|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Łotewa
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Ledwo co do Was dołączyłam a już czuję się Psycholką
|
|
|
|
#2072 | |||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2073 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2074 | |
|
|
Cytat:
I ja też opieram swoje obliczenia na trybie pięcioletnim. Tak jak wyraźnie napisałam w poprzednim poście.
|
|
|
#2075 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Serio, też bym się wkurzała gdyby każdy wiedział wszystko (O MNIE) lepiej niż ja. Można kogoś nie lubić, ale są granice dobrego smaku.
|
|
#2077 | |||
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
A z tym trybem dla uzdolnionych studentów to takie trochę dziwne, raczej po prostu przepisali jej część przedmiotów więc wskoczyła na drugi, ale pewnie się nie znam ![]() Cytat:
Dzięki. W sumie dałyście dobrą radę dziewczynie i jeszcze wam się oberwało.Cytat:
|
|||
|
|
|
#2078 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za roznica ile ona ma lat
|
|
|
|
#2080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Łotewa
|
|
|
|
|
#2082 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja dla odmiany napiszę, że bardzo polubiłam kiediskę ostatnio. Coś w niej jest, spoko dziewczyna
Szkoda, że rzadko nagrywa..
|
#2084 | ||
|
|
Niektórzy mają z tym chyba jakiś problem.
![]() Cytat:
) ma się 23/24, a rocznikowo 24. Ale Mother Hedgehog już chyba zrozumiała. ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
Ostatnio pytała, czy lepiej jej w brązie czy w blondzie i wybrałam pierwszą opcję, ale w najnowszym filmiku tak ładnie wygląda i stwierdziłam, że nawet jej pasuje ten kolor włosów (choć za takim nie przepadam).
|
|
|
#2085 |
|
biegam dla Zabawy
|
Nie wiem jak było u niej, ale u mnie nie potrzebowałaby właśnie żadnej zgody ani super średniej. Poprostu musiałaby natrzaskać punktów więcej albo właśnie mieć dużo przepisanych z drugiego kierunku.
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
To taki przerywnik od gadania o Pysi. Żeby miała czas iść coś zjeść itd, bo tak to musi siedzieć i czytać ciągle
![]() A tak serio, PysiaPatrysia, nikt tu przecież Cię nie zgłasza nigdzie ani nic w tym stylu, wyluzuj nikt Ci życia nie rujnuje.A Waniliowa czemu Ty się tak wpieniasz na Fb Pysi, jak przecież nikt nic złego na Ciebie nie napisał? Ech, dziewczyny, taki los osób publicznych. Pomyślcie sobie, że byłybyście na miejscu Małgorzaty Kożuchowskiej vel Hanki i byłybyście przez parę tygodni codziennie na demotach, albo jak inne celebrytki, obgadane wszędzie i za wszystko. Wy macie możliwość to kotrolować, dozując informacje o sobie. Ale jak się wystawiacie na ocenę publiczną, to musicie się także z negatywnymi komentarzami liczyć. |
|
|
|
#2087 |
|
Łotewa
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Konto usunięte
|
wiecie co dziewczyny? przestańmy się odnosić do tego co piszą o nas inni (znaczy jutjuberki). Co mnie one obchodzą w ogóle, a tak to one tylko podniete mają, że o nich więcej piszemy (bo po jakiego innego grzyba by ciągle to nowa dziewczyna wklejała coś o nas na fb/twitterze czy w filmiku), tylko żeby się pochwalić, że jest już chociaż trochę sławna, że o niej piszemy
|
|
|
|
#2089 | |
|
|
Cytat:
W każdym razie zrobienie studiów w cztery lata jest całkiem prawdopodobne.
|
|
|
#2090 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=X5K6k...&feature=g-u-u sekrety u Saruni, powiem szczerze, że nie przepadałam za nią, zraziła mnie do siebie tą odezwą do ludu po negatywnej recenzji czegoś tam, jej styl dalej mnie nie przekonuje, ale jakoś w tym tagu wydała mi się ciepłą osobą i bardzo szczerą, ale to zabicie 3 kotków w dzieciństwie mnie zmiażdżyło
Co do bycia psycholką, wkurza mnie to rozdmuchiwanie wszystkiego na fb, jeśli się opowiada o tym co robi się w pracy na łamach yt, powinno się mieć świadomość, że może obejrzeć to każdy i zinterpretować oraz zaregować po swojemu. Dla mnie to hipokryzja, nazywać wątek chlewem a potem zdawać live na facebooku. Rozumiem rozżalenie PP, ale z drugiej strony nie mogę pojąć czy jest taka naiwna czy taka bezmyślna (NIE NIE UBLIŻAM) po co opowiadać o naduzywaniu swojego stanowiska na yt, nie trzeba być złośliwą osobą by to zgłosić, myślę, że takie zachowanie jest krzywdzące dla klientek i nawet w imię dobra ogółu i w poczuciu sprawiedliwości zgłoszenie czegoś takiego jest słuszne. Może pora przypomnieć sobie o tym jak się było kiedyś klientką drogerii i co tam najbardziej denerwowało. Niby my nie mamy własnego życia, ale dziewczyny które podczytują ten wątek też chyba nie wykorzystują dobrze swojego czasu, przeczytają coś wyrwanego z kontekstu napisanego w żartach a potem tworzą stereotyp i czekają aż fanki z fb bądą wspólnie hejtować, nic gorszego niż nadinterpretacja i hipokryzja
|
|
#2091 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was Drogie Wizażanki
Śledzę wątek już od jakiegoś czasu. Jeżeli chodzi o niejaką Szusz to fakt- w porównaniu do jej pierwszych filmików teraz jest bardziej zmanierowana i jej cała działalność na YT przybrała obecnie formę bardziej sposobu na zarobek. Tak na marginesie- jak dostała depilator wart 500zł jako darowiznę to trzeba odprowadzić od tego podatek![]() Co do A.C - dziewczyna ostatnio bardzo mnie (delikatnie mówiąc) wkurzyła. Jak ktoś zaczyna działalność na YT to musi się liczyć z tym, że przestaje być anonimowy. Takie jest moje zdanie w tym temacie. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
To ja dla zmiany atmosfery napiszę, że bardzo lubię TheCurlyGal, wydaje mi się bardzo sympatyczna. I kiediskę też lubię, uważam, że ma taką szlachetną urodę :tak:
|
|
|
|
#2093 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo mi się podoba w tym filmiku i jak się zachowuje ijak wygląda (nie widać od razu tapety )
|
|
|
|
|
#2094 |
|
Raczkowanie
|
a Sarunia przestala w koncu ciamkac gume do zucia?
bardzo lubie Brunetke i KatOsu lubilam, ale po tej akcji ramonkowej stracila w moich oczach ale talentu odmowic jej nie mozna
|
|
#2095 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny tyle tego natrzskałyście od wczoraj
siedzę na wakacjach i dopiero teraz przebrnęłam przez te kilka stron.Super, że robicie screeny bo potem nie wiedziałabym o co chodzi i nie mogła wyciągnąć samodzielnych wniosków Widzę, że nikt jeszcze nie napisał o komentarzu Zmalowanej, którego nie usunęła, w przeciwieństwie do wpisu Zmalowana Makeup TV Agata, ja nie usunełam twojego komentarza bo mi sie nie spodobał usunęłam calą rozmowę kilku was , bo nie lubie jak sobie ktoś robi chlewik pod moimi filmikami, jesli chcecie po mnie sobie jeździć to zapraszam na Wizaż tam sie dzieje i dużo osób wali z grubej rury Ja umiem pogodzić się z krytyką tylko rozmowa na temat loga w filmiku jest bezsensowna nie uważasz?Poniedziałek, 09:43 · Lubię to! Dziękuje, odbieram to w imieniu swoim i pewnie dziewczyn też jako komplement. Cieszę się, że jest takie miejsce w sieci gdzie możemy bez skrępowania, szczerze powiedzieć co myślimy o YouTubie i sprawach wokół niego, że jest takie miejsce które jest przeciwieństwem świata moderowanych przez Was komentarzy i przyjmowania tylko pochwał pod swoim adresem. Dziękuje temu kto wymyślił wizaż, wszystkim moderatorom i każdemu uczestnikowi tego wątku z osobna. Tak, tak. Dziękuje za swojego Osara ![]() Dziewczyny z YT przestańcie się krygować i przyznajcie w końcu, że tu wpadacie i czytacie to wszystko. Ciągnie wilka do lasu, a youtuberki do chlewu ![]() Mówię to ja, stwierdzony dysgrafik z całkiem niezłymi ocenami na humanistycznych studiach
|
#2097 |
|
BAN stały
|
Jak zakończyła się sprawa z maxineczką? Coś udało się wyjaśnić?
|
|
|
|
#2098 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=q-vTU...eature=g-all-u nowy filmik o kreskach RLM
![]() Uwielbiam ją
|
|
|
|
#2099 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- niestety nie, sprawa już przycichła |
||
|
|
|
#2100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też ją uwielbiam, nauczyłam się tyle nowych informacji o kreseczkach ![]() super dziewczyna
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

stąd moje obliczenia. zapominam, że są krótsze studia. 

(musiałam Ci to kiedyś w końcu napisać 

) ma się 23/24, a rocznikowo 24.
ale talentu odmowic jej nie mozna