|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na polu piździ lecz w sercu grzeje,bo w przyszłym roku welon przyodzieje PM2013
Zastanawiam się czy na 1 stronie nie zmienić czcionki
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2012-08-21 o 18:25 |
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na polu piździ lecz w sercu grzeje,bo w przyszłym roku welon przyodzieje PM2013
Cytat:
Czekamy
|
|
|
#1533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- ładne....mi się podoba
|
|
#1534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
śliczne |
||
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zaproszenia będą kosztować ok 4, ale nie potrzebuję ich dużo, więc mogę sobie pozwolić
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne
I czcionka tez mi się podoba, chociaż ja bym wolała taką samą w całym zaproszeniu, ale to ja
|
|
#1538 | |
|
Wtajemniczenie
|
ok 35-40szt
Cytat:
i fajne te zaproszenia! Ja bym nie zmieniała 1 strony! Zmieniłabym środek za to.... rozpoczną wspólną drogę.... kurdę no Wy już ją zaczęliście bo cywilny macie. Szukałabym raczej tekstu o sakramencie małżeństwa..... Ale decyzja Twoja
|
|
#1539 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nauki trochę jest dlatego ja chciałam ślub po skończeniu szkołyCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też zwróciłam uwagę na te zaproszenia
|
||||
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
A jutro porywam mamę do dwóch salonów
![]() Mam kilka sukni do przymierzenia W załącznikach
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze ta
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny!
Nie było mnie 2 dni, a wy juz tyle nastukałyście, że szok! Zaraz sobie przelecę Wasze pogaduszki, żeby czegoś ważnego nie przegapić! UWAGA - dla osób, które interesuje moja przeprawa po salonach z sukniami ślubnymi ![]() Słuchajcie, bylam wczoraj na 8 godzinnym maratonie po salonach z sukniami ślubnymi! Przymierzyłam tylko/aż 5 sukni. Ogólne wrażenie beznadziejne! Szłam z pozytywnym nastawieniem, zabrałam nawet kasę w razie jakby któraś okazała się tą jedyną. A tu co - w niemalże każdym salonie pierwsze pytanie: a kiedy ślub? I jak podawałam datę, to byłam rozczarowana reakcją Pań!!! ![]() Salon 1: Pani zaprosiła mnie w grudniu!!! I to wprost, niezainteresowana obsługą nawet! Ja jej na to, ze juz teraz zaczynam poszukiwania, a ona na to, żebym w grudniu przyszła, a najlepiej z modelem sukni to mi uszyje taką samą taniej (!!!) No szok, bardziej to mi na pracownię wyglądała - porażka. Wyszłyśmy z niesmakiem stamtąd. Salon 2: Weszłyśmy, rozmawiałyśmy z zainteresowaniem nad 2 modelami, ale wielce Pani nawet do nas nie podeszła, tylko sobie cos robiła przy ladzie, a salon był długi i moglaby podejść, bo byśmy po nią musiały krzyczeć...Na koniec Pani nawet nam nie odpowiedziała do widzenia! ![]() Salon 3: Ulżyło nam, gdy Pani mimo wiedzy o terminie zaczęła z nami rozmawiać, doradzać, wszystko opisała jak wygląda zamówienie itp. Przymierzyłam pierwszą suknię w życiu! Niestety w tym salonie nie było modelów ani numerów, nic mi nie mogła podać - i niby jak ja później mam po pół roku przyjść i wytłumaczyć którą suknię chcę??? Suknia na zdjęciu nr 1 - niestety nie było jak zrobić zdjęcia Na mnie leżała o wiele lepiej niż na modelce Bo wyszło na to, ze w sukniach mam 34 rozmiar Moje kochane siostry namówiły mnie do przymiarki tego modelu, bo ja chciałam jakąś obcisłą w talii. Wyglądałam olśniewająco, bardziej dojrzale niż zwykle, tak doniośle...Cena chyba 2500zł. Salon 4: Suknie były nieładne, jakby ze starszych kolekcji, wszystkie nie w moim stylu, ale moja sis się w jednej prawie zakochała Ale wybiłam jej to z głowy, zeby nie rozglądała się za sukniami z myslą o sobie, tylko o mnie.Salon 5: Zanim tam weszłyśmy, powiedziałam siostrom, że tam podobno nie ma wyboru i tylko tak wejdziemy przejrzeć i wychodzimy i co - było sporo pięknych modeli! Przemiłe zaskoczenie. O dziwo - zauroczyła mnie suknia z komisu - nawet nie wiedziałam, ze są takie komisy w salonach.... ![]() Przymierzyłam tę suknię i dobrze się w niej czułam. Nie wiem, co to za model, może któraś z Was rozpozna??? mojej siostrze udało się zrobić kilka zdjęć, ale niestety ma kiepski aparat w telefonie ![]() Cena: 1300zł Zdjęcie 2,3 i 4 to ta suknia. Natomiast suknia na zdjęciu 5: okazała się tandetna i nieefektownie wyglądałam w niej. Suknia na zdjęciu nr 6: Bardzo mi się spodobała, też nie bardzo wiem co to za model, ale ta Pani nie współpracuje już z tą firmą a to był duży rozmiar ![]() Salon 6: Najpierw pooglądałyśmy suknie i spodobała mi się jedna z komisu i jedna z manekina. Poprosiłam o obie do przymierzenia, a jedna z Pań - a stać Panią będize na ta drugą, bo cos słyszałam o budżecie... Ta z komisu cena: niecałe 800zł - była podobna do 2 poprzednich, które przymierzyłam. Druga: 2700zł(z manekina 1900zł). Nie wiem, jak dla mnie cena nie jest głównym wyznacznikiem i to, ze spodobała mi się używana za kilka stów, to nie znaczy, że nie stac mnie na taką za 3 tysiące - masakra! Zdjęcie nr 7 to ta suknia z manekina - typowa księżniczka, z perłami na dekolcie. Dół sukni ma jedną warstwę błyszczącą - widziałam tez takie welony, więc może wiecie jaki to materiał. Całkiem inna suknia od pozostałych - bo strojna To model z USA, z 2011r. chyba. Wyglądałam w niej całkiem inaczej niż na tym zdjęciu, bo mam większe wcięcie w talii, ale babki mnie na krok nie odstapiły i tez nie było jak zdjęcia zrobić. Miałam lekko waniliowy kolor, tylko suknia była ciężka...Powiedzcie mi, czy to nie jest zbyt kłopotliwe tak mocno się wiązać, zeby suknia się trzymała ![]() Salon 7 i 8: W jednym facet zaczął mi robić wywód, że wszyscy kopiują suknie i szyją na miarę, a potem wracają do nich z płaczem i że trzeba mieć upatrzony konkretny fason i żebym powiedziała czego szukam, a jak nie wiem to się nic nie wybierze, że teraz wyprzedają stara kolekcję i się trzeba szybko decydować... Więc udałam, ze tylko oglądam ![]() Salon 9 i ostatni: Bardzo miła Pani uświadomiła mnie w wielu rzeczach, np. w tym, ze jak wesele jest powyżej 150 osób to w skromnej sukni mogę zginąć, tym bardziej jak jakieś dziewczyny na wesele założą strojne suknie to mogę zginąć. Muszę o tym pomyśleć. Przymierzyłam suknię z najnowszej kolekcji 2013, ale jeszcze jej nie ma na internecie. Księżniczka z błyszczącym na biało gorsetem, na dole podobna do tej z ostatniego zdjęcia, tylko nie błyszcząca. Dodatkiem w talii była jasnoróżowa prosta kokardka , skromna, z wiszącą tą wstążką. I na tym skończyła się moja przygoda. Super uczucie, ale niestety albo musze poczekac na nową kolekcję, albo jechać do Krakowa, bo tam może lepsza obsługa bedzie.
|
#1543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą te zdjęcia zechcę wyjąć w nowym mieszkanku i w ramkach powiesić na ścianie razem z wieloma naszymi zdjęciami
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widzę, ze większość podobnych Ci się podoba
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę Flight mocno się wkręciłaś
A pomyśleć, że niedawno chciałas zrezygnować
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Wtajemniczenie
|
Flight a jak Twój test? Bo nie zdążyłaś napisać- choć domyślam się ze negatywny skoro sukni szukasz
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Ciukunia czyli wyprawa nieudana W sumie to nawet ładne te suknie, które mierzyłaś, ale nie powalają
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami" Edytowane przez myszonka88 Czas edycji: 2012-08-21 o 18:42 |
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Ciukunia ach te niektóre baby w salonach
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to często się zastanawiam czy włąściciele wiedzą kogo zatrudniają
Przecież one ich tylko na straty naciągają
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie po tym jak szef mnie chwali ![]() Szkoda, że w tym salonie nie można zdjęć robić
|
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie jestem zszokowana niemiłą obsługą w tych salonach Co za małpy tam pracują! A tekst o budżecie ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Dziewczyny jutro na Północy i Północnym Wschodzie przewidują silne burze i trąby powietrzne... |
|
|
|
|
#1557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety niektóre baby w tych salonach takie wlaśnie niemiłe ja na pytanie kiedy slub odpowiadałam że pod koniec października i mogłam wszytsko mierzyćFlight super, ze już jestes a suknie ładne aczkolwiek, zadna nie w moim typie
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Wkręciłam się w oglądanie Wiem, co jem
Z tego wynika, że mało co jest dobre i zdrowe ![]() Zafarbowałam się Płomienną iskrą A ta cała fryzjerską farba, którą się ostatnio farbowałam okazała się mega słaba. Słabsza niż Loreal. Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2012-08-21 o 19:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

I czcionka tez mi się podoba, chociaż ja bym wolała taką samą w całym zaproszeniu, ale to ja 

Nasz najpiękniejszy dzień

Na mnie leżała o wiele lepiej niż na modelce

W sumie to nawet ładne te suknie, które mierzyłaś, ale nie powalają