki stres, siostry też nie wezmę, męża nie, bo on nie chce, więc zostaje mi chyba tylko siostra męża. Ale z nią też jakoś mocno zaprzyjaźniona nie jestem, więc pewnie i tak zostanę sama
ja pierwszy raz rodziłam z mamą, ale wziełam ją celowo bo pracowała kupę lat w tym szpitalu i znała lekarzy i położne. no ale jak widać takie znajomości też nic nie dają bo rodziłam 18 h bez znieczulenia

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
Piękne te bodziaki jako rasowa maniaczka Kubusiowa muszę je dorwać
aż w kajeciku sobie napisałam 30tego, aby nie zapomnieć
a mnie się te atka podobają

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Delicjanko a ja połówkowe 19 września.....

A ja takie głupie pytanie... w czym się rodzi ? w takiej koszuli???
rodzi się w swojej koszuli
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:07   #3099
bokeh
Zakorzenienie

Kurcze niby fajne te 3 kołowce ale po pierwsze co w momencie zjazdu po schodach?? czy taki zjazd na dwoch kolach nie ejst niewygodny? szczególnie może wjazd, no i po drugie maja chyba małe kosze na dole na jakieś zakupy czy coś
Stary 2012-08-20, 14:08   #3100
monamur
Raczkowanie

Lady sen miałaś cudny, ale coś ta stawka 7zł/h trochę zanizona jak na tak specyficzne zajęcie no mnie sie niestety nic nie śni, nawet erotyki widac raz na tydzien wystarcza

Delicjanko co za sucz z tej baby!nie ma słów, ale dobrze,że się jej charakterek ujawnił na początku, bo mieć taka szefową, to ja dziekuje

śpiochy hello kitty słodkie ale koleżanka mi przepowiedziała,że u mnie będzie chłopak (a ona sie nigdy nie myli- tia), to się wstrzymam

dziś mnie rozpiera energia, czuje sie świetnie, więc myję lodówkę na raty, 2 półki umyję i wizaż, 2 połki i wizaż
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:09   #3101
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na razie raz wyprałam w zwykłym płynie a potem kupię i znów będę prać (bo to te z lumpeksu..)

Wole nie oglądać takich programów i żyć w błogiej nieświadomości... Ja właściwie nie stresuje sie tym bólem i tego typu rzeczami jak igły itp bo jakoś tak może mnie jeszcze nie dopadło zresztą ja to należe do tych co to zawsze mają na wszystko olewke
Bardziej boje się połogu i pierwszych dni z maleństwem, nie widze siebie w roli matki takiej kruszynki że je karmie przewijam niedosypiam... powiem nawet szczerze że będę się krępować przed sobą i rodziną że jestem już w takiej roli...nie wiem czy mnie rozumiecie bo ja dziwna generalnie jestem

Rozumiem Cię doskonale, mam tak samo...

Ach mój TŻ niedugo wróci jedziemy na działeczkę poleniuchować

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:10   #3102
marsi11
Zakorzenienie

Laurko- cudeńko

właśnie pożarliśmy z TZ po wielkim talerzu sałatki greckiej, jest tak gorąco,że dajcie spokój coś mi dziś nie leży ta pogoda, leje się ze mnie i brzuch mnie napieprza, chyba bez buscopanu się nie obejdzie
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35996353]A ja ziemniaki gotuję, na kluski śląskie, do tego jakieśmięcho mężowi dam, węgiel zamówił i wrzuca to niech ma [/QUOTE]

ja robiłam w sobotę kluseczki a mąż robił dziurki
śmiałam się,że niech chociaż w kluskach zrobi skoro naprodukował dwie armaty
a wogóle kluski wyszły super i jeszcze na wczoraj miałam

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta
Witam Was w 18 tc. Niestety 5 miesiąc powitał mnie tradycyjnie mdłościami i No i dzisiaj aż 3 razy Też tak macie
od czasu do czasu TZ lecią na syrenie po wodę z cytryną bo wstać nie mogę
tak mnie muli

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
ja rodziłam w takiej koszulce szpitalnej ledwo za dupe siegajacej ale i tak byla pozniej cala brudna wiec wolalam w szpitalnej
a ja rodziłam.....na golasa
fakt,że najpierw w wodzie no ale jak nie mogłam urodzić w wodzie i zaczęłam na łóżku położne kazały mi się ubrać, dały jakąś koszulę a ja nie chciałam, do tego kazałam sobie przynieść dwa wentylatory
tak mi było gorąco, fakt,że pogoda była taka jak dziś za oknem
tylko po tym wszystkim zaczęłam się całą trzęść, kocem mnie chciały okrywać tyle,że ja z wysiłku się trzęsłam a nie z zimna

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
czułam przez rękę, znowu się wzruszyłam ale już nie ryczałam no i brzuch mi się rusza jak Delicjance na filmie, z tymże ja nie wiem kiedy Maluszkowi się zachce ruszać, więc nie mam jak go złapać na gorącym uczynku
a ja co przykładam rękę to akurat tam mnie nie chce kopać
ja nie mogę się doczekać jak będę widzieć ruszającego się maluszka jak u Delicjanki

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja nie oglądam Porodówki Zastanawia mnie sens takiego programu To tak jakby puszczać w telewizji wizyty w WC
podzielam Twoje zdanie, nie kumam tego
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:12   #3103
eff8
Zakorzenienie

Marsi Ciebie to chyba nikt nie przebije
ja tez sie cała trzęsłam podczas porodu ale to ze stresu zaczełam sie trzęść od odejscia wód w domu a skonczylam jak juz urodzilam - masakra

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:13   #3104
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Straszne, jednak trzeba na siebie uważać, ja czasem też gram bohaterkę i dzwigam np. zakupy, ale takie historie uświadamiają, że trzeba być ostrożnym
ja niestety jestem zmuszona dźwigać...jeszcze do niedawna wnosiłam 6pak wody mineralnej..ale teraz zostawiam wszystko w garażu w aucie i sobie schodzę i biorę pojedynczo
Stary 2012-08-20, 14:13   #3105
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
ja dokładnie tak samo a polecacie jakiś proszek? Bo nie wiem czy Lovela czy np Cocolino?
ja używałam Lovelli i Bobasa
Stary 2012-08-20, 14:13   #3106
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Lady ! pierwszy raz sie popłakałam ze śmiechu przy tym forum ! normalnie przeczytać tego nie umiałam tżetowi a patrzał się na mnie jak na wariatke

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Aj tam nie ma co się przejmować, ja też mam taką budowe ciała b.drobną tylko ze ja mam 155cm a ostatnio jak poszłam do koleżanki zobaczyć dzidzię mała tzn to było w kwietniu, to kolezanka do mnie (przy tuszy jednak) ze: ja to nie wiem jak taki anorektyk bedzie w ciązy ;] no ale co ja na to usmiechnęłam się tylko i tyle.
Ale kiedyś miałam sytuacje która mnie wkurzyła dość mocno.
Poszłam na rozmowę o pracę na halę z odzieżą, to pani właścicielka mi powiedziała tak, Nie wezmę od Pani cv bo Pani nawet nie widać zza wieszaka
tak więc, don't worry lejdis, ja na śmieszne uwagi ludzi się tylko uśmiecham.
O ja cie zabilabym chyba

Ja za to gdzies wyczytalam ostatnio, ze przy wzroscie troche ponad 160 wiecej niz 60kg nie powinno sie wazyc. Ja mam 163 i waze 63-65kg, nosze s/m a jak komukolwiek mowie ile waze to mi nie wierza. Dobrze sie czulam ze swoja waga, brzuch zawsze mialam plaski, to chyba zalezy od czlowieka, nie lubie takiego uogolniania.

Czuje dzidzie jak mnie troche podkopuje od srodka

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:13   #3107
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
podzielam Twoje zdanie, nie kumam tego
ja też nie kumam, w życiu nie widziałam ani jednego odcinka i na pewno nie obejrze.
tak samo tych operacji nie rozumiem
Stary 2012-08-20, 14:14   #3108
hope01
Zakorzenienie

Cytat:

a ja co przykładam rękę to akurat tam mnie nie chce kopać
ja nie mogę się doczekać jak będę widzieć ruszającego się maluszka jak u Delicjanki
ja też wypatruję, tylko trudno mi już tak na spód brzucha patrzeć poza tym jak kopie to ja jak przyłożę rękę, to czasem lutnie, za to jak TZ położy - zapomnijcie.

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:14   #3109
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem dziewczynki, jak macie Biedronke kolo siebie i lubicie rybki, to polecam sie wybrac, jest pstrag caly w dobrej cenie ... za 2 szt zaplacilam 8 zeta ... dzis bedzie rybka z piekarnika i do tego surowka z kiszonej kapustki mniamm ...

I kupilam sobie ksiazke z biblioteki biedronki za 12,99 kinga o ciekawym tytule "desperacja"
Długo mnie nie było ale powolutku nadrabiam.
Jeśli chodzi o pstrąga to na grilla go, super by wyszedł.
Desperacja to wg mnie jeden z lepszych horrorów Kinga, polecam zarowno książkę jak i film.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:15   #3110
djerba
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35997718]Też prawda

Tylko widzisz, nie zawsze traci się ciążę z powodu wad rozwojowych płodu. Są sytuacje, gdy to organizm kobety nawala czy choćby - jak ja miałam - jest krwiak i jest problem. Czy mięśniaki. Więc nie musi być potem chore dziecko, a UK jednak patrzy bardzo jednostronnie :/

Byłam w Biedrze, kupiłam schabowe i kilka innych rzeczy. Wiecie, genialne są ich podróby lentilków za 3,39 mam całą wielką pakę pysznych cukiereczków To są drażetki MIMI.

A od 30 sierpnia w biedrze będą bodziaki disneyowskie po 9,99zł:

http://www.biedronka.pl/cms/img/u/OF...30/nf/01_b.jpg[/QUOTE]

ooo w końcu jakieś z długimi rękawkami...bo okropnie dużo uzbierało mi się z krótkimi
te 9,99 to za jednego right?
Stary 2012-08-20, 14:16   #3111
LadyWhisper
Zakorzenienie

Insolito mi sie trojkolowce w ogole nie podobaja...

Stary 2012-08-20, 14:17   #3112
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczynki po 3 dniowym nie pisaniu, ale sumiennym czytaniu

witam nowa mamusie na watku

Byla u mnie przyjaciolka na 3 dni, no i tylko w wolnych chwilach was czytalam ... Poza tym ksiazka desperacja mnie wciagnela niesamowicie, ale czytam na raty, 100 stron dziennie, zostawiam soie na kilka dni ....

Zaraz wam dziewczynki zrobie zdjecia, bylam dzis w Lidlu, ale za pozno wstalam i juz nie kupilam wszystkiego ale udalo mi sie dorwac 2 pary spodenek sztruksowych na 62 cm, 1 brazowe, 2 fioletowe w kropki, kazde za 19,99 .... Rajstopki za 7,99 za sztuke, rozmiar 62/68, bo nie bylo mniejszych ... oraz 3 zestawy koszulek za 19,99 po 2 koszxulki w paczce ...

Zaraz cykne fotki wam ... Wiecie co tak patrze i kurna jak bedzie chlopak, to bedzie mial duzo dziewczynskich ciuchow, ale doszlam do wniosku, ze trudbno i tak bedzie maly dobre sa jakosciowo i cenowo, wiec grzech by bylo nie brac

Ahas zaczelam dzis 17 tydz i 2 dzien ... czyli jeszcze 5 dni i bede w 5 miesiacu
ehehhe ja dzisiaj też kupiłam spodenki, rajstopki i koszulki..tylko te koszulki to dla córy
Stary 2012-08-20, 14:20   #3113
monamur
Raczkowanie

Cytat:
Laurko- cudeńko

właśnie pożarliśmy z TZ po wielkim talerzu sałatki greckiej, jest tak gorąco,że dajcie spokój coś mi dziś nie leży ta pogoda, leje się ze mnie i brzuch mnie napieprza, chyba bez buscopanu się nie obejdzie
No, sałatka grecka to będzie dzis mój, a raczej marsi pomysł na obiado/kolację, bo wcześniej musze zjeść gofraa dziś małż moze na 18 będzie,moze wcześniej, więc go wyciągne, chocbym miała uzyć przemocy

Dziewczyny jak u Was z obuwiem jesienno/zimowym? no ja oczywiście nie mam odpowiednich, no może jedne koturenki niskie i sandały, ale jakies półbuty by się przydały eleganckie, no a kozaki to zawsze miałam wysokie, wiec nie wiem, taki obcas 5 cm nada się?czy lepiej całkiem na płaskim?

Edytowane przez monamur
Czas edycji: 2012-08-20 o 14:23
Stary 2012-08-20, 14:20   #3114
Debrah
Zakorzenienie

Witam się w 18 tygodniu

Jem serek pleśniowy, kupiłam sobie mały, z mleka pasteryzowanego.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:20   #3115
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ej dziewczyny ostatnio ciagle mysle o seksie, naprawde straszne to jest, ciagle i ciagle, jestem tak niemozliwie wyposzczona ze to sie w glowie nie miesci, w zyciu tak nie mialam, wczoraj znowu mezowi plakalam ze juz dluzej nie dam rady, ja wiem, ze to dka zdrowia maluszka, juz wiem, jak to u facetow jest, ze czasem mysla tylko pala a nie mozgiem, ja ostatnio mam tak samo

Stary 2012-08-20, 14:23   #3116
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Insolito mi sie trojkolowce w ogole nie podobaja...
mi tez właśnie nie

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:26   #3117
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Witam się w 18 tygodniu

Jem serek pleśniowy, kupiłam sobie mały, z mleka pasteryzowanego.
co za serek zdradz mi proszę bo ja mam taką straszną ochotę

Cytat:
Ej dziewczyny ostatnio ciagle mysle o seksie, naprawde straszne to jest, ciagle i ciagle, jestem tak niemozliwie wyposzczona ze to sie w glowie nie miesci, w zyciu tak nie mialam, wczoraj znowu mezowi plakalam ze juz dluzej nie dam rady, ja wiem, ze to dka zdrowia maluszka, juz wiem, jak to u facetow jest, ze czasem mysla tylko pala a nie mozgiem, ja ostatnio mam tak samo
Lady, ale agnetka z ciebie,
tylko,że Ty nie masz pały tylko cipke
no ale z drugiej strony to nie dziwię się
kiedy Ci post odpuszczą?
a seks oralny nie wchodzi w gre?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:27   #3118
aska27adopcje
Zadomowienie

Ja jako wiela fanka Emu nie marwtie sie, bo mam chyba z 5 roznych modeli z poprzednich lat, takze zadna zima mi nie straszna
Stary 2012-08-20, 14:29   #3119
monamur
Raczkowanie

Marsi a takie tygryskowe cudo widziałas?

http://allegro.pl/disney-polspiochy-...567223753.html
Stary 2012-08-20, 14:31   #3120
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jako wiela fanka Emu nie marwtie sie, bo mam chyba z 5 roznych modeli z poprzednich lat, takze zadna zima mi nie straszna
ja od kiedy mam te ala emu (o dziwo są super) to nie miałam chyba na sobie od jesieni do konca zimy innych butów, czy chlapa czy mróz...
a jakie masz modele? ja bym w tym roku chiala takie wyzsze troche ale... kasa kasa

Lady w sensie że myslisz pałą?
No właśnie a oral?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości