Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-22, 09:05   #3481
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Bo z aktualnego roku jeszcze nie masz zarobków, oprócz tego miesiąca czy 2 Poza tym becikowe bierzesz po urodzenia dziecka, teoretycznie "na dziecko", więc ono też się CHYBA musi wliczać
dla mnie to dziwna sprawa- upewnie się i dam Wam znać bo możemy teorie bez końca stawiać
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:08   #3482
e_vel
Wtajemniczenie

e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:09   #3483
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Bokeh mieszkam tu od marca i szczerze to dopiero po dwoch miesiacach udalo mi sie dojsc do agory bez zgubienia sie;-)

Mala ja dzisiaj pol dnia przeryczalam - ot, taki sobie dol z niczego
My wczoraj pojechalismy moim samochodem na zakupy, ruszam z pod sklepu a Tż nie tak, owak, srak... tak sie zdenerwowałam i wkurzyłam że juz się do niego w drodze nie odzywałam, a w domu ryczałam chyba z godzinę.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:17   #3484
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ja też nie mogę spać. I ból nóg, i pleców. Wczoraj poszłam o 1 , a obudziłam się koło 5 I coraz bardziej mi nie wygodnie spać z brzuszkiem
A masz poduszkę ciążową? Ja sobie już nie wyobrażam spania bez mojej.

Szaja, Twoja córcia jest przepiękna. Niezła laska z niej!

Maluchna, jak Delicjanka Cię wpisze na listę, to dopiero Ci wyślę zaproszenie do klubu - takie tu mamy zasady.

Ilkas
, ofkors, już wysyłam.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:19   #3485
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
My wczoraj pojechalismy moim samochodem na zakupy, ruszam z pod sklepu a Tż nie tak, owak, srak... tak sie zdenerwowałam i wkurzyłam że juz się do niego w drodze nie odzywałam, a w domu ryczałam chyba z godzinę.
Skąd ja to znam na poczatku maż jeździł ze mną , ja uważałam że krzyczy na mnie , a on że zwraca mi uwagę. W końcu stwierdziłam, że nie będę z nim jeździć. I jeżdżę sama, a z nim tylko jak Go z piwka odbieram. Choć zdarza się, że i tak z nim jeżdżę, ale on się teraz mało co odzywa, bo się już trochę wprawiłam w tej jeździe A na dodatek mówię mu, że teraz nie mogę się stresować, więc niech mnie nie denerwuje podczas jazdy
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:20   #3486
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
ja myślę,że jak urodzę to nadal będę na niej spać uwielbiam ją
a ktoś pytał o przewracanie się na drugi bok- ja mam już patent, podnoszę tylko nogę i jednym ruchem wywracam ją w drugą stronę

co do becikowego- napisałąm @ do mojej ksiegowej
Stary 2012-08-22, 09:22   #3487
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

a ja miałam właśnie pytać Was o ciucholandy w sączu z dużym wyborem ciuszków niemowlęcych byliśmy wczoraj z TŻtem pod Lachem, bo obniżka procentowa, ale z nowego towaru nic specjalnego nie było
To ja powtórzę - Roban na Rejtana

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
jakbyś jeszcze była kochana
to ja bym Ci przelew zrobiła
]
Hmmm tylko muszę być w tamtych okolicach, bo niestety to "drugi koniec miasta", ale jak tylko się tam zapędzę w najbliższym czasie to kupię jak będzie.

Cytat:
dla mnie to dziwna sprawa- upewnie się i dam Wam znać bo możemy teorie bez końca stawiać
Tak będzie najlepiej

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:24   #3488
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
O no patrz...ja wczoraj podobnie..matka powiedziała, że nie będzie już ze mną jeździć moim autem...bo za szybko, bo ścinam zakręty...bo za szybko na rondzie...ojjj i dużo tego więcej jest....
jazda z nią jest gorsza niż kiedyś z instruktorką...która jakoś tych błędów mi nie wypominała...
ja to p%#$^% ,nie chce...nie musi.powinna jeszcze się cieszyć, że ona oszczędza na benzynie i wożę ją gdzie chce...skończyło się.
Stary 2012-08-22, 09:25   #3489
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość

o ja cięeęęęę... jaka laaady się z niej zrobiła na fotce wygląda na wysoką, ile teraz ma?
i jakie włoski!!!! a jeszcze jakiś czas temu widziałam ją z króciutkimi..szybko urosły!
Thx 89cm, wcale nie jest wysoka.

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Wam też wystarczą 3-4 godziny snu? I nie dość, że tak krótko, to jeszcze z okropnym bólem nóg :/ Tragedia... Chyba już ćwiczę bezsenne noce.
A skąd

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Taki wózek mi się podoba, w kolorze 08

http://allegro.pl/tako-laret-multico...577749534.html
Pisałam o nim, sprawdź sobie, czy ci torba będzie odpowiadała, bo specyficzna jest - chociaż ładna

Cytat:
głuptasek z Ciebie
głęboki wózek zwykle się używa bardzo któtko, ja używałam chyba ze 3 miesiące bo mój kloc po prostu się nie mieścił
A moja po 4mcu nie chciała w gondoli (chociaż spokojnie się mieściła), dałam do spacerówki od kompletu, i było ok spacerówka płąska całkowicie.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
kurde, znowu mnie cycki bolą :/
mnie cały czas sutki.

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

a myślicie, że jeśli i ja i Tż wysocy to dziecko może być też troszkę dłuższe niż ustawa przewiduje? Bo super te ciuszki ale nie wiem czy kupować bardziej na 62 czy mniejsze..
A nie ma reguły

Cytat:
Gadałam z księgową, ona nic nie wie Powiedziałam jej, że chce wiedzieć do końca sierpnia, bo jak nie dostanę umowy po macierzyńskim to p*****e to i od września idę na L4 A akurat we wrześniu mamy 2 wielkie ważne imprezy, na których mamy być i to sobota i niedziela przez cały dzień więc to ja ich tym razem wyhuśtam
No ale jeszcze dziś uderzam do samej góry i to nie do obecnego prezesa, tylko poprzedniego, który nadal ma najwięcej do powiedzenia i kiero się go boi Trzęsie portkami jak dzwoni (albo zona ex-prezesa) i włazi mu do tyłka jak tylko przyjeżdża z Warszawy.

W tamtym roku pracował tu taki chłopak, który jak tylko coś mu się nie podobało co powiedział kierownik (np. żebyśmy przychodzili wcześniej do pracy za tą samą kasę) od razu mówił, że chce rozmawiać z prezesem. I co? Sama groźba wystarczyła, zeby temat się rozmywał :rolleye:

Kurde, żałuję, bo ex-prezes był tu w poniedziałek, ale nie byłam jeszcze po rozmowie z kierownikiem, a sam miał ustawione spotkanie po spotkaniu i nie byłoby szans się wbić.
Powodzenia

Cytat:
Ja się zdecydowałam na Bexę
Nie pozałujesz wyboru

Cytat:
a nie na odwrót???
chyba,że całe życie robię źle bo mieszkam gdzie indziej a z US rozliczam się tam gdzie jestem zameldowana

nawet ostatnio miałam taką sytuacje że zmieniałam meldunek i wymieniałam doksy- musiałam je zgłosić do US no i tam mnie odesłano do urządu z dzielnicy gdzie jestem właśnie zameldowana

e_vel-zapytam mojej księgowej- bo to troszkę mało logiczne dla mnie, skoro biorą członków rodziny z bierzącego roku to po co im zarobki średnie z zeszłego
pracowałam w US, i nawet Robert Janson u nas się rozliczał, bo on w Będzinie zameldowany, chociaż nie mieszka tu

Cytat:

Szaja, Twoja córcia jest przepiękna. Niezła laska z niej!

Maluchna, jak Delicjanka Cię wpisze na listę, to dopiero Ci wyślę zaproszenie do klubu - takie tu mamy zasady.

Ilkas
, ofkors, już wysyłam.
Dziękować

Ja w szoku jestem, jak moja córka koloruje ma 2l3mce, popatrzcie:

AGU KOLORUJE
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:32   #3490
djerba
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36038433]Thx 89cm, wcale nie jest wysoka.

A skąd

Pisałam o nim, sprawdź sobie, czy ci torba będzie odpowiadała, bo specyficzna jest - chociaż ładna

A moja po 4mcu nie chciała w gondoli (chociaż spokojnie się mieściła), dałam do spacerówki od kompletu, i było ok spacerówka płąska całkowicie.

mnie cały czas sutki.

A nie ma reguły

Powodzenia

Nie pozałujesz wyboru

pracowałam w US, i nawet Robert Janson u nas się rozliczał, bo on w Będzinie zameldowany, chociaż nie mieszka tu

Dziękować

AGU KOLORUJE[/QUOTE]

no u nas to trochę gorzej wychodzi heheh
ale za to jak fajnie zupkę je Sade jakoś tak za zupami nie przepada...i może dlatego też słabiej jej idzie
Stary 2012-08-22, 09:32   #3491
hope01
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36038433]

AGU KOLORUJE[/QUOTE]

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:36   #3492
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
a nie na odwrót???
chyba,że całe życie robię źle bo mieszkam gdzie indziej a z US rozliczam się tam gdzie jestem zameldowana

nawet ostatnio miałam taką sytuacje że zmieniałam meldunek i wymieniałam doksy- musiałam je zgłosić do US no i tam mnie odesłano do urządu z dzielnicy gdzie jestem właśnie zameldowana

e_vel-zapytam mojej księgowej- bo to troszkę mało logiczne dla mnie, skoro biorą członków rodziny z bierzącego roku to po co im zarobki średnie z zeszłego
Teraz to się chyb jakoś zmieniło i rozliczasz się z tym urzędem gdzie faktycznie mieszkasz, bo ja zawsze rozliczałam się tam gdzie zameldowanie a w tym roku to już tu gdzie pracuję.

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Dalej obowiązuje te 100 postów??
Bo ja bym tak bardzo chciała do klubu
Gdzie to sprawdzić ile się już naskrobało??
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-08-22, 09:37   #3493
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
Skąd ja to znam na poczatku maż jeździł ze mną , ja uważałam że krzyczy na mnie , a on że zwraca mi uwagę. W końcu stwierdziłam, że nie będę z nim jeździć. I jeżdżę sama, a z nim tylko jak Go z piwka odbieram. Choć zdarza się, że i tak z nim jeżdżę, ale on się teraz mało co odzywa, bo się już trochę wprawiłam w tej jeździe A na dodatek mówię mu, że teraz nie mogę się stresować, więc niech mnie nie denerwuje podczas jazdy
Hehe jakbym czytała o Nas ja prawko mam od roku i tak mnie potrafi wkurzyć a jak mu mówię, że tak mnie nauczyli to potrafi mi nagadać, że źle mnie nauczyli, że to, że tamto i też już przy nim nie prowadzę, chyba, że muszę - a że teraz jestem jedyną nie pijącą... to zaczyna zdarzać się to coraz częściej po wypadach ze znajomymi
Stary 2012-08-22, 09:38   #3494
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie chwaląc się dobrze jeżdżę, robię dziennie 80 km do pracy więc mam się jak wprawiać, a wczoraj chciałam mu przyjemność zrobić bo zawsze on do sklepu jeździ to mi się jeszcze oberwało.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-08-22, 09:44   #3495
Authentic
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36038433]

AGU KOLORUJE[/QUOTE]

I jak prawidłowo trzyma kredkę Obserwuj ją uważnie, może na Twoich oczach rodzi się nowa artystka

Authentic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:45   #3496
marsi11
Zakorzenienie

Szaja, śliczną masz córeczkę i jaka zdolna manualnie
to Ty śpiewasz na tym jednym filmiku? ładny masz głos
Stary 2012-08-22, 09:46   #3497
ilkas
BAN stały

Cytat:
skad ja to znam... Także doskonale rozumiem.

Cytat:

Ilkas
, ofkors, już wysyłam.
dzięki Wrzucę Wam później jakieś fotki

Ale we wro pada. Trochę oddechu od tych upałów
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:51   #3498
Authentic
Raczkowanie

Na wątku mam Listopadowo- Grudniowych przeczytałam, że wycieka im z piersi siara... Jakoś dziwnie się czuję z tą myślą, że za chwilę z moich piersi coś pocieknie... Wtedy na pewno już w ogóle zablokuję się na seks. A Wy jak się na to zapatrujecie?

Stary 2012-08-22, 09:54   #3499
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Na wątku mam Listopadowo- Grudniowych przeczytałam, że wycieka im z piersi siara... Jakoś dziwnie się czuję z tą myślą, że za chwilę z moich piersi coś pocieknie... Wtedy na pewno już w ogóle zablokuję się na seks. A Wy jak się na to zapatrujecie?
normalnie
taka kolej rzeczy
Stary 2012-08-22, 09:54   #3500
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Delicjance też cieknie
a ja ostatnio mierzyłam kostium kąpielowy i w przebieralni zauważyłam taką zółtą wydzielinę na sutku
no ale powiem Ci,że czasem było wesoło jak karmilam Sammiego 2 lata i czasem coś wystrzeliło na TZ
no i wogóle od momentu jak zostałam matką nie lubię jak się moje cycki dotyka bo kojarzą mi się wyłącznie z macierzyństwem a nie z seksem
Stary 2012-08-22, 09:58   #3501
pstryczek84
Zakorzenienie

Witam z rana. W końcu jestem na bieżąco teraz juz z górki. Wczoraj byla koleżanka, jeszcze z podstawówki przegadałyśmy ladnych kilka godzin. dzis przyjezdza kolejna, z pracy. tez pewnie troche posiedzi

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Teraz dopiero doczytałam, że już jesteś mianowana. Gratuluję
Dziekuje Kochana juz jestem mianowana u nas tez wszyscy na +

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hmm może to pogoda? moja dzidzia przez weekend nie była tak aktywna jak zawsze, też zaczęłam się martwić, bo nie zaczął ten brzuch troszkę pobolewać i już jakieś głupie jazdy miałam nawet zaczęłam czytać o objawach odklejenia łożyska głupia żem, ale dzisiaj w nocy... nie mogłam usnąć, do pierwszej w nocy się gapiłam na mój brzuch jak dzidzia wojuje
pocieszyłaś mnie. ja odwczoraj też czuję lżejsze ruchy, duuuuzo bardziej delikatniejsze niz ostatnio. Ale najwazniejsze że cos czuje. mam nadzieje że to przez ta podoge. ze to taka cisza przed burza

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prosze jutro o kciuki Mam dwie wizyty lekarskie, w tym jedna u gina
Trzymamy trzymamy, bedzie dobrze!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 10:03   #3502
ilkas
BAN stały

Cytat:
hm, to mi się wydaje jeszcze taaaakie odległe. Żebym się nie zdziwiła Póki co to brzmi dla mnie jak kosmos. Nie chcę żeby mi coś tam wyciekało No ale cóż..taka kolej rzeczy... Mam nadzieję, że bez problemu to zaakceptuje i nie wpłynie to na moje życie seksualne. Przy moim ogromnym libido chyba mi to nie grozi
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 10:04   #3503
Authentic
Raczkowanie

Cytat:
Delicjance też cieknie
a ja ostatnio mierzyłam kostium kąpielowy i w przebieralni zauważyłam taką zółtą wydzielinę na sutku
no ale powiem Ci,że czasem było wesoło jak karmilam Sammiego 2 lata i czasem coś wystrzeliło na TZ
no i wogóle od momentu jak zostałam matką nie lubię jak się moje cycki dotyka bo kojarzą mi się wyłącznie z macierzyństwem a nie z seksem
Obawiam się, że będę miała tak samo. A też bolą Was sutki np. przy zdejmowaniu stanika? Ja wciąż czuję jakby mi je ktoś ścisnął i wykręcił. Próbowałam chodzić bez, ale też źle.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
hm, to mi się wydaje jeszcze taaaakie odległe. Żebym się nie zdziwiła Póki co to brzmi dla mnie jak kosmos. Nie chcę żeby mi coś tam wyciekało No ale cóż..taka kolej rzeczy... Mam nadzieję, że bez problemu to zaakceptuje i nie wpłynie to na moje życie seksualne. Przy moim ogromnym libido chyba mi to nie grozi
Dla mnie też kosmos, ale trzeba będzie się przyzwyczaić

Stary 2012-08-22, 10:06   #3504
badziabadzia
Zakorzenienie

Mnie sutki bolą cały czas, nawet jak zakładam sportowe staniki nie pomaga
Stary 2012-08-22, 10:07   #3505
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:
Obawiam się, że będę miała tak samo. A też bolą Was sutki np. przy zdejmowaniu stanika? Ja wciąż czuję jakby mi je ktoś ścisnął i wykręcił. Próbowałam chodzić bez, ale też źle.
Mnie w ogóle bolą cały czas, zwłaszcza przy mocniejszym przytuleniu TŻta Mnie jakoś to nie przeraża, już wczoraj Wam pisałam -nic nie przebije póki co przerażenia związanego z porodem
Stary 2012-08-22, 10:10   #3506
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie nic nie boli, a ni sutki a ni całe piersi
Stary 2012-08-22, 10:10   #3507
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość

Tylko własnie tu gdzie mieszkamy z mężem zameldowana jestem ja i moi rodzice (mimo,że fizycznie ich tu nie ma). I jestem ciekawa czy nie patrzą właśnie na wspólne gospodarstwo domowe Nie wiem - zielona jestem totalnie. Ale coś mi się zdaje, że na becikowe to ja nie mam co liczyć.

Wiesz co, jeśli mogę Ci coś doradzić to nie decyduj się na bebetto - ani na fabio ani na żaden inny model z tej firmy.

Ja składałam mojej mamie ostatnio o rodzinne to tylko się liczyli członkowie którzy zamieszkują czyli ja mój brat i moja mama, moja siostra mimo iż jest zameldowana nie jest wliczona w skład rodziny, bo nie mieszka z nami.

A czemu odradzasz tę firmę? jeśli można wiedzieć?

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Witam.Widzę że dzisiaj nie tylko ja wstałam wcześniej.
Wiecie co? ja jak widzę te wszystkie wózki nie mam pojęcia co mi się podoba, tego wszystkiego jest za dużo. Myślę że pójdziemy z TŻ do konkretnego sklepu, pracuje tam b. sympatyczny Pan i pewnie coś wybierzemy.
A co myślicie o biało-czarnym wózku? Pewnie mało praktyczny tym bardziej pod koniec zimy ale mi się bardzo podoba. już któraś z was go wcześniej wrzuciła ale nie pamiętam, nie mam linka bo tak jak mówię za dużo mi się podoba.
Mnie osobiście biało czarne się podobają

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja jeszcze apropo becikowego- to jest też świadczenie rodzinne i tak samo się wylicza dochód jak przy rodzinnym, z tym, że jest większy próg dochodu pozwalający na uzyskanie becikowego. Ja składałam papiery o rodzinne i liczyło się też na dziecko i dlatego jestem przekonana, że dzieci też się liczy Napewno ważne jest też zaświadczenie od lekarza, że się było pod jego opieką jeszcze przed 10 tygodniem ciąży. W przyszłym roku ma się zmienić tylko to, ze takie zaświadczenie będzie mógł wystawić obojętnie jaki lekarz na podstawie wyników badań i książeczki przebiegu ciąży

Ja się już przestałam stresować tym, bo zawsze zrobią tak, że niby ma być lepiej a jest gorzej
Też mi się tak wydaję jak piszesz.

Cytat:
Ja moich przeżyć o poczatkach jazdy nie będę pisać bo typowo można by depresji dostać, tyle nerwów, płaczów, kłótni, jednak nie poszło na marne. Teraz jestem cwańczyk za kółkiem i nie boje się jechać za kierownicą nad morze czy w góry tak jak moje koleżanki.
A mój TŻ już się też nie odzywa jak jadę, chyba że wyprzedzam czasem ze dwa tiry pod rząd to wtedy pytam. Albo jak nie znam drogi to mówię mu żeby mi mówił gdzie mam jechać

Cytat:

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Dalej obowiązuje te 100 postów??
Bo ja bym tak bardzo chciała do klubu
Gdzie to sprawdzić ile się już naskrobało??
Kochana, tutaj masz stronke możesz sobie sprawdzać https://wizaz.pl/forum/misc.php?do=whoposted&t=634276

Cytat:
Delicjance też cieknie
O nie mi jeszcze nic nie cieknie ! jedynie moje cytrynki mnie bolą, ale to dlatego że się przemieniają w pomarańczki

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

Dziekuje Kochana juz jestem mianowana u nas tez wszyscy na +

pocieszyłaś mnie. ja odwczoraj też czuję lżejsze ruchy, duuuuzo bardziej delikatniejsze niz ostatnio. Ale najwazniejsze że cos czuje. mam nadzieje że to przez ta podoge. ze to taka cisza przed burza

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Gratulacje zdanego egzaminu;* przy okazji zazdroszczę ja już bym chciała pracować, mam nadzieje że znajdę jakąś pracę w podstawówce.. aj ..
tak mi sie wydaje ze to właśnie sprawa pogody
na dodatek te wiązadła macicy mi się rozciągają chyba i tak mi niewygodnie na plecy, czuje sie cała taka naciągnięta...
ps. i na dodatek mi się przysnęło

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 10:10   #3508
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Coś spać dziś nie mogłam a zwykle śpioch ze mnie niesamowity. Już po śniadaniu nawet jestem. Dziś mam trochę jeżdżenia. Już bym chciała żeby szybciej ta sobota była bo niewyrabiam. Mamy wesele i jesteśmy z mężem świadkami. Para młoda mnie dobija powoli, nawet głupiej koszuli i spinek albo poduszeczki na obrączki nie mogą sami kupić tylko my musimy wszędzie jeździć w roli doradców. Dobrze że majtki sami sobie kupili Jadę dziś na przymiarkę sukni z panną młodą i później do krawcowej odebrać swoją sukienkę. Mam nadzieję że się dopnę z boku na wysokości cycków bo tydzień temu jak oddawałam sukienkę do przeróbek to tak na styk się zapinała no ale krawcowa nie ruszała tego na razie. Mam też nadzieję że żadne pryszcze mi na środku twarzy nie powyskakują w ostatniej chwili bo ostatnio miałam bardzo dużo (oj te hormony ) ale na szczęście teraz spokój...

Ciężki wybór z tym wózkiem faktycznie, mi co chwila coś innego się podoba i nie mogłabym się na dzień dzisiejszy zdecydować
rozmawiałyśmy "niedawno" o sukienkach wlasnie na ślub./ ja kupiłam taka zwyklastą, byle tylko wchodziła mi nabrzuch. dobrze sie w niej czułam. może poxniej wrzuce fotki. a ty jak tam? kupiłaś nowa czy przerabiasz jakąś swoja dawną?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 10:12   #3509
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie to tak hmmm nagle zaczynają boleć i bolą parę godzin, właśnie sutki, raczej tak parzą, nie wiem pieką... ale mega nieprzyjemne uczucie aż chyba nie założe stanika.. zresztą i tak dzisiaj nigdzie się nie wybieram, może na chwile skoczę do przychodni babci po receptę

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 10:16   #3510
Authentic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
Mnie w ogóle bolą cały czas, zwłaszcza przy mocniejszym przytuleniu TŻta Mnie jakoś to nie przeraża, już wczoraj Wam pisałam -nic nie przebije póki co przerażenia związanego z porodem
Co do porodu, to próbuję sobie wmówić, że to tylko jeden dzień bólu i że do przeżycia. Staram się patrzeć na to pozytywnie, ale im więcej słucham opowieści o bohaterskich matkach, które przeżyły katorgę i nie chcą więcej rodzić, tym więcej we mnie wątpliwości. Ale... dziewczyny... i tak nas to czeka nieodwracalnie! Lekarz wie co ma robić, a na onecie czytałam, żeby raczej się nie drzeć, bo bez sensu się traci siłę niezbędną do parcia i wyrównanego oddechu. A w dodatku wkurzymy personel i będzie kiepska atmosfera

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
mnie nic nie boli, a ni sutki a ni całe piersi
No to masz szczęście

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości