|
|
#3451 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
Cytat:
![]() Naprawdę warto szukać oszczedności. |
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36017000]Są różne szerokości tych szaf. Ja mam jedną metrową, narożnik i jedną chyba 70 cm, więc robi się z tego taka ogromna narożna ściana
Muszę pooglądać ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36018992] Nie wiem o co chodzi z tym, że miała pogawędkę ws. filmików, bo widziałam każdy jej filmik i pamiętam tylko komentarz, że "nie spodoba się to szefostwu Douglasa, że zachwala produkt Sephory". A nie, że ktoś ja karał, upominał, itd. Zatrudniając Patrycje wiedzieli od początku, że mają do czynienia z blogerką, więc trudno, żeby zachwalała tylko produkty Douglasa Napisała o tym na fb Cytat:
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
jestem od 6 na nogach, od 6.45 w pracy
![]() chciałabym się cieszyć z ogromu roboty tak jak cholerka ![]() a my siedzimy w 8 osób nad projektem i czarno widze to czy sie wyrobimy w terminie;/ jest 4 starych pracowników i 4 nowych jak ja, żeby sie wyrobić każdy powinien zrobić po 4 tzw. "kawałki" dziennie..... ja robię 2 dziennie, a stali pracownicy 2,5;/ i to naparzamy przez 8h a mała przerwą na zjedzenie ;/ |
|
|
|
#3454 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
O dyskretnej nucie markowych perfum
6m, no to jeszcze lepiej w takim razie. Ile w Krakowie jest Douglasów? Z 5 będzie na biedę. I niech w każdym panienka się tak psika, co daje nam 7500 zł
|
#3456 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Nie depcze krokusów
|
Pisałam o różnych aspektach problemu, a Ty zasugerowałaś, że nie wiem, czemu się psikała testerami. Doskonale wiem, że robiła to perfidnie i jeszcze ogłaszała w internecie, podkreślam jednak, że choć jest winna sama sobie, dyscyplinarne zwolnienie z tego jednego powodu uważam za zbyt radykalne.
Trudno, takie życie.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-08-21 o 12:12 |
|
|
|
#3458 |
|
Konto usunięte
|
... powiedział Syzyf, dalej pchając kamień pod górę...
Bo właśnie tak to jest: dajemy ciche przyzwolenie, machniemy ręką a życie toczy się dalej... |
|
|
|
#3459 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mistrzyni - z chęcią pomogę, pożyczę Ci pieniądze na wydruk.
|
|
#3460 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3461 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
PS. Domyślam się, że nie robiłabyś problemów z oddaniem kilkudziesięciu złotych za wydruk paru skryptów. PS2. Mam Twój słoik po kociej karmie Tylko bez karmy, bo nie chciałam, żeby się zepsuła.
|
|
|
#3462 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3463 |
|
Rozeznanie
|
byłam dziś na zakupach żeby kupić te Wasze polecame “must have“ - kupiłam serum do rzes z eveline, chciałam też tą do paznokci z lovely, ale tyle ich było, że w końcu nie wiedziałam która to. Ona jest czerwona? Różowa?
|
#3464 |
|
Konto usunięte
|
różowa, na opakowaniu powinno być napisane że jest z wapniem i wit. C
|
|
|
|
#3465 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Mistrzyni - przy Twoim też nie, odganiał mojego od miski
![]() To, że uważam pewne wykroczenia za mało szkodliwe nie znaczy, że sama będę je popełniać Chociaż bilet do kina wydrukowałam ostatnio w pracy, może mnie nie wyrzucą ![]() MLH - ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...itamina-c.html Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-08-21 o 12:44 |
|
|
|
|
#3466 |
|
Konto usunięte
|
Nie stosowałam tej eveline 8 w 1 ale z tego co czytałam na blogach to podobno ona powoduje skutki uboczne:
ból po nałożeniu krew pod paznokciami masakra http://senaliah.blogspot.com/2012/08...sumowanie.html |
|
|
|
#3467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wpadajmy w paranoję, bo zaczniemy liczyć ile psiknięć to testowanie nowości a ile podpada pod żerowanie na firmie. (tak, zagłuszam wyrzuty sumienia bo drukuję w pracy przepisy )Nie widziałam filmików o D., o sprawie dowiedziałam się z wątku, ale wywiera takie emocje!
|
|
|
|
|
#3468 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wiem doskonale o co chodzi, dlatego mówiłam, że otwarła 20 produktów, które powinna była kupić, ponieważ stały się używane.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba nie zrozumiałaś wypowiedzi Malli... |
|||||
|
|
|
#3469 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wcześniej używałam odżywek w posiaci bezbarwnego lakieru i myślałam że wszystkie takie są - kupiłam w rosie na szybko bo poszło mi oczko w pończochach, ile ja się namaziałam tą odżywką i nie wiedzieć czemu nie chwytało |
|
|
|
|
#3471 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo moje paznokcie wołają o pomstę do nieba... np przed sekundą jeden się złamał...
|
|
#3472 | |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36021491]Ale nadal nie rozumiecie, że konsultantka to chodząca reklama, więc ona nie kradła, ponieważ na to miała przyzwolenie. Zawiniła mówiąc o tej polityce firmy. A na to dostała zbyt dużą karę.[/quote]
Ma przyzwolenie, to oficjalna polityka firmy? Serio? Mi to wygląda na zwykłe cwaniakowanie. Nie dziwię się, że poniosła karę, skoro trąbiła o tym w internecie. Dziwi mnie tylko, że tak wysoką. A propos zadowalania pracowników - u mnie wszystko robią z łaski i podkreślają, jak wielkie mamy szczęście, że w ogóle mamy pracę ![]() Na przykład w tej chwili restartuję inny komputer, więc mogę robić, co chcę w trakcie. Cytat:
|
|
|
#3473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do zadowalania - witamy w Polsce |
|
|
|
|
#3474 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36023293]Tak, mają prawo używać testery
To już nie wiem, o co afera. O nadużywanie? O Wizażanki?
|
|
#3475 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
jak dobrze byc o tej godzinie po pracy, zakupach i po obiedzie
|
|
|
|
#3477 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Brak donoszenia na innych nazwałaś ostatnio brakiem lojalności... [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36021491]No widzisz, mój tato miał ogromną firmę, z takimi akcjami stykał się na co dzień. Polacy to niestety bardzo pazerny naród i stąd właśnie takie "moje, to nie oddam pracownikowi". Za granicą to już się dawno zmieniło - szczęśliwy pracownik to najlepszy pracownik. Z punktu widzenia korporacji tester perfum kosztuje grosze, więc to nie jest finansowa strata dla Douglasa. Strata wizerunku może i owszem. Ale nadal nie rozumiecie, że konsultantka to chodząca reklama, więc ona nie kradła, ponieważ na to miała przyzwolenie. Zawiniła mówiąc o tej polityce firmy. A na to dostała zbyt dużą karę.[/QUOTE] Czy za granicą pracownicy robią w bambuko pracodawców, kradną i kombinują, a pracodawcy nic z tym nie robią, żeby pracownik był zadowolony? No nie sądzę . Obie strony są winne w relacji pracodawca-pracownik i to kwestia pewnie 2-3 pokoleń zanim się to zmieni.Zależy jak polityka firmy była traktowana. Jeśli jako know-how, to mogli to potraktować jak zdradzenie tajemnicy (dobra, podejrzewam, że wyolbrzymiam, ale żadna z nas nie pracuje w Douglasie na poziomie PR, więc nie wiemy jak było). bajeczna, masz zamiar przed czwartkiem zamówienie? |
||
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laska jest bezczelna, loguje się na all, nadal się nie ustosunkowała do sporu, do komentarzy, kompletnie nic. O odebraniu przez nią telefonu mogę pomarzyć. Kontaktowałam się już z lalaith, bo ciekawa jestem, czy Avon stosuje jakies "represje" wobec takich konsultantek. Nie mówiąc o tym, że podobno nie mogą sprzedawać przez all. Zgłoszenie na policję już mam napisane. Z chęcią bym ją jeszcze podrzuciła Urzędowi Skarbowemu, bo przypuszczam, że nie odprowadza podatku od tej sprzedaży, ale pewności nie mam.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz w życiu wróciłam od fryzjera z płaczem
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

Pomijam kwestię że testery są po to żeby klientki zachęcić do zakupu, a panienka powiedziała wprost że nie kupi bo jej szkoda kasy.

- kupiłam w rosie na szybko bo poszło mi oczko w pończochach, ile ja się namaziałam tą odżywką
Wszczęłam dziś spór i nawaliłam już negatywy, bo widzę, że ma sporo unieważnionych - jak się pewnie w końcu wywiązała..