Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-20, 12:58   #3811
zapałeczka
Zadomowienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
patiku kochana żes, wiesz?
Przebojów współczuję
A my byliśmy jednak w sobotę na tym weselisku, nie dalismy w kopertę, bo nas nie stać było, ale kuzyn M. tak nalegał że nie zależy mu na kasie, ale na obecności i poszliśmy. Kupiliśmy za to dobre wino na prezent. Było fajnie, nie mam zdjęć, nie- chociaż jedno mam to wam wieczorem wkleję. Oczywiście i tak pokłóciłam ię z M. pod koniec A ten żeby mi dokopać jeszcze to powiedział, że przez cale wesele czuł się jakby tańczył z Pinokiem.... ( a to dlatego, ze tańczyć to ja kompletnie nie potrafię ). Więc od sob. zwracam się do niego per Gepetto.

W ogóle to teściowa mnie mega zawiodła...Dowiedziałam ię, że obgaduje mnie w najlepsze za plecami i to takie nie.tworzone rzeczy wygaduje, że hej...
I my tam mamy isć jeszcze do tej szopy obok ich domu...
Co wygadywała to mi ię piać nawet nie chce... powyłam ię w sobotę jak głupia
No tż się zachował niefajnie. Ale nie grzej niż mój. Z resztą Ty chociaż kasy nie straciłaś a ja dałam w kopercie sporo kasy (przynajmniej dla mnie to jest sporo kasy, dla państwa młodych czyli dwójki lekarzy to pewnie ochłapy.) i żałuje, że w ogóle poszłąm. Dla mnie to była najgroższa i najgorsza impreza na jakiej w życiu byłam....... Ani na welesu nie zabawiłam, bo przez mojego madrego zbierałam się do domu już przed 24;/ Ani na poprawinach mnie nie było za sprawą moich kochanych rodziców;/ Ryczałam wczoraj 2 godziny i dalej mi tak strasznie przykro i smutno, że szkoda gadać.
Stary 2012-08-20, 13:08   #3812
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

ciekawe o testach ciązowych http://technowinki.onet.pl/biznes/wy...2,artykul.html

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:09   #3813
alibany
Rozeznanie

Beatko straszna tragedia Trzymajcie się dzielnie!!

brumek mąż nie miał do tej pory działalności i jestesmy świadomi, że na mały Zus nie mamy co liczyć:/ Jednak nie to jest najgorsze, bo firma ma różnice między małym a dużym zusem doplacac, z racji, że część pracowników będzie na tym małym zusie, bo przechodza z innej spółki.
Teraz siedze i móżdżę nad tą nieszczęsną umową....nie wiem czy oni liczą na to, że znajdzie się choć jeden pacjent, który to w takiej formie podpisze!!!!! Do jutra ma dostarczyć szefostwu swoją wersje warunków kontraktu.Ciekawe ile z naszych propozycji przejdzie.....
Czemu nocka nieprzespana? Tymek odreagowywał urodziny mamusi? czy to mamusia nie mogła sobie poradzić z nadmiarem wrażeń?

patik jeszcze troszkę i będzie finisz, dasz radę!!

marina fajnie, że mimo wszystko wybraliście się na to wesele. Zawsze to jakas odskocznia. Ale postawa tż a z teściowymi to chyba powszechne zjawisko, zawsze coś się znajdzie by ponarzekać na synową (choć nie wiem jakiego kalibru były wypowiedzi Twojej ) ale na pewno to coś mocniejszego, jeśli doprowadziło Cię to do łez i do paskudnego nastroju
Ja mam nadzieję, że jednak moja tesciowa obgaduję mnie tylko w superlatywach, że ma cudowną, idealną synowa a jej syn nie mogł lepiej trafić hehe

dziubek jak widze zdjęcie Szymka włosków to ma identycznie jak Ala teściowa moja ejst wniebowzięta tymi loczkami bo całą ciążę słyszałam, bym nie prostowała włosów, bo dzidzia nie będzie miała loczków

monia gdzie urlopowaliście? przepraszam jesli pisałas, ale nie zakodowałam. I brawa dla Kingi !!!

Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-08-20 o 13:12
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:14   #3814
agadus
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

wpadłam napisac ,że troche nas w klubie

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Beatka dopiero teraz przeczytałam, bardzo mi przykro, moje kondolencje

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:16   #3815
agawoo
Zakorzenienie

Dziewczynki, mam okropne zaległości z odpisywaniem Nie mam ostatnio czasu na nic, doba jest jakieś 3x za krótka
I jeszcze tyle rzeczy się dzieje ostatnio, że szok

Najpierw to co pamiętam, bo jak się dzidzia obudzi, to znowu nic więcej nie napiszę Będzie bez cytowania

Dla dzieciaczków których urodzinki przegapiłam - sto latek

Aniu - ogromne gratulacje Fantastyczne wiesci Zyczę Ci bezproblemowej ciąży

Brumeczku -wszystkiego najlepszego, zdrówka, miłości, uśmiechu na codzień i spełnienia najskrytszych marzeń

Beatko - bardzo mi przykro Ogromna tragedia Bardzo Wam współczuję, a tego co czuje szwagierka nawet sobie nie potrafię wyobrazić Aż mi łzy stanęły w oczach jak to przeczytałam

Marinko co za ta Twoja teściowa Decyzja już ostatecznie podjęta? Tam będziecie się przenosić?
Ale z Gepetta się uśmiałam

Dziewczynki - znowu potrzebuję Waszych kciuków - chodzi o pracę Jutro mam rozmowę, oczywiście dzisiaj dali znać, a termin jeden tylko. Gdzie moja mama nie może się akurat jutro zamienić i zostać z Amelką, więc Tz musi wcześniej wyjść z pracy Ale dobrze, że w ogóle zadzwonili ... Wasze kciuki działają cuda, proszę trzymajcie, żeby się udało

Idę dalej ponadrabiać, może jeszcze coś się uda

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

No wiedziałam Amelka się obudziła Chuligan dzidziuś, nie da matce przy kompie posiedzieć :/

tylko po to, żeby w niej wszystko było

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2012-08-20 o 13:16
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:18   #3816
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
patiku kochana żes, wiesz?
Przebojów współczuję
A my byliśmy jednak w sobotę na tym weselisku, nie dalismy w kopertę, bo nas nie stać było, ale kuzyn M. tak nalegał że nie zależy mu na kasie, ale na obecności i poszliśmy. Kupiliśmy za to dobre wino na prezent. Było fajnie, nie mam zdjęć, nie- chociaż jedno mam to wam wieczorem wkleję. Oczywiście i tak pokłóciłam ię z M. pod koniec A ten żeby mi dokopać jeszcze to powiedział, że przez cale wesele czuł się jakby tańczył z Pinokiem.... ( a to dlatego, ze tańczyć to ja kompletnie nie potrafię ). Więc od sob. zwracam się do niego per Gepetto.

W ogóle to teściowa mnie mega zawiodła...Dowiedziałam ię, że obgaduje mnie w najlepsze za plecami i to takie nie.tworzone rzeczy wygaduje, że hej...
I my tam mamy isć jeszcze do tej szopy obok ich domu...
Co wygadywała to mi ię piać nawet nie chce... powyłam ię w sobotę jak głupia
Marina co za baba, i jaka fałszywa nie potrafi spojrzeć w oczy i powiedzieć co ja boli,

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

aga woo, trzymam mocno

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:25   #3817
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
monia gdzie urlopowaliście? przepraszam jesli pisałas, ale nie zakodowałam. I brawa dla Kingi !!!
a kilka dni u tesciow, kilka u moich rodzicow. nic wielkiego, objazdówka po rodzinie

Stary 2012-08-20, 13:25   #3818
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
I jeszcze tyle rzeczy się dzieje ostatnio, że szok

Dziewczynki - znowu potrzebuję Waszych kciuków - chodzi o pracę Jutro mam rozmowę, oczywiście dzisiaj dali znać, a termin jeden tylko. Gdzie moja mama nie może się akurat jutro zamienić i zostać z Amelką, więc Tz musi wcześniej wyjść z pracy Ale dobrze, że w ogóle zadzwonili ... Wasze kciuki działają cuda, proszę trzymajcie, żeby się udało
Co się dzieje?

zaciśnięte!

Brumek czego w nocy nie spałaś?
Tylko nie pisz, że przez brak zachwytu nad tortem

Dziubek ciuszki świetne, wszystkie pasują i są na JUŻ
A ta cienka bluza ma jeszcze metkę

Idę Radka wrzucę do basenu
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:30   #3819
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość

ta i może ejszcze od razu an głęboką wodę?
śmiesznie to zabrzmiało
Stary 2012-08-20, 13:34   #3820
pieleszka
Wtajemniczenie

agawoo zaciskam kciuki

monia ale troszkę odpoczęliście?? dla Kingi i dla Artura

a teraz trochę nas dla tych, które nie widziały na fb

przez pomyłkę dwa razy to samo zdjęcie załadowałam.... mówiłam, że mi mózg wyparował... ;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hh.jpg (91,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg h1.jpg (118,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg h2.jpg (118,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg h3.jpg (113,6 KB, 49 załadowań)

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 13:37   #3821
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość

przez pomyłkę dwa razy to samo zdjęcie załadowałam.... mówiłam, że mi mózg wyparował... ;-)
To ostatnie zdjęcie - dwie modelki

agawoo i ja trzymam kciuki!!!
Stary 2012-08-20, 14:05   #3822
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
agawoo zaciskam kciuki

monia ale troszkę odpoczęliście?? dla Kingi i dla Artura

niestety niewiele, bo ciagle coś... dopiero dzis sie wyspałam (znaczy sie wczoraj w nocy) i mimo tego ze kinga sie darła bo ja zeby bolały!

Stary 2012-08-20, 14:12   #3823
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:

Dziubek ciuszki świetne, wszystkie pasują i są na JUŻ
A ta cienka bluza ma jeszcze metkę

serio na już?? to Radek solidny chłopak mam nadzieję,że zdąży wynosić a jakbyś jednak chciała zrezygnować to nie ma problemu

bluzka z metką bo to prezent dla Szymka który w dniu dania już był za mały tak to jest jak ktoś przyjeżdża do dziecka i nie pamięta ile ma miesięcy (taka mała pomyłka, dziecko roczne a ciuszki na 6-9 miesięcy) wspomnę,że w każdej chwili można było zapytać kogoś z rodziny ale po co ...

Cytat:
dziubek jak widze zdjęcie Szymka włosków to ma identycznie jak Ala teściowa moja ejst wniebowzięta tymi loczkami bo całą ciążę słyszałam, bym nie prostowała włosów, bo dzidzia nie będzie miała loczków
tekst z prostowaniem mnie powalił na kolana

na 16 idziemy małego ściąć (czy to normalne ,że mi smutno i żal tych loczków )
agawoo
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:34   #3824
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
ta i może ejszcze od razu an głęboką wodę?
śmiesznie to zabrzmiało
Topić nie miałam zamiaru

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
na 16 idziemy małego ściąć (czy to normalne ,że mi smutno i żal tych loczków )
agawoo
Spokojnie zdąży jeszcze ponosić jakiś czas bo dopiero zaczęłam mu zakładać rozmiar 80.
Tż też się rzeczy podobają

A co do ścinania włosów... Też chciałam Radkowi podciąć kędziorki ale tż nie pozwala jeszcze

Idę robić mleczną kanapkę w końcu. Tż pomaga.
Stary 2012-08-20, 14:47   #3825
mamad1
Zadomowienie

Marina Wiem, jak takie rzeczy potrafią ranić. Ja też chyba za dużo biorę sobie do serca...

Agawoo

Dziubek myślę, że to całkiem normalne, że żal Ci takich loczków. Patryk ma proste włosy i tez się proszą o podcięcie (o swoich włosach nawet nie wspominam), ale jakoś nie mogę się zdecydować.

Pieleszka ja tez chcę wodę i plażę! Pięknie się prezentujecie!
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 14:54   #3826
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie zdąży jeszcze ponosić jakiś czas bo dopiero zaczęłam mu zakładać rozmiar 80.
Tż też się rzeczy podobają

A co do ścinania włosów... Też chciałam Radkowi podciąć kędziorki ale tż nie pozwala jeszcze

Idę robić mleczną kanapkę w końcu. Tż pomaga.

to strasznie się cieszę miłego noszenia
a u mnie to tż namawia na ścięcie, chce z niego faceta zrobić
jakby teraz nie był

jak zrobisz daj znać jak wyszło bo mam ten przepis od jakiegos czasu i nie mogę się zdecydować czy robić
a mleko masz w proszku ?

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Marina Wiem, jak takie rzeczy potrafią ranić. Ja też chyba za dużo biorę sobie do serca...

Agawoo

Dziubek myślę, że to całkiem normalne, że żal Ci takich loczków. Patryk ma proste włosy i tez się proszą o podcięcie (o swoich włosach nawet nie wspominam), ale jakoś nie mogę się zdecydować.

Pieleszka ja tez chcę wodę i plażę! Pięknie się prezentujecie!
no właśnie jakieś sentymenty się włączają
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 15:09   #3827
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
kinga chodzi. robi kilka kroczkow calkowicie sama i bez szczucia
a artur jezdzi sam na 4kolowym rowerku
dla Kingi i dla Artura

Cytat:

Cytat:
Urocze plażowiczki

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 15:21   #3828
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

jak zrobisz daj znać jak wyszło bo mam ten przepis od jakiegos czasu i nie mogę się zdecydować czy robić
a mleko masz w proszku ?
Kupiłam mleko w proszku (w domu nie miałam), o takie:

http://www.google.pl/imgres?q=mleko+...t2oHACA&zoom=1
Bo takie jest w przepisie
Dam znać, fotke trzasnę
Stary 2012-08-20, 15:30   #3829
agawoo
Zakorzenienie

Agadus, Lili, Pieleszko, Alibany,Dziubek, Mamad, Madziulka - dziękuję Mam nadzieję, że nikogo nie pominełam

Będę nadrabiać na raty, po stronie, inaczej nie da rady
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
ja juz poczynilam zakupy na wyjazd: [...]Jak ja tego nie lubie....martwic sie czy nei zapomnialam o czyms...
Eveewe, udanego wypoczynku

Pytałaś gdzie upały - aktualnie u nas
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
trzy niepewne kroczki
Super, brawo
Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Moja panna cierpiaca na bezsennosc, dzis 5 rano
Cudności
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
3. nowa szałowa zabawa siedzi przy lodówce i siedzi
4.5.plażowa Sarenka (jakiegoś kawalera przyciągnęła )
Zabawa przednia A Sarenka śliczna
Cytat:
Napisane przez zapałeczka Pokaż wiadomość
Przed chwilą wróciłam z wesela.... To była najgorsza impreza w moim życiu.... Ehhhh, idę spać, dobranoc.
Doczytałam dalej o co chodzi Przykro mi, że miałaś taką nieudaną imprezę Ach, te chłopy, normalnie nie myślą czasami
Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Czy mozna dolaczyc? Mam coreczke, 23.07.2011, Lenke ponadto synka, ale jest starszy
Witaj

Stary 2012-08-20, 15:35   #3830
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

laski ja na szybko
na allegro są tanie pumy dla facetów może któraś skorzysta:brzyda l:

http://allegro.pl/listing/user.php?s...&us_id=1554694
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 15:37   #3831
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Napisz jak te ośmiorniczki? Fajne, warto? Bo już parę razy się im przyglądałam

Żbik je kocha miłością wielką

Cytat:
Super, brawo
dziś już 10 kroczków
Stary 2012-08-20, 15:42   #3832
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Mateusz na początku-czyli pewnie do 5 miesiąca będzie spał w drewnianym łóżeczku w naszej sypialni, a potem przeniesie się do Julci pokoju i albo dokupi się drugie łóżeczko turystyczne, albo odrazu piętrowe łóżko i na początku na dole będzie spała Julcia zobaczy się.
ja kupilabym od razu wlasnie pietrowe bo sama tak mam. jak boisz sie zeby starsze nie spadalo na podloge to albo barierke zamontuj albo jak ja - kilka tyg spal na materacu na podlodze i jak juz rano nie znajdywalam go na dywanie tylko nadal na materacu to zmontowalismy dół od piętrowego

Stary 2012-08-20, 15:44   #3833
Marina1
Zakorzenienie

no o tym Pinokio to chodziło o to, że tańczyłam jak ten drewniany pajac pierw .się .smiałam, ale potem mnie już wkurzał z tym.

zapałeczo ehhh z chłopami. My wrócili.my o 3. Igor z kuzynką M. A o co z rodzicami po.zło?

A teraz byli.my na rynku i Igor cały mokry, bo chodził po fontannach u na. w M-cu. Nie mogłam go z tamtąd zabrać, wchodził pro.to w gejzerki.

A ciocia mi powiedziała na weselu. Bo jej mąż to brat teściowej ( bardzo fajny facet ). A co mówiła? że "cudujemy" z wynajmem, że taki dom duży stoi a jej syn musi wydawać pieniądze na moje fanaberie, że ona nam nie będzie pomagać, jedynie co do szopy możemy iść, bo ona z domu się nie będzie ruszać, że . sprzedałam pierścionek zaręczynowy u jubilera ( fakt, ale po to by mieć co do garnka włożyć ) i że my taie dziady co nic nie mamy . I tak w kółko...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2012-08-20 o 15:45
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 15:49   #3834
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
laski dużego ukąsiła osa.Co robić? on nie daje żadnych komparsów zrobić
ugrzał do w ucho cała część twarzy ma czerwoną
Niestety nie wiem jakie są na to sposoby Na mnie niewiele działa, a u dziecka to już w ogóle nie mam pojęcia
Mam nadzieję, że już lepiej?
Cytat:

brumku pytalas co u męża w pracy. Otóż jego firma juz od dłuższego czasu co rusz wprowadza rewolucje w ramach "oszczędności". A teraz mam wrażenie, że to Euro dobiło ich doszczętnie i dali warunek przejścia pracowników na własną działalność. Wszystko pieknie w teorii wygląda ale boimy się. Warunki kontraktu nie są rewelacyjne. Czeka nas (go) cięzki negocjacyjny tydzień.....

Mam nadzieję, że wszystko się pozytywanie dla Was ułozy
Mój kuzyn był tak zatrudniony i zrezygnował, bo to bez sensu dla niego było (praca dla pracy tylko).
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Do rzeczy: jak mam w kolejności alfabetycznej posortować w wordzie spis literatury wykorzystanej do pracy? wiecie o co chodzi? wiem ze jest taki znaczek AZ, ale mi nie wychodzi jak to wciskam. Czy ktoś mi może pomóc?

Ja znam tylko ten sposób "A-Z", zawsze działało ....

Stary 2012-08-20, 15:53   #3835
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
A ciocia mi powiedziała na weselu. Bo jej mąż to brat teściowej ( bardzo fajny facet ). A co mówiła? że "cudujemy" z wynajmem, że taki dom duży stoi a jej syn musi wydawać pieniądze na moje fanaberie, że ona nam nie będzie pomagać, jedynie co do szopy możemy iść, bo ona z domu się nie będzie ruszać, że . sprzedałam pierścionek zaręczynowy u jubilera ( fakt, ale po to by mieć co do garnka włożyć ) i że my taie dziady co nic nie mamy . I tak w kółko...
Strasznie mi przykro Marinko

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 16:01   #3836
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
laski ja na szybko
na allegro są tanie pumy dla facetów może któraś skorzysta:brzyda l:

http://allegro.pl/listing/user.php?s...&us_id=1554694
Blondynko jak mały po ukąszeniu pszczoły/osy?

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
dziś już 10 kroczków

Żbik idzie jak burza!

Marina a teściowa to pracuje czy w domu siedzi?
Głupia jest, wcale się nie dziwię, że nie chcesz z nią siedzieć.
Stary 2012-08-20, 16:02   #3837
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Rozumiem, że nikt nie ma takiej osłony na kuchnię?
ja mam taką http://www.babyparadies-shop.de/stor...ages/630_0.jpg

nie nadrobiłam, jestem na 117 stronie i znikam do domku...

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2012-08-20 o 16:04
Stary 2012-08-20, 16:06   #3838
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
no o tym Pinokio to chodziło o to, że tańczyłam jak ten drewniany pajac pierw .się .smiałam, ale potem mnie już wkurzał z tym.

zapałeczo ehhh z chłopami. My wrócili.my o 3. Igor z kuzynką M. A o co z rodzicami po.zło?

A teraz byli.my na rynku i Igor cały mokry, bo chodził po fontannach u na. w M-cu. Nie mogłam go z tamtąd zabrać, wchodził pro.to w gejzerki.

Powiem Ci dla pocieszenia, że moi rodzice na weselu zrobili mi taki wstyd, że myślałam, że się pod ziemie zapadne. Aż przyszło pare osób z rodziny i mówią, żeby skończyli pier***ić głupoty takie, bo ludzie słyszą i patrzą co sie dzieje.... A chodziło o to, że jak już Hubert narobił siary i sie upil tak, ze szkoda gadać, to CI staneli między tymi wszystkimi gośćmi i drą się do mnie rzeczy typu po co ja za niego wyszłam, że on jest taki i owaki, że mogłabym go już z domu wywalić a nie się męczyć i że w sumie to my obydwoje jesteśmy siebie warci. No miny ludzi były kur** nie do opisania...... A w niedziele panna młoda, czyli moja najbliższa kuzynka, dzwoni do mojej matki i mói, żebyśmy wszyscy przyszli na popawiny. Po czym mi nic nie powiedzieli, wychodzą sami z domu koło godziny 16 i twierdzą, że mnie i mojego H. nikt nie zapraszał. Smutno mi się zrobiło, myślę sobie fajną mam rodzinę, na poprawiny nie zaprosili nas nawet.... Siedzę więc taka smutna, przykro mi jak cholera a tu nagle o godz 19.15 telefon od nich dostaję żebyśmy teraz przyszli z dzieckiem bo każdy się pyta odkąd oni się tam pojawili dlaczego nas nie ma. O tej godzinie ja mam iść z dzieckiem na poprawiny..... Przeryczałam 2 godziny, nie mogłam się normalnie uspokoić, jak mogli być tak wredni żeby od razu po nas nie zadzwonić, tylko wieczorem jak my małęgo już spać kładziemy.... Po 3 godzinach dopiero nas informują, że wszyscy na nas czekają.... Mam taki teraz do nich żal, że nawet nie mam zamiaru się do nich odzywać. Nie wiem jak mogli nam zrobić coś takiego, tak wrednego...... Oczywiście nigdzie już o tej porze nie poszliśmy, dziecko to nie zabawka żeby go śpiącego ciągać po imprezach......... A wcześniej chętnie bym poszła, posiedziała z młodym wśród ludzi, bo nie mam więcej takich okazji............ Smutno mi dalej Się rozpisałam, eh.
Stary 2012-08-20, 16:11   #3839
Marina1
Zakorzenienie

Lili pracuje na dwie zmiany. No, powiedziałam tżtowi, że za żadne skarby nie pójdę tam do szopy... Ta ciocia mi powiedziała, że codziennie będę wyła jak się tam przeprowadzę. Zna dobrze teściowa, wie jaka potrafi być...

W dzień wesela dzwoniła do M. że NIE możemy i nie pójdziemy na wesele, bo to koszty a my nie mamy wydawać na zabawę, ale na ocieplenie szopy, jak chcemy tam mieszkać...Jak rządzi. Wyobrażacie obie?

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

o boże zapałeczko kochana... ja pierd***... wiesz co, normalnie mnie zatkało i nie wiem co napisać.
Żal mi tylko Ciebie gwiazdko, bo jak napisałaś w niedzielę byłaby fajna okazja do powiedzenia już bez tej całej piny jaka towarzyszy weselu... Twoi rodzice bardzo, bardzo nie fair. Widać, że nie traktują H. jak domownika, tylko jak dodatek do Ciebie i Natana ( u mnie w rodzinnym było to samo, więc to znam ).
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 16:14   #3840
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

dzięki za pamięć
ja wyciągłam to żądło miał w uchu.Ucho mocno spuchnięte dzwoniłam na pomoc doraźną ale on oprócz opuchlizny i swędzenia nic nie miał.
W nocy nie mógł spać tak się drapał
dzisiaj lepiej ale ucho nadal opuchnięte

Beatko to straszne co spotkało Waszą rodzine a tej dziewczyny sobie nie wyobrażam.Biedna

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2012-08-20 o 16:16
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości