|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
Evidence fakt, eleganckie ![]() Dzisiaj próbowałam grubszą warstwę kremu nocnego i zobaczymy czy podziała Dzięki za otuchę, bo już myślałam, że to klasyczny objaw zapychania. A przez kwasy miałam ostatnio suchą cerę, więc może i masz rację. Niech to się już unormuje, to "już" 4 dzień Chcę wyjść do znajomych, a tu mam blokadę przez tą masakrę na twarzy, ale jak ma zdziałać cuda to czekam ![]() Ok, będę o Tobie pamiętać ![]() Jakiś czas temu w mojej Naturze widziałam Twoje ukochane paletki Purple Garden Sama ją mam, ale nigdy nie używałam. Masz gdzieś jakieś makijaże nimi wykonane? W ogóle nie mam pojęcia jak się tymi cieniami malować.Kurczę ta limitowanka jest stara i u mnie w DN paletki z niej są, a po mojej kochanej Essence Creamylicious ślad zaginął ![]() Co do Twojej babci to współczuję. Lekarze muszą dotrzymać tajemnicy, ale kurczę mogliby zrobić wyjątek jak się tak martwicie. Sama bym pewnie zwariowała. Tulę mocno
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zaczną się kolejne masowe zakupy na wątku
![]() Kusicie mnie coraz bardziej tymi kremami DLA . Rzuci ktoś namiarem na ich stronkę? Rabaty są nadal aktualne? ![]() al333 - witaj Księżniczko - ściskam mocno Trzymam kciukasy za jak najkrótszy okres niepewności i pomyślną diagnozę |
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
". Generalnie na co dzień nie mamy z nią wszyscy łatwego życia, bo zachowuje się jakby była pępkiem świata. Teraz nawet uniemożliwia nam pomoc, a potem pójdzie do sasiadów albo naopowiada dalszej rodzinie jak to się nią nikt nie zajmuje Szkoda mi w tym wszystkim dziadka. Ech, to się wyżaliłam. ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Gani kosmetyki DLA są tutaj: http://www.kosmetykidla.pl/ Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-08-21 o 19:44 |
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Tej decyzji pomógł kolejny wulkan na policzku
. Od kwietnia zawiesiłam wizyty u dermatologa, kończy mi się Skinoren (duszę już ogryzek tubki), który kosztuje straszne pieniądze, to co mi szkodzi spróbować, skoro pierwsze "króliczki doświadczalne" ( .
|
|
|
|
#1957 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
o jaaa, napisałam takiego długiego posta i mi wcięło wszytsko
z tego co pamiętam: ![]() Hosenko: Ty nie rozumiesz szału na YR ani mojego szału na TBS... Ty taka niewyrozumiała jesteś po prostu Koniku: skandynawistyka jest spoko, moja kumpela skonczyla filologie dunska na UAM w Poznaniu (dzienne mgr) pracuje jako tlumacz i trzepie taką kasę, że szkoda gadać ![]() cuciola: ten olejek z Alterry już jest wycofany, ale jest absolutnie rewelacyjny do włosów i radical w mgielce na skore glowy tez jest super na porost, próbowałam różnych specyfików ale radical dziala najlepiej jak na mnie.zużyłam balsam Borghese 200ml, żel pod prysznic TBS malinowy 250ml i masełko do ciała pat&rub 20ml. I wyrzucilam jeden stary lakier do paznokci, ale tego nie licze teraz będzie opis mojego 2-tyg urlopu, będzie nudno i długo, nie musicie czytać wyjechaliśmy 9 sierpnia. Rozbiliśmy się na polu namiotowym tuż przy PN Gór Stołowych. Pierwszego dnia (pt) zwiedzaliśmy twierdzę w Srebrnej Górze, zjedliśmy całkiem dobry obiad w restauracji w schronisku u stóp twierdzy, po czym wróciliśmy na pole, rozpaliliśmy grilla i wypiliśmy flaszkę Niedziela - podziemne miasto Osówka, szał normalnie byliśmy w Nachodzie, najbliżej jak się dąło. Wracając zahaczyliśmy o Kaplicę Czaszek, ale niestety w poniedziałki jest zamknięta i wylądowaliśmy na campingu nad jeziorem Mietkowskim (całkiem nieplanowanie), GDZIE BANDA %% DRESÓW URZĄDZIŁA SOBIE o 3 w nocy rajd samochodem między namiotami ze śpiącymi ludźmi. Myślałam, że zejdę na zawał. Z samego rana się zwinęliśmy, pogoda była marna, byliśmy wkurzeni. Więc wpisałam w google na komrce "camping nad jeziorem czechy" i wyskoczył mi autocamping Rozkos. Wklepałam w nawigację... I to było najlepsze moje posunięcie podczas całegu urlopu było genialnie i wszytskim ten camping polecam. Przez resztę urlopu zwiedzaliśmy Czechy, kąpaliśmy się, opalaliśmy, paliliśmy grilla i ogólnie było RE_WE_LA_CYJ_NIE. (byliśmy nawet na kinie letnim, które jest na terenie campingu. że nie wspomnę o zagrodzie z kozami, piekarni, pizzerii - rewelacyjna mniam, darmowych zjeżdżalniach do wody i masy innych rzeczy)Kupiłam oliwkę porzeczkową alvedre do włosów, odżywkę balea kokosową, peeling cytrynowy balea (pachnie wafelkami cytrynowymi co do perfumerii to ja kupuję w 99% w internetowych sklepach lub na allegro u sprawdzonych na wizazu sprzedajacych i jak na razie, odpukac, sie nie nacielam. Slyszalam, ze zarowno w SP, Rossach jak i Douglasach czy Sephorach sa w 100% oryginaly, bo to sa sieciowki i gdyby ktos udowodnil ze sprzedaja podroby to placiliby milionowe kary. Jedyne w czym jest problem - zapachy w w/w perfumeriach bywaja stare lub zle przechowywane, co moze powodowac zmiane zapachu
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo.
![]() Zaraz chyba jednak kliknę pryszczowe kremy DLA. Strasznie kusicie, a na buzi znów mam armagedon.
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Najwyżej nie zacznę stosować od razu, tylko poczekam np. do połowy września, kiedy zaczyna słabnąć frekwencja w księgarni, co by połowy miasta nie przestraszyć
|
|
|
|
|
#1961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Trzymaj się agniesia zazdroszczę udanych wakacji Zużyłam piankę do golenia isana. Zrobiłam listę rzeczy do zrobienia w tym tygodniu i |
|||
|
|
|
#1962 |
|
Zadomowienie
|
2 z Avonu, jeden jakiś "zwykły", cztery pory roku i z biedronki be beauty
|
#1963 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za to 10 lakierów, to jest nic - sama mam 32 ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Ale czemu nie wyraziła zgody? Doczytałam dalej, jaka jest Twoja babcia, czemu tak? Przecież krzywdy jej żadnej nie robicie...Cytat:
Aż sobie zapiszę Twoje posta, może kiedyś z niego zrobię użytek ![]() Cytat:
![]() Byłam dziś w SP przed 16:00 i od razu stamtąd wyszłam. Takiej kolejki to ja w życiu nie widziałam Przyszłam po angielskim po 20:00 i już było spoko, tylko oczywiście duże braki... Wzięłam kilka rzeczy dla mamy, a dla siebie wodę termalną Avene i jeszcze micela AA, bo z kartą był za 5,99 zł. Jutro koło 13:00 jeszcze pojadę zobaczyć, czy jest dostawa.
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-08-21 o 22:13 |
|||||||
|
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chyba jednak kupię, ajjj... Cytat:
Później ciągle były kolejki i ludzie wychodzili obładowani pampersami i reklamówkami z innymi rzeczami. Ja zapomniałam karty, więc dopiero jutro będę próbowała coś kupić. Może rano o 9 półki będą uzupełnione, to wyskoczę na samo otwarcie.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2012-08-21 o 22:33 |
||
|
|
|
#1965 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Dziś byłam na spotkaniu blogerek w Toruniu (Księżniczko, nie widziałaś na FB? ) i wróciłam z kremem do rąk - kupionym, tuszem do rzęs i dezodorantem Alterry - dostanymi
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ulotce nie widzę tego.
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia wstawiała ofertę, http://www.klublifestyle.pl/upload/t..._Lifestyle.pdf dostała ją @.
Ja wczoraj wieczorem posmarowałam się kremem dla niszcz pryszcz na noc pierwszy raz, wysypu niby się boje (ale przed obecnym okresem tak mnie wypryszczyło gulowato że już gorzej to chyba nie będzie), miałam wstrzymać się do połowy września bo chyba mam wesele 15 ale teraz mam taki sajgon na twarzy że jest mi obojętne
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesia witaj spowrotem, ciesze sie ze dobrze sie bawilas na wakacjach.
Olejku Alterra chyba uzyje do skory, bo jeszcze nie doczytalam zbytnio o co chodzi w olejowaniu, a czasem dalej uzywam szamponow z sylikonami a to chyba nie mozna? A mam teraz tak wypazurkowane wlosy ze chyba bym musiala spac w warkoczu zeby zaczely sie krecic. |
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam 2 dzień DLA, wyskoczyły mi 2 małe pryszcze na policzku, ale zastanawiam się czy nie zaprzestać chwilowo, bo mam w niedzielę chrzciny (będę chrzestną) i jeszcze przedtem 2 imprezy... no i jak ja będę wyglądać...
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam, że będzie duże zainteresowanie, ale kurde... nie AŻ takie. Szczęka mi opadła.Była w sklepie normalnie. Też się zdziwiłam, bo jej nie było na ulotce. Nawet przejrzałam teraz ich normalką gazetkę i też nie ma. Więc nie wiem
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dziwę temu napadowi na SP.
Jak dla mnie nic tam ciekawego nie ma poza Gold Omega 3 a to jest często u nich w promocji.
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie na tyle, że stać w kolejce godzinę... Dziś byłam jeszcze na chwilę z mamą w SP, wzięła lekarstwa dla siebie i dziadków. Ja chciałam Listerine, ale nie było Nie znalazłam też żadnej maseczki do stóp w tubce, więc wzięłam saszetkę Daxa. Poza tym nowy mus Daxa z zieloną herbatą. Przyszedł też Avon (kredka do oczu z nowej serii) i Ori (krem do ciała Enigma i 2w1 baza + top coat).W H&M kupiłam sobie piękną czarną sukienkę |
|
|
|
|
#1974 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36055271]Co to za mus Daxa?[/QUOTE]
http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/1219 W sumie są 3 rodzaje musów i 3 rodzaje peelingów solnych (tu są: http://www.dax.com.pl/s/katalog/seria/74 - trochę poniżej połowy strony). |
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36055271]Co to za mus Daxa?[/QUOTE]
Nowość http://www.sklep.dax.com.pl/kategori...egnacja-ciala/
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie YR darmowa wysyłka niezależnie od wartości zamówienia...
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusi mnie zamówienie żelu za 7,90 żeby dostać kosmetyczkę
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam peeling z tej serii
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

), delikatne, bliskoskórne, odświeżające. Lubiłam je, ale nie napalam się teraz na kolejny flakon, mam trochę innych zapachów w podobnym stylu.

Dziś rano miała cytologię i u gina dostała takiego krwotoku, że odwieźli ją karetką do szpitala, od razu miała jakiś zabieg. Najgorsze to, że chyba jej się całkiem w głowie poprzekręcało, bo nie wyraziła zgody żeby informować rodzinę o jej stanie zdrowia i nawet nie wiadomo co jej jest i co jej robili
Dzięki za otuchę, bo już myślałam, że to klasyczny objaw zapychania. A przez kwasy miałam ostatnio suchą cerę, więc może i masz rację. Niech to się już unormuje, to "już" 4 dzień

". Generalnie na co dzień nie mamy z nią wszyscy łatwego życia, bo zachowuje się jakby była pępkiem świata. Teraz nawet uniemożliwia nam pomoc, a potem pójdzie do sasiadów albo naopowiada dalszej rodzinie jak to się nią nikt nie zajmuje 
i radical w mgielce na skore glowy tez jest super na porost, próbowałam różnych specyfików ale radical dziala najlepiej jak na mnie.
i wylądowaliśmy na campingu nad jeziorem Mietkowskim (całkiem nieplanowanie), GDZIE BANDA %% DRESÓW URZĄDZIŁA SOBIE o 3 w nocy rajd samochodem między namiotami ze śpiącymi ludźmi. Myślałam, że zejdę na zawał. Z samego rana się zwinęliśmy, pogoda była marna, byliśmy wkurzeni. Więc wpisałam w google na komrce "camping nad jeziorem czechy" i wyskoczył mi autocamping Rozkos. Wklepałam w nawigację... I to było najlepsze moje posunięcie podczas całegu urlopu 

Strasznie kusicie, a na buzi znów mam armagedon.