Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-19, 15:22   #2311
madziullasz
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Tak o tym teście ze śliny mówiła mi już doktor ale stwierdziła, że nie daje 100% pewności, że inaczej to sprawdzimy.

Słuchajcie dziewczyny, miałam fantastyczy weekend i poprezentowałam sie trochę w obcisłych bokserkach. Do folderu po "ja i już po" wrzuciłam 3 fotki gdzie fajnie widać biust. Jak któraś ma ochotę to zapraszam.
Stary 2012-08-19, 15:51   #2312
grazia781
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Jesuuuu ANIKA przepraszam jestem zakręcona jak baranie rogi
MYA kochana płynę z moim synkiem już dawno przebukowałam imiona. Mój TŻ niech sobie zorganizuje czas ja mam go brac w rej po takich rzeczach co to to nie

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
a to chyba mnie miałaś na myśli
oj chciałabym spełnić,ach chciała...
tak kochana Ciebie mialam na mysli na pewno zrobisz sobiue cycunie a jak nie to w tyłek nalać bedzie trzeba
Stary 2012-08-19, 16:56   #2313
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

hejo

Majirel 22.08 - 3
Dzidzia Horo 24.08 - 6
Lenkii 06.09 - 18
Alex0912 12.11. - 85

no i ja mam w koncu weekend ufff padam z nog nic sie nie chce.... jakos ostatnio bez humoru, chyba jakiegos drineczka sobie zafunduję i jakas ksiazka moze na rozluznienie atmosfery buziam was kochane
Stary 2012-08-19, 17:05   #2314
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
hejo

Majirel 22.08 - 3
Dzidzia Horo 24.08 - 6
Lenkii 06.09 - 18
Alex0912 12.11. - 85

no i ja mam w koncu weekend ufff padam z nog nic sie nie chce.... jakos ostatnio bez humoru, chyba jakiegos drineczka sobie zafunduję i jakas ksiazka moze na rozluznienie atmosfery buziam was kochane
u mnie już 5 dni

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 17:20   #2315
kasikkk87
Zadomowienie

horo mam pytanko bo z tego co czytam to teraz bedziesz miec czwarty raz cesarke prawda???ja jeszcze nie rodzilam ale kiedys tam planujac dziecko gdybym miala mozliwosc wyboru wybralabym cesarke tam mysle ze to lepsze rozwiazanie jak uwazasz?? 4 cesarki to mozesz sie wypowiedziec

jakos nie wyobrazam sobie dyskomfortu w dolnych okolicach po porodzie naturalnym...co uwazacie dziewczynyto tak na przyszlosc sie pytam

madziulek super zdjatka ,fajnie wygladaja piersi w obcislych rzeczach
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 18:13   #2316
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Ojj Horo wybacz jutro juz bedzie poprawione, jakas nieswoja jestem ostatnio taka doolina mnie dopadla... kryzyz w zwiazku. heh ale jakos to ogarne buziol
Stary 2012-08-19, 18:33   #2317
Fuksja132
Raczkowanie

Kobietki mam doła Ja chyba nigdy sobie nie zrobię tych cycków Teraz nie mam możliwości nawet uzbierać na nie wystarczającej kasy.. Ze wszystkim mam pod górkę. Mam ochotę się rzucić z mostu.. ;(

Tak w ogóle to miłego dnia
Stary 2012-08-19, 18:56   #2318
kasikkk87
Zadomowienie

fuksja nie przejmuj sieja swoje cycki zrobilam jakies poltora roku od momentu konsultacji mimo ze wtedy bylam zdecydowanaale zawsze cos kase mialam,urlopu nie bylo potem kasy nie bylo i urlopu tez az w koncu je zrobiilam ale powiem Ci ze moze lepiej bo przez ten czas przynajmniej dowiedzialam sie co nie co o cyckach bo wczesniej nic
ile masz lat??
Stary 2012-08-19, 19:08   #2319
Fuksja132
Raczkowanie

, ale
Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
fuksja nie przejmuj sieja swoje cycki zrobilam jakies poltora roku od momentu konsultacji mimo ze wtedy bylam zdecydowanaale zawsze cos kase mialam,urlopu nie bylo potem kasy nie bylo i urlopu tez az w koncu je zrobiilam ale powiem Ci ze moze lepiej bo przez ten czas przynajmniej dowiedzialam sie co nie co o cyckach bo wczesniej nic
ile masz lat??
20, ale z tego co mówiła mi moja pani gin. to moje cycki już mi nie urosną przez ten rok (bo wiem, że większość klinik robi od 21 lat) i nie ma co czekać z operacją Ale chyba będę musiała, bo nic nie idzie po mojej myśli. A kase to będę chyba zbierać do usranej śmierci

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-08-19 o 19:09
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 19:24   #2320
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
horo mam pytanko bo z tego co czytam to teraz bedziesz miec czwarty raz cesarke prawda???ja jeszcze nie rodzilam ale kiedys tam planujac dziecko gdybym miala mozliwosc wyboru wybralabym cesarke tam mysle ze to lepsze rozwiazanie jak uwazasz?? 4 cesarki to mozesz sie wypowiedziec

jakos nie wyobrazam sobie dyskomfortu w dolnych okolicach po porodzie naturalnym...co uwazacie dziewczynyto tak na przyszlosc sie pytam
ja akurat pierwszy poród miałam mieć siłami natury, ale okazało się, ze niestety... tylko cesarka wchodzi w grę. Przy kolejnym okazało się, ze znów cesarka, bo nigdy nie urodzę normalnie (nie mam rozwarcia ), co mnie niesamowicie uszczęśliwiło ... tez jakoś nie byłam w stanie wyobrazić sobie pęknięć, nacięć, szycia itp. w okolicach intymnych
więc 4 cesarka, w znieczuleniu ogólnym; po każdej dotychczas czułam się dobrze i w 4 dobie byłam już w domku przy normalnych obowiązkach domowych

Cytat:
Ojj Horo wybacz jutro juz bedzie poprawione, jakas nieswoja jestem ostatnio taka doolina mnie dopadla... kryzyz w zwiazku. heh ale jakos to ogarne buziol
nie szkodzi
poproszę jutro o cyferkę 4 ... lżej się od razu robi
A kryzysy w związkach zawsze się zdarzają...

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Kobietki mam doła Ja chyba nigdy sobie nie zrobię tych cycków Teraz nie mam możliwości nawet uzbierać na nie wystarczającej kasy.. Ze wszystkim mam pod górkę. Mam ochotę się rzucić z mostu.. ;(

zrobisz zrobisz

Stary 2012-08-19, 20:21   #2321
zabulek1
Wtajemniczenie

horo to juz za 5 dni???? O ludzie jak to zlecialo:jupi :
A tak wogle to witam wszystkich
Horo bede czekac z niecierpliwoscia na wiesci po...... i na zdjecia naszej malej ksiezniczki:c mok:
Stary 2012-08-19, 20:34   #2322
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
horo to juz za 5 dni???? O ludzie jak to zlecialo:jupi :
A tak wogle to witam wszystkich
Horo bede czekac z niecierpliwoscia na wiesci po...... i na zdjecia naszej malej ksiezniczki:c mok:
na pewno ją obfocę
zastanawiam się tylko, czy mi wypada zabrać ze sobą na noworodkowy laptopika

Stary 2012-08-19, 20:44   #2323
katarzynka00
Zakorzenienie

kasikk ja miałam jeden i drugi poród i w zasadzie nie umiem się ustosunkować.Każdy ma swoje plusy i minusy.
Ja po sn nie czułam żadnego dyskomfortu,ani nic mi się tam nie zmieniło, tzn wróciło do swojego stanu

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
na pewno ją obfocę
zastanawiam się tylko, czy mi wypada zabrać ze sobą na noworodkowy laptopika
no raczej wypada, tylko czy będziesz mieć czas,bo mi np w szpitalu tak przelatywał dzień,że niby nic nie robiłam-nie karmiłam piersią a jakoś nie miałam na nic czasu,choćby na odp na sms
Przy okazji zapytam,czy będziesz piersią karmić swoją córeczkę?
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 21:10   #2324
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

no raczej wypada, tylko czy będziesz mieć czas,bo mi np w szpitalu tak przelatywał dzień,że niby nic nie robiłam-nie karmiłam piersią a jakoś nie miałam na nic czasu,choćby na odp na sms
Przy okazji zapytam,czy będziesz piersią karmić swoją córeczkę?
w takim razie moze wygospodaruję po kilkanaście minut każdego dnia

a karmić piersią zamierzam i mam nadzieję, ze implanty nie będą żadną przeszkodą ku temu

Stary 2012-08-19, 22:14   #2325
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

hmmmm a to co?:

Nic w życiu nie przychodzi samo.
Nie wystarczy w coś wierzyć,
trzeba mieć siłę pokonywać przeszkody i walczyć.
Golda Meir

No taki masz podpisik i co ? z mostu chcesz skakać
Eee- albo zmień podpis albo się nie mazgaj
Rok czy dwa co to jest Jesteś tak młodą osobą że wszystko przed Tobą a życie może Ci się zmienić o 180 stopni w ciągu tygodnia- dziś kasy nie ma, jutro może być. I jeśli czegoś pragniesz sięgniesz po to jeśli tylko będziesz wytrwała. A w razie czego - jakby jednak nie było zwrotu w życiu-stawiaj skarbonkę i zacznij zbierać kaskę . I tym sposobem, w najgorszym razie, za dwa/trzy lata będziesz miała potrzebną sumę. No chyba, że najpierw z mostu skoczysz

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
no tak jest , że czasem dolina a czasem górka. Ale skoro jeszcze jakoś liczysz- nie jest tak źle mam nadzieję i życzę by jak najszybciej było po kryzysie

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
Jesuuuu ANIKA przepraszam jestem zakręcona jak baranie rogi
MYA kochana płynę z moim synkiem już dawno przebukowałam imiona. Mój TŻ niech sobie zorganizuje czas ja mam go brac w rej po takich rzeczach co to to nie

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

tak kochana Ciebie mialam na mysli na pewno zrobisz sobiue cycunie a jak nie to w tyłek nalać bedzie trzeba
Ale fajnie , synuś z pewnością się bardzo cieszy Oj zazdroszczę, zazdroszczę Będziecie mieli super wyprawę.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 22:37   #2326
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka!

hej MAYU ..coś nas mało tu
wiesz co mi się dzisiaj stało..nic takiegoale opierając się piersiami o kolana w prawej piersi miałam takie uczucie jakby mi pierś..''skrzypiała''nie wiem jak to opisaćaż mi ciary przeszły,impalnt się przesuwał i przy tym tak właśnie się wydawało..oczywiscie bezszelestniemam nadzieję że implant jest gdzie ma być,w środę dr mnie wymaca to się uspokoję,bo budzę się czasem na piersi,i mam stresa że je popsuję

ANIKA cudne są,i niech nawet jeden patrzy do góry,drugi w bok to i tak są świetne i spore i ciesz się nimi bo wymiatasz

PATRYCJA ile bikiniznam to znam,i wszystkie 3 które masz miałam też kupic ale wybrałam to czerwone i pasiaste co mam w albumikua wyglądasz..zjawiskowo i jaka figura i wysoka jesteś coo???idealnie!

MADZIULLASZ ślicznie się prezentujesz..i ta twoja figura też...pięknie!!!

MAYU kochanie,a ty kiedy dawałaś jakieś foty..stęskniłysmy się!jakieś bikini czy teges szmeges...nie bądź taka

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
, ale
20, ale z tego co mówiła mi moja pani gin. to moje cycki już mi nie urosną przez ten rok (bo wiem, że większość klinik robi od 21 lat) i nie ma co czekać z operacją Ale chyba będę musiała, bo nic nie idzie po mojej myśli. A kase to będę chyba zbierać do usranej śmierci
nie martw się,jak nie teraz to za chwilę...a że jesteś taka młoda...to masz czas!!ja życzę byś dała radę jak najprędzej
Stary 2012-08-19, 22:41   #2327
kasikkk87
Zadomowienie

wlasnie fukssja tez mialam sie odniesc do Twojego opisu no i 20 lat to jeszcze zdazysz je zrobic na pewnooo
Stary 2012-08-19, 22:46   #2328
klaudeczka2010
Zadomowienie

HORO to już zarazfajnie z jednej str iść i wiedzieć dokładnie kiedy się dzidzia pojawi na świecie!!mniej stresu..chybaja 2 porody naturalane ,zawsze byłam za porodem naturalnym bo to lepsze dla dzidziusia..ponoć,ale i cesarka ok,jak trzebaa KASIKK ja szybko doszłam do siebie,fakt że ból..nie do ogarnięcia,jak dla mnie!!ale w sumie kilka godz więc luzik..da się przezyći dodam że przy 1 porodzie mnie cięli a przy 2 nie musieli,a jesli chodzi o estetykę i wszystko inneto jest po staremu,tż też tak twierdziale tamte mięsnie też można ćwiczyc,a nawet trzeba i wsio gra!!!jakbym miała trzecie to też rodziłabym naturalnie!!!ale najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy...podsumowując!!
Stary 2012-08-19, 23:40   #2329
anika75
Zadomowienie

Hej
Dziękuję za komentarzyki
Internet mi strasznie dziś muli, więc tylko na chwilkę wpadłam .

Graziu, szałapucie kochany . Płyń sobie i odpocznij od problemów.

Klaudeczko, mówisz, że wymiatam? Hehehe, w porównaniu z moją straszną wyjściówką to rzeczywiście cudeńka wyszły. Dziękuję , ale to Twoje cycuszki wymiatają w połączeniu z piękną buźką i figuuurką

Kasik, moja bratowa pierwszy poród miała siłami natury, a drugi - cesarkę. Mówiła, że nigdy w życiu nie chciałaby drugiej cesarki. Wbrew pozorom po naturalnym porodzie dochodzi się znacznie szybciej do formy - tak mówiła, a jak jest rzeczywiście to nie wiem, ja rodziłam naturalnie.

Alex, Fuksja, a co Wy dziewczyny takiego doła załapałyście , i to obie na raz?
Alex, kryzysy w związku to normalka, najlepiej przeczekać, jeszcze będziesz się z tego śmiała
Fuksja, zrobisz, zrobisz , nie teraz, to za rok czy dwa. Ja zrobiłam dopiero na 37 urodziny, choć myślałam o cyckach od 18 roku życia, zobacz kobieto, ile lat na to czekałam

To jeszcze tylko napiszę, że była dziś u mnie przyjaciółka i cycków nie zauważyła . To znaczy powiedziała, że chyba mi urosły, ale pokazałam jej swój brzuchol i powiedziałam, że tak utyłam . Od dziś więc mój brzuchol będzie moim sprzymierzeńcem i przyjacielem. Ale i tak jej się przyznam, tylko muszę nastawić się psychicznie .
Stary 2012-08-19, 23:46   #2330
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka!

hej MAYU ..coś nas mało tu
wiesz co mi się dzisiaj stało..nic takiegoale opierając się piersiami o kolana w prawej piersi miałam takie uczucie jakby mi pierś..''skrzypiała''nie wiem jak to opisaćaż mi ciary przeszły,impalnt się przesuwał i przy tym tak właśnie się wydawało..oczywiscie bezszelestniemam nadzieję że implant jest gdzie ma być,w środę dr mnie wymaca to się uspokoję,bo budzę się czasem na piersi,i mam stresa że je popsuję

ANIKA cudne są,i niech nawet jeden patrzy do góry,drugi w bok to i tak są świetne i spore i ciesz się nimi bo wymiatasz

PATRYCJA ile bikiniznam to znam,i wszystkie 3 które masz miałam też kupic ale wybrałam to czerwone i pasiaste co mam w albumikua wyglądasz..zjawiskowo i jaka figura i wysoka jesteś coo???idealnie!

MADZIULLASZ ślicznie się prezentujesz..i ta twoja figura też...pięknie!!!

MAYU kochanie,a ty kiedy dawałaś jakieś foty..stęskniłysmy się!jakieś bikini czy teges szmeges...nie bądź taka

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

nie martw się,jak nie teraz to za chwilę...a że jesteś taka młoda...to masz czas!!ja życzę byś dała radę jak najprędzej
Hihi- jakie bikini Klaudek ja nie mam jeszcze bikini. Mogę Wam pokazać doniczki- bo dwie kupiłam ostatnio
No i teraz ja Ci powiem że mi piersi trzeszczały normalnie słychać było Jak zdjęłam stanik albo rano wstałam i piersi wypchnęłam do przodu to mi trzeszczały- i dopiero pod koniec tamtego roku mi to trzeszczenie przeszło.
A Ty uważaj na siebie bo tam jeszcze wszystko masz świeże Dobrze, że masz kontrol to dr Cię osłucha i obmaca

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

To jeszcze tylko napiszę, że była dziś u mnie przyjaciółka i cycków nie zauważyła . To znaczy powiedziała, że chyba mi urosły, ale pokazałam jej swój brzuchol i powiedziałam, że tak utyłam :hahaha:. Od dziś więc mój brzuchol będzie moim sprzymierzeńcem i przyjacielem. Ale i tak jej się przyznam, tylko muszę nastawić się psychicznie .
no nie mogę

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-19, 23:59   #2331
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Hihi- jakie bikini Klaudek ja nie mam jeszcze bikini. Mogę Wam pokazać doniczki- bo dwie kupiłam ostatnio
No i teraz ja Ci powiem że mi piersi trzeszczały normalnie słychać było Jak zdjęłam stanik albo rano wstałam i piersi wypchnęłam do przodu to mi trzeszczały- i dopiero pod koniec tamtego roku mi to trzeszczenie przeszło.
A Ty uważaj na siebie bo tam jeszcze wszystko masz świeże Dobrze, że masz kontrol to dr Cię osłucha i obmaca

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

no nie mogę
O rany, to ONE trzeszczą???
Moje jeszcze nie trzeszczały, ale rano nadal się napinają i przeciągają, wystarczy, że nogą poruszę a cycki natychmiast reagują

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
no nie mogę
Tonący brzytwy się chwyta
Stary 2012-08-20, 10:15   #2332
katarzynka00
Zakorzenienie

hej dziewczynki
odważyłam się wysłać zaproszenie do waszego klubu.
Jeśli nie macie nic przeciwko to tam chciałabym wstawić wyjściówkę.Skrzętnie zanotuję sobie proponowane przez was implanty co by u dr.móc się udzielać w dyskusji
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 16:33   #2333
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Pustki, ze aż strach
Ja z uwagi na pogodę, wybrałam się dzisiaj z dziećmi nad jeziorko... wytrzymałam 2,5 godziny (to i tak bardzo długo w takim ukropie - w cieniu ok.36 st.; w słońcu nie wiem, bo jak temp. doszła do 46, to zdjęłam termometr).
Mam ogromną nadzieję, że do piątku się ochłodzi

Stary 2012-08-20, 17:26   #2334
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Cos tu ostatnio nikogo nie ma trzeba to zmienic chyba za ladna pogoda

Zapraszam do albumu nowe zdjecia

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 17:43   #2335
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

Cos tu ostatnio nikogo nie ma trzeba to zmienic chyba za ladna pogoda

Zapraszam do albumu nowe zdjecia
Olivko,
pięknie się prezentują cycusie ... takie idealne
a jak się ładnie wybiły

Stary 2012-08-20, 18:19   #2336
Olivkaa200
Zakorzenienie

Horo dziekuje bardzo mi coraz bardzej sie podobaja mam,nadzieje ze kiedys,tez nazwe je idealnymi

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 20:42   #2337
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

heloł

Majirel 22.08 - 2
Dzidzia Horo 24.08 - 4
Lenkii 06.09 - 17
Alex0912 12.11. - 84

Kochane juz mi troche lepiej bylam dzis na zakupach a cooo i sie obkupiłam ze szok buty, sweterek,bluzka, druga bluzka, koszula, 3 pary majtow, pizamka i troche bizuterii OOO!! typowa kobita i czuje sie megastycznie a z lubym juz łagodniej ale jak cos to
Stary 2012-08-20, 21:15   #2338
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Horo dziekuje bardzo mi coraz bardzej sie podobaja mam,nadzieje ze kiedys,tez nazwe je idealnymi
Olivko jak one pięknieją a to dopiero miesiąc

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Pustki, ze aż strach
Ja z uwagi na pogodę, wybrałam się dzisiaj z dziećmi nad jeziorko... wytrzymałam 2,5 godziny (to i tak bardzo długo w takim ukropie - w cieniu ok.36 st.; w słońcu nie wiem, bo jak temp. doszła do 46, to zdjęłam termometr).
Mam ogromną nadzieję, że do piątku się ochłodzi
Horo a Ty jeszcze żyjesz? ja 4 dni przed porodem to sie już ledwo turlałam a Ty z dzieciaczkami na plażę chodzisz
teraz jest ciężko z takimi upałami ale jak dzidziuś przyjdzie na świat będzie ładna pogoda na spacerki
Stary 2012-08-20, 21:57   #2339
tonia87
Rozeznanie

my dzisiaj mamy święto... pół roku zdjęcia przed chwilą wrzuciła także zainteresowanych zapraszam

nie są tak spektakularne jak od Olivki ale co tam
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 23:17   #2340
Gipsy
Raczkowanie

Boże, co za upał dziś był... A ja przez pół miasta zasuwałam z farbą i zestawem "poczoątkującego malarza" Trzymajcie jutro kciuki żebym mieszkania nie umaziała tylko pomalowała. Mam stresa, normalnie.

Cytat:
Kochane juz mi troche lepiej bylam dzis na zakupach a cooo i sie obkupiłam ze szok buty, sweterek,bluzka, druga bluzka, koszula, 3 pary majtow, pizamka i troche bizuterii OOO!! typowa kobita i czuje sie megastycznie a z lubym juz łagodniej ale jak cos to
Zakupy lekarstwem na wszystko - to moja życiowa dywiza

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
my dzisiaj mamy święto... pół roku zdjęcia przed chwilą wrzuciła także zainteresowanych zapraszam

nie są tak spektakularne jak od Olivki ale co tam
Nie wcale nie są Świetne są szczególnie tak ściśnięte. Najlepszego dla was
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości