|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
o kurde to widze ze ja daleko w tyle jestem! jutro biore sie ostro za pranie. bo jeszcze nic nie mam wyprane. nawet jak bede miala to przewozic to pewnie lepiej miec juz wyprane bo po mojeje podrozy to moge odrazu w szpitalu wyladowac.
a my konczymy 35 tc. w nastepnym tyg. zaczynamy 9 miesiac o nie kiedy to zlecilalo....
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
ja mam 29 tydz,poprane wszystko juz z 4 tyg bo teraz nie daje rady siedziec za dlugo a torba spakowana tez w razie w nawet jakbym nie jechala rodzic ale np z innymi kompllikacjami
|
|
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
Idę do łóżka, co będzie to będzie, najwyżej będę robić alarm w środku nocy.
Dziwnie się czuje, już sama nie wiem co myśleć, próbuje się nie skupiać na skurczach bo jeszcze zaczne sobie wmawiać coś. Trzymam cały czas kciuki za dziewczyny... Jutro rano na pewno przywitamy kolejne Cudeńka !
|
#2645 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dziś z nerwów wyprałam 1/3 ubranek Mai i już jestem spokojniejsza ![]() Cytat:
Macie jeszcze miesiąc i tego się trzymajcie ![]() Cytat:
widzę, że masz nawet żywca dla mojej Majuni ![]() No i znów nie będę pół nocy spać, bo się przejmuję naszymi rodzącymi
|
|
#2646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2647 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga Uwaga Wieści od COLDS
Po przebiciu pęcherza pecherza zaczelam odczuwac skurcze. Melcia jest juz nami od ok 16:30. Ma 3060g i 54cm |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
zgaga mnie wykonczy
ide spac.rano przywitam nowe maluszki mam nadzieje ![]() sojka trzymaj sie dobranoc
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
klask i:![]() ![]() GRATULACJE!!!!
|
|
#2651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe jeszcze jak tam śpioszka ![]() ooo lukrecja jak się czujesz? i co u Ciebie słychać?
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, chciałam napisać: "Colds trzeba uaktualnić listę urodzonych dzieciaczków na 1 stronie"
|
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
Niech sobie dziewczyna odpocznie bo swoje przezyla od niedzieli.
Spioszka tez juz pewnie tuli malucha. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Ide spac kochane
|
|
|
|
#2657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super !Cytat:
Dobranoc
|
||
|
|
|
#2658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak wyszło... jestem w dupie z remontem a juz nie moge nic zrobic bo boli mnie bober masakrycznie, puchne, chodze jak kaczka, nie mam siły na nic... podczytuje was tylko czasem nie mam nawet siły nic pisac, mam depresje i w ogóle jestem brzydka i gruba i siedze sama w domu i nie moge zorganizowac nawet głupiego sprzatania... masakra jest. Nie ma o czym pisac to nie pisze ...brak weny |
|
|
|
|
#2659 |
|
Raczkowanie
|
My jeszcze w szarym polu...
3 godziny temu dostałam oksytocyne na zwiększenie skurczow. Efekty już są i za 15min będę miała badanie. To już prawie 24 godziny, jestem wyczerpana i nie wiem skąd wezmę siły na parcie. |
|
|
|
#2660 |
|
Wtajemniczenie
|
biedna ... moja kolezanka jest tydzien po terminie juz i lezy w szpitalu nie ma skurczów ani rozwarcia... wsadzili jej balonik i powinno jej sie rozwarcie zrobic na około 7 bpalców po 24 godzinach a zrobiło jej sie na 1,5
ona chyba nie urodzi nigdy...
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby już za sekundę było po wszystkim!!! |
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem co czujesz. Wprawdzie nie mam remontu, ale gdybym miała to cierpiałabym tak samo... Jestem baardzo opuchnięta, moje nogi okropnie bolą, biodra nawalają od tych dodatkowych kg, ledwo chodzę ostatnio... I ten pęcherz co kilka minut do opróżnienia, doprowadza mnie do szału! Jeszcze tydzień temu czułam się piękna, ale teraz już prawie w nic się nie mieszczę, a sukienki są super-krótkie i nie mam w czym chodzić. Także jestem spoconym, kulejącym (biodro), nie śpiącym po nocach, coraz gorzej ubranym wielorybem ![]() Mam nadzieję, że trochę Cię podniosłam na duchu!
|
|
|
|
|
#2663 |
|
Wtajemniczenie
|
ja właśnie tak samo..... wielki wieloryb co chodzi jak kaczka... TŻ nie pozwalami jexdzic samochodem i juz sie nie moge nigdzie beziego ruszyc... wszedzie musze jeździć z nim a przez to czekac az bedzie miał czasmnue zawieźć... okropne to bo nie cierpie byc wozona
ciązy mi juz ten brzuch chce juz byc po remoncie i byc w 38 tygodniu i urodzic juz...i mam nadzieje ze ani nie bede chodziła do 40 tc z brzuchem i ze nie bede jak spioszka np tyle czasu sie męczyc... we wtorek mam wizyte to zobacze co mi doktorek powie... moze na ktg mnie wysle... okropne sa te ostatnie tygodnie ciazy.---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- a w ogóle sie czasem zastanawiam czy ja bede wiedziała ze to JUZ sie zaczyna w sensie ze nie wiem przeciez jak to jest i czy kurde rozpoznam ze to TO
|
|
|
|
#2664 |
|
Zadomowienie
|
ja i moja zgaga jestesmy juz wyspane
,plecy mnie bolą a na dodatek psychiczna sąsiadka drzwi domofonem otwiera co chwile,a ja mam uchylone okno i to na parterzespioszka mam nadzieje,ze juz tulisz swojego syneczka ![]() dziewczyny ja tez czuje sie jak hipopotam a bezrodnosc i skazanie na innych poprostu mnie dobija,ale....wdech,wydec h....to juz prawie meta
|
#2665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Razem z Antosiem zaczynamy dzisiaj 32 tydzień. ![]() Wiem, że to już nie robi wrażenia przy tych Waszych 40-stkach, ale dla nas to nadal wielkie święto. Ja niestety pysznej szarlotki dla Was nie mam, ale mogę skoczyć zaraz po jakieś dobre drożdżówki do piekarni. ![]() Kurcze, ja już chyba codziennie będę wstawała o 5 rano, bo TŻ o 6 wychodzi do pracy, a ja jak słyszę ten budzik o 5 to jestem już wyspana na całego. Pewnie znowu gdzieś o 10 padnę. Za to brzuch dzisiaj miękki. Cytat:
Colds olbrzymie gratulacje dla Ciebie!!! Mam nadzieję, że już teraz obecność Melci wynagrodzi Ci te paskudne, ostatnie dni! Z całego serca zazdroszczę Ci, że masz już córcię przy sobie. Jeszcze raz gratuluję, a Melcie witam serdecznie i czekam z niecierpliwością na zdjęcie kruszynki. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do psychicznych sąsiadek to my też takową mamy i też mieszkamy na parterze. Nasza np. zamyka kluczem drzwi od domofonu po 22! Gdyby nie ona, to nie wiedziałabym nawet, że coś takiego jest możliwe! Poza tym ma ciągle uchylone drzwi od mieszkania, a klucze włożone od zewnątrz i jak słyszy, że ktoś idzie to albo wybiega patrzeć, albo szybko zatrzaskuje drzwi. Kurcze, o jej akcjach, to mogłabym pracę magisterską napisać. Na szczęście jest raczej niegroźna, bardziej powiedziałabym, że uciążliwa. ---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Colds widzę, że nas czytasz! Buziaki dla Was!!!
ANTOŚ 28.10.2012 Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2012-08-24 o 06:47 |
||||
|
|
|
#2666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
CZEKAMY NA KOLEJNE MALUSZKI
|
|
#2667 |
|
Raczkowanie
|
COLDS wielkie gratulacje
|
#2668 | ||
|
Raczkowanie
|
Wczoraj już padłam do spania, a teraz mnie sikanie obudziło to myślę sobie luknę na wizaż jak tam się akcje porodowe potoczyły
![]() Cytat:
Cytat:
Dearlie gratulacje 32 tygodnia, oj dawno to było ale to taki przełomowy tydzień, bo już coraz coraz bliżej A ja od dzisiaj mam dokładnie tydzień do terminu, mam nadzieję że w przyszły piątek będę już mieć Paulinkę przy sobie
|
||
|
|
|
#2669 |
|
Wtajemniczenie
|
Melcia na mailu
![]() Colds dziekuje za gratulacje. Noc mialy ciezka bo to pierwsza wspolna. Ma nadzieje ze dzien okaze sie lepszy. Porod opisze jak wroci do domu. ` ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- A tak w ogole sie witam Dearlie ![]() Spioszka juz na pewno trzymasz swoje dzieciatko. Sojkatrzymam kciuki. A ja sluchajcie juz jestem przerazona - mimo, ze to nie bedzie moj pierwszy raz. |
|
|
|
#2670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

o nie kiedy to zlecilalo....

klask i:
.

ona chyba nie urodzi nigdy...
ciązy mi juz ten brzuch chce juz byc po remoncie i byc w 38 tygodniu i urodzic juz...i mam nadzieje ze ani nie bede chodziła do 40 tc z brzuchem i ze nie bede jak spioszka np tyle czasu sie męczyc... we wtorek mam wizyte to zobacze co mi doktorek powie... moze na ktg mnie wysle... okropne sa te ostatnie tygodnie ciazy.