![]() |
#2911 | ||
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam o świcie u lekarza, receptę dostałam -240 zł... Dobranoc...
![]() |
#2913 |
Zakorzenienie
|
zabieg płatowy - usunięcie ogniska zapalnego + wypełnienie ubytku kości materiałami wspomagającymi odbudowę tkanki kostnej
![]() ![]() nie, a co to?
![]() |
#2914 |
Nindżopesz
|
Co do przychodni - poszlismy, TZ od rana ponownie nadety ze "wszystko musi zalatwiac bo ja w ogole sie nie przejmuje". I foch, okna nie otworzy, coli nie wezmie, o wysypce nie powie bo "on nie widzial". A, wyniki przyszly, wszystko nieobecne i w normie ale "on nie wie, to trzeba pokazac lekarzowi". Wszystko nadetym tonem i z odpychajacym wyrazem twarzy.
Na szczescie bylismy jedyni w przychodni a lekarka sympatyczna. Raz tylko nie wiedzialam gdzie oczy podziac kiedy TZ wypalil, ze obecnie did ma goraczke 37 stopni ![]() Zreszta nietopesz tez ostro panikuje, ze did od 6 dni goraczkuje (w tym od trzech ma 37) a my to bagatelizujemy, przeciez trzeba podac antybiotyk! Wysyla TZtowi jakies sms'y, ze mi nie zalezy na zdrowiu dziecka. W jaka dziwna rodzine popadlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Wpisz tu zomzing
|
ładne takie i rzekomo kaszubskie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
BAN stały
|
![]() ![]() Hmmmm ![]() Kurde, chyba coś w tym jest. Sama już mam wyrzuty sumienia, jak czasami łapię się na tym, że siedzę cały dzień i czytam gópoty na wizażu, a dookoła stosy nieprzeczytanych książek. Chyba będę wracać do tego posta, jak zacznę przeginać z kosmetykami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |||||
Panaroja
|
Któraśtam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Uuuuu , żeby oni tak do mnie trafili ![]() Tym optymistycznym akcentem idę do pracuni ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ale serio, moja prawie cała rodzinka to lekarze albo farmaceuci i powtarzają, że antybiotyki więcej szkody wyrządzają niż pomagają... Na dłuższą metę, bo tak "na szybko" owszem, pomagają...
![]() |
#2919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2. też mam słabość - choć późno zrozumiałąm dlaczemu w teledysku Eltona Johna wybór padł na niego ![]() ale sąłbosć mi nie przeszła ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() bo ja nie zbieram z przyczyn oczywistych - ja ich po prostu nei widzę - no nie widzę i już ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-23 o 09:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Na szczęście nie ma wśród nas aż takich wariatek perfumowych ![]() Zresztą tamta dziewczyna sama pisała w wielu wątkach kosmetyczno- makijazowo-włosowych i nagle stwierdziła, że to wariactwo?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-08-23 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
o, to idę se poczytać
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Wpisz tu zomzing
|
daj znać, jeśli uda się potwierdzić to przypuszczenie
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- znaczy czyj? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Konto usunięte
|
Macham znad Mullermilka pistacjowo-kokosowego i soczku
![]() Przez ostatnie 3 dni mieliśmy na głowie kolesia z innej placówki, był On niby tak do pomocy, bo KR stwierdziła, że mamy mało ludzi, to nam pomoże ![]() Mi tam od razu takie tłumaczenie nie podpasowało ![]() Wczoraj się okazało, że koleś był w calach kontrolnych ![]() ![]() ![]() No i rozmawiał wczoraj z każdym osobiście jak ocenia naszą pracę ![]() Ja wolałem nie wysłuchiwać, więc ukradkiem się do chałupy zmyłem po robocie ![]() Ja se wracam do domu, ledwo do domu doszedłem (z arbajta do hacjendy mam 5 minut z buta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie było źle, powiedział, że do mnie jedynego na 20 osób nie ma żadnych zastrzeżeń, że jestem inteligentny ![]() ![]() No i ten raport o pracownikach ma dotrzeć do KR ![]() ![]() Teraz to powinienem im wszystkim doopę pokazać, bo kilka dni temu porządne zyeby dostałem za coś co miał zrobić kto inny, a tego nie zrobił ![]() ![]() To byłem ja, Lusząbek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Poplotkuje se jesli ktos ma ochote czytac z nudow ![]() Przy okazji afery z nietopszem wyszla ciekawostka. Mianowicie jak sie okazalo TZ nie chce puszczac z nia dida samego na spacery bo podobno nietopesz bywa agresywny w stosunku do innych ludzi. Ja z nimi nie chadzam to nie wiem, ale podobno np. jakas kobita zwrocila nietopszowi uwage, ze psow nie wolno wprowadzac na plac zabaw a nietopesz ja zwyzywal. Za mna pobiegla w czasie klotni kiedy to se poszlam z trzaskiem drzwi, nie wiem czy chciala mi dac w pape czy co, w kazdym razie TZ musial ja mocno przytrzymywac bo przeklinala i wyrywala sie jak do bojki. Ja nie z tych co skacza innym do oczu, jak juz to stoje z boku i rozbijam talerze wiec swieta nie jestem ale ludzi nie atakuje wiec nie mozna powiedziec zebym ja prowokowala rekoczynami do obrony koniecznej ![]() Potem dzwonila do TZta, ze wg niej on ja pobil bo ma siniaki na ramionach i pojdzie na obdukcje ![]() ![]() Troche sie wiec boimy "Zemsty Nietopesza" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Może taka co idzie kupować pincetłósmą flaszkę perfum pod kolor lakieru do paznokci
![]() Dla wielu osób posiadanie więcej niż 3 flaszek perfum (jedna na dzień, jedna do kościoła, jedna na imprezę) to już jest wariactwo a wydawanie ponad 400 zł na jedno pachnidło to szczyt głupoty i snobizmu ![]() Redzia, zapytaj się nietopsza czy odda wątrobę didce jak będzie przeszczepu potrzebowała za kilkanaście lat skoro chce ją paść antybiotykami ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak widać wybrakowana ze mnie kaszebka ![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36065273] To byłem ja, Lusząbek ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() praca mnie nie wciąga dziś
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Promotor się odnalazł ![]() Mogę drukować i składać pracę. Szkoda, że akurat w poniedziałek i wtorek biblioteka jest zamknięta (a potrzebuję od nich pieczątki), więc przed środą i tak nic nie załatwię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ad RD Jr. - nie wiem jaki teledysk, muszę oblukać, ale ciacho jest niezłe i z wiekiem coraz fajniejszy, po cichu zawsze liczyłam, że kiedyś pojawi się gościnnie w SATC, ale SJP chyba by nie zniosła exa, a on mi tak do niej pasuje, lepiej niż Big Cytat:
![]()
![]() |
#2936 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Olej, najwyżej kiedyś mu nie powiesz, że ma koperek, czy inny mak między zebami, skoro sam zawsze wie lepiej ![]() Wyobraź sobie, że do mnie przychodzą ludzie, którzy też wiedzą lepiej i idą w zaparte, no bo co ja mogę wiedzieć o tym, kiedy należy zwierza na co zaszczepić, a kiedy wykastrować ![]() ![]() O właśnie. I slady tego są w pisowni, h/ch, u/ó itd. itp. Cytat:
![]() Obstawiam, że za jakis czas przetrawi i uraczy Melk ciekawostką, że w Austrii ludzie nie rozróżniają głosek dźwięcznych i bezdźwięcznych i dlatego nie mówią zupa jak Niemcy tylko supa. A jak Melk powie, że jak ona mu to powiedziała i kłócił się, ze wcale nie to będzie szedł w zaparte, że to niemożliwe. Przerobiłam to milion razy, co ciekawe tylko z facetami ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36065273] To byłem ja, Lusząbek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wypisz wymaluj moj tata ![]() Lecę po jantara, bo od jakiś 3 tyg. włosię mi się ze łba sypie ![]() edit: 15 tys. post ![]() barman kolejka dla wszystkich!!! ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-23 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja dla odmiany mysle, ze bez przesady, chyba wnuczki nie bedzie tarmosic, a ze innych w jej obecnosci opieprza to coz ![]() Co sie stanie materialowi 100% poliestru po zastosowaniu na nim wybielacza wlanego do atomizera i spryskiwaniu? Wypali sie dziura? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.