|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Ja wogóle nie jem ,bo mi napędza apetyt zjem jedną bułkę to mam na drugą ochotę tak samo wafle ryżowe wole jajka albo twaróg.
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() to całe dwa miesiące
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Wtajemniczenie
|
to zjem owsianke;p z jabłkiem
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj sobie pozwoliłam na 1 i co...skończyło sie na 3 ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Good choice ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- WŁAŚNIE!!! Madzia kombinuj z netem!!!!
|
|
#3005 |
|
Rozeznanie
|
Ja wolę unikać węglowodanów najwyżej lody albo kieliszek wina ![]() Dzisiaj ładnie się trzymam oprócz lodów nad jeziorkiem ale były pyszne na ten upał. 1.2 kawy z mlekiem, bułka dukan z chudym twarogiem, sałatka z oliwą i pomidorem 2.sałata z pomidorem i chudym twarogiem ok 100 g 3.omlet z 3 białek z cukinią 4.lody 1 gałka orzechowa i czekoladowa 5.pierś z kurczaka w otrębach z brokułem mam nadzieje, że jest tu nie więcej niż 1200
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Juno Ładny masz ten jadłospis
A nad jeziorem to pewnie "wypływałaś" te lody Także już śladu po nich nie ma Ty jesz tylko te dukanowe pieczywo? Czy takie kupne ze sklepu też?![]() Na jutro planuję: na czczo: woda z cytryną i miodem śń:musli,otręby,jogurt naturalny, kawa z mlekiem IIśń:banan zmiksowany z maślanką obiad: miseczka zupy warzywnej z ryżem i jak Tż przyjdzie to zrobię burito, jeśli nie, to zrobię sobie sałatkę: sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewka podwieczorek: mała activia pitna i jabłko kolacja:serek wiejski z dukanowymi tostami
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine noo nie całe, bo 8 tygodni
wracam 5 listopada ![]() Zoska to nie zależy ode mnie niestety internet był, tylko jacyś gamonie zaczęli ściągać filmy i wchodzić na płatne strony, szef się wkurzył zmienił kod dostępu i nie ma teraz neta na własne życzenie
|
#3008 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() A lody nie są wcale takie kaloryczne jak to wszyscy trabią![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Byłam łakoma na jedzonko, to otworzyłam sobie piffko... Nie bijcie... Ale mnie ssie na słodkie. Nie jest glodna bo ledwo się ruszam po tych tostach ![]() ![]() Ale bym coś wciągnęła
|
|
#3010 |
|
Zadomowienie
|
Juno ten podwieczorek bym zmieniła, ale jeśli nie było innej opcji to czasem mus
hahaha Ja ciągle myślę o jutrzejszym śniadaniu ;p Nie dostałam dziś w sklepie u mnie fajnego musli, a byle czego nie chciałam kupować :P Więc mam tylko otręby ;p Chyba zrobię jajecznice i do tego kanapki z szynką plus pomidor
|
|
|
|
#3011 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecam zamiast musli owsiankę. Ja uwielbiam z płatki owsiane z lekko podgotowanym jabłkiem cynamonem i brzoskwinią polane jogurtem naturalnym pychaaa
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
Gorzej ze nie mam płatków w domu ;p Jutro zakupie to będę jeść
![]() Jutro: Ś:jajecznica+2kromki chleba posmarowane masłem z serem i szynka+pomidor duży IIŚ:koktajl z malin+gruszki+jabłko+jogu rt naturalny (może dodam otręby) O:to co dziś czyli potrawka z kurczaka z ryżem P: będę na mieście więc coś może zakupie- może chociaż jogurt pitny i jakiś lekki baton K: tutaj mam problem-jadę na grilla i nie będę miała za dużo czasu coś zjeść przed- co zjeść więc tam, żeby było dobre? |
|
|
|
#3013 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
O! wezmę sobie pierś z kurczaka- jak ją najlepiej upiec? owinąć sreberkiem?
O sałatce raczej nie ma co marzyć :P nie będę przecież robiła dla siebie i siedziała z pojemniczkiem przy wszystkich ;p Myślę, że normalnie zjem ją może z mała kromka chleba- będzie to dużo przed spaniem, więc się nie martwię ![]() I tak już alkoholu nie będę pić Obije sobie we Wro- są wakacje więc na 3 dni poszaleje ;p teraz spokojnie ;D
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie panikuje niepotrzebnie Tżetowi na pewno będę się podobać we włosy myślę wczepić kwiatki prawdziwe Różowe i biale Kordzi mnie diadem ale do mojej fryzury chyba nie będzie pasował Co do piosenki to tragedia Te co nam się podobały to za wolne więc szukaliśmy szybszej i wybraliśmy senny szept Czerwonych gitar Juz mi to wsio wisi wkleje wam moją fryzure jak mniej więcej będzie wyglądała ale tylko tył
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W folii jak zrobisz będzie bardziej soczysta. Ja ostanio robiłam bez to trochę sucha była, ale zjadłam z sosem czosnowym mniami
|
|
#3017 |
|
Zadomowienie
|
Jaka piękna! Kurcze ja chce takie włosy! I tak mi zapewne takie długie nie urosną w ciągu pół roku (mam do ramion)- teraz żałuje, że tak mocno podcinałam. Chętnie bym takie coś na studniówkę miała- liczę, że z krótszymi, że będzie dobrze :P
Naprawdę mi się podoba- zachwyt nie jest udawany ;p ukradne ją za pół roku ;p I bardzo lubię Czerwone Gitary ;p |
|
|
|
#3018 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już przestaje się martwić tym wszystkim, najważniejsze że wreszcie będę mieszkać z Tż gdzieś tam![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
loki mają być ładniejsze bo teraz były tak prostownicą nakręcane dla pokazu Może będzie ładnie... muszę nad przodem pomyśleć, nad jakąś grzywka czy coś
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Czikas
![]() Wróciłam ![]() Nie będę Wam nawet odpisywać na wszystko (proszę nie miejcie i tego za złe) bo chyba bym nie wyrobiła czasowo, ale będę się udzielać na bieżąco Jedzeniowo u mnie jest całkiem spoko. Jem w miarę regularnie i w miarę dietetycznie. Wczoraj: owsianka, bułka + serek wiejski, 2 chochle zupy i 2 kromki chleba i płatki z mlekiem. Dziś na śniadanie też owsianka, na obiad zupa, tylko nie wiem co z II śniad i kolacją. Nie wychodzę jeszcze dziś z domu bo muszę projekt napisać, to może płatki albo jakieś kanapki wpadną. Ewę ćwiczyłam co 2 dzień. W ogóle spuchłam bo do @ mi idzie Nienawidzę tego Czuję się jak słoń. I jeszcze akurat w @ mam ten wyjazd do mamuśki. Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz...Przy okazji witam wszystkie nowe osoby bo nawet po tej stronie widzę nowe nicki
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy, śniadanko jem i chyba się kolejnej kawy napiję, bo coś niemrawa jestem ![]() Dzaga Milenka świetna ta fryzurka, naprawdę!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także nie panikuj. Szkoda, że przodu nie widać.---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Heloł ![]() Znowu mam brzuch jak beczka, a dopiero co wstałam Boosz...nie wyrabiam z tym![]() Już po wodzie z cytrynka i miodem jestem, teraz śń i kawka ![]() DżagaPodziwiam mobilizację Ja bym tak nie umiała, nawet jak muszę się teraz uczyć do poprawek to robię tysiące innych rzeczy, byle nie nauka No i Twoje spięcie się co do diety... cały rok trzymania linii Dla mnie, łasucha na potęge, nie do wytrzymania także... Brawo!^^---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Wczoraj ten olejek trzymałam chyba z 5godzin na włosach, potem maska Bingo i po prostu dzisiaj lśnią Jutro też z nimi coś zrobięKończę śniadanie, idę się myć i uciekam na fitness na Cellu Stop, bo po południu mogę nie mieć na to czasu. Po drodze wstąpię do sklepu po banana i coś na podwieczorek bo zupa się skończyła, bo ją wciągnęłam wczoraj na wieczór także pewnie będzie sok warzywny z wasa, albo czymś innym, teraz to już nie mam pojęcia![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Mój plan: na czczo: woda z cytryną i miodem śń: musli,otręby z jogurtem naturalnym, kawa z mlekiem IIśń: banan z maślanką, tutaj będę popijać maślankę do obiadu obiad: wege burito podwieczorek: surówka warzywna albo omlet z pieczarkami, nie wiem co wybrać kolacja: dukanowe tosty Dżagi z serkiem wiejskim
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, widzę że u Ciebie też kawka obowiązkowo na rozbudzenie
Ja w ogóle jestem miłośniczką kawy, ale ostatnio już chyba piję jej za dużo Wczoraj ze zmęczenia i kawy to aż mi się ręce wieczorem trzęsły, a poszłam do sklepu po płatki i kobiecina podaje mi te płatki, a mi ręka dygoce jak alkoholikowi na głodzie W ogóle cała dygotałam, ale jak zjadłam to mi przeszło.Zooska, ja sama nie wiem skąd mam tę mobilizację i żałuję, że nie miałam jej kiedyś i w ogóle takiego zapalenia do nauki (w gimnazjum, liceum). Teraz widzę że niektórzy są tacy ambitni, ale ja w ogóle taka nie byłam A na studiach wypracowałam sobie taki plan że zawsze jakoś dzielę materiał i trzymam się tego choćby się waliło i paliło. Rozkładam sobie materiał na tydzień, nie jestem zawalona nauką i przed egzaminem zawsze mogę wszystko spokojnie powtórzyć A Ty kiedy masz poprawki? Dużo? A nie wiem jak mi się tą dietę udaje trzymać
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, uciekam się szykować na fit
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() A dieta...daj spokój, u Ciebie tak wszytsko idealnie, perfekcyjne jedzonko rozłożone na cały dzień, a ja widze cukierka i chcę cukierka, a jak zjem to chcę następnego bo dobry Coraz mniej chce mi się ćwiczyć, jeszcze Tż je tony jedzenia przy mnie, bo mieszkamy razem, ja mu gotuję, to wgl mnie nosi jak nie zjem czegoś, a on wcina. Albo on uwielbnia na tłuszczu, a ja wszystko na parze, albo z malą ilością tłuszczu, coś mnie trafia, bo też lubię tłuste rzeczy, słodkie, słone i niezdrowe A Ty na pewno też lubisz, a sie tak ładnie powstrzymujesz. Booosz...nie robię tylu rzeczy w swoim życiu, które bym chciała robić, a nie bo coś tam, bo moralność, bo etyka bo ble ble...to chociaż bym sobie pojadła Ale wywód ![]() Dobra, uciekam bo mi zajęcia się skończą
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nie jedna jakbym Ci powiedziała ile ja kawy piję w ciągu dnia to byś dopiero na zawał zeszła na pewno Cię przebijam w ilości no i też podziwiam Twój zapał no to miłego treningu życzę!!!
|
|
|
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć miałam 3 warstwy podpięte Basia, doszłaś już do siebie po urlopie?
|
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska no właśnie tez mnie to wkurza
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
Hej.Zaraz jadę po TŻ-ta
![]() zooska nie przejmuj się tymi tostami.Ja wieczorem pożarłam miskę makaronu z masłem,cukrem i cynamonem
![]() milenus ja jem 1/2 bułki na śn.i 1/2 na 2śn.bo już potem nie jem pieczywa ![]()
|
|
#3029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() J w ogóle zauważyłam że chyba z "zapychaczy" (ziemniak, ryż, kasza, makaron) to najbardziej lubię makarony, bo można je jeść pod każdą postacią. A czasem jak więcej nagotujemy, tak na zapas i ten makaron stoi i się studzi, to lubię sobie dziabnąć widelcem kluseczki i posypać cukrem. I już od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zjedzenia kluseczek z cukrem tak na jakieś śniadanie lub obiad, ale zanim sobie przypomnę to zjadam co innego. Heroine, mówisz? Ja tak staram się max 2 kawki dziennie wypić, ale rano to już automatycznie, nie siku, nie telefon, nic, tylko ekspres i kawaaaaa ![]() Zooska, mi jest zawsze szkoda jak mój TŻ je smakołyki ;( Wczoraj np. gdzieś po 23 a może i później przygrzał sobie 5 parówek, polał keczupem i na moich łakomych oczach je pałaszował ze świeżutkim chlebem który kupił po drodze w markiecie. I zawsze zadaje to wredne pytanie: Chcesz??? (Nie k****aaaaaa! Nie lubię paróweczek z keczupem i świeżym chlebkiem Po mojej wymownej minie mówi: Aaaa no przecież Ty dbasz o linię. Trudno...zjem sam ![]() Ale na obiedzie zawsze oszukuję On je sałatkę z majonezem, ja z jogurtem. On je kotleta w panierce, ja bez i na parze, itp.
|
|
|
#3030 |
|
Rozeznanie
|
[/QUOTE]A dieta...daj spokój, u Ciebie tak wszytsko idealnie, perfekcyjne jedzonko rozłożone na cały dzień, a ja widze cukierka i chcę cukierka, a jak zjem to chcę następnego bo dobry
Coraz mniej chce mi się ćwiczyć, jeszcze Tż je tony jedzenia przy mnie, bo mieszkamy razem, ja mu gotuję, to wgl mnie nosi jak nie zjem czegoś, a on wcina. Albo on uwielbnia na tłuszczu, a ja wszystko na parze, albo z malą ilością tłuszczu, coś mnie trafia, bo też lubię tłuste rzeczy, słodkie, słone i niezdrowe A Ty na pewno też lubisz, a sie tak ładnie powstrzymujesz. Booosz...nie robię tylu rzeczy w swoim życiu, które bym chciała robić, a nie bo coś tam, bo moralność, bo etyka bo ble ble...to chociaż bym sobie pojadła Ale wywód ![]() Dobra, uciekam bo mi zajęcia się skończą [/QUOTE]Skąd ja to znam jak idziemy na zakupy to mam w lodówce same pyszności a nic nie mogę zjeść. A mój Tż naleśniczki z nutellą, tościki, czekoladki, a to czipsiki sobie przegryza w tym momencie mam 3 paczki na półce eheee..... Najgorsze jest to, że dzisiaj przyjeżdżają rodzice Tż i napewno jego mama przywiezie same pyszności Aaaa!!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

A nad jeziorem to pewnie "wypływałaś" te lody
Także już śladu po nich nie ma

Nie bijcie... Ale mnie ssie na słodkie. Nie jest glodna bo ledwo się ruszam po tych tostach 

no ale ostatecznie wyszło całkiem znośnie, a rodzinka była wręcz zachwycona
będziesz piękną panną młodą 

wędlinę i z 0,5 kg pomidorów 

Ja bym tak nie umiała, nawet jak muszę się teraz uczyć do poprawek to robię tysiące innych rzeczy, byle nie nauka
Brawo!^^