|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
ad.2. różnie - zależy od zaleceń na metce oraz stopnia zabrudzenia - od 40 do 90 nawet 3. nie zwracam na to uwagi, mam takie poand 30letnie - są najlepsze bo najlepszej jakości - były gotowane więc nic im nie jest - w ogóle ręczniki to mój konik bo uwielbiam te wszystkie naj naj naj froty - dedi się tym jarał nakupił mi froty na lata a ja w Józku kupuję tani szajs tak do zdarcia na zwykłe brudy lub an podłogie itp - piere wedle zabrudzeń a bo co? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-23 o 23:58 |
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. Nie liczyłam, ale nic się nie marnuje. 2. Chyba źle zrozumiałam pytanie 3. Ale jak to... Bez prania...?
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-08-24 o 00:01 |
|
|
|
|
#3063 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3064 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
1. duzo, kiedys liczylam ale nie pamietam 2. 60 3. nie wiem, dlugo, zaliczaja czasem zgon bo albo kot zaciagnie albo na jasnym zrobi sie niezmywalna plama. W poprzedniej chalupie uzywalam zielonych co trwalo moze ze 3 lata, w obecnym bezowych od 2 lat. |
|
|
|
|
#3065 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wydaje mi sie ze będą modne szerokie spodnie cos jak szwedy
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Bry noc
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3067 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no b otak:
1.wyczytalam ze jakas laska miala 320 ubran...i nue wiedzialam czy to duzo czy mało, wiec policzyłam swoje ...no i nie wiem czy mam duzo czy mało ![]() 2. sie zastanawiam czy kolorowy w 90 stoppniach mozna , dostalam jakiejs szajby i mi sie wydająjakies niedoprane w 60 ![]() 3. bo ja mam kilka co mam w uzyciu z 15 lat i wymysliłam ze moze by sie ich juz pozbyc, i kupic wszystkie nowe w jakiej ikei, ale z drugiej strony kupiłam 2 reczniki ze 2 lata temu i to własnie one wyglądają jak do smieci-pozaciągane, kolor wyblakł a frote sie przerzedziła ....no i nie wiem co z tym fantem zrobic
|
|
#3068 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ide liczyc o ile sie did nie obudzi.
|
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja się nie znam kompletnie na tym - po prostu piorę w 60 i mam doprane jak mam zabrudzone to piorę w 90 nie patrzę na kolory 3. to proste : masz wybór - kupowac co jakiś czas szajskie ręczniki - wymieniać często garderobę ręczniczaną tudzieeeeż kupić raz a świetnej jakości - zapłącisz trochę ale masz miluchny luks po 30 latach jeszcze nawet lepsiejszy niz nówka ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- buagam Cie ? ryli? no comment |
|
|
|
|
#3070 |
|
Nindżopesz
|
Luz, mam okolo 70 szmat, nie liczylam domowych ani ciazowych.
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- No co
|
|
|
|
#3071 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja czesto rozkminiam niepotrzebne rzeczy-lubie to
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ostatni dzień do pracy idę
![]() :brzydal :
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3073 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam około 80 -z kurtkami, płaszczami itp ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- redzia-a policz ile chuop ma
|
|
|
#3074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale takowe mam tylko dwa przy czym jeden fioletowy od 2003 roku nadal tę samą flaszkę ![]() Ha! Zapomniałam, że dzisiaj widziałam ideał mojej torby. Prosta, 40x45, bez żadnych ozdób, długaśny pasek i lakier po całości Cytat:
Liczyłam kiedyś tylko dżinsy - 24 pary, ale obecnie wchodzę tylko w 3 ad2. Na max, bo mam tylko 100% bawełny. ad3. Mam jeszcze takie z przedszkola
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#3075 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie nie chwaliłem się od poniedziałku zaczynam nową pracę
|
|
|
#3077 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
ja liczę na metry - mój chuop mieści wszystko co ma do ubrania poza bielizną w szafie na 1,50 szerokiej i ma tam też skrzynkę na podręczne drobiazgi oraz wcisłąm wentylator bo miał luzy w szafie i jak byli goście to trzymalim w jego szafie zapas coca coli - takze pewnie mój chuop ma mało ubrań - za co mu serdecznie wdzięczna jestem
![]() w mojej szafie też jest pustawo bo nie kupuję ubrąń od lat 2 conajmniej i trzymamy tam kołdry z pierza na zimę - normalnie banda minimalistów - ale mnie nie korci akurat liczyć nic - bo mnie to niepoczebne dla dobra ankietowanej dzinsy mogę policzyć - bo mam 2 ![]() bojówki - bo 1 reszta spodni doludziowych 3 dresowych 3 to z pamięci bo trudno zapomnieć
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-24 o 00:37 |
|
|
|
#3079 |
|
Nindżopesz
|
Niezle! Moj ma okolo 63 sztuki ale 3 garniaki liczylam podwojnie. W wiekszosci nie chodzi. Ma od groma koszul i t-shirtow.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc garderobianki
|
|
|
|
#3081 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
jak dobrze przebite to się trzyma cały dzień Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. 90 3. mam takie 4 ręczniki używane non stop od ponad 10 lat (tzn ja ich używam od 11 a ile mają naprawdę to nie wiem) w jednym jest już dziura ale tak genialnie się nimi wyciera że inne mi się nie podobają i innych nie lubię
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2012-08-24 o 07:15 |
||||
|
|
|
#3082 |
|
To ja :)
|
Stłukłam cały flachon peeerfuuum.... Wish Pure poszedł się... wąchać z podlogą, buuuu...
|
#3083 | ||||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
ad. 2 60 ad. 3 do zdarcia (jak przestaje wyglądać, awansuje na krótki romantyczny żywot szmaty podłogowej)---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
po dluugiej przerwie
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2012-08-24 o 10:32 |
|
|
|
#3085 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- ofu ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
ad. 2 nom
|
||
|
|
|
#3086 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakkolwiek sporo takich które noszę raz na rok, albo które np czekają aż schudnę albo zacznę uprawiać jakiś sport (w obecnym moim stanie oba niezwykle mało prawdopodobne )2. 60 3. dłuuuuugo Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dopiero jem śniadanie bo od rana zajmuję się publikacją reklam. Czisas, codziennie coś innego
|
|||||
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś na dobry humor z rana, czyli Chrystus z Rio - spanish version ![]() http://po-land.pl/obrazek.php?18619
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-24 o 10:24 |
|
|
|
|
#3089 | ||||
|
Panaroja
|
Znad kawusi
Wolę na flaszkę wydać jak mi kiedyś starczy i na flaszkę i na buty to se kupię Cytat:
![]() 2.60 3.zależy od jego jakości - jak dobry to do zdarcia , jak zły od razu won Cytat:
nie cierpieu szwedówCytat:
![]() Cytat:
Red - nie tylko Ty masz takiego wyborowego nietopsza co wie lepiej , liczne młode matki tak mają , możesz nie czuc sie osamotniona
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3090 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
1. Nie ![]() 2. 60 3. Jak to lat? Jak jest bardzo zniszczony to nie używam Nie przeliczam tego na lata ![]() W takim razie ja mam pytanie ręcznikowe, chyba kiedyś pytałam? Gdzie kupić dobre wsiąkające wodę ręczniki? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Info dla tżta Red - Wczoraj w nocy miałam gorączkę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

, dostalam jakiejs szajby i mi sie wydająjakies niedoprane w 60
....no i nie wiem co z tym fantem zrobic 

Ide liczyc o ile sie did nie obudzi.
buagam Cie ? ryli? 

nie cierpieu szwedów