Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 22:30   #4801
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie

butter - udanego wypoczynku

blonde - super ze juz jestescie na miejscu

kasia - dla Olivierka

malenstfo - ten wozek ma kuzynka meza -

http://www.youtube.com/watch?v=cmtu0u2CV5I

bika - niezle z tym klubem

dodaja - z tym testem to bylo tak ze @ mialam dostac w czwartek pare dni wczesniej kupilam testy ktore wykrywaja ciaze juz pare dni przed ... wiec zrobilam pierwszy test w niedziele rano jak maz jeszcze spal pokazala sie blada kreseczka ale nie chcialam nic mowic bo balam sie ze @ jednak przyjdzie pozniej test powtorzylam we wtorek kreseczka juz byla ciemniejsza a trzeci zrobilam w dzien planowanej @ jak wyszla gruba krecha pojechalam kupic pudeleczko i buciki dzieciece i jak maz wrocil z pracy to mu dalam prezencik i tak dowiedzial sie ze bedzie tata

magda - lekarka mowila ze jeszcze przez pare dni bedzie krew sie pojawiala w kupie .. ale zeby nie panikowac ze jak tylko przejde na diete bedzie lepiej. Od tego czasu maly zrobil 5 kupek w tym tylko jedna z krwia.

abby - zdjecia prezentow Dominika w zalaczniku

Dziekuje kazdej z Was za pocieszenie i mile slowa w strone Dominika. Jak narazie byla tylko jedna kupa z krwia maly radosny usmiecha sie caly dzien , ladnie je , spi. Takze miejsmy nadzieje ze bedzie tylko lepiej.
ładne prezenciki dostał Dominiś

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
zaaaaabica fajne ubranka i super zabawki

czytam na necie ze niektore dziewczyny dostawaly @ po odtsawieniu tabletek nawet po ok 2 tygodniach, test jednak zrobie w sobote rano bo zapomnialam ze wieczorem ide na panienski
to musisz zrobić koniecznie przed panieńskim

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Jutro mam wizytę, nie mogę się doczekać
powodzenia trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Strippi

Bika no właśnie, jak po badaniu?

Chyba w niedziele to była tymczasowa poprawa Od wczoraj znów mi źle...qrde ale mam już dosyć
oj biedulko ale się wymęczysz

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
A sorki..... jakoś dziś mi się nie chce czytać nawet Was nie podczytuję
pseplasam

Po wizycie.... no cóż.... Emilka - okaz zdrowia i wielkości..... nie jest za duża, mieści się w normach, no ale wychodzi na to, że 4kg do terminu porodu to ot tak osiągnie, a bardzo możliwe, że nawet więcej - a wtedy to cc nie mam już do niej sił, nie wiem gdzie ona taka duża się w tym małym brzuszku mieści oczywiście buźkę też zasłaniała łapkami - lekarz naciskał na brzuch, przepychał ją itp, ale z marnym skutkiem, przez chwilę udało się nam usteczka zobaczyć....

No i dziś zamówiliśmy wózek Natalko, niestety nie było tych tako o które pytałaś
nie martw się nieraz waga z usg nie zgadza się z rzeczywistą wagą dziecka. Dasz radę

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny

Wypoczywamy wspaniale, bardzo mily osrodek, wszedzie blisko, Ustka bardzo fajne miasteczkonapewno tu wrocimy, tylkoz Seba takim dzikusem to za bardzo nie mozna spacerowac, a jestesmy bez wózkaale dajemy rade

Biedre mam blisko, ale juz rurek nie bylo dzisa tak chcialam je posmakowac
Jedzenie pl pysznosci, tu nawet jablka smakuja inaczej

Bylam wieczorkiem godz sama nad mo0rzem, moglabym tak chodzic godzinami

Kasiu my przejzdzalismy przez Dortmund, tam zatryzmywalismy sie na noc u przyjaciołki, spowrotem tez bedziemy tak jechac
ja mieszkałam w Ustce właśnie też blisko biedronki, Ustka jest super fajnie sobie tak pochodzić, wyciszyć się

coś bym zjadła jeszcze, coś słodkiego za mną chodzi ale przed chwilą śledzie jadłam to chyba nie bardzo idę do zamrażarki sprawdzić czy jakieś lody jeszcze mam

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 22:33   #4802
tynkusia
Rozeznanie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Hej Kobietki!!!
Ja robilam sobie maly odpoczynek od wizazu
Dzisiaj mialam przyjemnosc spotkac sie z glukoza
Bylo tak duszno i slonecznie,ze myslalam, ze nie dotrwam do konca.
od 8-12 siedzialam, ale dalam rade!!
PS. Przez tydzien chyba nie poslodze herbaty
Zabieram sie za czytanko
Stary 2012-08-21, 22:38   #4803
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Hej Kobietki!!!
Ja robilam sobie maly odpoczynek od wizazu
Dzisiaj mialam przyjemnosc spotkac sie z glukoza
Bylo tak duszno i slonecznie,ze myslalam, ze nie dotrwam do konca.
od 8-12 siedzialam, ale dalam rade!!
PS. Przez tydzien chyba nie poslodze herbaty
Zabieram sie za czytanko
oj współczuję, mnie też to czeka niedługo buuuu

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
powodzenia trzymam kciuki
dzięki, jutro opiszę co i jak i mam nadzieję wstawię foto
Stary 2012-08-21, 22:54   #4804
(t)asia
Zadomowienie

A ja dopiero weszłam do domu...Padam. Byłam dzisiaj pojeździc na rowerze i czuje że jutro będę miała problemy z chodzeniem...
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 06:11   #4805
Amani
Zakorzenienie

Dziewczyny, dziś jest dzień, w którym przylecieć miał mój były TŻ...
Miałam własnie odliczać godziny, nie spać w tę noc z niecierpliwości. 119 dni i tyle się zmieniło. Jakoś wzięło mnie na przemyślenia...

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 07:26   #4806
onyks
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
super, że już podpisujecie akt nasza się jeszcze dzieli

ty też masz pco?
Też się cieszę, ale bardzo długo trwał ten cały podział

Okazało się, że mam Jeden jajnik jest ładny, a drugi cały w "dziurach"

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

dalej KOLKI nie mam już siły Lenka tak mało śpi
Madzia co jesz na śniadanie obiad i kolację ?
Kochana, życzę żeby się unormowało

Cytat:
mnie też, więc wiem co czujesz :/
podobno jak są duże mdłości i wymioty to jest większa szansa na dziewczynkę
A ja tam nie wierzę w takie rzeczy

Powodzenia na wizycie

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Miałam własnie odliczać godziny, nie spać w tę noc z niecierpliwości. 119 dni i tyle się zmieniło. Jakoś wzięło mnie na przemyślenia...

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Abby, jeszcze Cię nie ma?

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 07:33   #4807
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Wlasnie byla polozna Malutki wykapany i wlasnie zasypia Wazy juz 4000g Powiedziala, ze szybko tyje Takie dobre mleczko ma mamusia

Poza tym to czasem ciezko mu sie zasypia, nawet 2 godzinki marudzi i probuje zasnac i nie umie Duzo czasem ulewa, ale nic sie z tym nie da zrobic, a jak przybiera to jest ok. A jak pije mleczko to czesto strasznie "chrzaka" tak jakby oddychal przy tym przez gardlo a nie noskiem i potem sie dlawi i nie umie powietrza zlapac, dopiero jak zacznie kaszlec, to mu przechodzi. Podejrzewam, ze to dlatego ze mocno mu mleczko leci i nie nadarzy lykac, tylko mam nadzieje, ze to sie unormuje, bo to stres jest jakby tak przez cale karmienie pil. No a kapiele bardzo lubi Zawsze lezy taki zrelaksowany
Hej Super, że do nas wpadłaś!
Bardzo się cieszę, że mały tak ładnie przybiera
Co do ulewania, zasypiania i innych problemów - na pewno lada dzień wszystko się unormuje. Mały człowiek musi dostosować się do świata zewnętrznego

Cytat:
Przepraszam, nie nadrobiłam Was do końca, ale jestem chora w nocy miałam gorączke, że całą mną trzepało, dziś leżę w łóżku a Małym zajmuje się tata, żebym go nie zaraziła..

Jak się dziś czujesz Kochana?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Maleństwo albo x-lander cena dobra
http://www.bobowozki.com.pl/product_...8&%3CosCsid%3E
Ten x-lander jest bardzo ładny Tylko on ma chyba jako gondole dwa wkłady

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Aaby, nie zdziwię się jak Twój mąż Ci wkręci że ma durexa a mieć go nie będzie
Eee, toć to czuć

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36024945]
Co do pogrubionego - eee, przecież to czuć [/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
czuć buuu
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Pozdrawiam z Ustki
Pogoda przepiekna. Rano bylo niebardzo, slonce za chmurami, ale od poludnia jest pieknieZeszlismy niedawno, Seba zasnal, Tz tez, obudza sie i wychodzimy dalejA ja korzystam

Podroz do Pl ok, bez przygod, troche dluga, autostrady we Fr drogie, a w Niemczech duzo robot na drogach(zwezenia, korek na granicy z Belgia)i troche czasu stracilismyAle wyspalismy sie u przyjaciolki w Dortmundzie i spowrotem zatrzymamy sie na dluzej(caly 1 dzien i noc chcemy zostac, bo sie nie nagadalismy

Takze pozdrawim i zycze udanego dnia!
Ide korzystac ze slonca
Witaj na ziemiach PL!
Super, że już jesteście na miejscu. Korzystajcie ze słonka!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 07:34   #4808
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
dalej KOLKI nie mam już siły Lenka tak mało śpi
Ale się bidulki namęczycie

Cytat:
Jutro mam wizytę, nie mogę się doczekać
Koniecznie daj znać jak tam!

Cytat:
Kochana, ale to oczywiste, że myślisz i że złapały Cię refleksje Wszak to nie był przelotny romans, byliście ze sobą długo, planowaliście wspólną przyszłość, odliczałaś, a tu rach ciach i się skończyło.
Dużo siły

Bika - na pewno Emilka wyjdzie bez problemu Poza tym waga na usg często jest przekłamana - nie martw się na zapas
A wczoraj miałaś to badanie genetyczne? Masz już wyniki? Wszystko ok?
zaaabcia, ale cudne prezenty! A najładniejszy ten ręcznik z kapturkiem-żabką
gucia - dużo zdrówka! Mam nadzieję, że dziewczynki się nie zarażą.

Dziewczyny "Pampersowe": dziś w Super Pharm jest drugi (i ostatni!) dziś Dzień Klubu LifeStyle. Jest sporo fajnych promocji, m.in. taka:

pamp.jpg

Domyślam się, że na czas promocji cena wyjściowa jest mocno zawyżona, jakby jednak nie było - cena w promocji jest chyba mocno korzystna
Tylko proponuję wcześniej zadzwonić i zapytać o dostępność, bo moja koleżanka dzwoniła wczoraj i śladu nie było, i dziś po południu ma być dostawa. A na fb ktoś pisał, że wczoraj w Gliwicach o 11.00 po "trójkach" i "czwórkach" nie było śladu.

Z dzieciowych rzeczy są jeszcze chusteczki:

john.jpg

Oferta dla posiadaczek karty LifeStyle - na jedną kartę można kupić bodajże 3 opakowania.
Można obejść brak karty podając przy kasie pesel właściciela takiej karty

To tak z ciekawostek

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-08-22, 07:35   #4809
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Abby, jeszcze Cię nie ma?

Jestem jestem - płodziłam Wam super posta!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2012-08-22 o 07:36
Stary 2012-08-22, 08:23   #4810
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Gucia6 witaj

Maja miała obwód główki 33 przy porodzie

Strippi, tynkusia
ale glukoza nie jest zła. Ja jeszcze po niej 2 czekolady zjadłam

Amani

aaaby a ja nie mam karty buuu

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 08:31   #4811
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaaby a ja nie mam karty buuu
Ja niestety też nie, więc niestety nie pomogę, ale może jakaś znajoma z kartą może udostępnić swój pesel?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-08-22, 08:34   #4812
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Ja niestety też nie, więc niestety nie pomogę, ale może jakaś znajoma z kartą może udostępnić swój pesel?
Nawet nie wiem czy u mnie jest ich apteka. Idę poszukać.

Stary 2012-08-22, 08:45   #4813
agnusek22
Wtajemniczenie

Hej kochane

Wyobraźcie sobie, że ja 3ci dzień biorę antybiotyk a tu zamiast lepiej to bez zmian. Szczególnie rano. Po południu robi mi się trochę lepiej. Eh, mam jeszcze 2 dawki i oby mi się polepszyło

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 08:53   #4814
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Jestem jestem - płodziłam Wam super posta!

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Hej kochane

Wyobraźcie sobie, że ja 3ci dzień biorę antybiotyk a tu zamiast lepiej to bez zmian. Szczególnie rano. Po południu robi mi się trochę lepiej. Eh, mam jeszcze 2 dawki i oby mi się polepszyło
bidulko

Stary 2012-08-22, 08:57   #4815
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Strippi trzymam kciuki za wizytę! Oby mdłości szybko poszły w siną dal

Maleństwo ciągle myślę o Twoich bliźniakach. Wręcz fascynuje mnie to Wczoraj na spacerze widziałam nawet kilka wózków podwójnych i trajkotałam o nich tż

Żabcia cudną niespodziankę zrobiłaś tż Wiesz, zawsze też tak chciałam poinformować, ale ze mnie taka papla, że nie wiem jak to zrobić Prezenty genialne, ta kurteczka i jenasy

Strong, mi nawet nie chodzi o to ile ćwiczeń wykonujesz, tylko sam fakt, że zbierasz się do nich i je robisz. Pisząc o 22, że idziesz jeszcze zrobić pranie, coś tam zmyć, wykąpać się i ćwiczyć, wzbudziłaś we mnie respect

Metka
przykro mi, że tylko 1 kreseczka wyszła. Odstawiałaś teraz anty?

Amani życzę dużo zdrówka Przemyślenia są normalne i pewnie będą się jeszcze pojawiać.

Bika nie martw się na zapas, bo wykończysz się myśleniem. Tak jak dziewczyny piszą usg, może pokazywać zakłamany obraz. Moja siostra urodziła syna ważył ponad 4,2 kg i w ciągu dwóch godzin od pojawienia się pierwszych bóli był już na świecie Z kolei drugie dziecko, nieco mniejsze, urodziła w polu Nie dowieźli jej karetką do szpitala Ba, nawet spodni jej nie zdjęli do porodu !

Aaby ale promocje wynajdujesz U mnie to nawet nie ma SP

Blonde
super, że nad morze dotarliście i cudnie wypoczywacie

Dziś czekam na pana ankietera. Wczoraj dzwonił i ma być przed południem. Pojęcia nie mam co to za ankieta i skąd mają moje dane. Ale prosił usilnie o 5 minut, a wiem, że dla Niego to pieniądze to się zgodziłam. Niech pozna moją dobrą stronę

Zbieram się dalej do pracy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:02   #4816
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dziś czekam na pana ankietera. Wczoraj dzwonił i ma być przed południem. Pojęcia nie mam co to za ankieta i skąd mają moje dane. Ale prosił usilnie o 5 minut, a wiem, że dla Niego to pieniądze to się zgodziłam. Niech pozna moją dobrą stronę
dodajka, może jestem przewrażliwiona, ale absolutnie nie wpuszczałabym takich ludzi do domu. Zwłaszcza, że nie wiesz skąd ma Twoje dane i jaką firmę reprezentuje. Słyszałam o wielu przypadkach, kiedy właśnie tacy "Ja tylko na minutkę, zadam pani kilka pytań" robili w mieszkaniu zwyczajny rekonesans - czy opłaca się w chwili, kiedy lokatora nie ma, wejść i ukraść co nieco. Uważaj

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-08-22, 09:05   #4817
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dodajka, może jestem przewrażliwiona, ale absolutnie nie wpuszczałabym takich ludzi do domu. Zwłaszcza, że nie wiesz skąd ma Twoje dane i jaką firmę reprezentuje. Słyszałam o wielu przypadkach, kiedy właśnie tacy "Ja tylko na minutkę, zadam pani kilka pytań" robili w mieszkaniu zwyczajny rekonesans - czy opłaca się w chwili, kiedy lokatora nie ma, wejść i ukraść co nieco. Uważaj
Hmm dałaś mi do myślenia. Tylko wiesz co kiedyś tam dostałam list, że z takiej i takiej firmy robione jest badanie na jakiś tam temat. Fakt nie wiem skąd mają moje dane
Stary 2012-08-22, 09:11   #4818
onyks
Zakorzenienie

Dodaja, ja bym chyba nie wpuszczała

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Dziewczyny, pokażę wam coś

LINK

Powiedzcie szczerze co myślicie.

Stary 2012-08-22, 09:13   #4819
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, ja tylko na sekundę, pożegnać się przed wyjazdem. Trzymajcie się Kochane..i nie obijać się, mam nadzieję, że będzie jakaś fasolka nowa jak wrócę....Mrowinko, Stokrotko, Tomalinko!!

jak będzie okazja, będę się odzywać....paaaaaa
odpoczywaj

Cytat:
ku przytulanek i dolegliwości, ale jak się skończą to pewnie poszalejecie
i to wcale nie krótko bo wyjdzie jakieś 1,5 miesiąca... a tu ejszcze koniec wakacji... co można by poszaleć buu

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
blonde_hair wypoczywaj,

Butter
udanego urlopu,

Emilia wspolczuje

dziekuje wszystkim za kciuki niestety test wyszedl negatywny, jak nie dostane okresu to powtorze test w niedziele
to trzymamy dalej

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
A sorki..... jakoś dziś mi się nie chce czytać nawet Was nie podczytuję
pseplasam

Po wizycie.... no cóż.... Emilka - okaz zdrowia i wielkości..... nie jest za duża, mieści się w normach, no ale wychodzi na to, że 4kg do terminu porodu to ot tak osiągnie, a bardzo możliwe, że nawet więcej - a wtedy to cc nie mam już do niej sił, nie wiem gdzie ona taka duża się w tym małym brzuszku mieści oczywiście buźkę też zasłaniała łapkami - lekarz naciskał na brzuch, przepychał ją itp, ale z marnym skutkiem, przez chwilę udało się nam usteczka zobaczyć....

No i dziś zamówiliśmy wózek Natalko, niestety nie było tych tako o które pytałaś
Nie martw się

Cytat:

Maleństwo boję się, bo kiedyś mi wyszło, ze miałam wirusa HPV ale był niezłośliwy i się sam wyleczył , tylko że mogą być nawroty. I sie boję - wiem głupia jestem. Poza tym mam tę nadżerkę i miałam pomyśle czy wymrażamy czy wypalamy a ja tego tez nie wiem.
Jeżeli już się zdecydowałaś na którąś z metod to wymrażanie... (wypalanie już w ogóle nie powinno być stosowane!)- przy założeniu że to w ogóle nadżerka. No i oczywiście kolposkopia przed

Cześć
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:15   #4820
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

LINK

Baaardzo mi się podobają Wszystkie, bez wyjątku!
Kupiłaś?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-08-22, 09:18   #4821
Ana***
Zakorzenienie

Onyks cudne!! uwielbiam takie aukcje
Stary 2012-08-22, 09:18   #4822
aaby
Zakorzenienie

Takie oto śniadanko właśnie szamam:

IMG_20120822_091104.jpg

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-08-22, 09:23   #4823
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

LINK

Wszystko cudaśne

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:

Załącznik 4840799

Stary 2012-08-22, 09:24   #4824
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 4840799

ooo to mi przypomina wczorajszy tort urodzinowy biszkopt, bita śmietan,a dżem i borówki+maliny mniammm

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Onyks zerknij na to to http://allegro.pl/0-3-6-zimowa-wypra...576854599.html wszystko cudowne ja chce córcie
Stary 2012-08-22, 09:26   #4825
agnusek22
Wtajemniczenie

Onyks, pajace boskie Tylko ta lalka jakaś takaś

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Aaby, ale fajne ciacho Mniam!

Dodaja, ja bym chyba też nie wpuszczała...bardzo jestem nieufna jeśli chodzi o takie akcje

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:26   #4826
Natala84
Zakorzenienie

Bika, dziękuje że pamiętałaś o wózku a z tą wagą Emilki to jeszcze się nie martw, usg często się myli

Onyks, boskie te ciuszki!!!! a te buciki
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:29   #4827
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana tez właśnie jak coś to wymrażanie. Ale nie wiem czy juz robić, czy czekać.

Onyks super te ubranka.

dodaja ja tez bym jej nie wpuszczała.

Bika zerknęłam jaki Maja miała obwód głowki wcześniej i tak:
30 tydz- 27
36 tydz- 30
41 tydz- 33

Maja leży z mężem i śmieje się w głos

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Ana ubranka dla córeczek są genialne ja przy wszystkich się rozpływam

Stary 2012-08-22, 09:30   #4828
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Ana ubranka dla córeczek są genialne ja przy wszystkich się rozpływam
Dokładnie tak
Stary 2012-08-22, 09:36   #4829
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Baaardzo mi się podobają Wszystkie, bez wyjątku!
Kupiłaś?
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Onyks cudne!! uwielbiam takie aukcje
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Wszystko cudaśne

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

[/COLOR]Onyks zerknij na to to http://allegro.pl/0-3-6-zimowa-wypra...576854599.html wszystko cudowne ja chce córcie
Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Onyks, pajace boskie Tylko ta lalka jakaś takaś

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Aaby, ale fajne ciacho Mniam!

Dodaja, ja bym chyba też nie wpuszczała...bardzo jestem nieufna jeśli chodzi o takie akcje
Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Onyks, boskie te ciuszki!!!! a te buciki
Cytat:
Onyks super te ubranka.

[/COLOR]Ana ubranka dla córeczek są genialne ja przy wszystkich się rozpływam
Myślicie??

Wczoraj z małż zaszaleliśmy i je kupiliśmy
W sumie to on mi zrobił niespodziankę i wygrał aukcję bo czaiłam się na nie od kilku dni

Strasznie się ucieszyłam
Myślicie, że się opłacało?
Do tego koleżanka mi przywiozła z Primarku body, kaftaniki itp za taniochę
Jeszcze nie byłam obejrzeć bo dziś przyleciała

Stary 2012-08-22, 09:40   #4830
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Myślicie??

Wczoraj z małż zaszaleliśmy i je kupiliśmy
W sumie to on mi zrobił niespodziankę i wygrał aukcję bo czaiłam się na nie od kilku dni

Strasznie się ucieszyłam
Myślicie, że się opłacało?
Do tego koleżanka mi przywiozła z Primarku body, kaftaniki itp za taniochę
Jeszcze nie byłam obejrzeć bo dziś przyleciała
śliczne onyks jak mala wyrośnie to zamawiam od Ciebie ten zestaw ja chce córe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości