![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
ad.2. różnie - zależy od zaleceń na metce oraz stopnia zabrudzenia - od 40 do 90 nawet 3. nie zwracam na to uwagi, mam takie poand 30letnie - są najlepsze bo najlepszej jakości - były gotowane więc nic im nie jest - w ogóle ręczniki to mój konik bo uwielbiam te wszystkie naj naj naj froty - dedi się tym jarał nakupił mi froty na lata a ja w Józku kupuję tani szajs tak do zdarcia na zwykłe brudy lub an podłogie itp - piere wedle zabrudzeń a bo co? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-23 o 22:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Nie liczyłam, ale nic się nie marnuje. 2. Chyba źle zrozumiałam pytanie ![]() 3. Ale jak to... Bez prania...? ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-08-23 o 23:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
grozi wypollizowaniem
|
#3064 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 1. duzo, kiedys liczylam ale nie pamietam 2. 60 3. nie wiem, dlugo, zaliczaja czasem zgon bo albo kot zaciagnie albo na jasnym zrobi sie niezmywalna plama. W poprzedniej chalupie uzywalam zielonych co trwalo moze ze 3 lata, w obecnym bezowych od 2 lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
grozi wypollizowaniem
|
wydaje mi sie ze będą modne szerokie spodnie cos jak szwedy
![]()
#3066 |
Zakorzenienie
|
Bry noc
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
grozi wypollizowaniem
|
no b otak:
1.wyczytalam ze jakas laska miala 320 ubran...i nue wiedzialam czy to duzo czy mało, wiec policzyłam swoje ![]() ![]() 2. sie zastanawiam czy kolorowy w 90 stoppniach mozna ![]() ![]() 3. bo ja mam kilka co mam w uzyciu z 15 lat i wymysliłam ze moze by sie ich juz pozbyc, i kupic wszystkie nowe w jakiej ikei, ale z drugiej strony kupiłam 2 reczniki ze 2 lata temu i to własnie one wyglądają jak do smieci-pozaciągane, kolor wyblakł a frote sie przerzedziła ![]() ![]()
#3068 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja się nie znam kompletnie na tym - po prostu piorę w 60 i mam doprane jak mam zabrudzone to piorę w 90 nie patrzę na kolory 3. to proste : masz wybór - kupowac co jakiś czas szajskie ręczniki - wymieniać często garderobę ręczniczaną tudzieeeeż kupić raz a świetnej jakości - zapłącisz trochę ale masz miluchny luks po 30 latach jeszcze nawet lepsiejszy niz nówka ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- ![]() ![]() no comment |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Nindżopesz
|
Luz, mam okolo 70 szmat, nie liczylam domowych ani ciazowych.
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- No co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja czesto rozkminiam niepotrzebne rzeczy-lubie to ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ostatni dzień do pracy idę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja mam około 80 -z kurtkami, płaszczami itp ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- redzia-a policz ile chuop ma ![]()
![]() |
#3074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ha! Zapomniałam, że dzisiaj widziałam ideał mojej torby. Prosta, 40x45, bez żadnych ozdób, długaśny pasek i lakier po całości ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad2. Na max, bo mam tylko 100% bawełny. ad3. Mam jeszcze takie z przedszkola ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
A właśnie nie chwaliłem się od poniedziałku zaczynam nową pracę
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
grozi wypollizowaniem
|
#3078 |
Zakorzenienie
|
ja liczę na metry - mój chuop mieści wszystko co ma do ubrania poza bielizną w szafie na 1,50 szerokiej i ma tam też skrzynkę na podręczne drobiazgi oraz wcisłąm wentylator bo miał luzy w szafie i jak byli goście to trzymalim w jego szafie zapas coca coli - takze pewnie mój chuop ma mało ubrań - za co mu serdecznie wdzięczna jestem
![]() w mojej szafie też jest pustawo bo nie kupuję ubrąń od lat 2 conajmniej i trzymamy tam kołdry z pierza na zimę - normalnie banda minimalistów - ale mnie nie korci akurat liczyć nic - bo mnie to niepoczebne dla dobra ankietowanej dzinsy mogę policzyć - bo mam 2 ![]() bojówki - bo 1 reszta spodni doludziowych 3 dresowych 3 to z pamięci bo trudno zapomnieć ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-23 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Nindżopesz
|
Niezle! Moj ma okolo 63 sztuki ale 3 garniaki liczylam podwojnie. W wiekszosci nie chodzi. Ma od groma koszul i t-shirtow.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
dobranoc garderobianki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. 90 3. mam takie 4 ręczniki używane non stop od ponad 10 lat (tzn ja ich używam od 11 a ile mają naprawdę to nie wiem) w jednym jest już dziura ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-08-24 o 06:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
To ja :)
|
![]() Stłukłam cały flachon peeerfuuum.... ![]() Wish Pure poszedł się... wąchać z podlogą, buuuu...
#3083 | ||||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
ad. 2 60 ad. 3 do zdarcia ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]()
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2012-08-24 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- ofu ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
ad. 2 nom ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jakkolwiek sporo takich które noszę raz na rok, albo które np czekają aż schudnę albo zacznę uprawiać jakiś sport (w obecnym moim stanie oba niezwykle mało prawdopodobne ![]() 2. 60 3. dłuuuuugo Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dopiero jem śniadanie bo od rana zajmuję się publikacją reklam. Czisas, codziennie coś innego ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() coś na dobry humor z rana, czyli Chrystus z Rio - spanish version ![]() http://po-land.pl/obrazek.php?18619
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-24 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | ||||
Panaroja
|
Znad kawusi
![]() Wolę na flaszkę wydać ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.60 3.zależy od jego jakości - jak dobry to do zdarcia , jak zły od razu won Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Red - nie tylko Ty masz takiego wyborowego nietopsza co wie lepiej , liczne młode matki tak mają , możesz nie czuc sie osamotniona ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. Nie ![]() 2. 60 3. Jak to lat? ![]() ![]() ![]() W takim razie ja mam pytanie ręcznikowe, chyba kiedyś pytałam? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Info dla tżta Red - Wczoraj w nocy miałam gorączkę ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.