|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
tusia_m
beat@ biedroneczek bluesky89 Kawuszkaa morelka1987 klaudusk_a Wszystkiego Najlepszego Dziewczyny na nowej drodze życia Nie zaglądałam do was w weekend bo miałam go dość zwalony, nasze plany mieszkaniowe stoją pod znakiem zapytania przez teścia i jego głupie wybryki które może opisze na poczcie jak będę miała czas i raczej nie spodziewacie się aż takiego zwrotu akcji Jestem zła, wkurzona, jest mi smutno, nie wiem co dalej z naszym remontem domu, ogólnie jedna wielka
|
|
#4202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Malwuś współczuję sytuacji teściem ![]() Kiciu relacja z prania jest taka, że zrobiłam jak Lady radziła, nalałam wodydo wanny, dałam 2 saszetki vanisha i poczekam jak woda będzie czarna choć ledwo po włożeniu już była brudziuteńka po czym sprawę powtórzę , wypłukam i wywieszę do suszenia ![]() PS. Jestem kompletną idiotką ale ryczę jak bóbr przy tym praniu, tak mi szkoda strasznie tej sukni , jest taka piękna, że najchętniej bym ją zostawiła
|
|
#4203 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Gdybym was nie czytała, nie miałabym zielonego pojęcia, że coś takiego istnieje... Według mnie to zespół powinien płacić. W końcu zarabiają na tym, że korzystają z czyichś utworów
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się boje że cos uszkodze albo zostaną plamy
|
|
#4205 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem o co dokładnie chodzi ale Kochana mam nadzieję, że jednak wszystko ułoży się po Waszej myśli i nic nie stanie na przeszkodzie w Waszych planach mieszkaniowych! Trzymaj sie i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy ![]() Cytat:
Powiem Ci, że to zależy... Ja np płaciłam 185zł ( podobno była to cena wynegocjowana i niezmienna dla lokalu w którym organizowałam wesele) Aczkolwiek cała sprawa ZAIKSu wyprowadziła nas trochę z równowagi, bo jak dla mnie zespół powinien to opłacać, a oni jakoś nie bardzo chcieli, ociągali się z wpłatą i takie tam wymówki były... ostatecznie dla świętego spokoju postanowiliśmy z TŻ sami to uregulować i mieć święty spokój. A z tego co nam menadżer mówił to normalnie ( bez tych wynegocjowanych stawek ) płacilibyśmy koło 420 zł...
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padłam nie wstane
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny do ślubu jeszcze ponad miesiąc a ja już mam ogromnego stresa
Macie jakiś pomysł jak sobie z nim radzić? Ciągle się boję że coś się nie uda i nie będzie po mojej myśli, czas tak szybko ucieka...
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co miałam przygotować, to przygotowałam Będzie co ma być, idealnie i tak nie będzie, bo nie da się wszystkiego przewidzieć
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Może to taki przed miesięczny stres kiedy wszystko trzeba intensywniej załatwiać i jest obawa że się ze wszystkim człowiek nie wyrobi, może masz rację że przed samym ślubem będzie lepiej
|
|
|
|
#4212 |
|
Wtajemniczenie
|
Zostawiałam wiadomość na poczcie
|
|
#4213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co jeszcze zostało ci do załatwienia?
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Wszystkim świeżym żoneczkom: tusia_m Pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia na nowym gruncie morelka1987 klaudusk_a Kawuszkaa beat@ biedroneczek bluesky89 ![]() Żeby Wam się dobrze żyło, szczęście dopisywało, mąż był posłuszny, a marzenia się spełniały!!!! Niech Wasza miłość nigdy nie gaśnie, a rodzinka żyje w pomyślności I rzecz jasna udanego miesiąca miodowego
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2012-08-20 o 12:24 |
|
|
|
#4215 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Znów mnie trochę nie było, ale przygotowania idą pełną parą. Kupiliśmy M. buty, kończymy projekty papeterii ślubnej, ostatnie rzeczy dogrywam na sali, załatwiam jabłka. Załatwiliśmy sobie też krótką podróż nad morze po ślubie. Z taką prawdziwą podróżą w tropiki będziemy musieli poczekać, ale chociaż trochę odpoczniemy pod koniec września. Dziś idę do krawcowej i szewca, muszę też zadzwonić i umówić przymiarkę sukni, bo coś Panie z salony nie dzwonią. ![]() Widzę, że niedługo nowy wątek. A żonkom życzę samej pomyślności i pociechy z mężów.
Edytowane przez Blacky Czas edycji: 2012-08-20 o 12:28 |
|
|
|
#4216 |
|
Konto usunięte
|
magdalennee zrobie tak jak napisałaś wystawie w listopadzie albo grudniu moze sie uda sprzedac
|
|
|
|
#4217 |
|
Wtajemniczenie
|
tusia_m beat@ biedroneczek bluesky89 Kawuszkaa morelka1987 klaudusk_a Zycze Wam wszystkiego co najlepsze, aby Wasza nowa wspolna droga byla szczesliwa i pelna pozytywnych emocji! Oraz ciagle rozwijajacej sie milosci! Niuto wszystkiego najlepszego z okazji przebytych urodzinek ![]() Gosza snilas mi sie przez weekend nie pamietam co ale wiem ze spotkalam Cie gdzies chyba na miescie jak mieliscie plener ![]() W piatek bylismy na zdjeciach plenerowych w Zywcu, pogoda nie dopisala bo zaczelo padac i mamy zdjecia i ujecia kamerka w deszczu, ciekawe czy bede wygladac jak zmokla kura ![]() |
|
|
|
#4218 |
|
Wtajemniczenie
|
wymoczyłam suknie dwa razy w vanishu i... szału nima
|
#4219 |
|
Rozeznanie
|
To nie dobrze ... sama miałam nadzieję na moczenie swojej
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwonilam wlasnie do zaiksu i mamy zaplacic 200 zł netto, czyli 246 zł.
|
#4221 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady pisała że jej suknia spokojnie się doczyściła.. może moja po prostu już jest zbyt uwalona?
![]() Nie wiem, ale rozwiesiłam ją na sznurku na polu, owinęłam prześcieradłem żeby muszyska nie po***ały i zobaczymy co z tego będzie.
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane. ja już w domku. powiedziałam mojemu P , że uczestnicze w wątku więc już nie musze pry nim minimalizowac wizazu.
Humor poprawił się troszkę bo kupiliśmy 60 m organzy po 30 białej i 30 różowej do ubiou w okół domu i kościoła ale trzeba jeszcze dokupić. kupilam tez biżu slubną- takie kryształki myślę , że do seduszka będzie pasować, bo niestety ale inne biżuterie były do dupy a już chciałam mieć. kupiliśmy tez list podziękowanie dla rodziców. Piękne!! ręcznie robione. trzeba w srodku napisać od serca i daje sie to do takiej koperty. Musze to zaniesc w któryś dzień do babki co nam będzie robiła kosze. Mojemu TŻ zostaje kamizelka slubna buty mi podwiązka druga para pończoch takie pierdołki do niezbędnika. hm.... figurki na tort jeszcze nie mamy na sale trza podjechać umówic sie z babą.... ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- dziekuję za wszystkie słowa otuchy. To nie jest tak, że się pozwalam wpierniczac bo i tak robie po swojemu, ale boli, kiedy wszysko co zrobisz jest krytykowane. przykład?? Ona nie chce , żeby T mial kamizelke bo kolejne 170 zł w bloto a po co to ana co , a sasiad taki bogocz a tego nie miał, jakieś głupie wymysły.... no taka gadka!! aż ściska!! kolejny przykład?? A może P chce tu mieszkać a nie u Ciebie?? a no fakt bo Ty sie od mamusi nie uwolnisz. Tylko ku*wa jak tam by mieszkał to tez z mamuśką ,która sie o wszystko czepia;( a poza tym: oni nam oferują jeden pokój!! a moi ku*fa 2 kuchnie lazienke już skończone teraz swoje pierdoły dokupowac. Ona nie wie po co łóżko , jak wersalka tańsza etc... uwieżcie że sie czasem odniechciewa;( a ja powiedziałam P , że kamizelka i tak będzie!! ![]() wiecie co najgorsze??NIC NIE POMOGŁA NIC!! i dobrze- bo by było gorzej tylko nawet kartki nie zaniesie... a menu to ona by rzadziła. Bo ona sobie tego dania nie wyobraża-... etc etc....a moi goście z mojej strony to konkretne danie chcą!! kocham mojego skarba najbardziej na świecie ale czasem człowiek ma dość.
|
#4223 |
|
Konto usunięte
|
audrey bo vanish szału nie robi.ja jak mam jakieś trudne plamy to używam odplamiacza w saszetce z ariela i super działa
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
powiem wam dziewczyny że jednak buty to widać częściej niż się nam wydaje... na fotach tak nie ale na filmie bardzo często
bo by mi nijak pasowały do sukni
|
#4225 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale Tu dzisiaj cisza:P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
rano w dniu slubu pojechalam z TZ po moj bukiet, swiadkowej i butonierki TZ wział go do domu, zeby mi go wręczyc jak tradycja nakazuje a reszta byla u mnie![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- ej co to ten zaiks??? ja polezalam po pol h na słonku... nie dam rady bo tak zgrzewa;/
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja jak oglądam film to moje białe było widać potem mam fioletowe to też było widać czasami... spodów nie ale to że są na obcasie tak zaiks to opłata dla stowarzyszenia artystów za to że na weselu wykorzytywane są piosenki ich... my nie płaciliśmy... czasami ma to opłacony zespół czasem sala u nas nie miał nikt i to olaliśmy tak nam powiedział właścicel sali
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4229 |
|
Zadomowienie
|
Ja to jestem jakaś nienormalna - dźgnęłam się nożem przy szykowaniu obiadu.
|
|
#4230 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a jaki vanish? moja wyglądała masakrycznie z resztą same widziałyście, ja w tym proszkowym do białego + mydło szare+ proszek do białego. i suknie powinnaś gdzieś 6h moczyć ja moją 4razy moczyłam nim doszła do siebie Cytat:
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

Jestem zła, wkurzona, jest mi smutno, nie wiem co dalej z naszym remontem domu, ogólnie jedna wielka 

współczuję sytuacji teściem 
choć ledwo po włożeniu już była brudziuteńka
po czym sprawę powtórzę , wypłukam i wywieszę do suszenia