|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
Może ma któraś też coś takiego i jakiś sposób na to dziadostwo??![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam Twoje historie z życia wzięte ![]() Cytat:
Lekarze niestety mają to do siebie że czasem postawią szybką diagnozę i stresują ludzi niepotrzebnie. Mi kiedyś powiedziano że mam Stwardnienie Rozsiane, też przeżyłam załamanie a okazało się nic mi nie jest. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale może tym razem coś źle zmierzyło ... Ja wróciłam od lekarza właśnie. Muszę mierzyć sobie codziennie ciśnienie i zapisywać i za tydzień kontrola. Dostałam skierowanie też na badanie tej tarczycy rozszerzone i ogólnie muszę tylko leżeć i pachnieć ;/ |
|||||||||
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego jak na pierwszym genetycznym pytalismy to nam nie powiedzial.
Djerba kochana, jeszcze sie okaze ze nastawisz sie na druga corcie a urodzisz dzyndzelka:-D a to bylo genetyczne czy normalne? Wybierasz sie na genetyczne? Moze poczekaj na nastepne usg, juz powinno na 100% byc widac :-*
|
#3753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo dziewczynka w blekitnych to spokojnie moze ![]() ************************* ******** Dziewczyny co do ciuchow, to ja tak pomyslalam sobie, ze moze jakos sie miedzy soba bedziemy wymieniac ... Ja np mam wiekszosc na dziewczynke, wiec jak sie okaze ze chlopak, to tez moze byc nieciekawie .... a w sumie taka wymianka to chyba niezly pomysl
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-08-22 o 18:42 |
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova ja mam takie krosty, o ile na dole jeszcze zaloze luzne majciory na noc albo w ogole bez, to nie ma problemu, o tyle np.mam wielki problem z goleniem lydek, a ud to juz w ogole, drapie sie tak, ze czasem wydrapuje sie do krwi niemal, maz mnie wtedy budzi. Jedynym wyjsciem u mnie sa kremy do depilacji, ale wiadomo, ze golarka machniesz raz dwa i gotowe a z tymi kremami to robota glupiego...... dlatego nogigole jak juz naprawde, naprawde musze
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
djerba ale niespodzianka.. Kurcze gratuluje dziolchy
|
|
|
|
#3756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mi kremy troche pomagały tylko po nich szybko włosy odrastają w sumie tak samo jak po maszynce ale maszynka tyle nie kosztuje ... Bokeh!!!!! Wysłałam Ci wiadomość na PW odnośnie tego kina albo nawet dwie wiaodmości tylko nie wiem czy doszły, bo nie mam nic w wysłąnych. Dostałaś je??? |
|
|
|
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
Ja kremami tez czasem, ale to droga impreza ... juz sie jakos przyzwyczailam do maszynki, w sumie nogi gole tylko do kolan, cipke i rece do lokci, bo ja juz zaczelam to rosna wlosy i trzeba scinac
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
A golicie uda?
![]() Mi sie nigdy nie chcialo zaczynac i w sumie tak zostalo, ze gole tylko lydki (do kolan). |
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam na rekach sporo wlosow, ale wole nie zaczynac golic
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- ja sie gole od pasa w dol ale na nogach to mam strasznie ciemne wlosiska..
|
|
|
|
#3760 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ja na zero ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie gole uda, ale tylko jak musze ubrac bikini, krotka spodniczke, no i na slub ogolilam, bo tak to umieram, do krwi sie wydrapuje. Rece kiedys depilowalam plastrami i efekt byl super, ale po jakims czasie wlasnie mi te krosty zaczely wyskakiwac i w ogole jakies uczulenie, a kremy drogie i sie nie oplaca.......
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3764 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy wy też tak jak ja puszczacie bąki na lewo i prawo??? Mój TŻ z sypialni mnie wygania, bo znieść już nie może, a ja sama duszę się ich smrodem. Kurde, wiem że nie pachną, ale że aż tak??? Nie idzie wytrzymać normalnie. Trzymać też nie mogę, bo bebech boli, więc zganiam wszystko na baby. Mówię, że to maluch pierdzi, więc trzymać nie można.
|
|
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha Maluchna witam w klubie, ja tez mowie ze mlody pierdzi nie ja
![]() ![]() ![]() ![]() Z tymi gazami to zalezy kiedy, ale nieraz jak mnie wzdyma to siedze io pierdze, nawet mi sie nie chce isc do 2 pokoju, bo bym ciagle musiala tam chodzic :P A mi sie tak zupy z soczewicy zachcialo, ze wlasnie ze sklepu wrocilam, zrobie sobie na 2 dni z greckim jogurtem i duza iloscia chili Ale w sumie ich zapaszek nie jest jakis nieprzyjemny bardzo, czasami sa wrecz bezwonne, tylko co chiwla i bardzo glosne ... Na poczatku sie wstydzilam bardzo, a teraz to juz norma ![]() ![]() Nawet nie przepraszzam ![]()
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2012-08-22 o 19:10 |
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maluchna, jestes the best! w taki sposób to opisałaś ze nic tylko to w gazetach na poprawe humoru sprzedawac! btw, też puszczam, najczesciej jak robie siusiu Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2012-08-22 o 19:11 |
|
|
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
maluchna ja jak sie najem owocow to tez mam podobny problem
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fatalnie się dziś znowu czuję. Idę się wykąpać może mi się samopoczucie poprawi. Co do purkania to zależy co zjem
|
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3771 | |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cytat:
Takie mam info, ale jeszcze nie zagłębiałam się bardziej w temat, jak piszę coś źle - wyprowadźcie mnie z błędu Pochwalę się - od dzisiejszej nocy czuję już maluszka, wyraźnie
|
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=LPCwLBCokSk kurcze laska ma super głos a jak słysze taki tekst w piosenkach to cos mnie biere :/
apropo tatuaży też mam jeden i tż nie chce żebym robiła więcej ![]()
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
3tyg? I to dopiero po 3 tyg zaczynaly odrastac. I to byly najtansze rossmanowskie plastry. Nog wtedy juz sie nie odwazylam, bo jak oderwalam jeden plaster z lydki to myslalam, ze sie posikam z bolu
na rekach jakos czuc tego nie bylo![]() Cytat:
|
|
#3774 |
|
Zadomowienie
|
laurka23 ja niestety nie moge, robilam kiddys woskiem, a potem kupilam sobie depilator, bol byl niemilosierny na poczatku, pozniej sie przyzwyczailam, niestety wlosy wrastaly mi tak niemilosiernie, ze nie pomagaly peelingi, kremy ... musialam je wyciagac z pod skory igla, wie cniestety zrezygnowalam i teraz gole maszynkami
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maszynka i jazda
|
|
|
#3776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozniej juz 1 mi noge trzymala, a 2 zrywala paski, ale po kilku razach sie przyzwyczailam
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3778 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio przezylam szok w naturze, jak zobaczylam ze 6 wkladow do mojej gilet, kosztowalo kolo 90 zl, myslalam ze sie pomylili z cena ... ale narobili jakis cudow z mydlami .. wzielam w biedronce 1 razowki, a nozyki zamowilam za 40 zl na alegro
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe mamuski
oj, ale miałam i mam dzisiaj nastrój do dupy.... nawet mi sie pisac nie chciało nic, tylko podczytywałam Wasze dyskusje ![]() odnosnie golenia- ja gole całe nogi, uda tez, a w strefie strategicznej paska nie zostawiam- chyba, że na wyraźne życzenie męża ![]() i staram się nie golic zbyt często, bo wyskakują mi stany zapalne jak mi się włoski wrastaja w skórę.... a to boli jak jasna chol..ra Djerba- ale numer!!!! był fiutek i nie ma fiutka???? a tak się nastawiłas.... szkoda, chociaz dzidziol to dzidziol i najważniejsze, żeby zdrowe było a jak Sade będzie miała siostrzyczkę, to przeciez też bedziesz ja kochac. Ja własnie dlatego powstrzymuję się od szalenczych zakupów ciuszkowych (na razie unisex), bo mimo, że na USG gin stwierdził chłopczyka, to ja jakoś tak niewyraźnie to widziałam...... ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() nigdy w życiu nie spróbowałabym depilatora, chyba bym się posikała ze strachu przed bólem, bo ja strasznie bojąca jestem..... |
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wiem nic na temat plci, ale ubranka kupuje, a jakze
![]() Poki co biale, kremowe, zolte i niebieskie (uznalam, ze dla dziewczynki tez moga byc ). Szkoda mi jak widze sliczne sukieneczki, ale wiadomo - chlopaka w to nie ubiore, wiec powstrzymuje sie od zakupow ![]() Unikam rozowego (wiadomo :P) i kolorow typowo chlopiecych, czyli ciemnych (granaty, brazy, itp). |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.

Może ma któraś też coś takiego i jakiś sposób na to dziadostwo??

Np. teraz dwudaniowego obiadu nie zjem tak "na raz"

kasa nie mała, a jeśli chodzi tylko o to żeby sobie popatrzeć to nie skłania mnie do tego