Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 14:33   #3361
e_vel
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

do becikowego liczysz tak, że dochody wasze dzielisz na 3 bo tyle będzie liczyć Wasza rodzina. Ja będę dzielic na 4 bo będzie córcia i druga córcia
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 14:35   #3362
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Pracuję w Rzeszowie ale mieszkam 40 km od rzeszowa, jak się na Dynów jedzie.

Ehh szkoda, bo ja Przemyśl
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 14:38   #3363
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Eh .... byli dzisiaj do pomiaru lakobelu do kuchni .... Myślałam, że zamkniemy się w 1000 zł, a wyszło 1450 zł Ok 400 zł to same drzwiczki do wnęki, którą tu pokazywałam kiedyś. Moglibyśmy zrobić ją później, ale płacić za drugi montaż to bez sensu. Zrobimy więc, niech to z głowy będzie.
Tylko problem pojawił się nowy - przy kuchence chcemy hartowane szkło, a ono będzie miało trochę inny odcień. Znalazłam w necie przykład i wg mnie ta róznica ni w pieść ni w oko I tak pomyślałam, że skoro ma się różnić, to niech to już będzie znaczna różnica - np. do jasnej zieleni wziąć ciemną zieleń, albo beż. Jak myślicie?
Ja z beżem to widzę
A jeśli mogę spytać gdzie kupiliście meble kuchenne? Bo my właśnie szukamy szukamy cały weekend szukaliśmy i nic nie znaleźliśmy
Stary 2012-08-21, 14:41   #3364
Dziaba1
Przyczajenie

Witam wszystkie mamusie styczniowo -lutowe Ja mam termin wg usg 21.02 a według Om 27.02 Czyli tak ok wg lekarza 24-25może być po wszystkim
Jestem teraz po 2 usg i jestem przeszczęśliwa czekałam wiele lat na ten moment
Mam 27 lat i jestem po jednym poronieniu z winy lekarza
Na kolejnej wizycie możliwe że będziemy znali już płeć dziecka
Dziaba1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 14:46   #3365
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
Ja z beżem to widzę
A jeśli mogę spytać gdzie kupiliście meble kuchenne? Bo my właśnie szukamy szukamy cały weekend szukaliśmy i nic nie znaleźliśmy
Tylko własnie mąż ma obawy, czy nie będzie za mdło z beżem (góra mebli jest kremowa, ściany pomalowane tez na jasny kolor).

Meble to Zebra (w załączniku to zdjęcie, które pokazywałam wcześniej, jeszcze z nie wszystkimi meblami), kupiona w sklepie z meblami kuchennymi. Chcieliśmy zrobić na zamówienie, ale jak nam krzyknęli ponad 4tyś to podziękowaliśmy

Blat zamawialiśmy, bo mamy takie ułożenie wymyśliłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 426862_2987444518998_1450946332_n.jpg (23,2 KB, 50 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-08-21 o 14:47
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 14:46   #3366
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
ja mam 180cm i waga ok 61 (przed ciążą) i nigdy by mi nie przyszło do głowy, że jestem chuda ale ja mam kompleks grubych łydek
Ja przed ciążą ważyłam 58,5kg przy wzroście 168cm i mam bardzo fajną figurę, nie uważam się za grubasa, także to chyba kwestia podejścia i budowy ciała. Ja w każdym razie siebie lubię, przy takiej wadzę noszę S/M, a to raczej nie są "grube" rozmiary.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:15   #3367
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
do becikowego liczysz tak, że dochody wasze dzielisz na 3 bo tyle będzie liczyć Wasza rodzina. Ja będę dzielic na 4 bo będzie córcia i druga córcia
To mi ulżyło że to noew dziecko też już się liczy bo w takim razie my też będziemy dzielić na 4 więc pewnie się załapiemy
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:40   #3368
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ktore braly kredyty - mam do Was pytanie
My z TZ jestesmy dopiero na poczatku tej drogi.
Nie mamy jeszcze upatrzonego mieszkania, chcemy wiedziec, jaka TZ ma zdolnosc kredytowa.
Gdzie najlepiej sie zglosic, zeby ktos nam to wyliczyl? Do banku bezposrednio (tylko jakiego?) czy do jakiegos doradcy kredytowego?
idz do doradcy- tam za Ciebie wszystko załatwią
poza tym uwierz mi ale oni mają więcej kompetencji niż Pani która siedzi na dupie w banku- sama się o tym przekonałam
a samą zdolność możesz wyliczyć na kalkulatorze kredytowym- no ale od tego do decyzji długa droga

Cytat:
Ja już kiedyś Was pytałam, ale nie zaszkodzi jeszcze raz - odnośnie becikowego. To ma być próg na osobę licząc, że w rodzinie są dwie osoby (ja i mąż) czy trzy (ja, mąż i dzidzia) Wiadomo lepsza druga opcja bo przychód na osobę spada po podzieleniu dwóch wynagrodzeń
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
KOCHANE! NIE LICZYMY DO ZAROBKÓW NASZYCH BEJBIKÓW!!!! ponieważ dochody są brane za rok poprzedzający
czyli jeśli ja urodzę w 2013 to biorą moje dochody za 2012 i tym samym liczbę osób bo do tego czasu było nas 3 a nie 4
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:46   #3369
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
KOCHANE! NIE LICZYMY DO ZAROBKÓW NASZYCH BEJBIKÓW!!!! ponieważ dochody są brane za rok poprzedzający
czyli jeśli ja urodzę w 2013 to biorą moje dochody za 2012 i tym samym liczbę osób bo do tego czasu było nas 3 a nie 4
Nom... podejrzanie piękne mi się wydało, że się załapiemy na becikowe
Stary 2012-08-21, 15:49   #3370
Hosenka*
Zakorzenienie

Niech se wsadzą ten tysiąc w Nie dość że tak marne grosze (nawet na wózek nie starczy), to jeszcze wymyślają ten próg i te wszystkie inne warunki - więcej zachodu niż korzyści z tysiaka

A własnie - skoro TŻ spłaca jeszcze kredyt studencki i pożyczkę z pracy, to w jakiś sposób obniża nam to dochody? Bo tak naprawde z jego pensji nawet nam 1 tys nie zostaje

A ja się zaczynam martwić o prace po porodzie
Gadałam z kierownikiem, czy jest jakaś decyzja co dalej ze mną i powiedział, że mam przynieść zaświadczenie, że jestem w ciąży i umowa będzie przedłużona ... Czyli wynika z tego, ze nie myślą dać mi umowy na czas nieokreślony, a po porodzie powiedziec papa Niby kiero mówi, ze chcą żebym pracowała dalej, ale co z tego, skoro nie powiedział o stałej umowie ...

Spoko, najwięcej kasy dla firmy przynoszę, pracuję w niektóre soboty i niedziele, na urlop szkoda mi iść, za ten czas ciąży wzięłam tylko 2 dni wolnego na badania i wizytę, chcę pracować tak długo jak się da bez L4 i tak to doceniają

No chyba, że kombinują w ten sposób, że przyjmą mnie po macierzyńskim i znowu będa mogli dać mi 2 umowy na czas określony Musze pogadać jutro z księgową
Musze pogadać jutro z księgową

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-08-21 o 15:58
Stary 2012-08-21, 15:51   #3371
LadyWhisper
Zakorzenienie

Black, pisalas, ze czujesz malucha ze czasem jak dotkniesz reka brzuch to czujesz gdzie sobie plywa tak? Ja mam tak czasem jakby male sie 'przytulalo' do brzucha, tak to czuje, ze sie przemieszcza i wtedy jakby mi twardnial brzuch alenie caly, tylko w tym miejscu, w ktorym czuje malucha.... i teraz tak, ten kawalek brzucha ktory jest twardy to maluch? mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi, bo nie wiem, czy sie martwic tym twardnieniem czy po prostu maluszek lubi tam sobie plywac

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:55   #3372
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
ja mam 180cm i waga ok 61 (przed ciążą) i nigdy by mi nie przyszło do głowy, że jestem chuda ale ja mam kompleks grubych łydek
Haha a moja waga to 63kg, a wzrostu mam 158cm gruuubas przytyłam 5 kg po rzuceniu palenia i po ciąży się wylaszczę Najładniej wyglądałam jak 52 ważyłam Ale na szczęście ludzie nie dają mi aż tyle, też noszę S/M i nie wyglądam w tym jak baleron, po prostu bebech mam trochę za duży(no może trochę bardzo za duży)
Cytat:

Ahhh a już e-vel mi nadzieję narobiła, że jednak się załapię A tu marsi taka załamka Gdyby bejbi się liczyło, to ledwo co, ale byśmy się łapali, ahh. Już mi nie chodzi o samą kasę, bo to śmieszna kwota w morzu potrzeb dla maluszka... Chodzi o sam fakt, że państwo zdziera na każdym kroku z człowieka i wszystko trzeba siłą i cwaniactwem wywalczyć. Płodzić dzieci, państwo pomoże- taaaa jasne.
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 15:58   #3373
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Gadałam z kierownikiem, czy jest jakaś decyzja co dalej ze mną i powiedział, że mam przynieść zaświadczenie, że jestem w ciąży i umowa będzie przedłużona ... Czyli wynika z tego, ze nie myślą dać mi umowy na czas nieokreślony, a po porodzie powiedziec papa Niby kiero mówi, ze chcą żebym pracowała dalej, ale co z tego, skoro nie powiedział o stałej umowie ...

Spoko, najwięcej kasy dla firmy przynoszę, pracuję w niektóre soboty i niedziele, na urlop szkoda mi iść, za ten czas ciąży wzięłam tylko 2 dni wolnego na badania i wizytę, chcę pracować tak długo jak się da bez L4 i tak to doceniają

No chyba, że kombinują w ten sposób, że przyjmą mnie po macierzyńskim i znowu będa mogli dać mi 2 umowy na czas określony Musze pogadać jutro z księgową
Hosenko, nie denerwuj się na zapas tylko wszystko dokładnie wyjaśnij, nic nie załtwi sprawy jak rozmowa
widzę,że masz silne argumenty by otrzymać umowę na czas nieokreślony więc trzymam kciuki,że dopniesz swego
Stary 2012-08-21, 16:02   #3374
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Dziaba1 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamusie styczniowo -lutowe Ja mam termin wg usg 21.02 a według Om 27.02 Czyli tak ok wg lekarza 24-25może być po wszystkim
Witaj na forum Teraz już będzie dobrze
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 16:03   #3375
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

A jeszcze jedno pytanie. Jeśli już tak jak pisałaś marsi liczą się do tego zarobki z roku poprzedzającego narodziny dzidziola to biorą pod uwagę cały rok, dzielą to przez liczbę miesięcy i tyle, czy sobie wybiorą tylko te miesiące gdzie zarobki były najwyższe (żeby się mogli jeszcze bardziej wycwanić). Nie wiem, czy napisałam to w zrozumiały sposób Zapewne większość z Was ma stałe zarobki, jednak u nas się to zmieniło, ja wcześniej nie miałam umowy o pracę,a na umowie TŻta wcześniej była zaniżona kwota, dopiero jak zaczęliśmy myśleć o kredycie, to szef mu wpisał realną kwotę.
Stary 2012-08-21, 16:05   #3376
marsi11
Zakorzenienie

nomen- słuchaj, ja się kompletnie nie znam na tym prawie tylko wydaje mi się to logiczne,że skoro biorą zarobki za poprzedni rok to i liczbę osób w gospodarstwie również
a jeśli chodzi o miesiące to na pewno średnią biorą za cały rok
Stary 2012-08-21, 16:09   #3377
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Dziękuję. Nie potrzebnie się bulwersuję Jak już pisałam-- nie chodzi o tego tysiaka, tylko o to, że utrudniają i wyzyskują
Stary 2012-08-21, 16:13   #3378
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Black, pisalas, ze czujesz malucha ze czasem jak dotkniesz reka brzuch to czujesz gdzie sobie plywa tak? Ja mam tak czasem jakby male sie 'przytulalo' do brzucha, tak to czuje, ze sie przemieszcza i wtedy jakby mi twardnial brzuch alenie caly, tylko w tym miejscu, w ktorym czuje malucha.... i teraz tak, ten kawalek brzucha ktory jest twardy to maluch? mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi, bo nie wiem, czy sie martwic tym twardnieniem czy po prostu maluszek lubi tam sobie plywac
Wiesz co, u mnie jest tak, że ja wyczuwam kształty ręką - np w jednym miejscu jakaś kulka się znajduje, a pół godziny później już nie, ale to miejsce faktycznie jest wtedy twardsze.

Z tym becikowym to jest to po prostu żałosne, jak całe nasze państwo - zasrane, żałosne złodziejstwo, które utrudnia ludziom wszystko, co im się nawinie pod rękę.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-08-21 o 16:14
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 16:13   #3379
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hosenko, ja ostatnio uslyszalam tak 'przeciez wiesz, jaka jest sytuacja u nas w firmie, do wszystkiego sie przypier....., po co Ci takie stresy, wrocisz a i tak nie znamy dnia ani godziny kiedy nas wywala, na pewno chcesz do tego wracac?' nie ma to jak kierownik zachecajacy do powrotu. No ale o niej to mozna powiesci pisac. I tak nie mam jak wrocic do pracy po porodzie, ale kurde, a jakbym jednak chciala? :p

Stary 2012-08-21, 16:13   #3380
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Dziękuję. Nie potrzebnie się bulwersuję Jak już pisałam-- nie chodzi o tego tysiaka, tylko o to, że utrudniają i wyzyskują
a tak mnie potrzebnie
mi też się to nie podoba- heeh Państwo sobie jeszcze pomyśli,że robimy dzieci dla becikowego
Stary 2012-08-21, 16:17   #3381
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dzieki Black, wiec chyba to Maluch jednak panikuje czasem troche.....

Stary 2012-08-21, 16:48   #3382
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hosenko, ja ostatnio uslyszalam tak 'przeciez wiesz, jaka jest sytuacja u nas w firmie, do wszystkiego sie przypier....., po co Ci takie stresy, wrocisz a i tak nie znamy dnia ani godziny kiedy nas wywala, na pewno chcesz do tego wracac?' nie ma to jak kierownik zachecajacy do powrotu. No ale o niej to mozna powiesci pisac. I tak nie mam jak wrocic do pracy po porodzie, ale kurde, a jakbym jednak chciala? :p
A ja chcę wrócić do tej pracy, bo mi daje satysfakcję, mimo, iż nieraz narzekam, zarobki jak na moje miasto są świetne i wiem, że gdzie indziej bym tyle nie dostała, jako pracownik niższego szczebla. Nie mówiąc o tym, że z pracą ciężko, więc tym bardziej szukanie pracy z małym dzieckiem jest z góry skazane na niepowodzenie

Instagram

Stary 2012-08-21, 16:55   #3383
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dziaba1 Pokaż wiadomość
Witaj

Cytat:
Niech se wsadzą ten tysiąc w Nie dość że tak marne grosze (nawet na wózek nie starczy), to jeszcze wymyślają ten próg i te wszystkie inne warunki - więcej zachodu niż korzyści z tysiaka

A własnie - skoro TŻ spłaca jeszcze kredyt studencki i pożyczkę z pracy, to w jakiś sposób obniża nam to dochody? Bo tak naprawde z jego pensji nawet nam 1 tys nie zostaje

Trzymam kciuki za podpisanie korzystnej umowy! Co do pogrubionego, to nie liczyła bym na to, że docenią
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 17:08   #3384
marsi11
Zakorzenienie

Hosenko- wspominałaś kiedyś o tapecie w paski- chyba niesbiesko szarej czy coś takiego- przy okazji tematów pokoików dziecięcych- widziałaś może gdzieś taką?
Stary 2012-08-21, 17:10   #3385
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko- wspominałaś kiedyś o tapecie w paski- chyba niesbiesko szarej czy coś takiego- przy okazji tematów pokoików dziecięcych- widziałaś może gdzieś taką?
Biało-szare Nie szukałam jeszcze.

Instagram

Stary 2012-08-21, 17:23   #3386
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Gotówkowy to może od ręki ale na mieszkanie hipoteczny - nie ma szans. My trochę załatwialiśmy, ale i tak krócej niż się obawiałam. Hmm Około miesiąca zajęła nam papierkowa robota, czekanie na decyzję. Co chwile coś się nie podobało analitykowi i trzeba było donosić, zamieniać np 30 czerwca braliśmy ślub i część dokumentów np zaświadczenie o wynagrodzeniu było na stare nazwisko, bo byłam w trakcie wyrabiania dowodu i nie podobało im się to i musiałam pozmieniać, albo jakieś zaświadczenia że np odszkodowanie, które wpłynęło nam na konto jest z wypadku komunikacyjnego a nie z polisy. Ale wszystko da się przeżyć i w końcu jesteśmy na końcu drogi Wam też na pewno się uda
My narazie chcemy wiedziec, jaka mamy zdolnosc kredytowa, bo w sumie nie wiemy jakiego mieszkania szukac. W Gdansku ceny sa powalajace

Cytat:
idz do doradcy- tam za Ciebie wszystko załatwią
poza tym uwierz mi ale oni mają więcej kompetencji niż Pani która siedzi na dupie w banku- sama się o tym przekonałam
a samą zdolność możesz wyliczyć na kalkulatorze kredytowym- no ale od tego do decyzji długa droga
Wiem, ze dluga. Znajomi juz 1,5 miesiaca czekaja na decyzje, a z kolei innym znajomym przyznali ją w 3 dni :/

Chyba wybierzemy sie do doradcy...

Cytat:
A ja chcę wrócić do tej pracy, bo mi daje satysfakcję, mimo, iż nieraz narzekam, zarobki jak na moje miasto są świetne i wiem, że gdzie indziej bym tyle nie dostała, jako pracownik niższego szczebla. Nie mówiąc o tym, że z pracą ciężko, więc tym bardziej szukanie pracy z małym dzieckiem jest z góry skazane na niepowodzenie
Nie pocieszasz mnie

Tego sie wlasnie boje najbardziej. Studiuje, nigdy nie pracowalam na stale (nie licze prac 2-3 miesiecznych), teraz dorabiam sobie na zlecenie jako redaktor w wydawnictwie. Przeraza mnie to, ze przez minimum kolejne 1,5 roku nie pojde nigdzie do pracy i w wieku 26 lat bede miec minimalne doswiadczenie :/

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 17:57   #3387
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi ja znalazłam taką
http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...2552,l869.html
Pasowała by do tej roletki którą kiedyś pokazywałaś

Mi się podobają kropy, ale granatowe kiedyś widziałam
http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...acja-FIRST-470
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 18:59   #3388
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
To ja się pochwalę moją paskudą.
też mam husky - suczkę Nukkę siedmiomiesięczną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie0552.jpg (191,9 KB, 10 załadowań)
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 19:05   #3389
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Czuję, jak się np przesuwa, albo jak się napina. Ciekawe uczucie i trudne do opisania - w każdym razie już inne i dużo mocniejsze, niż na początku. Czasem da się już go wyczuć dłonią, jeśli w tym momencie nie śpi. Mój TŻ określa to mianem "wibracji".

Hope01
, ja mam jeszcze 2 koty i starego psa oprócz niej, no to nie umie zrozumieć, że one nie są takie silne jak ona i jak ma fazę na zabawę, to przed nią uciekają. Krzywdy natomiast im nigdy nie zrobiła. A jeśli chodzi o wychodzenie z terenu, to wiem, że te psy mają do tego tendencje (wszelkie ucieczki itp), ale ona tak nie robi - jest bardzo do nas przywiązana i nie wyjdzie za ogrodzenie nawet wtedy, jak ktoś zostawi uchyloną bramkę. Jest mądra i kochana, ale głupol z niej - ciągle by się bawiła, może to kwestia tego, że jest młoda - w listopadzie kończy dopiero 2 lata. Strasznie jest hałaśliwa, gada z każdego powodu - jak chce na dwór, jak chce jeść, jak chce się bawić, jak chce się przytulać (bo uwielbia się łasić do nas - jak kot). Najgorzej jest, jak słyszy gdzieś kłócące się koty albo syrenę strażacką - wtedy śpiewa.
haha moja też szaona, nic tylko jej zabawa w głowie. na szczęście teściówka ma jeszcze dwa psy: wilczura i skundloną shi tzu , i wilczur bawi sie z nią non stop, jedynie kwiatki są biedne bo ci ąge po nich biegają

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
No tak bo te psiaki chyba nie szczekają tylko tak sobie wyją uwielbiam ten filmik na YT -- > http://www.youtube.com/watch?v=qXo3NFqkaRM [COLOR="Silver"]

[
no to by się zgadzało bo ja nie mam pojęcia jk moja szczeka - jeszcze sie jej nie zdażyło a wyje często
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 19:22   #3390
bokeh
Zakorzenienie

Cześc dziewczyny poczytałam Was troche i jak zawsze nie wiem do czego się odnieść

Lady ja też myślę czy nie szukac mieszkania w Bytomiu bo tam serio tanio.... tylko ja zawsze taka katowiczanka

Robiłam wczoraj zdjęcia i powychodziły takie śliczne, super sie udała pogoda i w ogóle para taka fajna dziś tez odebrałam album ślubny który zamawiałam pierwszy raz i też jestem pod wrażenbiem

A obecnie czekam na tż który juz 2 h wraca z pracy, nie muszę wam chyba mówić jaki mam humor

Kupiłam jeszcze dziś w h&m komplecik dla maluszka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0899.jpg (107,1 KB, 43 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości