|
|
#2911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
no to super, na pewno dasz radę ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
czekamy niecierpliwie
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje!
|
#2913 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy są jakieś szczepionki na bałaganiarstwo i lenia? Ale na pewno się pochwale bo jestem strasznie dumna z niego ![]() Luzia i jak przymiarka i fryzjer? Cytat:
a mama i jej argumenty... ciężka sprawa ale jak ja miałam taką sama sytuacje to nie dałam sie przekonać. Powiedziałam ze mogę iść na kompromis i zaprosić na ślub i tyle. Też sporo się nasłuchałam jedna z lepszych rozmów to "-nic Cie nie obchodzi że będą na mnie gadać -oj mamo ale to na mnie będą gadać -właśnie że na mnie bo to o mnie zawsze gadają" ![]() z mojej mamy to nie zła agentka jest wiec ma trochę racji ale pogadała postraszyła ze pójdzie Tża prosić bo on na pewno się zgodzi i w końcu jej przeszło Trzymam kciuki żeby i Tobie sie udałoCytat:
![]() [QUOTE=Neave;36002251] Brawa wielkie Wszystkie Ci mówimy ze zdolniacha o wielkim sercu jesteś ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie bo sama bym chętnie taką wzięła straszny ze mnie bałaganiarz
|
|
#2915 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie podobała mi się dekoracja sali- wszędzie wisiały okropne sztuczne kwiaty, kojarzyły mi się z takimi wiązankami na cmentarze A reszta była całkiem Ok no może troche jedzonko nie bardzo mi podchodziło.Fryzurka z wesela już w klubie Proszę o opinie
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-08-20 o 21:54 |
|
|
|
|
#2916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze ja o naszą właśnie się boję... Już idę obejrzeć fryzurę |
||
|
|
|
#2917 |
|
Rozeznanie
|
nawet patrzyłam specjalnie na ich nazwę, ale nie mieli żadnego szyldu więc nie wiem ;(
|
#2918 | |
|
Raczkowanie
|
a oto i obiecane zdjęcia
![]() 1. zaproszenia 2. obrączki http://imgur.com/a/uIS8A#0 3. wakacyjne wrzuciłam do klubu w nowym temacie ![]() Cytat:
może wtedy TŻ przestanie mi narzekać na mój artystyczny nieład :P
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo podobają mi się twoje obrączki, ale nam takie niestety nie do końca pasowały, choć mamy bardzo podobne. Zaproszenia też super
![]() a synek przesłodki! |
|
|
|
#2920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
głównie za synka bo słodziak z niego niesamowity trochę zofftopuję - najsłodszy bywa gdy np. uderzy kogoś klockiem i ten ktoś mówi "au", słodziak wtedy podchodzi przytula się i daje buziaka, a jakąś sekundę później należy się spodziewać powtórki
|
|
|
|
|
#2921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obrączki również mi się podobają a gdzie robiliście? Maluch świetny i myślę ze spokojnie byś mogła zrobić sobie taką fryzurę ślubną jaką ma synek chyba na 4 zdjęciu :P szkoda że nie ma żadnego zdjęcia z mamusia ![]() Cytat:
Cytat:
Uciekam dziewczynki bo mam dziś sporo do załatwienia a potem poproszę Was o radę w pewnej sprawie... miłego dnia |
|||
|
|
|
#2922 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() O godzinie 5 obudziła mnie burza więc jestem mega niewyspana , no ale wypiję kawkę i będzie git
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładne obrączki ![]() fajne te zaproszenia, masz jakąś fotkę jak są rozłożone?
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
GRATULACJE ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- [QUOTE=Pradip;36009186] Ale malutko zaproszeń już Wam zostało a mama i jej argumenty... ciężka sprawa ale jak ja miałam taką sama sytuacje to nie dałam sie przekonać. Powiedziałam ze mogę iść na kompromis i zaprosić na ślub i tyle. Też sporo się nasłuchałam jedna z lepszych rozmów to "-nic Cie nie obchodzi że będą na mnie gadać -oj mamo ale to na mnie będą gadać -właśnie że na mnie bo to o mnie zawsze gadają" ![]() z mojej mamy to nie zła agentka jest wiec ma trochę racji ale pogadała postraszyła ze pójdzie Tża prosić bo on na pewno się zgodzi i w końcu jej przeszło Trzymam kciuki żeby i Tobie sie udało.mam nadzieję, że się nie mylisz i faktycznie jej przejdzie i nie rozpęta się większa wojna. A twoja mama nie powiem ma niezłe argumenty
|
#2925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a że ja nie lubię złotego złota to wybraliśmy tytanowe ![]() hahaha, powiem TŻtowi nie wiem czy się ucieszy, bo kiedyś miałam taką fryzurkę tylko w kolorze wściekłej czerwieni ![]() niki - mnie obudziła o 6...a potem młodego więc miałam prawie 2h marudzenia od rana.... magnusia - sprawdzę i wrzucę wieczorkiem
|
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Współczuję sytuacji... Ja bym nie ustąpiła Cytat:
my właśnie szukamy...Gratulacje! |
|
|
|
|
#2927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tytan na pewno bedzie trwały![]() Pokaż nam jeszcze zdj zaproszeń w środku... super sie prezentują- masz talent ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- My mamy zespół avangarda z okolic dobczyc... tu link do nich http://www.avangardaband.cba.pl/strona.html nie byliśmy na weselu gdzie grali ale slyszelismy o nich dobre opinie... dam ci znac po naszym weselu jak sie spisali
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Yyyyy ale mnie chodziło o kamerzystę
zespół już mamy |
|
|
|
#2929 |
|
Rozeznanie
|
hahaha no ja jak zwykle nie kontaktuję
Wiesz co my mamy kamerzystę z polecenia fotografa. Są z okolic Niepolomic- chyba Grabie jak sie nie mylę. http://ilumitv.like.pl/ na stronie nie ma nic ciekawego, ale na spotkaniu pokazują filmy jakie robią
|
#2930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z całego serducha życzę Ci żeby Twoja mama też zaakceptowała ze to Wasz Dzień Cytat:
![]() Musiałaś super wyglądać z ta czerwona fryzurą Co tu się tak cicho zrobiło? Pochwalę się Wam że mamy juz prezent dla świadków, powiększone zdjęcie (w sobotę jak Tz pójdzie na 2 kawalerski to pojadę do Ikei po antyramę to myśleć o nim nie będę chociaż przez godzinę ) i jutro chyba mam przymiarkę (denerwuję się trochę bo po ostatniej mam jakis taki niesmak chociaż dzięki Wam mam świadomość ze przesadzam...)
|
||
|
|
|
#2931 |
|
Zadomowienie
|
A jakie prezenty macie dla świadków?
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to super, że macie już prezenty ![]() no i oczywiście fotki z przymiarki obowiązkowe
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam w Antyramę obrazek z ich zdjęciem, napisem "najlepsi świadkowie" i za co im dziękujemy. Taki drobiazg + butelka wódki i wina myślę że jest ok a mam nadzieje że pozostanie dla nich pamiątką
Cytat:
Co do przymiarki to zobaczę jaki będę miała humor :P |
|
|
|
|
#2934 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Dawno nic nie pisałam, ale czytam Was cały czas na bieżąco. Do ślubu zostały mi już nie całe 3 tygodnie i zaczynam się stresować. Martwię się, że rozpłaczę się na przysiędze.
Suknię już mam w domu i większość spraw już załatwione, jednak denerwuję się, że o czymś zapomnimy. Zamówiliśmy takie albumy dla rodziców http://decorisus.pl/p/5/317/5275/Alb..._01/kn/as.html Mam jednak problem, jak je zapakować, może Wy macie jakiś pomysł? Sukienkę mam w kolorze ecru i zastanawiam się, czy nie będzie wyglądała na poszarzałą na tle białych pokrowców na krzesłach na sali i w kościele. |
|
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 tyg ale mało- super albumy chyba najlepiej w jakieś ładne pudełko- może coś w tym stylu (oczywiście w odpowiednim rozmiarze i kolorze) http://ladnerzeczy.net/pudelka/brazo...e_pudelko.html
|
|
|
#2936 | |||||
|
Rozeznanie
|
czeeść
nawet nie chcę mówić jak zwariowany był pierwszy dzień po urlopie... normalnie siwy dym ale nie narzekam i w przerwie od odrabiania "zadań domowych" biorę się do nadrabiania wątku Cytat:
a tatuaż? ja właśnie też lubię oglądać ładne tatuaże na innych. sama chciałabym mieć, ale w niewidocznym miejscu, bo raczej pedagogowi nie pasuje... a TŻ chciałby taki "z przekazem", symbolizujący ważne dla niego sprawy, bez czaszek, pająków i smoków gratuluję zdolnego TŻta i wpraszam się na zimowy wieczór przed kominkiem może być nawet na gołej podłodze, byle z prawdziwym ogniem z trzaskającymi iskierkami Luzia i jak fryzura próbna i przymiarka? chyba nie widziałam fotek... JJJustynAAA super, że zapraszanie minęło tak przyjemnie i coraz bliżej końca mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia katie99kasia fajnie, że wesele się udało porównaniami się nie przejmuj, bo ich nigdy nie unikniesz a przecież nigdzie nie jest powiedziane, że u Was nie będzie równie dobrze albo nawet lepiej ogromne gratulacje Cytat:
super! masz talent świetny, klasyczny wzór, no i na pewno będą wieczne Cytat:
Cytat:
![]() aaa przymiarka na pewno będzie pięknie Cytat:
ja bym je opakowała w celofan i owinęła rafią - ja tak lubię, ale niekoniecznie jest to najbardziej elegancki sposób pakowania co kto lubi co do koloru sukni i pokrowców - raczej nie często będziesz na ich tle, więc chyba nie przejmowałabym się tą różnicą
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-08-21 o 21:06 |
|||||
|
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albumy tak jak dziewczyny napisały możesz zapakować w pudełko albo w celofan albo w ogóle ich nie pakować. A kolorem sukni sie nie przejmuj w końcu wybrałaś ja bo jest dla Ciebie ta najpiekniejszą ![]() Cytat:
Przed kominek zapraszam jak najbardziej (cały czas pamiętam o zdjęciu dla Was ale dziś rybki przeszkodziły Tżowi pozbierać sprzęt Mam nadzieje ze świadkowie będą tego samego zdania i się ucieszą ![]() Wiem że czekacie na zdjęcia tak samo jak ja na jakieś wow kiedy ja jutro założę ale mam obawy... W ogóle to krawcowa mnie podliczyła na 2000zł ciekawe co jest w tej kwocie
|
||
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy ktokolwiek zwrocił na to uwagę. a w ogóle jak ty wpadłaś na taki pomysł, żeby się w ogóle nad tym zastanawiać??? to chyba ostatnia rzecz jaka by mnie martwiła w dzien wesela... nie martw się głupotami
|
|
|
|
|
#2939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj niegrzeczne rybki, niegrzeczne a jak się z krawcową umawiałaś? ustalałaś jakąś cenę? ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
czadowo też bym chciała ale nie mam odwagi ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
stagnacja21--ha ha no właśnie- mi nie przyszło do głowy coś takiego Oj nie ma co się martwić- nic nie będzie widać. Zobacz sobie w klubie- ja miałam sukienkę ecru a pokrowce w kościele były białe i nie zauważyłam abym jakoś przyszarzale wyszła ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- a ja się jeszcze pochwalę- zaplanowaliśmy już z mężem urlop na przyszły rok i w kwietniu lecimy pod piramidy wyprawa już zarezerwowana .uwielbiam tak sobie lato przedłużać
|
|
|
#2940 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zazdrośnik z niego straszny... dlatego nie wiem czy w pierwszym momencie nie zareagowałby na taki prezent małym nerwem choć dla mnie to oczywiste, że na taką sesję poszłabym tylko do kobiety! ale tak jak piszecie - raczej się nie odważę... ehh, marudzę a te 2000zł to Twoim zdaniem dużo czy mało? Cytat:
cudowna wiadomość byliście już kiedyś w tamtych stronach? może ja też poszukam czegoś już teraz... na razie planuję Sylwestra
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

16.06.2012 

my właśnie szukamy...
klik!

ale nie narzekam i w przerwie od odrabiania "zadań domowych" biorę się do nadrabiania wątku