Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 11:30   #2851
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Monia współczuje takich temperatur wysokich ja to bym ładnie sie pociła hahah . Ale w końcu dałaś znak życia o sobie Misska

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Macie może jakieś sposoby leki na to by się mniej pocić ?
Nie jest to lek,a roll-on Ziaja-Bloker,ale u Nas jest dostępny tylko w aptece.
Stary 2012-08-21, 11:34   #2852
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Losing Jaaaaka masz kolekcje kosmetyków mega:P!

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Zoska tyle co pisałam Cocktail co używam patrz wyżej
Tak tak, doszłam już do tego postu Odpisywałam na bieżąco no i nie patrzyłam co było niżej

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Monia Na dluższą metę takie temperatury są wykańczające człowieka/ Dobrze że macie ten basen w miare blisko i możecie chodzić codziennie
Super, że z mężem się układa, bardzo się cieszę z tego powodu! Niejeden związek by tak chciał

Co do Twojego zdrowia...kochana, nie ma co czekać idź się przebadać, to dla Twojego dobra

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 11:37   #2853
zooska
Zakorzenienie

Na śniadanko zjadłam musli z otrębami z jogurtem naturalnym i kawką.
Upiekłam cebularzo-pieczarkarze xD Tyle o nich Dżaga mówiła, że mnie naszło. Zjadlam 1 po śniadaniu, także niedużo
Na cieście francuskim rozsmarowałam przecier i posypałam go przyprawami, a na to położyłam przesmażoną cebule z pieczarkami i do piekarnika Tż zjadł prawie wszystkie

Na obiad planuję ryż z pieczarkami albo zupę groszkową...jeszcze sama nie wiem Wkleję wam zdjęcie tych "ciasteczek". Wykrajałam je szklanką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0783.jpg (127,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0784.jpg (128,0 KB, 27 załadowań)

Stary 2012-08-21, 12:06   #2854
Ladywithweapon
Zadomowienie

Heroine mieszkam na małej wiosce- wiesz- Bednarek był gwiazdą wieczoru... Ogólnie jak dla nas był strasznie nudny, ale jak kto woli Działa w naszej okolicy grupka ludzi- Las Melinas (włączcie sobie i posłuchajcie- warto) i grają o wiele lepszą muzykę i potrafią naprawdę każdy tłum rozkręcić- tacy chłopcy na luzie

Cindy trzeba po prostu wyjść z domu Ja też siedziałam, siedziałam, teraz byli u mnie goście i mam trochę kopa. Przez 3dni prawie w domu mnie nie było, zaraz trochę posprzątam i potem chyba znowu wychodzę Po prostu trzeba znaleźć jakiś punkt zaczepienia. Pogadaj ze znajomymi- może wyskoczycie gdzies na jeden dzień Nawet takie wyjazdy są dobre :P

Dziewczynki nie mam czasu dalej nic czytać Muszę posprzątać, zadzwonić do mamusi czy samochód mi da na dziś a potem i tak po nią pojechać i jeszcze na pocztę :P Od soboty wchodzilam na chwile do pokoju i wychodziłam- syf się zrobił

W ogóle z gośćmi to żadna dieta Ale wczoraj byliśmy w górach to trochę się poruszałam :P I opaliłam Wróciliśmy dość późno a jeszcze coś zjeść i w ogóle :P Ale już ich pożegnałam.
W niedziele średnio chciałam siedzieć długo, bo wczoraj musiałam wcześnie wstać. Ale przyjechała 4kolegów w koncu i dobrze się bawiliśmy Oni też w pon do pracy, więc ok. 23 sie zwineliśmy :P Jeden to już całkowicie poszalał hahahah

Muszę też to wszystko odespać- matko jaka ja jestem niewyspana- mama mnie dziś o 8 obudziła, żebym zaczęła śniadanie robić dla gości, bo jej ani taty nie było. Ale chrzestny to chrzestny :P

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Zooska ale pysznie wyglądają! Chyba już wiem co teraz zrobić

Edytowane przez Ladywithweapon
Czas edycji: 2012-08-21 o 12:05
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 12:14   #2855
zooska
Zakorzenienie

Lady Robisz je 10minut, a 10minut piekarnik piecze Szybkie II śniadanko

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Ach, w ogóle muszę się "pochwalić". trzymałam dietki od kiedy wróciłam ze wsi, czyli dokładnie od 15.08 i spadło mi do dzisiaj 2 kg...uff...ta woda zeszła, mniej już opuchnięta jestem, nie mam już problemów z wc, także złogi zeszły i waga momentalnie poszła w dół. Ważyłam się wczoraj u koleżanki ok godz 20, po całym dniu jedzenia, w ciuchach itd i waga pokazała 60,5 kg. Także nie jest źle, bo na czczo byłoby trochę mniej
Także myślę, że do 13.09 wrócę do 58 kg akurat na wyjazd wakacyjny

Stary 2012-08-21, 12:51   #2856
monika01011986
Zakorzenienie

siemanko

całą noc dziś nie spałam.... jezuuu jak gorąco było nogi to aż mnie paliły także chodzę pół przytomna i leci ze mnie pot :/ zaraz wskoczę do wanny się ochłodzić trochę. Na basen nie chce mi się iść... po tej nocy ledwo żyję. Poczekam aż mąż wróci z pracy bo dziś ma szybciej skończyć i pojedziemy wszyscy razem.
Dziś trochę chłodniej bo 34 stopnie póki co...... no ale o 14stej pewnie do 38 dobije. Zapowiadali burze u nas na noc i wiecie co? nawet kropelka deszczu nie spadła! nawet się nie błysnęło! no nic! ZERO.... a miałam taką nadzieję z mężem, że troszeczkę się ochłodzi jak popada a tu dupa
dzisiaj na dzień też burze zapowiadali a póki co niebo błękitne bez żadnej chmurki te ich prognozy to niech sobie w tyłek wsadzą, w ogóle się nie sprawdzają, temperatury też zaniżają bo mówią że będzie 36 stopni a w rzeczywistości przekracza 40. Buraki i tyle.

Nie którzy sobie pewnie myślą "ale fajnie, że tak gorąco" no ale uwierzcie mi że na dłuższą metę wykończyć się można.... tu od miesiąca takie temperatury są i w ogóle deszcze nie padają. Jak ktoś nie przyzwyczajony do takiego żaru (np. jak ja) to przerąbane :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 12:53   #2857
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Losing Jaaaaka masz kolekcje kosmetyków mega:P!
Trochę już pod swira zalatuje, bo trzeba mnie siłą wykopywac z drogerii jak widzę półkę z kosmetykami do włosów jeszcze nie wszystkie wymieniłam w sumie Ale ostatnio się powstrzymuje i kończe co mam
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 12:59   #2858
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia O matko masakra jakie temperatury Tak to już też przewalone... Ale pewnie wyglądasz jak murzyn, wklej jakieś fotki
no ciężko jest :/ co za dużo to nie zdrowo ....
Wrzucę Wam fotki z soboty. Całą niedzielę i cały poniedziałek siedziałam nad wodą więc teraz jestem jeszcze czarniejsza ale fotek nie mam chwilowo żadnych. Postaram się zrobić coś w tym tygodniu.

na basenie.jpg

basen.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-21, 12:59   #2859
mielnus
Wtajemniczenie

zooska do jogurtu była łyżka dżemiku... a na obiad mam troche inaczej
sałatka (kartofle ogórek por czosnek i majonez) + pierś. NIe wiem ile kcal moze miec ta sałatka ale chyba dużo. Nie zjem jakiejś ogromnej porcji tylko myśl o garści
Stary 2012-08-21, 13:03   #2860
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Heloł

Ja już w pracy no to już po mojej pięknej pogodzie... dzisiaj w nocy była burza, że mało w w gacie nie narobiłam i taki deszcz lał, że o jesu.... no i dzisiaj już ochłodzenie... zimno nie jest, ale słońca też nie bardzo...

Monia, bidulko, ale się omęczysz dobrze, że macie możliwość korzystania z basenu, zawsze to trochę lepiej i chłodniej w nocy 30 stopni?! no to rzeczywiście spać się nie da...
kurde zazdroszczę ci tej burzy! trzeba było ją do mnie przegonić!

No ostatnio się zastanawialiśmy z mężem co by było gdyby nie było tu żadnego jeziora i basenu? strach pomyśleć normalnie.......
Właśnie w nocy najgorzej.... nie idzie spać bo tak gorąco. Mąz chciał klimatyzator kupić taki do domu ale stwierdziliśmy że już się nie opłaca bo to koniec lata. Na następny rok kupimy.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-21, 13:08   #2861
mielnus
Wtajemniczenie

monia jakaś ty czarna!!!!!!!!!!!!!!!!!ja k murzyn
Stary 2012-08-21, 13:09   #2862
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
no ciężko jest :/ co za dużo to nie zdrowo ....
Wrzucę Wam fotki z soboty. Całą niedzielę i cały poniedziałek siedziałam nad wodą więc teraz jestem jeszcze czarniejsza ale fotek nie mam chwilowo żadnych. Postaram się zrobić coś w tym tygodniu.

Załącznik 4839440

Załącznik 4839441
ja Ci współczuje tych upałów bo na początku fajnie a potem to naprawdę ciężko . Koleżanka jest we Francji i mówi że też umiera z gorąca

Jest Misska i Słodziak Kolin z bratem Piękny , Piękny ) !!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 13:14   #2863
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia współczuje takich temperatur wysokich ja to bym ładnie sie pociła hahah . Ale w końcu dałaś znak życia o sobie Misska

Macie może jakieś sposoby leki na to by się mniej pocić ?
No ze mnie też się leje jak są takie temperatury to nic już nie pomoże na to żeby się nie pocić :/
No musiałam dać Wam znak że żyję żebyście się nie martwiły że gdzieś tu na zawał padłam hehe

Widziałam ostatnio w telewizji jakieś tabletki żeby się nie pocić i jest też taki preparat pod pachy Etiaxil http://www.etiaxilpromocje.pl/ ponoć skuteczny bo moja siostra kiedyś to używała. Zapytaj w aptece.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja Ci zazdroszczę tej pogody i opalenizny! A szczególnie tego, że możesz sobie pozwolić na chodzenie na basen ja to nie mogę, bo dziś np o 14 kończę, muszę dojść do domu, później coś zjeść i już jest 15, a do 18 basen czynny
Ja nie pracuję więc tylko dzięki temu mogę chodzić jak kiedyś pójdę do pracy to też skończą się wycieczki na basen
Strasznie krótko u Was ten basen jest czyny tutaj jest czynny do 20.
A jakies jeziorko macie tam?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-21, 13:30   #2864
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine zdjęcia robiła nam koleżanka nad rzeką jak mi prześle to wstawię
Monia współczuję upałów u mnie dziś duchota i deszcz zapowiadali, mogłoby popadać, bo ja już mam dość.
Stary 2012-08-21, 14:03   #2865
monika01011986
Zakorzenienie

trochę Was teraz nadrobię póki siedzę w domu

Zosia jak po ognisku z TŻ? czytałam, że było kiepsko ale na drugi dzień gadaliście ze sobą więc aż tak źle chyba nie było co?
Zrobiłas kompot z jabłek?

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Monia podziwiam i gratuluje, że się wszystko ułożyło! Mało kto potrafi walczyć o związek- fajnie, że wam się udało. Boże, żeby to i tak każdemu ;p Nie no pełen szacun
dziękuję nie będę ukrywać, że w naszym związku bardzo pomogły nam dzieci - to dzięki nim stworzyliśmy prawdziwą rodzinę, to dla nich walczyliśmy o ten związek i była to najlepsza decyzja.

Margot i jak z teściową? Zła że nie pojechaliście na pogrzeb? W ogóle co za kobieta.... ja pierdziele..... brak słów :/

Heroine ja kiełbasy w ogóle jeśc nie mogę bo później umieram, mój żołądek też jej nie toleruje także witaj w klubie

Juno123 jezuuu to co napisałaś o swojej mamie to jakbym czytała o swojej..... ona też wie zawsze wszystko najlepiej, zawsze robi wszystko najlepiej, jest najmądrzejsza i całe życie mnie krytykowała. Mój mąż też się jej nie podoba i w sumie nadal nie podoba - wręcz go nie lubi. Ale ja mam to gdzieś, zawsze robiłam wszystko to co chciałam, nie interesowało mnie to co ona sobie myśli. Teraz mieszkam 1200 km od niej i mam święty spokój nie sprawdza mi czy mam czysto w mieszkaniu, czy mam zrobiony obiad, czy mam zrobione pranie, czy byłam na spacerze z dziećmi - ona dosłownie ciągle mnie sprawdzała. Najgorsze było że mieszkała blok obok i wyobraź sobie potrafiła dzwonić do mnie i pytać gdzie ja jestem ( z mężem i dziećmi) bo naszego samochodu pod blokiem nie widzi A co ją to kur... obchodzi?? no mówie Ci masakra.....
Teraz jest spokój
Ty też się nie dawaj! Nie pozwól aby kierowała Twoim życiem. Daj jej do zrozumienia że sobie nie życzysz. A jak się obrazi to jej problem.
A to gdzie mieszkałaś od 15 roku życia?

Basia białe auta są śliczne jak są czyste to zawsze wyglądają jak nowe Mój mąż też ma świra na punkcie czystego auta jak go umyje to potem 3 dni chodzi i podziwia że taki czysty i tak się błyszczy potem znowu go myje i tak w kółko my akurat mamy zielony kolor więc kurz też szybko widać.
Co do dzidziusia to do 35 roku życia spokojnie można mieć dziecko, dopiero później jest większa szansa że może być coś nie tak. Także spokojnie - uda Wam się na pewno Tylko musicie się codziennie bzykać haha Co do badań to jeśli w ciągu pół roku nie uda Wam się zrobić bobasa to powinnaś badania zrobić u kogo jest problem. Będzie można zacząć leczenie i dzidziuś na pewno się wtedy trafi

Cindy
ja czytam wszystko co piszecie ale nie zawsze mam czas odpisywać, dwoje dzieci mam na głowie
Faktycznie życie dało Ci popalić trochę ale jak to mówią " co nas nie zabije to nas wzmocni" także głowa do góry! na pewno się wszystko ułoży znajdziesz nową pracę i nowego faceta będzie jak w bajce

Ladywithweapon
alez ty szczuplutka byłas na tym starym zdjęciu! Super wyglądałaś! To ile teraz Ci kilo przybyło od tamtej pory?

Zosia jakaś Ty śliczna śliczna foteczka marcheweczko nasza Jaka piękna cera!! zazdroszczę!! koloru oczu Ci też zazdroszczę!!! ja mam zielone brzydkie... zawsze chciałam mieć brązowe albo chociaż piwne.....

Mielnuś ja też nigdy nie prasuję ciuchów wrzucam je do szafek a przed założeniem prasuję

Coctail
wybraliście już jakieś mieszkanie??

Patiuszka witaj co Ty nam tak uciekasz z forum co chwilę? czym taka zajęta jesteś?
A dziękuję widzę że nie tylko miłośc do kotów mamy wspólną hehe urządzenia mieszkania też uwielbiamy
No i trzymam kciuki aby udało CI się w ciąże zajść nie długo to tu połowa naszego forum będzie w ciąży hehe

Milena i tak trzymaj!!! Teściów trzeba krótko!! Dobrze, że już na zapas jestes tak bojowo nastawiona! nie pozwól sobie życia nikomu układać!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-21, 14:22   #2866
monika01011986
Zakorzenienie

Lake a Women jezuu straszne to co przytrafiło się Twojemu mężowi współczuję mu i Tobie również.... Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, że wyjdzie z tego i żadnych blizn nie będzie miał. Życzę mu tego z całego serca.
Ten szpital w którym leży to jakaś paranoja..... raz w tygodniu na godzinę można tylko przyjść??? Żona do męża???? ja bym nie wytrzymała..... wykłóciłabym się z dyrektorem szpitala że chcę męża widzieć częściej i tyle.... W głowie mi się nie mieści to nawet że tam taki przesadny rygor mają. Rozumiem jakby gdzieś na zakaźnym leżał i np. mógłby Cie czymś zarazić ale w takiej sytuacji to troche nienormalne.
A jak on się teraz czuje???? Wiadomo już coś o jego stanie zdrowia i skóry? Będzie musiał mieć jakieś operacje?

Cytat:
monia współczuję mężowi w taki upał na dachu pracować. na pewno był wykończony. Ale Ci dobrze, że Cię odrzuca od słodkiego! mnie może nie odrzuca, ale nie mam ochoty, a np. czekolady to mi jedna kostka wystarczy i się czuję przesłodzona. U nas niby 30 stopni jest, ale jakoś tego nie odczuwam od kiedy się przeziębiłam.
Najgorsze że on codziennie tak pracuje :/ dachówki na dachu aż parzą a on musi robić :/ no ale terminy gonią i musi się wyrobić :/
Co do słodkiego no to dobrze, że tak mało Ci trzeba ja w ogóle nie mam ochoty. Przedwczoraj ledwo wcisnęłam truskawkowego loda w siebie bo mąz mi kupił. A udało mi się go zjeść bo był lekko kwaskowaty i mało słodki - jak to truskawka A jak zdrowie? lepiej już? czy dalej przeziębiona?

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
No, dzis calkiem inna spiewka. Waga nagle skoczyla w dol na 61,1 kg - mialam chyba zaleglosci z kibelkiem. W dodatku pomierzylam sie - spadki sa w lydce pol centymetra, udo 54 cm - spadl 1 cm, talia 72 - tez 1 cm.

Cytat:
Kurde, ale u Was tropiki wcale się nie dziwię, że już masz dosyć, jak tyle dni pod rząd taki skwar

Monia do lekarza! nie ma co się zastanawiać to nie jest normalne żeby Ci krew leciała lepiej dmuchać na zimne dbaj o siebie
no na prawdę tropiki :/ za długo już..... kilka dni to ok.. ale nie miesiąc :/
Chwilowo jest lepiej. Przestało lecieć i brzuch mniej boli, cycki tylko napierdzielają. Zobaczę jak będzie przy następnym opakowaniu, jak się powtórzy to pójdę do gina.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-21, 14:27   #2867
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Zapisze sobie w moim tajnym notatniku bardzo motywujące do sprzątania Tż się śmieje, że niedługo do sąsiadów się dokopie jak będę tak podłogi szorować

monia Też tak chce ja zawsze mam ochote na słodkie nie jem sosów, śmietan, majonezu nienawidzę a slodkie kocham i lato czy zima lody zawsze jem
buahahahaa Twój TŻ to ma teksty ale się uśmiałam Widzę, że bardzo lubisz sprzatać w przeciwieństwie do mnie

ahh no widzisz a ja mam na odwrót - sosy lubię, fast foody lubię a słodkiego nie ale powiem Ci że dopiero jak w ciąze zaszłam to mi się tak poprzestawiało wcześniej też słodkie lubiłam

Cytat:
i wiecie hahaha każdy chłopak jak przychodził ( a ja otwierałam drzwi bo kuter za Nim dojdzie to pół roku minie) to mi mówił że jestem ładna aż Mnie to zdziwiło bo w PL mnie nie doceniali a Ci to od razu
hehe no widzisz no bo jesteś ładna to mówili prawdę Polacy nigdy nie doceniają swoich pięknych kobiet polki jedynie za granicą są doceniane.

Cytat:
ja szejka miałam z tydzień temu ale mi smakuje tylko waniliowy fakt strasznie słodki i troche mulił Mnie ale do dna wypiłam

A co do brzucha - Moja rada Monia nie czekaj aż Ci sie coś gorszego stanie lepiej idź się zbadaj dowiesz sie czemu tak się dzieję . Bo z bólem brzucha nie wygramy . Wiem co mówie bo sama w Pl czekałam do ostatniej chwili głupia byłam a teraz przynajmniej boli mnie coraz Mniej ! także śmigaj zobaczysz co Ci jest
ja też tylko waniliowy lubię i też mnie muli zawsze po dwóch łykach ale wypijam do dna tylko, że ja z dwa razy w roku go piję tylko bo właśnie jest za słodki
Do lekarza pójdę za miesiąc jak znowu zacznie boleć. Póki co jest lepiej. Byłam u gina w czerwcu przecież i badał mnie, wszystko było ok. Więc albo to przez tabletki albo w ciąży jestem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-21, 14:39   #2868
Margot85
Wtajemniczenie

zelka popieram monie co do Etiaxlilu tylko w Wielkiej Brytanii on ma handlowa nazwę Perspirex i jest o 3/4 tańszy niż w Polsce ten sam skład, opakowanie, producent tylko nazwa inna i cena przyjemna skuteczność pierwsza klasa- 3 lata używam i zero problemu .

coctail jak chcecie net bezprzewodowy na początek to polecam darmowy aero2, wklep w google i się dowiesz wszystkiego. Trzeba mieć modem ( 8 bądź wyższej generacji-najtańsze za 120zł można dostać) i karte odbierasz w punkcie w Wawie albo wysyłkowo ( 20 zł kaucji zwrotnej plus koszt wysyłki) i do końca 2014 roku albo dłużej masz neta za free poszukaj w google bo się boje, że linka jak reklamę potraktuje
A z płatnych polecam play (o ile masz tam zasięg-ale to łatwo na ich stronie sprawdzić) dają najwięcej na najmniejsza cenę a jak z zasięgiem kłopot to plusa polecam bo mój Tz nawet na poligonie w głuszy dzikiej łapie jakąś kreskę ceny gorsze ale jakoś naprawdę ok. Jeżeli chcesz się dokładnie coś dowiedzieć to pisz .
Stary 2012-08-21, 14:46   #2869
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
sorry Winnetou właśnie dostałam okres se wykrakałam a TŻ już się durny cieszył codziennie mi gadał, że zmajstrował bliźniaki już mi na nerwy działał a tu psikus
łłeeeeee a ja już się cieszyłam, że ciocią zostanę osz Ty !!!!!

Cytat:
U mnie też by można było boooonyyy jaki upał ale wiecie co? Cieszę się! Monia, słyszysz?! cieszę się, że u nas upał!
też bym się poopalała, no ale nie mam gdzie
słyszę słyszę..... ja też bym się cieszyła jakby u mnie upał trwa max. 2-3 dni a nie cały miesiąc........ :/

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heloł
Nooo miałam się odezwać i się odzywam byliśmy dziś na basenie, bo taki upał u mnie że szok, 38 stopni było o 8 rano
Wróciłam padnięta i znów się zjarałam aż usta mnie pieką od słońca

Na zlocie był super, objadłam się jak nie wiem, grillowane piersi, szaszłyczki, 3 rodzaje sałatek w tym jedna gyros do tego ciasta, serniczek, 3bit, jabłecznik itp jadłam dosłownie na okrągło po przyjeździe stanęłam na wagę a tam o dziwo bez zmian 49,2 kg i przez to jedzenie mam teraz problemy z wc wczoraj raz się załatwiłam a dziś wcale, muszę to unormować
szkoda, że nie mieszkasz obok mnie :P byśmy codziennie razem na basen chodziły

Widziałam zdjęcie na fejsie z Waszego zlotu super!! i ile jedzonka widać że fajni ludzie tam byli

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-21, 14:48   #2870
Like_a_women
Zadomowienie

[QUOTE=monika01011986;3602 3752]Lake a Women jezuu straszne to co przytrafiło się Twojemu mężowi współczuję mu i Tobie również.... Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, że wyjdzie z tego i żadnych blizn nie będzie miał. Życzę mu tego z całego serca.
Ten szpital w którym leży to jakaś paranoja..... raz w tygodniu na godzinę można tylko przyjść??? Żona do męża???? ja bym nie wytrzymała..... wykłóciłabym się z dyrektorem szpitala że chcę męża widzieć częściej i tyle.... W głowie mi się nie mieści to nawet że tam taki przesadny rygor mają. Rozumiem jakby gdzieś na zakaźnym leżał i np. mógłby Cie czymś zarazić ale w takiej sytuacji to troche nienormalne.
A jak on się teraz czuje???? Wiadomo już coś o jego stanie zdrowia i skóry? Będzie musiał mieć jakieś operacje?

Dzięki,kochana jesteś Z tego co dziś mówił to schodzi mu skóra,najbardziej ucierpiała twarz:czoło,policzki i usta.Też się wystraszyłam,ale przeszczep raczej nie będzie konieczny,bo się szybko goi.Z tymi odwiedzinami to paranoja,ale taki jest regulamin,a do dyrekcji możesz pisać pismo i tyle.
Stary 2012-08-21, 14:51   #2871
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No ja właśnie nie poznaję wątku Madzia miała dzisiaj się odezwać, a tu cisza Moni też nie było...
No pikna pogoda to i wszystkich wywiało
A Monia jest tylko zdycha z gorąca i nie chcę zalać klawiatury potem który kapie mi z czoła dlatego nie siedzę przed kompem a przed otwartą lodówką
a jak nie przed lodówką to w basenie i dlatego nie piszę do Was ale dzisiaj zrobiłam wyjątek dla Was bo się stęskniłam

Cytat:
do tego pobiłam swój rekord- biegałam przez pół godz (3 km) i przez 10 min szłam (1km) jestem z siebie dumna!

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hej Ale skwar dzisiaj a ja zamiast sie wygrzewać byłam z tż podpisać umowe na mieszkanie. Takze od dzisiaj mamy ,,swoje'' jutro jedziemy tam posprzatac i pomalu trzeba sie przeprowadzać. Tam nie ma internetu także bede bez kontaktu ale mam nadzieje ze nie długo. Może ktoś podpowie jaki jest najepszy bezprzewodowy jakis niedrogi
A co do diety to nie wiem póki co sie chyba nie waże bo niebawem @ ;/
oooo to widzę, że już mieszkanko macie super
co do internetu bezprzewodowego to w PLAY jest najlepszy i najtańszy mnóstwo moich znajomych ma i sobie bardzooo chwali.
Koleżanka miała w Plusie to tak się mulił że masakra.... zlikwidowała i przeszła do Playa i jest zachwycona.

Cytat:

Monia Na dluższą metę takie temperatury są wykańczające człowieka/ Dobrze że macie ten basen w miare blisko i możecie chodzić codziennie
Super, że z mężem się układa, bardzo się cieszę z tego powodu! Niejeden związek by tak chciał

Co do Twojego zdrowia...kochana, nie ma co czekać idź się przebadać, to dla Twojego dobra
No człowiek też potrzebuje deszczu i chłodu raz na jakiś czas..... tym bardziej że ja nie przyzwyczajona do takich temperatur.
Też się ciesze że w końcu nam się układa w ogóle inne życie jest kiedy wszystko jest ok i nie ma konfliktów
U Ciebie widze też lepiej jakieś spacerki się pojawiły wspólne obiadki na mieście super!!
Pójdę do gina jak się znowu powtórzy ból i krwawienie. Na razie jest ok, przeszło

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-21, 14:52   #2872
mielnus
Wtajemniczenie

ale sie najadłam... fiu fiu.... ta sałatka musi byc bardzo kaloryczna... z 200 kcal albo 300;/ do tego kawalątka piersi
aż dziwne.. podliczyłam bilans kcal na dzisiaj wyszło mniej wiecej 1000kcal, a myślałam że przez tą sałątkę bedzie duuuuuużo więcej

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-08-21 o 15:01
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:02   #2873
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
monia jakaś ty czarna!!!!!!!!!!!!!!!!!ja k murzyn
ee gdzie tam :P na tych zdjęciach to ja jeszcze blada byłam przez te ostatnie 2 dni się dopiero opaliłam

Cytat:
ja Ci współczuje tych upałów bo na początku fajnie a potem to naprawdę ciężko . Koleżanka jest we Francji i mówi że też umiera z gorąca

Jest Misska i Słodziak Kolin z bratem Piękny , Piękny ) !!
no dokładnie! na początku fajnie a później to żyć się nie chce już!
We Francji też masakra jest a w Hiszpanii jest 45 stopni w cieniu! Boże to w ogóle śmierć na miejscu.... Dowaliło wszystkim lato na sam koniec
Dziękujemy z Kolinkiem

Cytat:
Monia współczuję upałów u mnie dziś duchota i deszcz zapowiadali, mogłoby popadać, bo ja już mam dość.
U mnie deszcz z miesiąc nie padał chyba też zapowiadali ale nawet kropla nie spadła :/

Cytat:

spadło mi do dzisiaj 2 kg...uff...ta woda zeszła,
no! wiedziałam że tak będzie moment wrócisz do swojej wagi super!

Cytat:
Na obiad planuję ryż z pieczarkami albo zupę groszkową...jeszcze sama nie wiem Wkleję wam zdjęcie tych "ciasteczek". Wykrajałam je szklanką
wow! pyszne musi być jakaś Ty zdolna Zośka!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-21, 15:03   #2874
mielnus
Wtajemniczenie

monia to teraz macie swój mały raj. Ja myslalam kiedys ze moze jednak da sie dogadac z rodzicami i życ z nimi jakos tak razem, ale chyba jednak nie. Wiele osób mi powtarza zeby jak najdalej mieszkac z teścimi i rodzicami bo później same konflikty jakies spiski itd. Ty jesteś tego przykładem. Mówiłaś że keidyś było więcej spięc między wami... troche samodzielności i już jeest milion razy lepiej.

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-08-21 o 15:56
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:23   #2875
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Dzięki,kochana jesteś Z tego co dziś mówił to schodzi mu skóra,najbardziej ucierpiała twarz:czoło,policzki i usta.Też się wystraszyłam,ale przeszczep raczej nie będzie konieczny,bo się szybko goi.Z tymi odwiedzinami to paranoja,ale taki jest regulamin,a do dyrekcji możesz pisać pismo i tyle.
No oby blizn nie było tylko bo na twarzy to przecież najbardziej widać i pewnie będzie źle mu się żyło z tym. Mam nadzieję że ładnie się wszystko zagoi....
Ten regulamin to chyba jakiś egoista pisał który kompletnie nie rozumie że obecność bliskich w takich momentach jest bardzo ważna.... brak słów normalnie!

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
monia to teraz macie swój mały raj. Ja myslalam kiedys ze moze jednak da sie dogadac z rodzicami i życ z nimi jakos tak razem, ale chyba jednak nie. Wiele osób mi powtarza zeby jak najdalej mieszkac z teścimi i rodzicami bo później same konflikty jakies spiski itd. Ty jesteś tego przykładem. Mówiłam że keidyś było więcej spięc między wami... troche samodzielności i już jeest milion razy lepiej.
No można to tak nazwać "swoim małym rajem"
Mieszkanie z rodzicami czy teściami to najgorsze co może być. Nawet mieszkanie obok nich to już samobójstwo. Mogą być niby fajni i się niby nie wtrącać ale w końcu przyjdzie taki moment że dorzucą swoje "3 grosze" i zrobią zamęt w Twoim życiu. Poza tym mieszkanie z teściową czy mamą doprowadzi do tego że Ty jako kobieta nigdy nie poczujesz się jako prawdziwa Pani domu - zawsze będziesz tą "mniej ważną" która ma mniej do gadania. To jest straszne..... bycie ciągle kontrolowaną i "poprawianą". Nawet seksu uprawiać nie można normalnie bo "rodzice słuchają" . Porażka..... Z dala od rodziny!!! wtedy życie staje się przepiękne!

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

a się napisałam! nadrobiłam Was od strony 88
Idę obiad robić zaraz mąż wróci to pojedziemy na basen się ochłodzić. Zajrzę jutro do Was albo dziś w nocy buziole

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-08-21, 15:55   #2876
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:

Mieszkanie z rodzicami czy teściami to najgorsze co może być. Nawet mieszkanie obok nich to już samobójstwo. Mogą być niby fajni i się niby nie wtrącać ale w końcu przyjdzie taki moment że dorzucą swoje "3 grosze" i zrobią zamęt w Twoim życiu. Poza tym mieszkanie z teściową czy mamą doprowadzi do tego że Ty jako kobieta nigdy nie poczujesz się jako prawdziwa Pani domu - zawsze będziesz tą "mniej ważną" która ma mniej do gadania. To jest straszne..... bycie ciągle kontrolowaną i "poprawianą". Nawet seksu uprawiać nie można normalnie bo "rodzice słuchają" . Porażka..... Z dala od rodziny!!! wtedy życie staje się przepiękne!

Moja mama wręcz mi zabrania mieszkać w jej pobliżu I tak nigdy bym tego nie zrobiła :P

Na tamtym zdjęciu miałam ok. 8kg mniej ;p nie wiem jak tak się teraz zapusciłam- choć rok temu też tak zakończyłam wakacje, a potem schudłam (choć poniżej 60 nie schodziłam).

Teraz odchudzanie- jak zacznie się szkoła będzie mi prościej I liczę na mobilizacje hahahah

A tutaj zdjęcia z wczoraj- no niestety nie pokaże wam moich pięknych różowych okularków, bo są ukryte pod przeciwsłonecznymi :P
Jak widać przybrałam u góry- może to też wina stroju- miało być wygodnie do chodzenia :P A moje inne fajne spodenki mi się rozwaliły ;( muszę wymienić zamek... I zawsze sobie powtarzam, że dekolt w szpic jest dla mnie lepszy, ale kupuje jak idzie :P Więc jestem przerośnięta u góry Ale piersi i tak nie oddam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (76,5 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (61,1 KB, 57 załadowań)
Stary 2012-08-21, 16:12   #2877
meeedzik
Zakorzenienie

Monia no ludzie naprawdę byli super znaliśmy się tylko przez forum, a na żywo czuliśmy się jak byśmy znali się od dawna
Niom szkoda, że nie mieszkam obok, to byśmy razem śmigały na basen
Stary 2012-08-21, 16:44   #2878
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
dobry mycie okien mnie czeka...
Kalorii przy tym mnóstwo spalisz ja okien nie myje u siebie - Tz to robi bo twierdzi, że ja taka mała to jeszcze wypadnę z 4 piętra no i że to taka męska praca to to jedno mam z głowy
Cytat:
Dzień dobry
Dziękuje Używam aktualnie olejku alterra migdał papaja, vatika kokosowa, olej ze słodkich migdałów, z masek kallos latte, kallos vanilla, maska jajeczka z Joanny z apteczki babuni, maska bingo spa z glinką jakąś tam I odżywka jakaś tam kallosa do spłukiwania oraz balsam z joanny z miodem i proteinami mlecznymi bez spłukiwania. Jeśli chodzi o szampony, to ja bardzo lubie Joanna Naturia, teraz mam też piwny z barwy, ale ostatnio najbardziej przypadły mi do gustu szampony Timotei, może nie są idealne pod względem składu ale mi odpowiadają. Mi akurat nie służy całkiem bezsilikonowa pielegnacja, wiec aż tak na to nie patrze
uuu to dużo faktycznie robisz , no ale efekt jest muszę i ja te olejowanie w końcu wypróbować

Cytat:
Na śniadanko zjadłam musli z otrębami z jogurtem naturalnym i kawką.
Upiekłam cebularzo-pieczarkarze xD Tyle o nich Dżaga mówiła, że mnie naszło. Zjadlam 1 po śniadaniu, także niedużo
Na cieście francuskim rozsmarowałam przecier i posypałam go przyprawami, a na to położyłam przesmażoną cebule z pieczarkami i do piekarnika Tż zjadł prawie wszystkie

Kurcze i Ty też widzę, że lubisz szaleć w kuchni, ciągle coś wymyślasz i tak różnorodnie a to sztuka( mieszkałam kiedyś z kolega , który był wege ale on ciągle coś zwęglał na patelni i wietrzyć trzeba było mieszkanie- bardzo fajny był ale ten smród nas wykańczał)

Cytat:

Ach, w ogóle muszę się "pochwalić". trzymałam dietki od kiedy wróciłam ze wsi, czyli dokładnie od 15.08 i spadło mi do dzisiaj 2 kg...uff...ta woda zeszła, mniej już opuchnięta jestem, nie mam już problemów z wc, także złogi zeszły i waga momentalnie poszła w dół. Ważyłam się wczoraj u koleżanki ok godz 20, po całym dniu jedzenia, w ciuchach itd i waga pokazała 60,5 kg. Także nie jest źle, bo na czczo byłoby trochę mniej
Także myślę, że do 13.09 wrócę do 58 kg akurat na wyjazd wakacyjny
super, ja wiedziałam , że tak będzie, ja wiedziałam

Cytat:
siemanko

całą noc dziś nie spałam.... jezuuu jak gorąco było nogi to aż mnie paliły także chodzę pół przytomna i leci ze mnie pot :/ zaraz wskoczę do wanny się ochłodzić trochę. Na basen nie chce mi się iść... po tej nocy ledwo żyję. Poczekam aż mąż wróci z pracy bo dziś ma szybciej skończyć i pojedziemy wszyscy razem.
Dziś trochę chłodniej bo 34 stopnie póki co...... no ale o 14stej pewnie do 38 dobije. Zapowiadali burze u nas na noc i wiecie co? nawet kropelka deszczu nie spadła! nawet się nie błysnęło! no nic! ZERO.... a miałam taką nadzieję z mężem, że troszeczkę się ochłodzi jak popada a tu dupa
dzisiaj na dzień też burze zapowiadali a póki co niebo błękitne bez żadnej chmurki te ich prognozy to niech sobie w tyłek wsadzą, w ogóle się nie sprawdzają, temperatury też zaniżają bo mówią że będzie 36 stopni a w rzeczywistości przekracza 40. Buraki i tyle.

Nie którzy sobie pewnie myślą "ale fajnie, że tak gorąco" no ale uwierzcie mi że na dłuższą metę wykończyć się można.... tu od miesiąca takie temperatury są i w ogóle deszcze nie padają. Jak ktoś nie przyzwyczajony do takiego żaru (np. jak ja) to przerąbane :/
Upał to fajny ale na krótka metę. Dobrze, że basen tam macie blisko. u mnie to basen latem w remoncie paranoja- ja wiem , że to szkolny i remont latem dlatego ale z drugiej strony to latem on by się i tym szkolnym dzieciom najbardziej przydał A co do klimatyzatora- to może teraz lepiej kupić bo jeszcze poużywacie trochę a teraz to w sumie niby po sezonie to może jest taniej niż za rok w czerwcu kupić? Zastanówcie się dobrze

Cytat:
buahahahaa Twój TŻ to ma teksty ale się uśmiałam Widzę, że bardzo lubisz sprzatać w przeciwieństwie do mnie

ahh no widzisz a ja mam na odwrót - sosy lubię, fast foody lubię a słodkiego nie ale powiem Ci że dopiero jak w ciąze zaszłam to mi się tak poprzestawiało wcześniej też słodkie lubiłam

Do lekarza pójdę za miesiąc jak znowu zacznie boleć. Póki co jest lepiej. Byłam u gina w czerwcu przecież i badał mnie, wszystko było ok. Więc albo to przez tabletki albo w ciąży jestem
monia czyli dajesz mi nadzieje, że po ciąży będę u teściowej sałatki na majonezie zajadać Fakt, lubię jak jest czysto i sprzątam takie miejsca o których Tż nawet nie wie , że istnieją a co dopiero żeby je sprzątać.
Jak byłam we Francji ponad 3 miesiące kiedyś to tez mimo tabletek miałam takie ekstra krwawienia i lekarz mój (przez tel) zapytał, czy one takiego koloru jak krew miesiączkowa normalnie-czyli ciemna czy właśnie jasna taka jak z tętnicy i jak jest taka jasna to trzeba panikować a jak normalna ciemna to bez paniki bo to kwestia właśnie klimatu, upałów i dopiero jak wróciłam do Polski to poszłam na wizytę i było ok więc jeżeli nic Cie nie boli już i nie była to taka dotleniona krew to spoko. Mam nadzieje, że w miarę jasno wyjaśniłam o co mi chodziło.
Cytat:

Święte słowa! Ja ze swoją mamą się dobrze dogaduje od kiedy na studia się wyniosłam i mieszkamy teraz 700km od siebie i jest super a , że mamy identyczne charaktery to wcześniej rożnie bywało a do teściów niestety tylko 160km i to jak dla mnie za mało Teściowa niby nie obrażona tylko ona nauczycielka jest a teraz ma wolne i się nudzi i robi z byle sprawy mega sprawę i dzwoni po 100 razy choć jednym tel da się pewne rzeczy załatwić. We wrześniu jej sie poprawi jak zawsze

Cytat:
Monia no ludzie naprawdę byli super znaliśmy się tylko przez forum, a na żywo czuliśmy się jak byśmy znali się od dawna
meeedzik a Wy wszyscy z pieskami tam przybyliście czy tylko sami właściciele?

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-08-21 o 16:49
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 18:38   #2879
Ladywithweapon
Zadomowienie

Chyba się przełamie i pójdę pobiegać- jakbym mieszkała w ogóle z boku to bym się tak nie przejmowała Ale dupa z okropnymi, wścibskimi ludzmi! Zaczynamy odchudzanie!
Stary 2012-08-21, 19:03   #2880
meeedzik
Zakorzenienie

Margot wszyscy z psiakami

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości