|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
w takim razie ja za pare dni bede juz w 5 ![]() Co do proszkow ja pralam w Lovela od poczatku i bylo ok. A na wizyty chodze co 5 - 6 tygodni
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/cherokee-ogrodnicz...554585595.html
Kupione przed chwila bo własnie kupujecie tego typu ciuszki wieszchnie bo ja mam same śpiochy pajace body itd a prawie nic takiego na wierzch ale nie wiem czy przy takim maluchu potrzebne doradzcie
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36009073]No nie lepiej
bo mnie się OM nie zgadza z tp.[/QUOTE]Przeważnie się nie zgadza. 40 tygodniu to ciut więcj niż 9 miesięcy.
|
#3184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kapciuchy do przedszkola - http://allegro.pl/paputki-ecofeet-ka...545363571.html jak Ismi podrośnie to mu też takie kupię od 6ms mają rozmiar
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja córcia ma taką dużą stopke ?
|
|
#3186 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
no to nie mała, ale ze to juz 26 rozmiar... moja ma 15 cm i cos i nosi 23 rozmiar juz na zime pewnie 24 bedzie
|
#3188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie ten sprzedawca ma ładne ciuszki!
Opłaca się w takim razie pobuszować w tesco.. Aż korci żeby coś kliknąć. Djerba: śliczne kapcie
|
|
|
|
#3190 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Potrzebne potrzebne. Pod takie ogrodniczki to rajtki dasz, skarpetki i git. No i bodziaka jakiegoś + ew. sweterek na wierzch. No ale ja nie miałam cykli normalnych, więc mnie tym bardziej się nie zgadza ![]() Cytat:
http://www.obuwiedzieciece.com.pl/im...%20MAC08rz.jpg nosimy takie odkąd zaczęła chodzić - zarówno po domu, jak i po dworze (tylko po dworze mniej zabudowane, sandałkowe takie), lubię. Niedrogie, podeszwa się odpowiednio zgina, w środku wkładka płócienna, więc też ok. |
||
|
|
|
#3191 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36011545]ładne bardzo, w ogóle widzę, że sprzedający ma fajne rzeczy
![]() Potrzebne potrzebne. Pod takie ogrodniczki to rajtki dasz, skarpetki i git. No i bodziaka jakiegoś + ew. sweterek na wierzch. No ale ja nie miałam cykli normalnych, więc mnie tym bardziej się nie zgadza ![]() One ładne są, ale mojej się stópki pocą w zakrytych, więc wzięłam raweksy z odkrytymi palcami, o takie: http://www.obuwiedzieciece.com.pl/im...%20MAC08rz.jpg nosimy takie odkąd zaczęła chodzić - zarówno po domu, jak i po dworze (tylko po dworze mniej zabudowane, sandałkowe takie), lubię. Niedrogie, podeszwa się odpowiednio zgina, w środku wkładka płócienna, więc też ok.[/QUOTE] mojej się pocą w każdych prawie...a raczej kupujemy w zwyklakach ala boti,ccc.. tutaj widzę, że te są całe ze skórki, a jeszcze takich nie miałyśmy, więc spróbujemy
|
|
|
|
#3192 |
|
Zadomowienie
|
Co do emu, mam podstawowe krotkie i do polowy lydki, czarne, bo wszystkie mam czarne ... to ich zdjec nie wrzucam ... bo kazda wie, jak wygladaja ....
w zeszylym roku kupilam 2 pary http://theshoedish.com/wp-content/up...emu-pacsun.png i te http://ecx.images-amazon.com/images/...rL._SL210_.jpg ... oczywiscie czarne ... jak odgrzebe kartony z zimowym obuwiem to cykne fotke ... Jesli chodzi o te buty jestem typowa emuholiczka, uwazam ze to super zainwestowane pieniadze ... ja swoje kupowalam w sklepie http://emu-shop.pl/ .. tu mam pewnosc, ze sa orginalne, a orginalne posluza na lata ... ich cena niestety jest dosc wysoka, ale te podstawowe mam juz 4 roik, a nic sie nie zmienily ... zima przy temp -30 st nosze je na gola stope i jest mi cieplutko ... teraz mi sie marza te, ale w kolorze czarnym http://emu-shop.pl/illoura-mushroom,k001005,a141.html
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby byli tacy chetni po narodzinach ![]() ![]() Ale tu dzis cicho... Rano takie natezenie, a teraz nic
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Zadomowienie
|
KOchana pozno juz, poza tym burze szaleja ...
u mnie tez niezle pogrzmialo i popadalo, ale juz spokoj ... Kolezanka z zagania pisala, ze mod;i sie, zeby jej nie porobilo dzior w dachu, bo grad ponoc sypie wielkosci jaj
|
|
#3196 |
|
Rozeznanie
|
Widzę że tylko ja nie śpię.
Dziewczyny czy wy jak zaczęłyście czuć ruchy takie regularne to czujecie codziennie? Bo ja od pon do piątku codziennie wieczorem i czasami w ciągu dnia a teraz cisza, wczoraj tak delikatnie ale nie jestem pewna czy sobie nie wmawiam. Troszkę się martwię. dzisiaj do tego troszkę lewy jajnik mi ciągnie :-(
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry z rana
jak zwykle przy sniadaniu ![]() wiecie co? ale zaliczyłam zgache z samego ranca... w nocy była u nas burza, więc wstałam, pozamykałam okna, wyłączyłam tv i komputer z prądu. A teraz chcialam uruchomic wizaz a tu komputer cisza.... Wiec ja panika obudziłam małża, że chyba sie zepsul bo w ogóle nie reaguje na nic..... A wystarczyło włączyc kabel do gniazdka ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Moja bratowa ma Marite i jest z niej bardzo zadowolona, na wertepy super.
|
#3199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
Na ja mam ledwo 160 i też całe życie 48 kg, potem mi podskoczyło do 51 i 4 miesiąc ciąży i tak samo, nic nie tyje chociaż jem. ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() U mnie leje od rana, ale to pewnie dlatego że umyliśmy w sobotę samochody, to żeby tak za długo czyste nie były. Co do tego becikowego to właśnie nawet na wózek nie bardzo wystarczy, my dostaniemy kase z ubezpieczenia w pracy no i szkoda bo przegapiłam takie drugie ubezpieczenie jak mieli zapisy bez karencji to też by jakaś kasa wpadła. Zamierzamy tak gdzies od październik apowolutku wszystko kupować żeby potem w zimie zamieszania za dużego nie było. Z ciuszkami trodzkę się wstrzymałam, 17 wrześnie będzie pewnie wiadomo na 100% jak płeć więc wtedy zacznę szaleć. Na razie muszę te badania na tarczyce porobić i słuchac czy maluszek nie daje znać bo gin mówił że chuda jestem to szybko powinnam coś poczuć. A wczoraj leczo robiłam, pyszne wyszło; a później soki malinowe z mężem na zimę
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9hyjkcm7lm.png 22.05.2008 14.08.2011Edytowane przez Ifwka Czas edycji: 2012-08-21 o 08:19 |
||||
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
O tej porze (gdy pisałaś ten post) to ja już śpię od ok. 1,5 godziny
![]() A od rana jestem w pracy więc i na Wizazu. Wczorajszy upał strasznie mnie wykończył Co więcej musiałam wyjść z pracy o 14.30 w największy skwar i chodzić po mieście godzinę, a już po 10 minutach kręciło mi się w głowie i było mi słabo. Przeleżałam całe popołudnie.
|
#3202 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
Ja śpię już od 22:00 a to już i tak wyczyn, bo w pierwszym trym potrafiłam położyć się o 20tej, max do 21:00 siedzieć ![]() Wczoraj wybraliśmy się na basen, troszkę popływałam ![]() zastanawiam się też czy nie chodzić na ćwiczenia, u mnie niedaleko domu są zajęcia: Aktywne 9 miesięcy, czy któraś była i wie z czym to się je i jak to wyglądają tego typu zajęcia? ![]() Po za tym zachęcona waszymi zdjęciami i relacjami poprosiłam mamę, aby kupiła mi jedną parę spodenek w lidlu (ja mam daleko do lidla). Z fazy " w szoku" przeszła w fazę "babci maniaka", bo dzwoniła i mówiła, że owszem kupiła jedną parę spodni, ale dokupiła drugą w innym kolorze i rozmiarze, trzy bodziaki i dwie koszulki na długi rękaw ![]() O właśnie! Co do grubszych zakupów dla Maluszkach i u nas z pomocą przychodzi rodzinka Moja mama jak tylko dowiedziała się, że jesteśmy w ciąży krzyknęła, że ona zamawia kupić wózeczek, TŻta rodzice powiedzieli, że w takim razie jak wózek jest zajęty to oni zamawiają łóżeczko ![]() Ehh gdyby o inne moje wydatki chcieli by się tak bić nie obraziłabym się ![]() idę popracować, ale będę zaglądać Miłego dnia
Wymiankowy Edytowane przez nazeczona Czas edycji: 2012-08-21 o 08:30 |
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u nas zapowiadają na dziś po południu burze z gradobiciem nie lubię takiej pogody, już jest duszno ![]() ja się jakoś dziwnie dzisiaj czuję, taka zmięta, nic mi się nie chce |
||
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kończę 17 tydzień i jeszcze nie czułam nic ![]() Tak?
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3206 |
|
BAN stały
|
witam się z rana
Ale waliło wieczorem piorunami. Spać nie mogłam. Do tego TŻ wieczorem mnie zdenerwował więc kiepski miałam wczorajszy dzień. Dzisiaj rano muszę trochę popracować, a potem lecę spotkać się z koleżanką. Liczę też na jakiś shopping, a że kumpela kocha zakupy to pewnie długo jej namawiać nie będę musiała ![]() Nie wiecie czy w sklepach są już jesienne ciuchy? Letnia kolekcja już się całkiem skończyła? nazeczona ja też się właśnie zastanawiałam ostatnio czy chodzić na aktywne 9 miesięcy - i nie mam pojęcia jak to wygląda A gdzie chciałaś pójść? Bo widzę, że też z wrocławia jesteś
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do Bodyfit na pretficza, nawet dzwoniłam już pytać czy obejmuje to karta Multisport bo mam z pracy a Tobie gdzie chodzić jest dobrze?
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja koleżanka chodziła na coś takiego i była bardzo zadowolona tylko musiała mieć zgodę od lekarza, w momencie jak miała jakieś problemy od razu jej zabronił !! ja się obudziłam koło 4 na siku, nie mogłam potem zaspać wierciłam się, aż w końcu przeniosłam się do salonu, a tam chwila moment zaspałam jak tylko głowę do poduszki przyłożyłam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3209 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale z wózków to i tak marzy mi się teraz ta maritaCoś mnie apetyt dzisiaj wziął, może ze złości nerwowa dziś jestem. 5 kawałków chleba i kinder bueno
|
||
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie mówi się usnąc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

Od końca 18 tygodnia (czyli początku 19) jest 5 miesiąc.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

22.05.2008
14.08.2011
Co więcej musiałam wyjść z pracy o 14.30 w największy skwar i chodzić po mieście godzinę, a już po 10 minutach kręciło mi się w głowie i było mi słabo. Przeleżałam całe popołudnie.