|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2762 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam nadzieję, że nie
I jesteś trędi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam lawędowy
![]() Czy ktoś stąd wykopał chłopaków czy sami się wykopali przy temacie pieluchowym?
|
#2764 |
|
Konto usunięte
|
Nie nadrobięu Głowa mnie boli Uwaga! Uwaga! Każda ilość A*mena poszukiwana!!!
|
|
|
|
#2765 |
|
To ja :)
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36044920]
Nie nadrobięu Głowa mnie boli [/QUOTE] To samo... We wszystkich 3 punktach. Łeb mi tak daje, że aż szczęka pulsuje... I oko, mam wrażenie, że je puszczam do otoczenia cały czas I noga mi spuchła, jak balon. I kręgosłup się odzywa -PESEL mi o sobie przypomina, czy co??
|
#2766 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2767 | ||||||||
|
Panaroja
|
Znad niczego
![]() Cytat:
![]() przykro mi Cieu rosczarować , ale mam hiperaktualne , bo Snieżka od zeszłego roku w publicznym przedszkolu pracuje - w najmłodszej grypie 3-latków musza być odpieluchowane , bo na grupę 25 dzieci sa dwie nauczycielki i pomoc , więc nie ma mowy o żadnym przewijaniu , poza tym przedszkole jest placówka edukacyjną nie opiekuńczą i się didy tam uczą a nie w pampersa walą o Cytat:
![]() Cytat:
przecież to ćwiczenie mięsnia Kegla w zyciu intymnem niezbędnego w dobrym stanie ![]() Cytat:
2,patrz wyżej 3.takoż Cytat:
![]() według współczesnych wymagań medycznych juz 4-latek musi się sam ubrac i rozebrać prawie całkowicie . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Redzia nos i uszy do góry , każdemu nie wychodzi na początku , może niech TZ jeszcze nietopsza zaangażuje i niech łapią , a Ty lez i pouczaj jak mają to zrobić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#2768 | |
|
Nindżopesz
|
Dzieki zbiorczo za podniesienie na duchu, pozarlam jeszcze batona i pomoglo
![]() Cytat:
I po grzyba nietopesz sial panike, phi.
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36044920] Głowa mnie boli Szatanko mówisz i masz A mnie nadal brzuch boli, od dziś nic nie jem chyba
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem
Boję się, żeby się nie okazało, że to ten cały zespół jelita wrażliwego czy co Muszę chyba iść do lekarza
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odstawienie jedzenia przy zapaleniu nic nie da, wręcz przeciwnie. Na wszelki wypadek poszłabym na twoim miejscu do apteki, po jakiś lek osłonowy, np. Omeprazol. Do lekarza pójdź koniecznie. |
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie od wczoraj miewam
Przez dwa dni nie miałam, a od wczoraj
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-08-22 o 16:45 |
|
|
|
#2775 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
E tam, dalej pomidorami rzuca w smsach
![]() Mój kot sieje zniszczenie w domu, bo poluje za muchą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Znów ![]() Schudniesz ![]() ![]() A tak poważnie to jak nie przejdzie to idź do lekarza, moze to jakiś wirus ![]() Kto ma Eternity Moment
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie nie, do mnie ładnie pisze ![]() Idę chyba do tego lekarza, choć dziś przyjmuje taka bardzo szybka lekarka ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- (Wł)óczy się ![]() No jak przestane cokolwiek jeść to chyba tak ![]() Czyli prawie nic nie jeść?
|
|
|
#2780 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
yyy nie rozumiem dlaczego Ty nie miałaś odebrać skoro tam mieszkasz ![]() Cytat:
![]() następnym razem niech wraca i łapie jak taki mądry ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2781 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pomidor to oznaka żartu, wg mnie.Red, trzeba było siki kota złapać i dać nietopszu, żeby zaniosła do badania i wynik odebrała
|
|
|
#2782 |
|
Nindżopesz
|
No nie moge z tym swoim durnym chlopem, wrocil z oddawania sika i z morda do mnie obrazony, ze trzeba isc z didem do lekarza zeby zobaczyl wyniki. Moze do szpitala od razu na ostry dyzur
Wysypka i brak temperatury od wczoraj nie zrobily na nim wrazenia, to napewno Straszliwa Ukryta Choroba Ktorej Zadne Inne Dziecko Nie Mialo Bo Jego Jest Tak Wyjatkowe. Zawsze mnie wkurzali tacy przewrazliwieni rodzice.
|
|
|
|
#2783 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja takie coś widziałam raz w wykonaniu dida ok 2-letniego a i tak mnie zaszokowało ![]() przełożyłam do odpowiedniej skrytki w mózgu ![]() może się kiedyś przydadzą ![]() Cytat:
Cytat:
no i nauka łapania - bezcenne ![]() chociaż lepiej jakby się jednak już nie przydała, dopóki Didka nie będzie kumata bardziej Cytat:
![]() Pamiętajcie żeby myśleć o Flo teraz |
||||
|
|
|
#2784 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Powiedz Mu, żeby swój mocz zbadał bo od rzadkich kąpieli ma też Straszliwą Chorobę Której Nie Ma Nikt Na Świecie ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Pamiętam, w południe wysłałam smsa, ale niedawno dopiero dotarł. Niestety, nawet do Niej rzadko dzwonię, nie umiem się bardziej rozkręcić
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętamy
Cytat:
![]() Myślę że to Nietopsz Go tak nakręcił ![]() Spoo ić do dochtóra
|
|
#2787 | ||
|
Zakorzenienie
|
żebyś wiedziałą że myśl o bidnej Florce nieco mnie stonowałą i tym samym uratowałą jakąś buraczaną pseudopracowniczkę biura ubezpieczeń od śmierci zadanej długopisem w gardziel jak spojrzałąm że 17.00 to trochę ochłonęłam - ale kobiecie się fuksło Cytat:
ta jest---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2788 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2789 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
ano - ale obojgu się należy a ja obawiam sie że nie zgłądzę dwójki na raz to wzięłam se łatwiejszy cel
a czasem mam wrażenie że oni to jedność - ten sam czort w dwóch wcieleniach ![]() wiem wiem nie mogę tak mówić nie powinnam - ale dziś mam w sobie agresję - zrozumta - nierozłądowaną w dodatku ![]() memmu chuopu juz się dostało - wcale nie za darmo
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-22 o 17:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

To coś porobiła?
Ja tam mam normalny
I noga mi spuchła, jak balon. I kręgosłup się odzywa -PESEL mi o sobie przypomina, czy co??

przecież to ćwiczenie mięsnia Kegla w zyciu intymnem niezbędnego w dobrym stanie