|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#4082 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na najbliższej wizycie zapytam co to może być ![]() Też nie znam płci ale mam na to sposób Kupię 2 rodzaje a we wtorek jak poznam płeć to jedne zwrócę (30 dni jest na oddanie towaru z paragonem). A może będą jeszcze jakieś inne niż na obrazku...pod ceną napisali że różne wzory.
|
|
#4083 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wiem, że się nam nalezy i takie tam, ale to wszystko zależy od pracodawcy, bo jak się postawisz, to wiecie; choć z drugiej strony koleżanka poszła na zwolnienie dopiero 2 tyg przed porodem i potem po miesiącu dostała tel od szefowej, że albo wraca albo znajdą kogoś na jej miejsce; i tak się zastanawiam, czy aż tak bardzo mi na tej pracy zależy![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja osttanio próbowałam malować paznokcie u nóg, ale jakoś mi nie szło, brzuchol przeszkadzał i mąż się zaoferował, ale to była masakra, całe palce miałam upaćkane
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
|
|
#4085 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
daj znać co tam wymacałaś ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Nailah piekne
![]() Djerba a tak z ciekawosci, czemu nie decydujecie sie na polskie imiona? U mnie tez nie ma szans na zostawienie wozka na dole, ale ten sposob szaji juz obczajalam, dziecko z gondolka a potem same kola, gorzej z trzymaniem wozka w domu, eh, jedyne wolne miejsce bedzie w kuchni ![]() Delicjanko dam znac mam nadzieje, ze same pozytywy beda hehe
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Milosniczki kotow patrzcie
![]() https://lh5.googleusercontent.com/-q...ic/s372/92.gif ja sie zakochalam
|
#4089 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Staniczek kupiłam, o taki: http://sklep.avalingerie.pl/pl-pl/pr...nosz-av-808,16 |
||
|
|
|
#4090 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno bierzemy na względzie to, że raczej nie zostaniemy w Polsce na stałe ![]() a poza tym...głupio z nazwiskiem jakie mamy..brzmi polskie imię
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
To co delicjanko Marianna tez? :P
u mnie po babci jeszcze tz przekonuje ale zawsze chcialam jakos babcie upamietnic.Wybaczcie nie przeczytam was bo wrocilismy do domu z urodzin babci i padam na twarz a najedzona jestem domyslacie sie jak do tego jutro wyjazd w gory do rodziny tz
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tez marne szanse, na dziś jest Patrycja, ale bede go chyba przekonywać do tej Neli
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wozkow coraz bardziej przekonuje mnie bexa paris, szaja gdzie mozna je zmacac???
|
|
#4095 |
|
Konto usunięte
|
Kurka wodna, nie wiem. Tam gdzie kupowałam swoją sklepu nie ma już :/ dzwoń tu:
http://bexa.firmy.net/ i pytaj gdzie na naszym terenie - u nas gdzies muszą być, bo mnóstwo tego jeździ. Ew. spytaj w tym sklepie (mają ogólnie OGROM wszystkiego :d ) http://www.dzieciecemarzenia.friko.pl/ strona mocno nieaktualna i w sumie tlyko reklamowa i tyle, ale sklep - marzenie
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wczoraj tylko Was podczytywałam U mnie taka mgła, że nic nie widać. Ale ciepło jest , wczoraj przez tą pogodę to mnie głowa bolała. Mój mąż znowu wyjeżdża, na Rock Festiwal i znowu zostaje sama. Ale decyzji nie podjął sam, tylko przyszedł i się spytał co ja o tym sądzę itp. To jak miałam się nie zgodzić ? Jak wiem że mu zależy na tym festiwalu Zresztą i tak planowałam w tym roku z nim jechać na ten festiwal, no ale teraz nie mogę ![]() ![]() Pozdrówki miłego dnia |
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Pa kochane wracam za 9 dni będę bardzo tęsknić za Wami i na pewno myślami będę na wątku
|
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj kupiłam sobie kieckę bo ide za tydzień na chrzciny i nie mam się w co ubrać, myśłę że się nada, wklejam bez głowy bo zdjęcie robione wieczorem i nieciekawie wyglądam. I jeszcze dziecięce zakupy, spiochy, bluza dwustronna, bodziak taki większy + skarpetki.
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9hyjkcm7lm.png 22.05.2008 14.08.2011Edytowane przez Ifwka Czas edycji: 2012-08-24 o 08:06 |
|
|
|
|
#4099 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cześć z rana Mamuśki
Cytat:
Ja kiedyś taka impulsywna byłam, ślub odwoływałam dobre kilka razy Pamiętam raz mama moja miała przyjechać suknie wybierać ze mną a ja żeby lepiej przyjechała mnie przeprowadzić, bo nie chce mieszkać z tym człowiekiem Na szczęście minęło mi ![]() u mnie się mówi Tępa strzała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pracy ja jeszcze nie powiedziałam, tylko jednej osobie (koleżance, bo mam tylko jedną reszta sami faceci) Wczoraj mi powiedziała, że widać już, więc dzisiaj ubrałam się w luźniejsze szmatki i czuje sie jak wieśniara niedługo im powiem, jak prezes będzie w firmie
|
|
#4100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my właśnie też się zastanawiamy nad kąpielą, ale tylko pokój wchodzi w grę, bo w łazience nie ma miejsca. pozostaje kwestia decyzji czy wanienka na stole, czy ze stelażem Cytat:
Cytat:
a ja wczoraj robiłam na kolację "bigos" kapitański. TŻ mówił, że dziwnie wygląda, a potem wpieprzył pół garczka
|
|||
|
|
|
#4101 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ten wózek to też moje marzenie, tylko bałam się, że TŻtowi się nie spodoba. A on wczoraj do mnie dzwoni, że tak sobie wózki oglądał i podoba mu się najbardziej jakaś coś tam marta, czy coś no w każdym razie wyszło na jaw, że jesteśmy zgodni co do wymarzonego wózkaCytat:
|
|||
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
ostatni dzień przed urlopem ![]() zaraz sobie skoczę do skarbówki z papierkami, póki jeszcze chłodno i byle do końca Cytat:
za cholerę nie nadrobisz wątku po 9 dniach
|
|
#4103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, jednak nie jadę nad morze. Doszliśmy wczoraj z TŻem i przyjaciółką do wniosku, że wieczorem piździ jak w psiarni, mój brat wiecznie zachlany (mieliśmy jechać we 4 - ja, TŻ, moja przyjaciółka i brat), a w dodatku jutro przyjeżdżają teściowie... No i w gruncie rzeczy wyszło na to, że wyjazd jest bez sensu. Także dzisiaj trip na miasto, a potem wieczór w domu... Może jakiś grill ewentualnie. Aaaa, tak a propos - wczoraj wieczorem moje dziecię było bardzo mocno wyczuwalne dłonią, jak leżałam - czuliśmy z TŻem, jak zmienia pozycję w brzuszku, lub też się przesuwa. Ruchy są coraz mocniejsze, czekam na ostre kopy.
|
||
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4105 |
|
Rozeznanie
|
Uciekam na zakupy. Jadę do TŻtowego domku, jutro mój ukochany przyszły szwagier
|
|
|
|
#4106 | |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki
Miałam w domu mały remont, wstawiali nam okna w większości pomieszczeń - rozpierducha na maxa. Dalej nie wiem kto tam u mnie pomieszkuje, ale mam przeczucie że bedzie "ptaszek" Nasze małe zaczyna buszować tzn dopiero teraz zaczynam to czuć. Żebyście widziały jakiego mój TŻ miał rogala jak trzymał ręke na brzuszku i małe się ruszało ... ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4107 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
|
|
#4108 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witam się z rana Ale u nas dzisiaj brzydko za oknem. Ej no kiedy ja w końcu poczuję mojego dzidziola? Już się nie mogę doczekać !!![]() Moje koty dostały jakiejś głupawki, latają po domu jak tornado i zwaliły tż kompa ![]() Mam dzisiaj trochę pracy na kompie..a potem zero planów na resztę dnia..hm.... |
||
|
|
|
#4109 |
|
Przyczajenie
|
Marsi udanego urlopu
![]() ![]() !!!!
|
|
|
|
#4110 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny.
Próbuję was ciągle nadrobić, raz już chciałam coś napisać ale mi Ipad padł i posta wzięło. Ja właśnie wróciłam z pobierania krwi, ciekawe jak wyniki. Czuję się dużo lepiej i mam więcej siły na zrobienie czegoś. Dzisiaj więc postanowiłam zrobić porządek w szafie, spakować letnie rzeczy w ktore się nie mieszczę i przebrać zimowe. TZ się cieszy bo ma nadzieję, że się połowy pozbędę może i miejsce w szafie będzie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

ja tez musze pojechać ale autobusem to mi się nie widzi jechać taki kawał drogi ;] jak zmacasz, daj znac!!
ja właśnie nie chce dużo różowego.. chyba że taki bardzo bardzooooooo jasny

Na najbliższej wizycie zapytam co to może być 

22.05.2008
14.08.2011

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)