Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-22, 18:35   #3751
Lenova
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
aaaaa
ja się jakoś stresuję przed dzisiejszą wizytą...

o właśnie kobity...takie może intymne pytanie..ale było o cycach, pipkach, pałkach itp...to tak z ciekawości powiedzcie mi...golicie się do zera?
Ja się golę na zero ale niestety tak często nie mogę bo mam jakieś uczulenie albo jakąś inną cholerę, zawsze 2 dni po goleniu obrastam w krosty i ranki które pieką i swędzą no i wygląda to bardzo nieestetycznie. Może ma któraś też coś takiego i jakiś sposób na to dziadostwo??

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mam odpowiedź od szefa szefów
Będzie u nas pod koniec tygodnia i na pewno porozmawiamy, ale nie widzi żadnych podstaw do niepokoju o moja pracę Trochę podniosło mnie to na duchu.
No to super! W sumie jak jesteś dobrym pracownikiem to napewno Cię zostawią

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ja borę omegę z olimpu już wiele lat bez przerwy

chyba coś przeoczyłam za dużo tych postów
ktoś widział moją pipkę hehehe to ciekawe?
moją można poznać łatwo....po tatuażu
mój gin zawsze jak siedzę na fotelu to patrzy i mówi.......aaaa to pani
hahaha
Uwielbiam Twoje historie z życia wzięte

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Aska- ja mam 5
ale już dosyć stare i wymagają poprawki, ostatni ma chyba 3 lata, zrobiłam sobie napis rock n roll jak zdiagnozowano u mnie nowotwór macicy
to była wigilia i pierwszy raz w życiu spędziłam ją bez rodziny tylko w gronie przyjaciół
wszystko skończyło się dobrze bo narośle okazały się niezłośliwe no ale swoje wycierpiałam tym bardziej że powiedziano mi,że nie będę mieć dzieci
bardzo lubię ten tatoo takie odważny jest, marzę aby pod nim zrobić sobie jeszcze tatoo odciśniętą czerwoną szminkę
aasaa no i imiona dzieci też chce mieć
Uu kochana to się wycierpiałaś, bardzo Ci współczuję ale najważniejsze że teraz jest wszystko jak najlepiej
Lekarze niestety mają to do siebie że czasem postawią szybką diagnozę i stresują ludzi niepotrzebnie. Mi kiedyś powiedziano że mam Stwardnienie Rozsiane, też przeżyłam załamanie a okazało się nic mi nie jest.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/sliczna-big-wypraw...560084498.html rany, jaki piękny jest ten zestaw ubranek <3

Kiedyś marzyłam o tatuażu, jednak teraz bym się na niego nie zdecydowała, uwielbiam oglądać na innych, b.podobają mi się kolorowe w stylu pin-up girl aajjjjjj
Cudna ta wyprawka

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A mi się wydaje, że jem mniej niż przed ciążą Np. teraz dwudaniowego obiadu nie zjem tak "na raz" Całej bułki od razu też nie zjem, tylko po połówce. No i słodyczy nie jem
Ja tak samo , uważam że bardzo mało jem i jak już zjem więcej to mam tak pełno w żołądku że mnie mdli. Kiedyś potrafiłam cała pizze sama zjeść a teraz bym chyba pękła.

Cytat:
Napisane przez aniazlublina Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny, Powoli i niesmialo dolaczam do waszego grona. W tamtym roku poronilam, wiec tym razem jestem w mega paranoi. Nikomu sie nie chwale, co pare tyg napada mnie panika ze moze cos sie znowu zlego stalo, ale powoli zaczynam miec nadzieje ze moze tym razem wsyztsko bedzie ok Jestem w 17tym tyg, termin mam na 2 lutego. Jutro mam wizyte, i po cichu sie ludze ze moze bedzie juz mozna zauwazyc plec Malucha. Duzo mam do nadrobienia, wiec na razie pewnie sie przyczaje i nadrobie zaleglosci w czytaniu waszych postow. Pozdrawiam, Ania
Witaj w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez malbell Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Podczytuję Was tak już od kilku dni i zbieram się żeby się odezwać. Dajecie mnóstwo pozytywnej energii i mam nadzieję, że i mnie przyjmiecie do swojego grona
Jestem przyszłą mamuśką lutową, dzisiaj zaczełam 15 tydzień, a termin mam na 12.02. Któraś z Was pisała, że nie ma nikogo z Łodzi, no to jestem ja
Śle buziaki
również witaj

Cytat:
Dziewczyny!!! ja tak na szybko!!! i nie żartuję!

Ismael to nie Ismael!!!!!
to baba!!!!!!! osz jedna......
niestety pindolka nie było...i nic nie wskazywało na to, że się gdzieś schował
a ja już trochę ciuchów nakupowałam........aaaaaa
O cholera to ci niespodzianka ! szok !
Ale może tym razem coś źle zmierzyło ...

Ja wróciłam od lekarza właśnie. Muszę mierzyć sobie codziennie ciśnienie i zapisywać i za tydzień kontrola. Dostałam skierowanie też na badanie tej tarczycy rozszerzone i ogólnie muszę tylko leżeć i pachnieć ;/
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:36   #3752
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dlatego jak na pierwszym genetycznym pytalismy to nam nie powiedzial.

Djerba kochana, jeszcze sie okaze ze nastawisz sie na druga corcie a urodzisz dzyndzelka:-D a to bylo genetyczne czy normalne? Wybierasz sie na genetyczne? Moze poczekaj na nastepne usg, juz powinno na 100% byc widac :-*

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:38   #3753
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Kochana, w tej samej sytuacji jesteśmy. Wszystkie kobitki chwalą się super ciuszkami, a my nic, bo płci nie znamy. Mam nadzieję, że 4 września dowiem się czy siusiak czy pipka w brzuchu pływa
KOxchana problem w tym, ze juz kupuje ciuszki, mam duzo niebieskich i rowzowych ... biore male rozmiarki, wiec trudno bedzie chlopak po damu smigal w rozowych jak cos Bo dziewczynka w blekitnych to spokojnie moze

Dziewczyny co do ciuchow, to ja tak pomyslalam sobie, ze moze jakos sie miedzy soba bedziemy wymieniac ... Ja np mam wiekszosc na dziewczynke, wiec jak sie okaze ze chlopak, to tez moze byc nieciekawie .... a w sumie taka wymianka to chyba niezly pomysl

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2012-08-22 o 18:42
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:41   #3754
LadyWhisper
Zakorzenienie

Lenova ja mam takie krosty, o ile na dole jeszcze zaloze luzne majciory na noc albo w ogole bez, to nie ma problemu, o tyle np.mam wielki problem z goleniem lydek, a ud to juz w ogole, drapie sie tak, ze czasem wydrapuje sie do krwi niemal, maz mnie wtedy budzi. Jedynym wyjsciem u mnie sa kremy do depilacji, ale wiadomo, ze golarka machniesz raz dwa i gotowe a z tymi kremami to robota glupiego...... dlatego nogigole jak juz naprawde, naprawde musze

Stary 2012-08-22, 18:44   #3755
badziabadzia
Zakorzenienie

djerba ale niespodzianka.. Kurcze gratuluje dziolchy ale wiem ze marzyliscie o chlopcu i gin wam tylko narobil nadzieji ..
Stary 2012-08-22, 18:45   #3756
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Lenova ja mam takie krosty, o ile na dole jeszcze zaloze luzne majciory na noc albo w ogole bez, to nie ma problemu, o tyle np.mam wielki problem z goleniem lydek, a ud to juz w ogole, drapie sie tak, ze czasem wydrapuje sie do krwi niemal, maz mnie wtedy budzi. Jedynym wyjsciem u mnie sa kremy do depilacji, ale wiadomo, ze golarka machniesz raz dwa i gotowe a z tymi kremami to robota glupiego...... dlatego nogigole jak juz naprawde, naprawde musze
Tak na nogach mam to samo, a jak wyjdę na słońce to mam całe nogi w pryszczach , aż wstyd w bikini wyjść
Też mi kremy troche pomagały tylko po nich szybko włosy odrastają w sumie tak samo jak po maszynce ale maszynka tyle nie kosztuje ...

Bokeh!!!!!
Wysłałam Ci wiadomość na PW odnośnie tego kina albo nawet dwie wiaodmości tylko nie wiem czy doszły, bo nie mam nic w wysłąnych.
Dostałaś je???
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:46   #3757
aska27adopcje
Zadomowienie

Ja kremami tez czasem, ale to droga impreza ... juz sie jakos przyzwyczailam do maszynki, w sumie nogi gole tylko do kolan, cipke i rece do lokci, bo ja juz zaczelam to rosna wlosy i trzeba scinac
Stary 2012-08-22, 18:51   #3758
nafiyqa
Zakorzenienie

A golicie uda?
Mi sie nigdy nie chcialo zaczynac i w sumie tak zostalo, ze gole tylko lydki (do kolan).

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:52   #3759
badziabadzia
Zakorzenienie

ja mam na rekach sporo wlosow, ale wole nie zaczynac golic

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

ja sie gole od pasa w dol ale na nogach to mam strasznie ciemne wlosiska..
Stary 2012-08-22, 18:56   #3760
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny!!! ja tak na szybko!!! i nie żartuję!

Ismael to nie Ismael!!!!!
to baba!!!!!!! osz jedna......
niestety pindolka nie było...i nic nie wskazywało na to, że się gdzieś schował
a ja już trochę ciuchów nakupowałam........aaaaaa
ożesz w morde jeza! ale jazda! aż strach się o płec pytac teraz! Mimo wszystko gratulejszyn!

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
ano!!!! mógł mi nie mówić wcześniej...a nie teraz się tłumaczy, że to nabrzmiałe narządy płciowe...
aż mu się uszy czerwone zrobiły jak wyszło, że to jednak kobietka
hehehe
a słuchajcie, a może podejść do innego lekarza i na innym sprzęcie zobaczyć...czy na 3d pójść? bo tam na pewno będzie dobrze widać..ale może być tak, że zasłoni nogi

od razu o tym samym pomyslałam - badanie u innego lekarza. ja bym chyba nie wytrzymala w tej niepewności i poszła zrobic

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ale mi narobilas ochoty! Jutro robie

Wiem, ze ma racje, ale nie ma prawa przeciez ingerowac w to, co robie ja. Poza tym takie uwagi nie sa na miejscu.
Najlepsze bylo jak opowiadala, ze ona idac na plaze lekko przycina boki, a reszta upycha do srodka, achhh
Nie sadze bym czula sie komfortowo sprawdzajac co chwile czy nic mi nie wystaje
reszte upycha do środka
ja na zero

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez aniazlublina Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny, Powoli i niesmialo dolaczam do waszego grona. W tamtym roku poronilam, wiec tym razem jestem w mega paranoi. Nikomu sie nie chwale, co pare tyg napada mnie panika ze moze cos sie znowu zlego stalo, ale powoli zaczynam miec nadzieje ze moze tym razem wsyztsko bedzie ok Jestem w 17tym tyg, termin mam na 2 lutego. Jutro mam wizyte, i po cichu sie ludze ze moze bedzie juz mozna zauwazyc plec Malucha. Duzo mam do nadrobienia, wiec na razie pewnie sie przyczaje i nadrobie zaleglosci w czytaniu waszych postow. Pozdrawiam, Ania
witamy i zapraszamy no i oczywiscie trzymamy kciuki. Będzie dobrze!!!!

Cytat:
Napisane przez malbell Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Podczytuję Was tak już od kilku dni i zbieram się żeby się odezwać. Dajecie mnóstwo pozytywnej energii i mam nadzieję, że i mnie przyjmiecie do swojego grona
Jestem przyszłą mamuśką lutową, dzisiaj zaczełam 15 tydzień, a termin mam na 12.02. Któraś z Was pisała, że nie ma nikogo z Łodzi, no to jestem ja
Śle buziaki
Witamy, witamy

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 19:02   #3761
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ja wlasnie gole uda, ale tylko jak musze ubrac bikini, krotka spodniczke, no i na slub ogolilam, bo tak to umieram, do krwi sie wydrapuje. Rece kiedys depilowalam plastrami i efekt byl super, ale po jakims czasie wlasnie mi te krosty zaczely wyskakiwac i w ogole jakies uczulenie, a kremy drogie i sie nie oplaca.......

Stary 2012-08-22, 19:05   #3762
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ja wlasnie gole uda, ale tylko jak musze ubrac bikini, krotka spodniczke, no i na slub ogolilam, bo tak to umieram, do krwi sie wydrapuje. Rece kiedys depilowalam plastrami i efekt byl super, ale po jakims czasie wlasnie mi te krosty zaczely wyskakiwac i w ogole jakies uczulenie, a kremy drogie i sie nie oplaca.......
a ile po plastrach Ci sie efekt utrzymywał??
Stary 2012-08-22, 19:05   #3763
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
To jest usg gdzie gin sprawdza wszystkie narządy czy jest ok. Trwa dłużej, tak samo jak usg genetyczne w 12 tyg , też gin sprawdzał dokładnie. Jak dzidzia się rozwija.
a połówkowe dlatego że właśnie jest w połowie ciąży.
to ja juz nie wiem mnie ostatnio babeczka zapytala sie czy na kolejnej wizycie chcę połówkowe czy genetyczne?

Stary 2012-08-22, 19:05   #3764
maluchna30
Zadomowienie

Dziewczyny, czy wy też tak jak ja puszczacie bąki na lewo i prawo??? Mój TŻ z sypialni mnie wygania, bo znieść już nie może, a ja sama duszę się ich smrodem. Kurde, wiem że nie pachną, ale że aż tak??? Nie idzie wytrzymać normalnie. Trzymać też nie mogę, bo bebech boli, więc zganiam wszystko na baby. Mówię, że to maluch pierdzi, więc trzymać nie można.
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 19:09   #3765
aska27adopcje
Zadomowienie

Hahaha Maluchna witam w klubie, ja tez mowie ze mlody pierdzi nie ja
Z tymi gazami to zalezy kiedy, ale nieraz jak mnie wzdyma to siedze io pierdze, nawet mi sie nie chce isc do 2 pokoju, bo bym ciagle musiala tam chodzic :P

A mi sie tak zupy z soczewicy zachcialo, ze wlasnie ze sklepu wrocilam, zrobie sobie na 2 dni z greckim jogurtem i duza iloscia chili

Ale w sumie ich zapaszek nie jest jakis nieprzyjemny bardzo, czasami sa wrecz bezwonne, tylko co chiwla i bardzo glosne ... Na poczatku sie wstydzilam bardzo, a teraz to juz norma Nawet nie przepraszzam

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2012-08-22 o 19:10
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 19:09   #3766
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, czy wy też tak jak ja puszczacie bąki na lewo i prawo??? Mój TŻ z sypialni mnie wygania, bo znieść już nie może, a ja sama duszę się ich smrodem. Kurde, wiem że nie pachną, ale że aż tak??? Nie idzie wytrzymać normalnie. Trzymać też nie mogę, bo bebech boli, więc zganiam wszystko na baby. Mówię, że to maluch pierdzi, więc trzymać nie można.
no i masz! popłakałam się ze smiechu, naprawde!
Maluchna, jestes the best! w taki sposób to opisałaś ze nic tylko to w gazetach na poprawe humoru sprzedawac!
btw, też puszczam, najczesciej jak robie siusiu

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2012-08-22 o 19:11
Stary 2012-08-22, 19:11   #3767
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie ale slyszalam ze tak sie dzieje, ale czemu?? nie wiem
Stary 2012-08-22, 19:12   #3768
badziabadzia
Zakorzenienie

maluchna ja jak sie najem owocow to tez mam podobny problem
Stary 2012-08-22, 19:14   #3769
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
ja mam na rekach sporo wlosow, ale wole nie zaczynac golic

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

ja sie gole od pasa w dol ale na nogach to mam strasznie ciemne wlosiska..
Ja od X lat używam do golenia nóg depilatora. W życiu nie wrócę do maszynki
Fatalnie się dziś znowu czuję. Idę się wykąpać może mi się samopoczucie poprawi.

Co do purkania to zależy co zjem
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 19:15   #3770
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam takiego problemu, ale brzmi to okrutnie śmiesznie.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 19:17   #3771
suzi31
Raczkowanie

Hej
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
ja Was w sumie dlatego pytam, bo gin mi powiedziała między 20, a 22 tygodniem najlepiej. Nie powiedziała MASZ to zrobić, tylko że dobrze by było wtedy i wtedy zrobić takie dokładniejsze USG. No a później ją naciągnęłam i i tak mi normalne zrobiła u siebie. Nie wiem teraz czy ona będzie chciała te zdjęcia zobaczyć czy co kasa nie mała, a jeśli chodzi tylko o to żeby sobie popatrzeć to nie skłania mnie do tego czy chodzi też o podejrzenie serduszka itp?
Gin. mówiła Tobie o połówkowym usg - to też jest takie dokładniejsze, sprawdza się organy maluszka, przepływy. Mój gin takie mi zobi w ramach NFZ 18.09 (będę wtedy miała 21 tydz.), natomiast nie ma on usg 3d, tylko zwykłe. Zastanawiam się czy nie iść na to usg 3d/4d, mam już poleconego lekarza, koszt ok. 25o zł i miałabym je najlepiej wykonać miedzy 24 a 26 tyg., lekarz twierdzi, że najlepiej wtedy widać maluszka, a najpóźniej można je zrobić do 30 tyg.
Takie mam info, ale jeszcze nie zagłębiałam się bardziej w temat, jak piszę coś źle - wyprowadźcie mnie z błędu

Pochwalę się - od dzisiejszej nocy czuję już maluszka, wyraźnie
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 19:19   #3772
bokeh
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=LPCwLBCokSk kurcze laska ma super głos a jak słysze taki tekst w piosenkach to cos mnie biere :/

apropo tatuaży też mam jeden i tż nie chce żebym robiła więcej
Stary 2012-08-22, 19:19   #3773
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
a ile po plastrach Ci sie efekt utrzymywał??
3tyg? I to dopiero po 3 tyg zaczynaly odrastac. I to byly najtansze rossmanowskie plastry. Nog wtedy juz sie nie odwazylam, bo jak oderwalam jeden plaster z lydki to myslalam, ze sie posikam z bolu na rekach jakos czuc tego nie bylo

Cytat:
O ja cie pedze, padlam ze smiechu mi tez sie zdarza, ale takich przebojow nie mam

Stary 2012-08-22, 19:25   #3774
aska27adopcje
Zadomowienie

laurka23 ja niestety nie moge, robilam kiddys woskiem, a potem kupilam sobie depilator, bol byl niemilosierny na poczatku, pozniej sie przyzwyczailam, niestety wlosy wrastaly mi tak niemilosiernie, ze nie pomagaly peelingi, kremy ... musialam je wyciagac z pod skory igla, wie cniestety zrezygnowalam i teraz gole maszynkami
Stary 2012-08-22, 19:32   #3775
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
laurka23 ja niestety nie moge, robilam kiddys woskiem, a potem kupilam sobie depilator, bol byl niemilosierny na poczatku, pozniej sie przyzwyczailam, niestety wlosy wrastaly mi tak niemilosiernie, ze nie pomagaly peelingi, kremy ... musialam je wyciagac z pod skory igla, wie cniestety zrezygnowalam i teraz gole maszynkami
Też mam depilator, ale nie mogłam... bolało za bardzo... stoi bida nie używałam go ze dwa lata ;]
maszynka i jazda

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 19:34   #3776
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Też mam depilator, ale nie mogłam... bolało za bardzo... stoi bida nie używałam go ze dwa lata ;]
maszynka i jazda
Delicjanko, ale pozniej Cie bolalo tez, bo mnie tylko w sumie pierwsze 2 x potem juz szlo wytrzymac ... Ja pamietam jak ja 1 raz na wosk poszlam do mojej kosmettyczki, no i ta mnie nie przygotowala ze to bedzie tak bolalo, nogi mi nie zablokowala, to jak mi 1 plaster z lydki oderwala, to jak jej kopa bezwarunkowo wywalilam, to poleciala z metr dalej Ale mi glupio bylo Pozniej juz 1 mi noge trzymala, a 2 zrywala paski, ale po kilku razach sie przyzwyczailam
Stary 2012-08-22, 19:51   #3777
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Delicjanko, ale pozniej Cie bolalo tez, bo mnie tylko w sumie pierwsze 2 x potem juz szlo wytrzymac ... Ja pamietam jak ja 1 raz na wosk poszlam do mojej kosmettyczki, no i ta mnie nie przygotowala ze to bedzie tak bolalo, nogi mi nie zablokowala, to jak mi 1 plaster z lydki oderwala, to jak jej kopa bezwarunkowo wywalilam, to poleciala z metr dalej Ale mi glupio bylo Pozniej juz 1 mi noge trzymala, a 2 zrywala paski, ale po kilku razach sie przyzwyczailam
Nom przyzwyczaiłam się ale najgorzej z udami było wrrr... i jakoś tak się zniechęciłam i znowu się przestawiłam na maszynki. Teraz używam go tylko jak nie mam już maszynki ale to rzadko ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 19:55   #3778
aska27adopcje
Zadomowienie

Ja ostatnio przezylam szok w naturze, jak zobaczylam ze 6 wkladow do mojej gilet, kosztowalo kolo 90 zl, myslalam ze sie pomylili z cena ... ale narobili jakis cudow z mydlami .. wzielam w biedronce 1 razowki, a nozyki zamowilam za 40 zl na alegro
Stary 2012-08-22, 20:00   #3779
sylwietta1988
Zakorzenienie

Witam nowe mamuski

oj, ale miałam i mam dzisiaj nastrój do dupy.... nawet mi sie pisac nie chciało nic, tylko podczytywałam Wasze dyskusje

odnosnie golenia- ja gole całe nogi, uda tez, a w strefie strategicznej paska nie zostawiam- chyba, że na wyraźne życzenie męża
i staram się nie golic zbyt często, bo wyskakują mi stany zapalne jak mi się włoski wrastaja w skórę.... a to boli jak jasna chol..ra oczywiscie nózki co dwa- trzy dni. Na rękach nigdy nie goliłam, ale tez nie mam takiej potrzeby- na szczęście

Djerba- ale numer!!!! był fiutek i nie ma fiutka???? a tak się nastawiłas.... szkoda, chociaz dzidziol to dzidziol i najważniejsze, żeby zdrowe było a jak Sade będzie miała siostrzyczkę, to przeciez też bedziesz ja kochac. Ja własnie dlatego powstrzymuję się od szalenczych zakupów ciuszkowych (na razie unisex), bo mimo, że na USG gin stwierdził chłopczyka, to ja jakoś tak niewyraźnie to widziałam......

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Ja ostatnio przezylam szok w naturze, jak zobaczylam ze 6 wkladow do mojej gilet, kosztowalo kolo 90 zl, myslalam ze sie pomylili z cena ... ale narobili jakis cudow z mydlami .. wzielam w biedronce 1 razowki, a nozyki zamowilam za 40 zl na alegro
ja od dłuższego czasu używam tych różowych z biedronki i jestem zadowolona

nigdy w życiu nie spróbowałabym depilatora, chyba bym się posikała ze strachu przed bólem, bo ja strasznie bojąca jestem.....
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 20:04   #3780
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie wiem nic na temat plci, ale ubranka kupuje, a jakze
Poki co biale, kremowe, zolte i niebieskie (uznalam, ze dla dziewczynki tez moga byc ). Szkoda mi jak widze sliczne sukieneczki, ale wiadomo - chlopaka w to nie ubiore, wiec powstrzymuje sie od zakupow
Unikam rozowego (wiadomo :P) i kolorow typowo chlopiecych, czyli ciemnych (granaty, brazy, itp).

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości