Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 10:35   #481
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
No właśnie - ja nie miałam okazji obczaić jak książka wygląda, bo research robiłam przez neta - w końcu zamówiłam przez amazona (za niecałe 6 funtów myślę, że to dobra inwestycja). Poczytałam jedynie opinie. Generalnie są bardzo pozytywne, choć są osoby, które nie zgadzają się z niektórymi rzeczami w tej książce, ale to chyba naturalne (bo zawsze są ludzie w opozycji do pewnych teorii). Ja tam zaufam B. Spock'owi - skoro książka w 3 pokoleniach robi karierę musi być naprawdę dobra.
też tam z paroma rzeczami się nie zgodziłam ale to może były ze 2 rzeczy .. nie wiem.. ale książka nprawdę obszerna i fajnie napisana

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Tyle was tu a zadna nie pisze

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:39   #482
landi0909
Zakorzenienie

Hej kochane,

ponadrabiałam Was, teraz piję soczek i zaraz biorę się za porządki.

Wczoraj nad wodą wygrzałam dupkę na słoneczku, w wodzie tylko nogi zamoczyłam - za bardzo boję się tego syfu w wodzie. No i nabrałam ochoty na popcorn... M mi kupił, po czym zjadłam pół paczki i idzie facet ze świeżymi pączkami... wzięłam pięć i wszystkie zjadłam od razu i zagryzłam popcornem ale te pączki były idealne wręcz
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:44   #483
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej kochane,

Wczoraj nad wodą wygrzałam dupkę na słoneczku, w wodzie tylko nogi zamoczyłam - za bardzo boję się tego syfu w wodzie. No i nabrałam ochoty na popcorn... M mi kupił, po czym zjadłam pół paczki i idzie facet ze świeżymi pączkami... wzięłam pięć i wszystkie zjadłam od razu i zagryzłam popcornem ale te pączki były idealne wręcz
Ewcia ! No i Ciebie można nazwać kobietą w ciąży Chodzi mi oczywiście o łączenie smaków

Moja mama dzisiaj robi na obiadek domową pizze Już nie mogę się jej doczekać

..................

Kochane jak gdzieś zobaczycie promocje na proszek Lovella to dajcie cynk !!!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-08-21 o 10:46
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:47   #484
DeKajka
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Ale mialam noc .. nie dosc ze burza szalała to mnie jeszcze znowu to swędzenie złapało czego efektem są moje poranione stopy i dlonie .. Kurcze jak nic wyglada mi to na te holestaze ale przeciez proby watrobowe zrobione .. alat i aspat w normie .. to co mi jest ? nie wie moze ktoras z was czy jest typowe badanie na wykrycie badz wykluczenie holestazy ??? bo ja juz naprawde nie wiem co robic

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Witam się porannie
dziś zaczynam 31 tydzień.
Chyba właśnie zdałam sobie sprawę jak to blisko a tu jeszcze nic nie mam.
Tyle trzeba kupić, zrobić - spanikuję jak nic...
Gratulacje ..

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Laseczki ja mam dzisiaj usg 3/4d na 18:10. Robię jednak to połówkowe drugi raz, ale u innego lekarza, bo mój na urlopie, a chcę być spokojna, co z tymi przepływami. Gorzej jak w sobotę na wizycie u mojego zaleci mi zrobić znowu usg. Najwyżej mu powiem, że jak był na urlopie to brzuch mi twardniał i chciałam skontrolować malucha i pokarzę mu wyniki badania. Może się nie obrazi.
No to trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Śpieszę Wam powiedzieć, że w końcu wyklarowała się u mnie decyzja, którą tak przekładałam...złożyłam dziś papiery na studia I to kompletnie nie w kręgu moich dotychczasowych... hm...predyspozycji, bo na Politechnikę Śląską, kierunek inżynierski
Oo kochana gratuluje decyzji .. ja w tym roku tez zmieniam kierunek ..i tez ide zaocznie .. mam nadzieje ze sie uda to pogodzic z Adasiem ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:49   #485
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane,

woooow niezły wyczyn

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Ewcia ! No i Ciebie można nazwać kobietą w ciąży Chodzi mi oczywiście o łączenie smaków

Moja mama dzisiaj robi na obiadek domową pizze Już nie mogę się jej doczekać

..................

Widziałam w Biedro i Rossmannie ale nie wiem od kiedy do kiedy
u mamy jest taki fajny sklep "Szkot" z produktami zza granicy i noe tylko i tam też mieli bardzo tanio ale nie wiem czy to sieciówka czy prywaciak

Stary 2012-08-21, 10:50   #486
landi0909
Zakorzenienie

DeKajka badanie na wykluczenie cholestazy to właśnie Alat, Aspat, Bilirubina całkowita
Jak to masz w normie to na bank nie masz cholestazy

jak Cię aż tak swędzi, to może idź do dermatologa???

Edytowane przez landi0909
Czas edycji: 2012-08-21 o 10:51
Stary 2012-08-21, 10:50   #487
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość

Oo kochana gratuluje decyzji .. ja w tym roku tez zmieniam kierunek ..i tez ide zaocznie .. mam nadzieje ze sie uda to pogodzic z Adasiem ..
Pewnie, że się da pogodzić ! Wystarczą tylko chęci no i oczywiście pomoc ze strony partnera

Karolka powiedz o tych wszystkich dolegliwości swojemu ginkowi..może zleci CI dodatkowe badania

Ewcia- kiedy idziesz na wizytkę ? Ciekawe czy ten drugi szkrab się schował..

Stary 2012-08-21, 10:52   #488
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Też czaje na jakiejś promocje, ale bardziej wolałabym Yelp'a albo zwykłe płatki mydlane, jeszcze się zastanawiam. Podobno Lovella lubi uczulać, tak gdzieś wyczytałam
Matko kochana, za chwilę będziemy wszystkie prać ubranka przed porodem!! Ale ten czas leci!
Stary 2012-08-21, 10:52   #489
landi0909
Zakorzenienie

Kamila ja w tym tyg robię wreszcie tą glukozę, może w czwartek a w przyszłym tyg wizyta ale to jeszcze nie będzie USG bo dopiero skierowanie dostanę jeśli znowu będzie słychać takie podwójne bicie
Stary 2012-08-21, 10:54   #490
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Też czaje na jakiejś promocje, ale bardziej wolałabym Yelp'a albo zwykłe płatki mydlane, jeszcze się zastanawiam. Podobno Lovella lubi uczulać, tak gdzieś wyczytałam
Matko kochana, za chwilę będziemy wszystkie prać ubranka przed porodem!! Ale ten czas leci!
Zobaczymy jak to będzie..póki co moje koleżanki używały Lovelli i nie narzekały, ale pewnie to kwestia skóry dziecka.. mam nadzieje, że moje małe nie będzie alergikiem..

Ewcia- ale powiem Ci szczerze, że ja jestem pewna, ze masz tylko Kubusia w brzuszku.. po tylu badaniach USG to byłoby dziwne..

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-08-21 o 10:55
Stary 2012-08-21, 10:55   #491
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Kamila ja w tym tyg robię wreszcie tą glukozę, może w czwartek a w przyszłym tyg wizyta ale to jeszcze nie będzie USG bo dopiero skierowanie dostanę jeśli znowu będzie słychać takie podwójne bicie
ja w przyszlym tygodniu glukozę robię ha

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Zobaczymy jak to będzie..póki co moje koleżanki używały Lovelli i nie narzekały, ale pewnie to kwestia skóry dziecka.. mam nadzieje, że moje małe nie będzie alergikiem..
mama też mi polecała Lovele;]

Stary 2012-08-21, 10:56   #492
aerien83
Zadomowienie

Ja też wolę JELPA i zamierzam kupić jak najszybciej i powoli prać: rożki, pościel, ciuszki na końcu samym.

Promocje na dziecięce artykuły (spożywcze, przemysłowe) możecie na bieżąco sprawdzać np. tutaj: http://www.promobaby.pl/ nie wiem czy link się wklei poprawnie, w każdym razie na stronie promobaby, wpiszcie w google, świetna rzecz

Landi kurcze niezła jesteś

a ja już pranko powiesiłam i zaraz drugie nastawiam

ahaa dwa dni temu byłam w rossmanie i była promocja na lovellę

Edytowane przez aerien83
Czas edycji: 2012-08-21 o 10:57
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:56   #493
landi0909
Zakorzenienie

ja też wątpię żeby tam byłą dwójka. Podejrzewam że to zwykłe zakłócenia. Moja mama też tak miała, i urodziła jedną córeczkę (moją starszą siostrę)
Stary 2012-08-21, 10:56   #494
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
DeKajka badanie na wykluczenie cholestazy to właśnie Alat, Aspat, Bilirubina całkowita
Jak to masz w normie to na bank nie masz cholestazy

jak Cię aż tak swędzi, to może idź do dermatologa???
Tyle ze mnie to swedzi tak jakby pod skora bo skore mam czystą ..

Cytat:
Pewnie, że się da pogodzić ! Wystarczą tylko chęci no i oczywiście pomoc ze strony partnera

Karolka powiedz o tych wszystkich dolegliwości swojemu ginkowi..może zleci CI dodatkowe badania
Partner bedzie chodzic razem ze mna .. bo jest na tym samym kierunku .. ale bedziemy mieszkac z siostra do tego brat i bratowa TŻeta tak sie zafiksowali na Adasia ze bede nam wdzieczni jak im go bedziemy na weekend podrzucac ..
A ginowi powiem oczywiscie w ten czwartek na wizycie .. moze on mi cos poradzi bo ja juz wariuje ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:57   #495
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Ja też wolę JELPA i zamierzam kupić jak najszybciej i powoli prać: rożki, pościel, ciuszki na końcu samym.

Promocje na dziecięce artykuły (spożywcze, przemysłowe) możecie na bieżąco sprawdzać np. tutaj: http://www.promobaby.pl/ nie wiem czy link się wklei poprawnie, w każdym razie na stronie promobaby, wpiszcie w google, świetna rzecz

Landi kurcze niezła jesteś

a ja już pranko powiesiłam i zaraz drugie nastawiam
Dzięki Kochana za ten link ! Super sprawa !!!!

Stary 2012-08-21, 11:00   #496
landi0909
Zakorzenienie

DeKajka mówię Ci idź do dermatologa najlepiej z wynikami alat i aspat i ostatnią morfologią. Są przeróżne choroby skóry, niekoniecznie wiążące się z wysypką czy zmianami na skórze. Możesz mieć takie swędzenie po prostu związane z hormonami, wiele kobiet w ciąży tak ma. Ja też się ciągle drapię

Gadałam z moją znajomą co miała cholestazę, i powiedziała że najbardziej swędziały ją stopy, ale to było takie swędzenie że rozdrapywała to aż do krwi. Nawet jak już krew się pokazała to dalej swędziało.
Stary 2012-08-21, 11:02   #497
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle ze mnie to swedzi tak jakby pod skora bo skore mam czystą ..
Ja bym poszła do dermatologa tak jak Ewcia pisze Jak pod skórą Cię swędzi to przychodzą mi na myśl jakieś pasożyty!! Leć do lekarza lepiej
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:05   #498
landi0909
Zakorzenienie

"Swędzenie skóry najczęściej jest niegroźnym efektem ubocznym ciąży, co nie znaczy, że nie przysparza wielu problemów przyszłej mamie. Dolegliwość pojawia się najczęściej wtedy, gdy macica rośnie i rozszerza się, aby zapewnić zdrowy rozwój dziecka, tym samym powodując rozciąganie skóry. Kobiece hormony wydzielane podczas ciąży i zmiany zachodzące w enzymach wątrobowych również mogą być przyczyną swędzenia w ciąży. Niektóre kobiety mogą doświadczyć nawet swędzenia stóp i dłoni. Jest ono spowodowane wzrastającym poziomem soli żółciowych w organizmie wywołanym ciążą."
Stary 2012-08-21, 11:06   #499
MiciaKicia
Zakorzenienie

lecę cos zjeść

Stary 2012-08-21, 11:09   #500
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
nie wie moze ktoras z was czy jest typowe badanie na wykrycie badz wykluczenie holestazy ??? bo ja juz naprawde nie wiem co robic
Ja miałam robione ALAT i ASPAT, dwukrotnie.

Cytat:
No właśnie zastanawiam się, jak to będzie...pierwsza sesja wypadnie nam chwilę po porodzie. Ale dla kobiety, a zwłaszcza dla matki, nie ma rzeczy niemożliwych Jakby nie było, jakoś przeżyjemy, co to są 3 lata studiów wobec tej pięknej i świetlanej przyszłości, która nas wszystkie czeka

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość

O, super link! Wiem, że już o tym kiedyś było, ale przypominam też o karcie rossnę z rossmana. Upoważnia do zniżki na artykuły dziecięce - im dłużej się ją posiada, tym wyższe są rabaty. (Z tym, że obowiązuje tylko do 36 miesiąca życia dziecka i nie wiem, czy obejmuje wszystkie produkty, czy tylko wybrane)

Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-08-21 o 11:11
magdaef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:09   #501
Cecilia89
Zadomowienie

Witam, dziewczyny

Melduję się w nowej części. Dzisiaj w nocy wróciłam z TŻ z wakacji nad morzem i muszę powiedzieć, że czułam się całkiem dobrze. Ostatnie dwa dni pobytu były okropne pod względem pogodowym - dla mnie zbyt gorąco, duszno. Ale ogólnie oceniam na plus cały pobyt

Dzisiaj o 14.00 wizyta u ginekologa
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:12   #502
nielegalnaa
Rozeznanie

Witajcie kochane!
I od razu gratuluję wszystkim rozpoczęcia nowych tygodni Mało ostatnio bywam na wątku, ale jakoś nic mi się nie chce. Chodzę zmęczona i opuchnięta. Zaraz zresztą włożę dłonie i stopy do zimnej wody, bo już czuję dyskomfort.
Poza tym wszystko u mnie i maleństwa w porządku Choć chodzę już trochę zestresowana, za 16 dni ślub Wczoraj byłam na pierwszej przymiarce sukni ślubnej i mimo zdecydowanie zaokrąglonego brzuszka sukienka pięknie się układa. Ehh zostało już tak mało czasu, a dopiero co mówiłam, że jest aż rok do ślubu. Do tego oczywiście codziennie jeździmy z narzeczonym i moim tatą na mieszkanie w celu wykończenia go, abyśmy po ślubie mogli w końcu zamieszkać razem. W sumie została nam już tylko kuchnia, montujemy szafki i blat

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:14   #503
landi0909
Zakorzenienie

A ja mam mały problem... Dosłownie mały!

Od połowy ciąży miałam siarę, normalnie leciało nieraz ciurkiem. A od kilku dni nic, a cycki mi zmalały do... rozmiaru B!!! Nawet przed ciążą takich nie miałam, bo miałam C mam nadzieję że pokarm wróci
Stary 2012-08-21, 11:15   #504
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Witam, dziewczyny

Melduję się w nowej części. Dzisiaj w nocy wróciłam z TŻ z wakacji nad morzem i muszę powiedzieć, że czułam się całkiem dobrze. Ostatnie dwa dni pobytu były okropne pod względem pogodowym - dla mnie zbyt gorąco, duszno. Ale ogólnie oceniam na plus cały pobyt

Dzisiaj o 14.00 wizyta u ginekologa
oo trzymam kciuki za wizytę
Super, że wyjazd udany
Cytat:
Napisane przez nielegalnaa Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!
I od razu gratuluję wszystkim rozpoczęcia nowych tygodni Mało ostatnio bywam na wątku, ale jakoś nic mi się nie chce. Chodzę zmęczona i opuchnięta. Zaraz zresztą włożę dłonie i stopy do zimnej wody, bo już czuję dyskomfort.
Poza tym wszystko u mnie i maleństwa w porządku Choć chodzę już trochę zestresowana, za 16 dni ślub Wczoraj byłam na pierwszej przymiarce sukni ślubnej i mimo zdecydowanie zaokrąglonego brzuszka sukienka pięknie się układa. Ehh zostało już tak mało czasu, a dopiero co mówiłam, że jest aż rok do ślubu. Do tego oczywiście codziennie jeździmy z narzeczonym i moim tatą na mieszkanie w celu wykończenia go, abyśmy po ślubie mogli w końcu zamieszkać razem. W sumie została nam już tylko kuchnia, montujemy szafki i blat
ooooj brakuje mi tego odliczania do ślubu

Stary 2012-08-21, 11:16   #505
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/wyprawka-2czesci-k...569569821.html widzialyscie straznie sie mi podoba ale mam juz rozki
ja dzis kupilam happy 1 bo maja wyciecie na pempek i kupie jeszcze huggisy 1
Weronika dziękuję!!!! ostatnio siostra mi to pokazywała, a jak chciałam zamówić nie pamiętałam co wpisać i nie mogłam znaleźć : ) zaraz sobie to zamówie : )))

a tak nawiasem nadrobiłam was ; p
i jestem na bieżąco... ciekawe na jak długo...

zaraz w sumie muszę wylecieć na miasto, a na 14 do fryzjera na podcięcie ; p w sobotę weselę więc trzeba wygladać...ostatnio przymierzyłam wszystkie moje sukienki i na szczęście w jedną jedyną się zmieściłam... ciekawe czy 8 wrzesnia też wejdą w nią na drugie wesele ; p

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

a w ogóle piękne macie brzuszki, ja dziś mojego tż też przycisnę by mi zdjęcia zrobił ; ) i wrzucę wam tu...

i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:16   #506
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam mały problem... Dosłownie mały!

Od połowy ciąży miałam siarę, normalnie leciało nieraz ciurkiem. A od kilku dni nic, a cycki mi zmalały do... rozmiaru B!!! Nawet przed ciążą takich nie miałam, bo miałam C mam nadzieję że pokarm wróci
a mi coś leciało jak byłam w szpitalu ale to tak mało w sumie. Kilka plamek co jakiś czas i tyle. Ucichło. Już nic nie leci. Piersi mam takie jakie miałam. Tzn takie jakie mi urosły, nic mi nie zmalało uf

Stary 2012-08-21, 11:20   #507
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

[/COLOR]Tyle was tu a zadna nie pisze
ja pisze ale nikt mi nie odpisuje
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:20   #508
weronika23
Zakorzenienie

jezuuuu ale lecicie wrocilam z budowy obgadalismy lazienke tzn efekty koncowe osadzamy wanne i facet zaproponowal nam murki i zgodzilismy sie efekt powinnien byc fajny cos takiego http://www.google.pl/imgres?start=87...r:10,s:87,i:37

chodzi o to ze mamy wanne na 1,7 na srodku sciany a obok kibelek i ta scianka oddzieli nam kibelek od wanny i wylozy ja kosta tworz puleczke jeszcze hmmmm nie umiem tego wytlumaczyc nooo ale

dekajka zmykaj do lekarza

magda boski pokoj ciekawe kiedy my bedziemy olusiowi planowac ale on biedaczek na koncu
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:22   #509
agaczilla21
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny! Witam Was w kolejnej części...
Dzisiaj rano miałam wizytę. Tym razem bez usg tylko badanie i cytologia. Szyjka zamknięta Tylko znów się przyplątała jakaś infekcja przez którą wzbogaciłam aptekę o stówę...Prosiłam go o coś tańszego na ten stan zapalny ale mówił że w ciąży to niewiele leków można stosować i że lepiej teraz wydać więcej i wyleczyć infekcję niż potem jak by dziecku miało coś być...Mam Pimafucin codziennie i tantum rosa co dni. No i mam nadzieje że to przejdzie bo zbankrutuje. Kazał mi przyjść za tydzień do kontroli.
Oprócz tego słuchałam jeszcze serduszka mojej Niespodzianki
W przychodni jest jakaś młoda położna i nawet nie umie ciśnienia zmierzyć ciśnieniomierzem cyfrowym. Zapięła go do przodu jak zegarek i ciśnienie wyskoczyło 210/130. Dopiero ta starsza powiedziała jej że ma być w drugą stronę i wtedy było 120/80
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:23   #510
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Hej dziewczyny

Gratuluje udanych wizyt i rozpoczętych tygodni

U nas taki skwar od rana, że siedzę i samoistnie się pocę, najchętniej nie wychodziłabym spod prysznica Wczoraj poszłam do mojego ulubionego lumpka bo była nowa dostawa i udało mi się wychaczyc śliczny biały pluszowy kombinezonik, jest jak nowy do tego welurkowego pajacyka z tygryskiem Disneya i sztruksowe spodenki na 0-3mc Zauważyłam, że moje dziecię będzie miało same markowe rzeczy i to z lumpka za grosze nawet dla starszego synka nie miałam tak ślicznych ubranek jak teraz.

A teraz NEWS- Wychodze za mąż

Musimy tylko isc z Tżem do urzędu ustalic termin ale najprawdopodobniej bedziemy brac slub na poczatku października Tylko, że już mam problem bo nie wiem w co się ubiore bo brzuszek to mam juz naprawde spory jak na 25tc a gdzie tu do października

Jutro mam wizyte więc trzymajcie kciuki

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości