![]() |
#361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Cytat:
![]() też nie lubię być ograniczana ![]() ![]() ![]() super, że miałaś ruch ![]() ![]() a ja byłam u koleżanki na stole paluszki chipsy orzeszki hamburgery piwo wódka, a ja co> nic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ledwo wstałam ![]() ![]() ![]() ![]() Umyłam łeb, wypiłam wodę z cytryną, zaraz wypiję zieloną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Przyczajenie
|
Dziś było pierwsze ważenie i....... jest 82,9 kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36035183]Ufff, kolejny dzień za nami, a jutro ważenie! ![]() Moje dzisiejsze żarełko: 1. śniadanie - 3 kromki boskiego pełnoziarnistego chleba mojej mamuśki z dżemem niskosłodzonym z owoców leśnych 2. drugie śniadanie - otręby owsiane + chude mleko + suszone jabłka 3. obiad - 100g piersi z kurczaka + 100g surówki coleslaw + groszek z marchewką 4. podwieczorek - jedna gałka sorbetowych lodów kiwi bez wafelka 5. kolacja - pomidor + 100g surówki coleslaw I co myślicie? Wiem, że sorbetowe lody wyglądają tu dziwnie, ale przeczytałam, że raz na jakiś czas jak najbardziej można je zjeść, jako alternatywę dla tych wszystkich śmietankowych itd, które są znacznie cięższe kalorycznie ![]() Hm... dawno nie jadłam sorbetu ![]() Wszystko oczywiście pięknie, ale chyba bym nie dała rady zjeść posiłku nr 2 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie było mnie wczoraj wieczorem, więc nadrabiam zaległości. ![]() Oto mój jadłospis wczorajszy: Śniadanie: bułka z ziarnami+duża łyżka serka wiejskiego z wkrojoną rzodkiewką. 2śnidanie: banan, kawałek jabłka Obiad: ryż brązowy z mieszanką pieczarek, papryki, cebuli itp w ziołach. (zjadłam bardzo mało, bo niedogotowałam ryżu ![]() ![]() Podwieczorek: kawa mrożona Kolacja: kromka z serkiem kanapkowym. Po obiedzie zupełnie odebrało mi apetyt. Ten krem to niby grzech, ale go nie żałuje. Zmieściłam się w bilansie kalorycznym ze sporym zapasem... Ważyłam się! Jak zobaczyłam na wadzę 52kg to aż szczena mi opadła! Ale szybko wróciłam na ziemię, gdy ważąc się drugi raz przeniosłam wagę w inne miejsce i zobaczyłam już 54kg ![]() Chyba zacznę się ważyć na elektronicznej u Tża ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
agulaaaa
![]() natalia926 również brawo ![]() ![]() Ja tu nie mam ani wagi ani metra więc pozostaje mi widok w lustrze a tak chyba szybko efektów nie zobaczę ![]() Ja dziś niestety obiad będę jadła na mieście ale w ogólnym bilansie nie powinno być tragedii. Standardowo byłam na siłowni i doszłam do wniosku, że muszę sobie kupić nowe adidasy bo te które kupiłam są beznadziejne ![]() ![]() A za mną: 95 minut marsz pod niewielką górę w tempie 6km/h (aż mi się program skończył ![]() 35 minut orbitrek 30 minut ćwiczenia siłowe + 3km spacer Wszystko starałam się robić w miarę wolno aby tętno było odpowiednie do spalania...w efekcie straciłam mniej kalorii niż normalnie spalam w tym czasie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Aaaa! Mam moją 7 z przodu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam kobiety, lece na śniadanie a później w plener ![]()
![]() |
#369 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki,
Jakoś nie mogę znaleźć czasu, żeby cokolwiek napisać. Dwa pierwsze dni diety zaliczam do udanych - obyło się bez grzechów ciężkich ![]() DZIEŃ 1 I kromka chleba z chudą szynką, sałatka z pomidora i kiszonego ogórka, kawa II jogurt naturalny z borówkami III mała porcja ryżu, leczo( cukinia,pieczarki,papryka ,kiełbaska) IV nektarynka Ćwiczenia to jak wcześniej pisałam : 15 min orbi i 15 na macie DZIEŃ 2 I kromka chleba z kiełbaską z dzika, pomidor, kawa II mała porcja ryżu, leczo ( jak poprzedniego dnia) III serek wiejski IV mozzarella, pomidor, bazylia Ćwiczenia : 15 min orbi na więcej nie miałam czasu bo dostałam tel że szybciej mam przyjść do pracy 5 posiłków nie dałam rady wkomponować w te dwa dni... ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() Wkońcu jak odwyk to odwyk ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() Tą chałwę mogę wybaczyć ale VEGETA???Już lepiej użyj soli...mniej szkodzi ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() A jaki to koktajl białkowy? ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() Wszystko za parę dni wróci do normy ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Pewnie, byle wskazówka szła w dół i będzie git-fit ![]()
![]() |
![]() |
#371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() eewelinaa92 również gratuluję ![]() plastikowa biedronka już wcześniej miałam pisać ale zapomniałam...Twoje menu jest jedno z najlepszych jakie widziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mogę oczywiście się mylić, ale wydaje mi się że przyzwyczaiłaś swój organizm to tak ogromnego wysiłku każdego dnia, że nie powoduje już chudnięcia tylko utrzymanie stałej wagi i rewelacyjnej formy... Tak na chłopski rozum traktuję organizm jak maszynę ![]() Jeżeli nie dostanie stałej dawki ruchu do jakiej jest przyzwyczajony zacznie odkładać tłuszczyk bo zobaczy że coś się zmieniło i trzeba robić zapasy na czarną godzinę...A żeby proces odchudzania ruszył potrzebuje dodatkowego wysiłku i dłuższych ćwiczeń... Nie chcę nikogo urazić takie mam po prostu przemyślenia ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
Ze wskazaniami wagi jest trochę jak z promocjami w hipermarkecie 3 zł a 2,99zł - niby to samo a jednak mózg inaczej reaguje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Konto usunięte
|
U mnie na wadze 59,1kg - dokładnie 1,5kg mniej niż tydzień temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nigdzie nie napisałam, że nie chudnę tylko, że nie mam jak zweryfikować bo nie posiadam tu ani wagi ani metra ![]() ![]() Orlica gratuluję! Fajnie tak widzieć, że starania nie idą na marne. Dziewczęta motywujecie! ![]() Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2012-08-22 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36041426]U mnie na wadze 59,1kg - dokładnie 1,5kg mniej niż tydzień temu
![]() WOW ![]() ![]() Ja wejdę na wagę w poniedziałek...mam nadzieję, że chociaż kilogram zejdzie... ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję ![]() Cytat:
![]() Ja swojej wagi wolę nie komentować- jest 0,6 kg więcej niż w dniu rozpoczęcia diety ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36041426]U mnie na wadze 59,1kg - dokładnie 1,5kg mniej niż tydzień temu ![]() super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja od rana na nogach, niedługo obiad będą pulpety + jakieś warzywa ![]() potem na rower idę ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj waga pokazała 53kg (odejmuje o,3kg, bo byłam w ubraniach, po śniadaniu i w trakcie picia kawki ![]() ![]() Na razie jestem zadowolona, w tym roku chyba jeszcze nie ważyłam poniżej53-52, więc jestem napalona na dalszą dietkę! ![]() Jak zejdę na tym wątku poniżej 50kg to będę wniebowzięta! ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Rozeznanie
|
No i to jest właśnie sposób na te wstrętne urządzenia!
![]() Czy makaron z chudym twarogiem, cukrem i cynamonem to duże zło na obiad? Nie mam większej weny i możliwości, lodówka świeci pustkami ![]()
![]() |
#382 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A makaron pełnoziarnisty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36046342]Zważywszy na fakt, że ja dziś jem makaron z pesto to nie, to nie aż takie zło
![]() A makaron pełnoziarnisty? ![]() Niestety nie.. Najzwyklejsze białe świderki ![]()
![]() |
#384 | ||||||||
Zadomowienie
|
![]()
Hej hej
![]() Ja już po pracy i po obiadku ![]() Rezygnuję dzisiaj z siłowni, bo A. trzeba zrobić przerwę B. @ C. jestem leniem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jadłospis ładny ![]() ![]() Cytat:
![]() A po małpie będzie jeszcze mniej ![]() Cytat:
Mam pytanie dot. orbitreka. Cwiczę na obciążeniu 6 i wydawało mi się że to mało/średnio. A znajoma ćwicząca na orbim jakieś 5 lat określiła poziom 6 jako "ciężki". Jeżeli chcę schudnąć i nie rozbudować mięśni (zwłaszcza łydek ) to czy powinnam zmniejszyc obciążenie? Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36041426]U mnie na wadze 59,1kg - dokładnie 1,5kg mniej niż tydzień temu ![]() Super! Gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko nie trać motywacji ![]() Cytat:
Pełnoziarnisty byłby lepszy, ale z braku mogą być i świderki... ale zamiast cukru może lepiej zetrzyj jabłko? (możesz je wczesniej zapiec z cynamonem na teflonie). Też będzie słodkie, ale lepsze dla diety.
![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Ja też byłam dziś na zakupach, kupiłam sobie koszulki na siłownie, agrafkę i w końcu dobre buty do biegania
![]() Cytat:
Odnośnie tego tętna zapytałam kogoś mądrzejszego bo wręcz nie dawało mi to spokoju i oto odpowiedź: "Wysiłek w zakresie tętna 75% HRmax daje tylko tyle, ze udział kwasów tłuszczowych jako substratu energetycznego jest % największy. Natomiast druga strona tego medalu jest taka, ze intensywny wysiłek (zakłądam taki sam czas trwania treningu) powoduje bezwzględne większe zużycie tychże, co w efekcie może dać taki wynik, ze faktycznie zużyjesz tego tłuszczu więcej niż ślimacząc się z tymi 127, mimo, ze % będzie go mniej. Nie ma się co męczyć - jeżeli jesteś w stanie trenować bardziej intensywnie, to tak rób, tylko, żeby nie było to jakoś mocno kosztem czasu poświęconego na trening." Jeszcze raz gratuluje wszystkim spadków ![]() Zaraz idę spać, padam już dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze dziś idę na rower i nie wiem czy na orbiego dam radę... ale ważne, żeby ruch był ![]() gąbkę syrenę kupiłam i wypróbuję pierwszy raz balsam Eveline brązujący antycellulit, świetnie pachnie i jest napisane, że podkreśla opaleniznę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie chwilę i właśnie Was nadrobiłam
![]() ![]() Wczoraj odpuściłam siłownię niestety z braku czasu. Dziś przywitałam się z @. Jakoś z moją wagą ukochaną się nie lubią. 66,5kg dziś rano zobaczyłam ![]() Na siłowni też już byłam dziś. 65min na orbitreku. Zadziwiająco lekko i przyjemnie się mi dziś biegło. Jutro mialam iść uzupełniać żel na paznokciach, ale chyba jednak go zdejmę, bo moie pazurki mają już odpowiednią długość, a głównie o to chodziło. Zaoczszczędzona kasę wydam na rzęsy ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
Gremlin86 tylko pójdź do sprawdzonej osoby, ja osobiście wykonuję rzęsy i uwierz mi, że jest dużo osób, które robią rzęsy niestarannie.
Dzisiaj od rana: I śniadanie: jogurt Crispy z Lidla (prawie 200 kcal....) II śniadanie: jogurt naturalny z błonnikiem (z Biedronki ![]() Obiad: kawałeczek schabu podsmażane z warzywami "greckimi" bez tłuszczu W międzyczasie: 2 cząstki czekolady (od słodyczy jestem uzależniona i ciężko mi się z nimi rozstać, więc w sumie w moim wypadku uwierzcie to baaaaardzo mało i wielkie kroki do przodu) 2 litry wody, herbata z 1 łyżeczką cukru brązowego. Obecnie wyciągnęłam sobie jogurt z lodówki ale chyba go zamienię na nektarynkę ![]() Jak patrzę na Wasze dania to mam taką ogromną ochotę sobie zjeść coś takiego, niestety jestem osobą typu "biorę pierwsze lepsze co mam pod ręką"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy
![]() ![]() Ja dzisiaj planuję 10 km na rowerze, ale nie wiem czy mi się uda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
Wiem wiem... Ale jak mówię -"testowo". Zobaczymy czy będę chciała tam wrocić.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.