Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 21:21   #4081
djerba
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
No to super ze odpisali ja tez musze pojechać ale autobusem to mi się nie widzi jechać taki kawał drogi ;] jak zmacasz, daj znac!!
Bodziaki super, chyba się skusze na niebieskie ja właśnie nie chce dużo różowego.. chyba że taki bardzo bardzooooooo jasny

Ajj zmęczyłam się coś ;p spotkałam się z koleżankami i kolegą z grupy ze studiów, dwie koleżanki i właśnie kolega nie wiedzieli o tym że bedzie dzidzia, jedna koleżanka tak zwróciła szybko uwagę hahaha ale miałam ubaw ...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

łaaaaaaadne!
nooo , tylko ja się zastanawiam jak to się zgra z naszym nazwiskiem, które też się zaczyna na AL
Stary 2012-08-23, 21:34   #4082
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
ja mam przewijak i wanienkę..ale właśnie myślę nad czymś takim..bo tej mojej wielkiej wanienki nie będę miała gdzie wstawić (tylko prysznic - a tam nie wejdzie) no a na podłodze nie będzie mi zbytnio wygodnie.
A stelaż do wanienki? http://allegro.pl/stabilny-stojak-po...tml#tabsAnchor ja kupiłam taki używany od kobietki z mojego miasta i będę kąpała w sypialni i kręgosłup będzie mi wdzięczny na pewno
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Apropo, strasznie mnie kluje podbrzusze z lewej strony, ktoras tak ma??? Dzisiaj zaczelo i boli jak nie wiem
Mnie kłuje często dokładnie w tym miejscu o którym piszesz Na najbliższej wizycie zapytam co to może być
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Fajne, o ile zna się już płeć.
Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
a ja nie znam płci buuuuuu
Też nie znam płci ale mam na to sposób Kupię 2 rodzaje a we wtorek jak poznam płeć to jedne zwrócę (30 dni jest na oddanie towaru z paragonem). A może będą jeszcze jakieś inne niż na obrazku...pod ceną napisali że różne wzory.
Stary 2012-08-23, 21:51   #4083
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
aha, a tak w temacie imion. Wiecie co mój mąż wymyślił? Jak będzie dziewczynka to powiedział, że będzie Adela i koniec kropka !! hmm....
Adela kojarzy mi się jedynie z babką ze skarbówki, która u nas kontrole przeporwadza

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Na to k*rwa Pani Marysia: jakiej ciąży? z McDonalda?!miałam jej oczy wydrapać, z uszu mi para leci nerwy wzięły górę, mówię, żeby powtórzyła, kasjerka blada mówi ile ja płacę, przeprasza coś tam coś tam, miałam je trzasnąć łbami jedna w drugą, przynajmniej by im echo zęby wybiło dawno nikt mnie tak nie wkur*ił
nieźle

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
Idź, idź i się nie zastanawiaj. Oszczędzisz sobie niepotrzebnych nerwów. Ja jak tylko mogłam, to poszłam na L4, bo w pracy zaczęły się takie ploty, że jak miałam do niej pójść, to zniechęcona i ze łzami w oczach. Teraz jestem przeszczęśliwa, że już nie będę musiała oglądać tych mord. Do stycznia mam umowę (tzn. teraz do rozwiązania).
Cytat:
popieram Authentic, idź ellmi, zanim Ci krwi napsuje
Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
Jak można siedzieć w domku i przy tym normalnie zarabiać, to trzeba takie opcje wykorzystywać I tak prędzej, czy później ellmi pójdziesz na zwolnienie
u nas to nie ejst takie proste, bo żeby spokojnie wykorzystać cały macierzyński, to trzeba jak najdłużej pracować przed porodem wiem, że się nam nalezy i takie tam, ale to wszystko zależy od pracodawcy, bo jak się postawisz, to wiecie; choć z drugiej strony koleżanka poszła na zwolnienie dopiero 2 tyg przed porodem i potem po miesiącu dostała tel od szefowej, że albo wraca albo znajdą kogoś na jej miejsce; i tak się zastanawiam, czy aż tak bardzo mi na tej pracy zależy

Cytat:
Mania będzie spodobało mi się to imię odkąd oglądam przepis na życie haha
mi też się podoba i akurat pasuje do tej Mani z przepisu

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
mam pytanko, czy któraś miała albo ma polipa na szyjce macicy??? Bo ja dzisiaj byłam u gina i ten po badaniu stwierdził, że zrobił mi sie polip na szyjce :/ Mówi, że to od ciąży i że nie mam się czego bać, ale wiadomo zawsze to coś co odbiega od normy
moja mama była dzisiaj właśnie u ginekologa i ma skierowanie na zabieg wycięcia polipów; to podobno nic takiego, ale nie wiem, jak to jest w ciąży

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dziewczyny padam
spakowałam się, zrobiłam zakupy, obskoczyłam kosmetyczkę i jeszcze zdążyłam z gościem schody wymierzyć i zamówić
no to chyba jestem gotowa do drogi
jeszcze moczę stópki i biorę się za pedicure
hehe ambitny plan nie ma co! nie ukrywam,że to wręcz arobatyczny wyczyn
a gdzie ostatecznie jedziecie? bo chyba nie pisałaś;
ja osttanio próbowałam malować paznokcie u nóg, ale jakoś mi nie szło, brzuchol przeszkadzał i mąż się zaoferował, ale to była masakra, całe palce miałam upaćkane

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:09   #4084
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Nafiyqa tez uwazaj na siebie i mikego wyjazdu:-*

Dalej nie odkurzylam, masakra, glowa mnie boli, serce wali jak glupie, cisnienie mam ok tylko tetno kosmiczne, 88ud/min, zwykle mam 50/55, moze to przez te tabletki na obnizenie cisnienia? Mowilam ostatnio mojemu ginowi to kazal w momencie kiedy wali serce zmierzyc cisnienie, ale mam normalne, wiec z czego to..... jak nie urok to sra.czka:-P
A co ja mam powiedziec jak mam przeważnie tętno 90 i nawet 100 i to jak leżę, ale jak lekarz mierzy to mówi że normalne

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez aniazlublina Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie- kurcze, niestety bez usg, wiec plec nadal pozostaje tajemnica. Musze czekac prawie 3 tyg na polowkowe... a ciekawosc az mnie zzera. Dzis mi sie snilo ze to dziewczynka, ale po tym na co mam ochote rodzina orzeka ze to musi byc chlopak. Z innej beczki-dziewczyny, powiedzialyscie o ciazy w pracy? U mnie tak bardzo nie widac, wiec na razie sie ukrywam, powiedzialam tylko szefowi, ale nikomu ze znaojmych. Jakos nie mam pomyslu jak przeprowadzic te rozmowe zeby nie bylo neizrecznie- w koncu to nie sa moi przyajciele, tylko wspolpracownicy...
Ja powiedziałam dość szybko bo koledzy męza i tak nie umieli tajemnicy utrzymać, poza tym chorobowe jakby co 100% płatne no i muszę ustawiać wszystko pod jakieś zastępstwo
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:12   #4085
ilkas
BAN stały

Cytat:
Odpisali mi z roan i sie okazalo, ze wozki sa bliziutko nas, jutro zabieram meza pod pache i idziemy zmacac marite
Super daj znać co tam wymacałaś
Cytat:
A u mnie jest do wyboru :

Nailah
albo Aliyah (nie brałam pod uwagę piosenkarki przy wyborze)
Mi się Nailah bardziej podoba. Śliczne
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:14   #4086
LadyWhisper
Zakorzenienie

Nailah piekne
Djerba a tak z ciekawosci, czemu nie decydujecie sie na polskie imiona?

U mnie tez nie ma szans na zostawienie wozka na dole, ale ten sposob szaji juz obczajalam, dziecko z gondolka a potem same kola, gorzej z trzymaniem wozka w domu, eh, jedyne wolne miejsce bedzie w kuchni

Delicjanko dam znac mam nadzieje, ze same pozytywy beda hehe

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:17   #4087
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie jest do wyboru :

Nailah
albo Aliyah (nie brałam pod uwagę piosenkarki przy wyborze)
Ślicznie, ja się cały czas głowiłam nad imieniem dla chłopaka i teraz na dziewczynkę to sama nie wiem, ale poczekamy jeszcze do 17 na potwierdzenie. Podoba mi się Hania, Amelka, Julia ( to by było po babci mojej )
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-08-23, 22:21   #4088
LadyWhisper
Zakorzenienie

Milosniczki kotow patrzcie

https://lh5.googleusercontent.com/-q...ic/s372/92.gif ja sie zakochalam

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:46   #4089
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Ja znam Adrianę, to mówią do niej Ada, Aduś, ładne imię A Adlea to zawsze lepiej niż Adelajda

Biedna Hope. ku*rwiszcze z marychy , a ta druga to też tępa łycha
[B]
No dobrze, że Mania, a nie Gniewko;p jakąś żeńską wersję byś z tego kombinowała

Co do imienia do doszliśmy do porozumienia z TŻtem, że obydwojgu podoba nam się dla dziewczynki Agatka
Słuszny wybór

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
A ja nie wiem gdzie W łazience nie ma miejsca, w sypialni też nie, może w salonie na stole, tylko nie wiem czy za wysoko dla mnie nie będzie
Na stole w kuchni?

Staniczek kupiłam, o taki:

http://sklep.avalingerie.pl/pl-pl/pr...nosz-av-808,16
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:52   #4090
ilkas
BAN stały

Cytat:

hihi, słodziak
Stary 2012-08-23, 22:58   #4091
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Nailah piekne
Djerba a tak z ciekawosci, czemu nie decydujecie sie na polskie imiona?

U mnie tez nie ma szans na zostawienie wozka na dole, ale ten sposob szaji juz obczajalam, dziecko z gondolka a potem same kola, gorzej z trzymaniem wozka w domu, eh, jedyne wolne miejsce bedzie w kuchni

Delicjanko dam znac mam nadzieje, ze same pozytywy beda hehe
A wiesz co...nie wiem..
na pewno bierzemy na względzie to, że raczej nie zostaniemy w Polsce na stałe
a poza tym...głupio z nazwiskiem jakie mamy..brzmi polskie imię
Stary 2012-08-23, 23:11   #4092
bokeh
Zakorzenienie

To co delicjanko Marianna tez? :P u mnie po babci jeszcze tz przekonuje ale zawsze chcialam jakos babcie upamietnic.
Wybaczcie nie przeczytam was bo wrocilismy do domu z urodzin babci i padam na twarz a najedzona jestem domyslacie sie jak do tego jutro wyjazd w gory do rodziny tz
Stary 2012-08-23, 23:19   #4093
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
To co delicjanko Marianna tez? :P u mnie po babci jeszcze tz przekonuje ale zawsze chcialam jakos babcie upamietnic.
Wybaczcie nie przeczytam was bo wrocilismy do domu z urodzin babci i padam na twarz a najedzona jestem domyslacie sie jak do tego jutro wyjazd w gory do rodziny tz
Nie u mnie na pewno to imie nie wchodzi w grę, tz mi nie pozwoli hehe, predzej Antosia po mojej prababci ale tez marne szanse, na dziś jest Patrycja, ale bede go chyba przekonywać do tej Neli

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 23:26   #4094
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Nie u mnie na pewno to imie nie wchodzi w grę, tz mi nie pozwoli hehe, predzej Antosia po mojej prababci ale tez marne szanse, na dziś jest Patrycja, ale bede go chyba przekonywać do tej Neli
Aa nie bo pisalas ze Mania to myslalam :P Antosia tez jest super!

Co do wozkow coraz bardziej przekonuje mnie bexa paris, szaja gdzie mozna je zmacac???
Stary 2012-08-23, 23:41   #4095
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Kurka wodna, nie wiem. Tam gdzie kupowałam swoją sklepu nie ma już :/ dzwoń tu:

http://bexa.firmy.net/ i pytaj gdzie na naszym terenie - u nas gdzies muszą być, bo mnóstwo tego jeździ. Ew. spytaj w tym sklepie (mają ogólnie OGROM wszystkiego :d )
http://www.dzieciecemarzenia.friko.pl/

strona mocno nieaktualna i w sumie tlyko reklamowa i tyle, ale sklep - marzenie
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 07:03   #4096
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Hej
wczoraj tylko Was podczytywałam
U mnie taka mgła, że nic nie widać. Ale ciepło jest , wczoraj przez tą pogodę to mnie głowa bolała.
Mój mąż znowu wyjeżdża, na Rock Festiwal i znowu zostaje sama. Ale decyzji nie podjął sam, tylko przyszedł i się spytał co ja o tym sądzę itp. To jak miałam się nie zgodzić ? Jak wiem że mu zależy na tym festiwalu Zresztą i tak planowałam w tym roku z nim jechać na ten festiwal, no ale teraz nie mogę
Pozdrówki miłego dnia
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 07:07   #4097
marsi11
Zakorzenienie

Pa kochane wracam za 9 dni będę bardzo tęsknić za Wami i na pewno myślami będę na wątku
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 08:01   #4098
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczności.
Wczoraj kupiłam sobie kieckę bo ide za tydzień na chrzciny i nie mam się w co ubrać, myśłę że się nada, wklejam bez głowy bo zdjęcie robione wieczorem i nieciekawie wyglądam. I jeszcze dziecięce zakupy, spiochy, bluza dwustronna, bodziak taki większy + skarpetki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4015.jpg (47,4 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4016.jpg (63,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN4017.jpg (78,0 KB, 26 załadowań)
19.02.2013 - Oliwka

Edytowane przez Ifwka
Czas edycji: 2012-08-24 o 08:06
Stary 2012-08-24, 08:03   #4099
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cześć z rana Mamuśki

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
hahah u nas to ja się zawsze pakowałam i szłam papiery rozwodowe składać dobrze że mój mąz nie bierze tego na poważnie bo wteyd by było ;p
O to to! Ja kiedyś taka impulsywna byłam, ślub odwoływałam dobre kilka razy Pamiętam raz mama moja miała przyjechać suknie wybierać ze mną a ja żeby lepiej przyjechała mnie przeprowadzić, bo nie chce mieszkać z tym człowiekiem Na szczęście minęło mi

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

"Tępa łycha?"
U mnie sie mowi "tępa dzida" :P
u mnie się mówi Tępa strzała

Cytat:

Dziewczyny czy Was też tak boli miednica lub kośc ogonowa? Mnie to chyba już od 3 miesiaca męczy raz jest lepiej raz gorzej no ale dokucza, może do jakiegoś ortopedy się muszę udać czy co? hmm... ;>
Mnie kość ogonowa bardzo boli, ale podejrzewam, że powodem jest mój sposób siedzenia, zsuwam się z krzesełka i wyciągam nogi do przodu prawie jakbym leżała na nim

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
I jeszcze Wam napiszę kobietki że od jutra w Pepco będą pięciopaki body z długim rękawkiem za 29,99 zł. Ciekawe czy tylko takie wzory jak w gazetce czy inne też. http://www.pepco.pl/gazetka (na trzeciej stronie)
Bardzo fajne, ciekawe czy będą też inne kolory np żółty, beżowy czy zielony takie bardziej unisex

Cytat:
Pa kochane wracam za 9 dni będę bardzo tęsknić za Wami i na pewno myślami będę na wątku
Baw się dobrze i odpoczywaj Udanego urlopu! Korzystaj z niego na maxa

Co do pracy ja jeszcze nie powiedziałam, tylko jednej osobie (koleżance, bo mam tylko jedną reszta sami faceci) Wczoraj mi powiedziała, że widać już, więc dzisiaj ubrałam się w luźniejsze szmatki i czuje sie jak wieśniara niedługo im powiem, jak prezes będzie w firmie
Stary 2012-08-24, 08:17   #4100
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja swojego lepiej nie pokażę

Fajne, o ile zna się już płeć.

Ja też dzisiaj poczułam

Ja planuję kąpać dzidziusia w sypialni, bo w łazience jednak trochę zimno może być przez wentylację. No i położyć też bym nie miała gdzie, chyba, że na pralce
gratki
my właśnie też się zastanawiamy nad kąpielą, ale tylko pokój wchodzi w grę, bo w łazience nie ma miejsca. pozostaje kwestia decyzji czy wanienka na stole, czy ze stelażem

Cytat:

jaki kochany

Cytat:
wypoczywaj! udanego pobytu

a ja wczoraj robiłam na kolację "bigos" kapitański. TŻ mówił, że dziwnie wygląda, a potem wpieprzył pół garczka

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 08:55   #4101
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Cytat:
Ooo..a ja ostatnio byłam w w-wie i byłam w takiej fajnej kafejce...art cafe bodajrze na św. jacka..ale tam fajnie cenowo i jakie pyszne deserki i herbatki!!!! mniami!
No bo tu jakoś drogo specjalnie to nie jest, to w końcu nie jakieś wielkie miasto i atrakcji turystycznych to też za wiele nie ma

Cytat:
Odpisali mi z roan i sie okazalo, ze wozki sa bliziutko nas, jutro zabieram meza pod pache i idziemy zmacac marite
koniecznie pisz jak już zmacasz Ten wózek to też moje marzenie, tylko bałam się, że TŻtowi się nie spodoba. A on wczoraj do mnie dzwoni, że tak sobie wózki oglądał i podoba mu się najbardziej jakaś coś tam marta, czy coś tylko, że mi się pewnie nie spodoba no w każdym razie wyszło na jaw, że jesteśmy zgodni co do wymarzonego wózka

Cytat:
wypoczywaj
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:00   #4102
elllmi
Zakorzenienie

hej
ostatni dzień przed urlopem na dodatek szefostwa nei ma, więc tak jakby już dzisiaj urlop byłale mi dzisiaj dobrze
zaraz sobie skoczę do skarbówki z papierkami, póki jeszcze chłodno i byle do końca

Cytat:
baw się dobrze i uważaj na jeżowce za cholerę nie nadrobisz wątku po 9 dniach

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:00   #4103
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Wypoczywaj, kochana. Też będziemy tęsknić.

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Śliczności.
Wczoraj kupiłam sobie kieckę bo ide za tydzień na chrzciny i nie mam się w co ubrać, myśłę że się nada, wklejam bez głowy bo zdjęcie robione wieczorem i nieciekawie wyglądam. I jeszcze dziecięce zakupy, spiochy, bluza dwustronna, bodziak taki większy + skarpetki.
Kiecka jest elegancka, na pewno się nada na chrzciny.

Dziewczyny, jednak nie jadę nad morze. Doszliśmy wczoraj z TŻem i przyjaciółką do wniosku, że wieczorem piździ jak w psiarni, mój brat wiecznie zachlany (mieliśmy jechać we 4 - ja, TŻ, moja przyjaciółka i brat), a w dodatku jutro przyjeżdżają teściowie... No i w gruncie rzeczy wyszło na to, że wyjazd jest bez sensu. Także dzisiaj trip na miasto, a potem wieczór w domu... Może jakiś grill ewentualnie.

Aaaa, tak a propos - wczoraj wieczorem moje dziecię było bardzo mocno wyczuwalne dłonią, jak leżałam - czuliśmy z TŻem, jak zmienia pozycję w brzuszku, lub też się przesuwa. Ruchy są coraz mocniejsze, czekam na ostre kopy.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:01   #4104
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Udanego urlopu

Ja poprasowałam już kilka ciuchów, ale mnie kręgosłup zaczął boleć, więc muszę posiedzieć trochę Później idę po sklepach z siostrą połazić.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:01   #4105
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Uciekam na zakupy. Jadę do TŻtowego domku, jutro mój ukochany przyszły szwagier ma urodziny i będę przygotowywać jadło. Zamówiliśmy mu na prezent nową kartę graficzną, dziś powinien kurier przyjechać. Spadam dziewczynki, udanego weekendu
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:07   #4106
caffee_latte
Przyczajenie

Cześć dziewczynki Witam bo dłuugiej nieobecności.
Miałam w domu mały remont, wstawiali nam okna w większości pomieszczeń - rozpierducha na maxa.

Dalej nie wiem kto tam u mnie pomieszkuje, ale mam przeczucie że bedzie "ptaszek" Nasze małe zaczyna buszować tzn dopiero teraz zaczynam to czuć.

Żebyście widziały jakiego mój TŻ miał rogala jak trzymał ręke na brzuszku i małe się ruszało ...

Cytat:

Dziewczyny czy Was też tak boli miednica lub kośc ogonowa? Mnie to chyba już od 3 miesiaca męczy raz jest lepiej raz gorzej no ale dokucza, może do jakiegoś ortopedy się muszę udać czy co? hmm... ;>
Mam identycznie mniej wiecej od połowy 3 mca. Nie wiem z czego to, mi raczej niewiele pomaga. Śpie na poduszce dla ciężarnych - w nocy jest troszkę lepiej, ale w dzień jak mam sie pochylić albo wstać z zupełnie płaskiego np. podłoga to lepiej nie mówić...
caffee_latte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:10   #4107
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
udanego wypoczynku, wracaj rozanielona

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Śliczności.
ubranka cudne, tylko gdzie ten twój ciążowy brzuszek?
Stary 2012-08-24, 09:12   #4108
ilkas
BAN stały

Cytat:
Udanego urlopu!! Bawcie się tam dobrze

Cytat:

a ja wczoraj robiłam na kolację "bigos" kapitański. TŻ mówił, że dziwnie wygląda, a potem wpieprzył pół garczka
ulala, a co to takiego ten bigos kapitański?

Witam się z rana
Ale u nas dzisiaj brzydko za oknem.
Ej no kiedy ja w końcu poczuję mojego dzidziola? Już się nie mogę doczekać !!
Moje koty dostały jakiejś głupawki, latają po domu jak tornado i zwaliły tż kompa Ale się wkurzy jak wstanie
Mam dzisiaj trochę pracy na kompie..a potem zero planów na resztę dnia..hm....
Stary 2012-08-24, 09:15   #4109
caffee_latte
Przyczajenie

Marsi udanego urlopu !!!!
caffee_latte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:19   #4110
mitabe
Rozeznanie

Hej dziewczyny.
Próbuję was ciągle nadrobić, raz już chciałam coś napisać ale mi Ipad padł i posta wzięło.

Ja właśnie wróciłam z pobierania krwi, ciekawe jak wyniki. Czuję się dużo lepiej i mam więcej siły na zrobienie czegoś. Dzisiaj więc postanowiłam zrobić porządek w szafie, spakować letnie rzeczy w ktore się nie mieszczę i przebrać zimowe. TZ się cieszy bo ma nadzieję, że się połowy pozbędę może i miejsce w szafie będzie

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości