Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 23:53   #2071
beznadziejniak
Łotewa

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Ledwo co do Was dołączyłam a już czuję się Psycholką
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 23:58   #2072
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez akisia Pokaż wiadomość
Ja też jej ostatnio nie oglądam, jest za słodka dla mnie. I jakoś wydawało mi się, że strasznie się oburzyła, jak jej pod jednym filmikiem ktoś skomentował, że jak ma 27 lat, przyjechała do Singapuru w 2008, to miała tylko licencjat zrobiony, a ona oburzona że ma 2x mgr. Może to z mojej strony pierdoła i czepianie się, ale jakoś mnie to do niej zraziło. Wydaje mi się, że lubi podkreślać, że jest inteligentna i jest specjalistą w swojej dziedzinie, ja tego nie lubię.
Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Niczego, zwyczajnie ktoś coś pisał chyba, że miała 27 lat będąc jeszcze w Polsce i byłam w szoku, że mogłaby mieć 31 lat. ^^
Chodzi Ci o post, który teraz cytuję?
Cytat:
Ja mówię o 5 letnich - 3 lata licencjat (6 sem.) i 2 lata mgr (4 sem) stąd moje obliczenia. zapominam, że są krótsze studia.
Poważnie? Są krótsze? Może podasz jakiś przykład?

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Ktoś tu pisał, że Patrycja nie ma firmy? Bo to jest sugerowane na FB?
Tak, bubus900 ma na przykład tajne informacje i wie na pewno, że PP nie ma działalności gospodarczej.

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Na pewno nie ma. Sądząc po jej wcześniejszych poczynaniach z niedbaniem o wizerunek firmy, w której pracuje, to myślę, że dziewczyna nie ma za wiele wspólnego z prawnym rejestrowaniem swojej działalności. Pysiupatrysiu, jeżeli to czytasz, a nie masz założonej działalności gospodarczej, szczerzę Ci radzę, zrób to. Jak się urząd do Ciebie dobierze to zapłacisz naprawdę sporą grzywnę.
Stary 2012-08-21, 23:59   #2073
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o post, który teraz cytuję?

Poważnie? Są krótsze? Może podasz jakiś przykład?
Tak chodzi mi o ten.

Nie wiem czy są krótsze czy dłuższe, ja zawsze obliczenia opieram o system 5 letni
ale to już nie ważne Ważne, że AC nie ma ubzduranych przeze mnie 31 lat ^^
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:01   #2074
emememsik

Cytat:
Tak chodzi mi o ten.

Nie wiem czy są krótsze czy dłuższe, ja zawsze obliczenia opieram o system 5 letni
ale to już nie ważne Ważne, że AC nie ma ubzduranych przeze mnie 31 lat ^^
W tym poście nie zostało napisane, że Shilpa miała 27 wyjeżdżając z Polski.

I ja też opieram swoje obliczenia na trybie pięcioletnim. Tak jak wyraźnie napisałam w poprzednim poście.
Stary 2012-08-22, 00:03   #2075
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
W tym poście nie zostało napisane, że Shilpa miała 27 wyjeżdżając z Polski.

I ja też opieram swoje obliczenia na trybie pięcioletnim. Tak jak wyraźnie napisałam w poprzednim poście.
Ja go czytając zrozumiałam, ze Shilpa przyjeżdżając do SG miała 27 lat a w SG jest 4 co wiem z jej bloga. Ale albo ktoś źle użył przecinków albo jestem kolejną co słabo jej idzie czytanie ze zrozumieniem więc przepraszam za chaos
Stary 2012-08-22, 00:05   #2076
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak, bubus900 ma na przykład tajne informacje i wie na pewno, że PP nie ma działalności gospodarczej.

Serio, też bym się wkurzała gdyby każdy wiedział wszystko (O MNIE) lepiej niż ja. Można kogoś nie lubić, ale są granice dobrego smaku.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:07   #2077
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez akisia Pokaż wiadomość
Politologia dzienna 2003-2008
Zarządzanie zaocznie 2004-2008 (na jakimś profilu ma swoje CV i tam adnotację, że miała przyśpieszony tryb dla zdolnych studentów). Czyli obroniła się, spakowała i wyjechała. Z tym, że 27 to ma napisane tylko dlatego, że jeszcze urodzin nie miała, rocznikowo ma 28.

Więc tak jak np Em podaje, że studia kończy się mając 23/24 lata, to rocznikowo ma się 24, to 23 to tylko, jeśli ktoś z jesieni/zimy jest i jeszcze urodzin nie miał i się chwali, że on jeszcze 23 ma

PS. Em, uwielbiam Twojego bloga (musiałam Ci to kiedyś w końcu napisać )
. Tak dokładnie kończy się studia 5-letnie.
A z tym trybem dla uzdolnionych studentów to takie trochę dziwne, raczej po prostu przepisali jej część przedmiotów więc wskoczyła na drugi, ale pewnie się nie znam

Cytat:
Wstawiam bo pewnie zaraz zniknie a znając życie ktoś jutro będzie chciał poczytać.
Dzięki. W sumie dałyście dobrą radę dziewczynie i jeszcze wam się oberwało.

Cytat:
Mama twierdzi, że musi mi mówić powoli i wyraźnie, bym nie zapomniała co mam zrobić.
Coś w tym jest, że wolę coś przeczytać niż, żeby ktoś mi na głos powiedział. Jak ktoś czyta np. gazetę to nie rozumiem, muszę sama. Myślałam, że to ADHD lub taka natura wzrokowca. (...).
Mam podobnie. Jak ktoś mi coś czyta to serio muszę się maksymalnie skupić.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:09   #2078
emememsik

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
:
A z tym trybem dla uzdolnionych studentów to takie trochę dziwne, raczej po prostu przepisali jej część przedmiotów więc wskoczyła na drugi, ale pewnie się nie znam
Można po prostu zrobić dwa lata w rok, zwykle żeby uzyskać na to zgodę dziekana potrzebna jest wysoka średnia.
Stary 2012-08-22, 00:12   #2079
sylwoha
Zakorzenienie

a co to za roznica ile ona ma lat
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:15   #2080
Eva2
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:

To się dogadałyście, haha. Nie lepiej po prostu napisac, że idąc normalnym trybem 5letnie studia kończy się mając 24 lata (i normalnie i rocznikowo)?:P
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:17   #2081
beznadziejniak
Łotewa

chyba jednak się nie należy w tym wątku wypowiadać... Tu tak zawsze??
Stary 2012-08-22, 00:19   #2082
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
chyba jednak się nie należy w tym wątku wypowiadać... Tu tak zawsze??
Co masz nagle na myśli?
Stary 2012-08-22, 00:20   #2083
Takajakaya
Wtajemniczenie

To ja dla odmiany napiszę, że bardzo polubiłam kiediskę ostatnio. Coś w niej jest, spoko dziewczyna Szkoda, że rzadko nagrywa..

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:22   #2084
emememsik

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Niektórzy mają z tym chyba jakiś problem.

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
To się dogadałyście, haha. Nie lepiej po prostu napisac, że idąc normalnym trybem 5letnie studia kończy się mając 24 lata (i normalnie i rocznikowo)?:P
No bo "normalnie" (cokolwiek to znaczy ) ma się 23/24, a rocznikowo 24. Ale Mother Hedgehog już chyba zrozumiała.

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
To ja dla odmiany napiszę, że bardzo polubiłam kiediskę ostatnio. Coś w niej jest, spoko dziewczyna Szkoda, że rzadko nagrywa..
Też ją bardzo lubię. Ostatnio pytała, czy lepiej jej w brązie czy w blondzie i wybrałam pierwszą opcję, ale w najnowszym filmiku tak ładnie wygląda i stwierdziłam, że nawet jej pasuje ten kolor włosów (choć za takim nie przepadam).
Stary 2012-08-22, 00:22   #2085
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Można po prostu zrobić dwa lata w rok, zwykle żeby uzyskać na to zgodę dziekana potrzebna jest wysoka średnia.
Nie wiem jak było u niej, ale u mnie nie potrzebowałaby właśnie żadnej zgody ani super średniej. Poprostu musiałaby natrzaskać punktów więcej albo właśnie mieć dużo przepisanych z drugiego kierunku.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:23   #2086
akisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
To taki przerywnik od gadania o Pysi. Żeby miała czas iść coś zjeść itd, bo tak to musi siedzieć i czytać ciągle

A tak serio, PysiaPatrysia, nikt tu przecież Cię nie zgłasza nigdzie ani nic w tym stylu, wyluzuj nikt Ci życia nie rujnuje.
A Waniliowa czemu Ty się tak wpieniasz na Fb Pysi, jak przecież nikt nic złego na Ciebie nie napisał?
Ech, dziewczyny, taki los osób publicznych. Pomyślcie sobie, że byłybyście na miejscu Małgorzaty Kożuchowskiej vel Hanki i byłybyście przez parę tygodni codziennie na demotach, albo jak inne celebrytki, obgadane wszędzie i za wszystko. Wy macie możliwość to kotrolować, dozując informacje o sobie. Ale jak się wystawiacie na ocenę publiczną, to musicie się także z negatywnymi komentarzami liczyć.
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:23   #2087
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Co masz nagle na myśli?
to, że tak tu "gorąco" poczytałam wpisy na FCB pewnej Pani. Przecież to co ona zarzuca dziewczyną z tego wątku to jakieś bzdury. Zero dystansu, za to dużo oskarżeń totalnie wyjętych z kontekstu.
Stary 2012-08-22, 00:24   #2088
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

wiecie co dziewczyny? przestańmy się odnosić do tego co piszą o nas inni (znaczy jutjuberki). Co mnie one obchodzą w ogóle, a tak to one tylko podniete mają, że o nich więcej piszemy (bo po jakiego innego grzyba by ciągle to nowa dziewczyna wklejała coś o nas na fb/twitterze czy w filmiku), tylko żeby się pochwalić, że jest już chociaż trochę sławna, że o niej piszemy
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:25   #2089
emememsik

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Nie wiem jak było u niej, ale u mnie nie potrzebowałaby właśnie żadnej zgody ani super średniej. Poprostu musiałaby natrzaskać punktów więcej albo właśnie mieć dużo przepisanych z drugiego kierunku.
Tak, na pewno na każdej uczelni jest inaczej. W każdym razie zrobienie studiów w cztery lata jest całkiem prawdopodobne.
Stary 2012-08-22, 00:27   #2090
Violettea
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=X5K6k...&feature=g-u-u sekrety u Saruni, powiem szczerze, że nie przepadałam za nią, zraziła mnie do siebie tą odezwą do ludu po negatywnej recenzji czegoś tam, jej styl dalej mnie nie przekonuje, ale jakoś w tym tagu wydała mi się ciepłą osobą i bardzo szczerą, ale to zabicie 3 kotków w dzieciństwie mnie zmiażdżyło

Co do bycia psycholką, wkurza mnie to rozdmuchiwanie wszystkiego na fb, jeśli się opowiada o tym co robi się w pracy na łamach yt, powinno się mieć świadomość, że może obejrzeć to każdy i zinterpretować oraz zaregować po swojemu. Dla mnie to hipokryzja, nazywać wątek chlewem a potem zdawać live na facebooku. Rozumiem rozżalenie PP, ale z drugiej strony nie mogę pojąć czy jest taka naiwna czy taka bezmyślna (NIE NIE UBLIŻAM) po co opowiadać o naduzywaniu swojego stanowiska na yt, nie trzeba być złośliwą osobą by to zgłosić, myślę, że takie zachowanie jest krzywdzące dla klientek i nawet w imię dobra ogółu i w poczuciu sprawiedliwości zgłoszenie czegoś takiego jest słuszne. Może pora przypomnieć sobie o tym jak się było kiedyś klientką drogerii i co tam najbardziej denerwowało. Niby my nie mamy własnego życia, ale dziewczyny które podczytują ten wątek też chyba nie wykorzystują dobrze swojego czasu, przeczytają coś wyrwanego z kontekstu napisanego w żartach a potem tworzą stereotyp i czekają aż fanki z fb bądą wspólnie hejtować, nic gorszego niż nadinterpretacja i hipokryzja
Stary 2012-08-22, 00:30   #2091
Skamander
Przyczajenie

Witam Was Drogie Wizażanki Śledzę wątek już od jakiegoś czasu. Jeżeli chodzi o niejaką Szusz to fakt- w porównaniu do jej pierwszych filmików teraz jest bardziej zmanierowana i jej cała działalność na YT przybrała obecnie formę bardziej sposobu na zarobek. Tak na marginesie- jak dostała depilator wart 500zł jako darowiznę to trzeba odprowadzić od tego podatek
Co do A.C - dziewczyna ostatnio bardzo mnie (delikatnie mówiąc) wkurzyła. Jak ktoś zaczyna działalność na YT to musi się liczyć z tym, że przestaje być anonimowy.
Takie jest moje zdanie w tym temacie. Pozdrawiam
Skamander jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:32   #2092
akisia
Zakorzenienie

To ja dla zmiany atmosfery napiszę, że bardzo lubię TheCurlyGal, wydaje mi się bardzo sympatyczna. I kiediskę też lubię, uważam, że ma taką szlachetną urodę :tak:
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 00:35   #2093
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Violettea Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=X5K6k...&feature=g-u-u sekrety u Saruni, powiem szczerze, że nie przepadałam za nią, zraziła mnie do siebie tą odezwą do ludu po negatywnej recenzji czegoś tam, jej styl dalej mnie nie przekonuje, ale jakoś w tym tagu wydała mi się ciepłą osobą i bardzo szczerą, ale to zabicie 3 kotków w dzieciństwie mnie zmiażdżyło
Właściwie to samo chciałam napisać bardzo mi się podoba w tym filmiku i jak się zachowuje ijak wygląda (nie widać od razu tapety)
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 01:00   #2094
monamonisia
Raczkowanie

a Sarunia przestala w koncu ciamkac gume do zucia?
bardzo lubie Brunetke i KatOsu lubilam, ale po tej akcji ramonkowej stracila w moich oczach ale talentu odmowic jej nie mozna
Stary 2012-08-22, 01:28   #2095
19weronika87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez semantique Pokaż wiadomość
ej, właśnie chciałam zapytać o to samo

Zresztą nie wiem jak wy, ale nie zapłaciłabym 250 zł osobie, która ma nick pysia-patrysia. I robi makijaże inspirowane pony.
haha o tym samym pomyślałam :P
za 200zł to Wioletta Uzarowicz maluje do ślubu
19weronika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 01:36   #2096
gabriellakrk
Raczkowanie

Oj dziewczyny tyle tego natrzskałyście od wczoraj siedzę na wakacjach i dopiero teraz przebrnęłam przez te kilka stron.

Super, że robicie screeny bo potem nie wiedziałabym o co chodzi i nie mogła wyciągnąć samodzielnych wniosków

Widzę, że nikt jeszcze nie napisał o komentarzu Zmalowanej, którego nie usunęła, w przeciwieństwie do wpisu

Zmalowana Makeup TV Agata, ja nie usunełam twojego komentarza bo mi sie nie spodobał usunęłam calą rozmowę kilku was , bo nie lubie jak sobie ktoś robi chlewik pod moimi filmikami, jesli chcecie po mnie sobie jeździć to zapraszam na Wizaż tam sie dzieje i dużo osób wali z grubej rury Ja umiem pogodzić się z krytyką tylko rozmowa na temat loga w filmiku jest bezsensowna nie uważasz?
Poniedziałek, 09:43 · Lubię to!

Dziękuje, odbieram to w imieniu swoim i pewnie dziewczyn też jako komplement. Cieszę się, że jest takie miejsce w sieci gdzie możemy bez skrępowania, szczerze powiedzieć co myślimy o YouTubie i sprawach wokół niego, że jest takie miejsce które jest przeciwieństwem świata moderowanych przez Was komentarzy i przyjmowania tylko pochwał pod swoim adresem. Dziękuje temu kto wymyślił wizaż, wszystkim moderatorom i każdemu uczestnikowi tego wątku z osobna.

Tak, tak. Dziękuje za swojego Osara

Dziewczyny z YT przestańcie się krygować i przyznajcie w końcu, że tu wpadacie i czytacie to wszystko. Ciągnie wilka do lasu, a youtuberki do chlewu

Mówię to ja, stwierdzony dysgrafik z całkiem niezłymi ocenami na humanistycznych studiach
Stary 2012-08-22, 01:42   #2097
Sondrina
BAN stały

Jak zakończyła się sprawa z maxineczką? Coś udało się wyjaśnić?
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 08:30   #2098
coffee lover
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=q-vTU...eature=g-all-u nowy filmik o kreskach RLM

Uwielbiam ją
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:32   #2099
greenorchid2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agatekm Pokaż wiadomość
O, dzięki. Zaczynam być "w temacie", zbieram sobie informacje, robię rozeznanie. Pewnie i tak w końcu umaluję się sama, chyba że trafię na kogoś super ekstra, kto nie zrobi mi tapety z białymi ustami. Jak patrzę czasem na panny młode, to myślę tylko "kto Ci to zrobił..." Ale to może wina mojego charakteru.
ojj uwierz, nie tylko Ty tak masz

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez semantique Pokaż wiadomość
ej, właśnie chciałam zapytać o to samo

Zresztą nie wiem jak wy, ale nie zapłaciłabym 250 zł osobie, która ma nick pysia-patrysia. I robi makijaże inspirowane pony.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Jak zakończyła się sprawa z maxineczką? Coś udało się wyjaśnić?
niestety nie, sprawa już przycichła
greenorchid2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:41   #2100
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=q-vTU...eature=g-all-u nowy filmik o kreskach RLM

Uwielbiam ją
właśnie chciałam zapodać linka, ona jest super
też ją uwielbiam, nauczyłam się tyle nowych informacji o kreseczkach
super dziewczyna

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości