|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Cytat:
trafione w pełni
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku, choć mają wiedzę, talent i umiejętności i wszystkie są wykształcone, nie podkreślają tego nachalnie i się nie wywyższają. To też jest ważne, kobieta z klasą wie, że jej inteligencję widać, nie musi o niej mówić.
Edytowane przez akisia Czas edycji: 2012-08-22 o 14:50 |
|
|
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
a wie ktoś co się dzieje u Paninorge?
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
filmiku nie widzialam, ale mi fryzjerka w ten sposob obcina- najpierw prostuje na maksa prostownica a pozniej wlacza maszynke i 'jedzie'
|
|
#2165 |
|
Zadomowienie
|
A DigitalGirl gratuluję i trzymam kciuki! Mam TLC i na pewno będę starała się oglądać !
Co do Hani to wiemy jeszcze, że ma kota/koty i ciągle w powietrzu fruwa ich sierść :P To tyle prywaty. Zresztą o Nissiax83 też nie wiemy dużo, wiemy co studiowała, skąd pochodzi i gdzie teraz mieszka, i jaką wykonuje pracę, i że ma kota, ale też nie mówi nic o ślubach, rozwodach, swoim chłopaku, nie pokazała go chyba nigdy, nie robi takich tagów i wydaje mi się, że właśnie takie dziewczyny mają prawo żądać poszanowania ich prywatności, bo jak już ktoś przekroczy pewna granicę, to niech się potem nie dziwi intymnych pytań. |
|
|
|
#2166 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio pisala na FB ze zamyka kanal,teraz tego wpisu nie widze,a filmiki na kanale sa tak wiec nie wiem moze ma kryzys jakis
|
|
#2167 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tez jej szczerze gratuluje bo ma piękną buzię i jej makijaże są przyjemnością. pamiętam tylko jej fryzurę rockową wyszedł mi kołtun, we fryzjerstwie taka zdolna nie jestem
|
|
|
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
no własnie tak pisałą, potem napisała, że po kryzysie to dostawała komentarze niezbyt pochlebne coś na zasadzie: proście mnie, błagajcie żebym wróciła a ja jestem taka dobra i wrócę... sporo tego typu wpisów się pojawiło ale Ona znowu to wykasowała a teraz cisza... i się zastanawiam o co kaman :/
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
digital ma 25 lat?
jezu, ja myślalałm, że jest po 30 szok!
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele osób ją namawiało na outfity, ale się nie dała przekonać. A żałuję, bo mówiła, że uwielbia sukienki i kobiecy wygląd i chętnie bym podpatrzyła jej sposób ubierania. Kiedyś, po usilnych prośbach widzów, pokazała filmik ze ślubu, ale usunęła, bo pojawiły się niefajne komentarze (naprawdę chamskie i nietaktowne niektóre). Więcej tego błędu nie popełniła i od teraz skupia się tylko na makijażach. A ja lubię jej "politykę tanich kosmetyków" jak ona sama o tym mówi. Nie oglądam hauli, gdzie są same MAC-i i inne Smashboxy i Benefity, bo choć kosmetyki piękne, to mnie na nie nie stać, więc nie chcę po prostu tracić czasu (i ślinić się do monitora, bo Benefit ze swoimi opakowaniami kręci mnie niesamowicie ).Za te tanie kosmetyki lubiłam też Maxineczkę i mam nadzieję, że nie zrezygnuje z tego na rzecz tych pro (pamiętam, jak np kupiła za bezcen jakiś brokat na allegro i zrobiła z tego przepiękny makijaż). |
|
|
|
|
#2171 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też niesamowicie się cieszę z sukcesu Digital, dobrze, że mam TLC, na pewno będę śledzić a co do Monstera, to ją również uwielbiam. jej kolczyki i styl są bezbłędne. no i nagrywa świetne filmiki.
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
ramona
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie?
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
maxiramona
![]() tak mi się napisało, bo ja na nią już nie mówię maxi, a ramona właśnie
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak używała wszystkiego do wszystkiego, "no bo czemu niby szminka nie może być zamiast kremowego różu", kupowała tani i dobry korektor w osiedlowym sklepiku i pokazywała, jak obciąć włosy itd. Generalnie był okres, że miałam swoje TOP4 i była jeszcze Maxi właśnie, ale potem coraz mniej kręciła i choć nadal jest wśród moich ulubionych, to jednak nie czekam już tak na jej filmiki, bo albo drogie, albo recenzja Manhattanu (a mogłaby jakieś haule, tanie nie znaczy złe, makijaż za x zł zrobić). Nie zrozumcie mnie źle, nie widzę nic złego w tym, że ktoś drogich kosmetyków używa. Ale jednak myślę, że dużo dziewczyn za te tanie kosmetyki i dużo diy makijażowego ją lubiło i subskrybowało. Edytowane przez akisia Czas edycji: 2012-08-22 o 15:51 |
|
|
|
|
#2177 |
|
Konto usunięte
|
Aaa co się dzieje z tymi takimi siostrami co wszystkim działały na nerwy?: D
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem wyjątkowa ![]()
|
|
#2180 |
|
Konto usunięte
|
haha no jesteś
mnie tak dzięki za nicki oglądałam je sto lat temu az wejdę
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Konto usunięte
|
zamykam się
|
|
|
|
#2183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i zgodzę się, że lepiej wyglądają cieliste i do tego obowiązkowo zabudowane buty, a nie sandałki - jak też się zdarza
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Rozeznanie
|
Nowy makijaż u zmalowanej. Muszę przyznać, że podobałby mi się gdyby granice cieni zostały dobrze roztarte.
http://www.youtube.com/watch?v=CEcGI...&feature=g-u-u P.s. Czekolada musi być plastikowa skoro tak trudno jest jej się w nią wgryź :P Edytowane przez Justyna.kociaczek Czas edycji: 2012-08-22 o 17:05 |
|
|
|
#2185 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przyzwyczaiłam się do ich sposobu mówienia, natomiast mają w sobie coś takiego, że wydają się nieszczere ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, zauwazylyscie, ze na twitterze jest takie kolko wzajemnej adoracji? Wlasciwie nie ma jak sie wbic w rozmowe, youtubowiczki stworzyly sobie takie hermetyczne srodowisko, nie odpowiadaja na pytania osob, ktore subskrybuja ich profile itp. Tylko odpowiadaja na pytania dziewczynom, ktore nagrywaja filmy na YT :/ |
|
|
|
|
#2187 |
|
Łotewa
|
Siostry Glam dla mnie się troszkę sprzedały. Sorry tak myślę. Dawniej je oglądałam namiętnie ale co chwile reklama się pcha na ich kanał. Nie wspomnę już, że wszędzie reklamują pędzle sigmy...
ps. Co jak co ale Marzena ma śliczne włoski i za ta ją chyba polubiłam na początku
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesiik - masz rację z twitterem, wiele razy pisałam, a nigdy nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.
|
|
#2189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez, wkurza mnie takie durne zadawanie pytan tam, podtrzymywanie sztucznej rozmowy w stylu "nagralam dla was film o x i y, ktory wolicie najpierw?". a jak naprawde cos sie do nich napisze, to wszystko maja gdzies. nie kumam w takim razie, po co wstawiaja tam zdjecia niby dla widzek. no chyba, ze jara je fakt, ze wstawia zdjecie kubka kawy, albo swojego obiadu...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

trafione w pełni

W dodatku, choć mają wiedzę, talent i umiejętności i wszystkie są wykształcone, nie podkreślają tego nachalnie i się nie wywyższają. To też jest ważne, kobieta z klasą wie, że jej inteligencję widać, nie musi o niej mówić.

).