Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-24, 10:44   #4141
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Ale u nas dzisiaj brzydko za oknem.
A u mnie dziś ma być ponad 30 stopni

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Właśnie czytam Mgłę i wydaje się być straszna

Bosze, jakie wy laski jesteście. Mi to w bebech i dupsko poszło
Co to za Mgła, bo jak Kinga to super horror, można potem ekranizację oglądnąć, choć oczywiście nie umywa się do książki.
Dzięi za komplement Maluchna, na razie tylko brzuszek rośnie, cycki i troszkę boczki, dupka jeszcze się mieści w nieciążowe spodnie więc nei jest źle.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:45   #4142
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
mi się wydaje że spacerówke tez tzreba miec pożądną bo jednak długo jej używasz.
A w ogóle nie wiem czemu ale te wózki (parasolki tak?) z tymi malutkimi kółkami to mnie zawsze śmieszyły jak widziałam taka kobietę co wozi w takim swoje np 4 letnie dziecko męczy się biedna bo zanim to kółeczko sie obróci to ona się namacha, do tego obładowany ten wózeczek siatami na zakupy, o wiem z czym mi sie kojarzą z wózkami dla lalek dlatego ja bym spacerówke chciała jakąś super
haha mi tak samo się to kojarzy

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:52   #4143
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Laska z ciebie, ja też poszukuję sukienki na wesele, chciałabym też coś w tym stylu. Jednak jak mierzyłam to TZ stwierdził, że wyglądam jak zaniedbana dziunia hehe - bo ja teraz stanika nie mogę nosić, a że cyce większe to wiszą mi na brzuchu i faktycznie nie zaciekawie to wygląda .
Dzięki, całkiem przypadkiem na nią trafiłam w markecie i kosztowała całe 46 zł, więc będzie, były jeszcze inne kolory i inne kroje, nawet z takimi wstawkami po bokach na wyskoości brzuszka, też fajne

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
W ciąży szybsze tętno to norma, mamy więcej krwi do przepompowania
Tylko że ja przed ciążą też takie miałam

Dzisiaj obudziłam się o 3:40 jak mąż z pracy wrócił bo miał straszną ochotę na mnie, i potem już nici ze spania, pomęczyłam się do piątej i wstałam, miałam za to czas żeby pazurki do pracy pomalować. I dziś na obiad kopytka, miałam smaka już od dawna

Marsi udanego urlopowania

Co do wózka to kupujemy na dużych kołach i chyba nie skrętnych, 3w1, mamy SMYKA po drodze i nawet duży wybór mają (wszystko wózki, wanieniki, łóżeczka, ciuszki) i na wejści dają rabat 5% a powyżej 1000 to nawet i 15 można wytargować więc przy zakupie wózka jak znalazł.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:58   #4144
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
od 7:15 do 11:00

obiór wyników w szpitalu od 7:00 do 17:00

bardzo Ci dziękuję

tak się ostatnio martwiłam, że dzidziak się nie rusza, a wczoraj tak szalał wieczorem, że jak przystwaiłam rękę, to wydawało mi się, że już na zewnątrz można, poczuć, ale nie wiem, może mi się wydawało; mąż musi niezależną rękę przyłożyć i się okaże

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:59   #4145
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
o to dobrze, bo taki stanik w połączeniu z tymi pieluchomajtkami..... nie wiem jak bym to zniosła
będziemy mega atrakcyjne

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Witam w klubie Też dzisiaj miałam "akcję". A w którym tygodniu jesteś? Ja powoli kończę 18 tc i dalej to samo Teraz się tylko cieszę, że nie codziennie
U mnie 19tc. No ja też nie wymiotuje codziennie ale mdłości mam co rano, obawiam się że tak już do końca pozostanie
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:14   #4146
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Odpisali mi z roan i sie okazalo, ze wozki sa bliziutko nas, jutro zabieram meza pod pache i idziemy zmacac marite

)
szkoda że nie do głównej siedziby pod Cz-wą - bo to obok mnie

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
u nas to nie ejst takie proste, bo żeby spokojnie wykorzystać cały macierzyński, to trzeba jak najdłużej pracować przed porodem wiem, że się nam nalezy i takie tam, ale to wszystko zależy od pracodawcy, bo jak się postawisz, to wiecie; choć z drugiej strony koleżanka poszła na zwolnienie dopiero 2 tyg przed porodem i potem po miesiącu dostała tel od szefowej, że albo wraca albo znajdą kogoś na jej miejsce; i tak się zastanawiam, czy aż tak bardzo mi na tej pracy zależy
jakby do mnie tak zadzwonili to bym z nimi do Sądu poszłą. Macierzyński się nam należy i koniec!!! oni nie mają prawa Ci go przerwać! Walić taką pracę

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Pa kochane wracam za 9 dni będę bardzo tęsknić za Wami i na pewno myślami będę na wątku
My za Tobą też
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:19   #4147
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Witam Was Aktualnie właśnie czuje jak maluszek sobie skacze w moim brzuszku, tzn. tak sobie to wyobrażam, bo czuję właśnie jak mnie kopie. Co prawda nie jest to dla mnie nowość, bo kopie już od dawna, ale do tej pory nie kopał jeszcze w ciągu dnia, tylko wcześnie rano lub późno wieczorem.

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
I jeszcze Wam napiszę kobietki że od jutra w Pepco będą pięciopaki body z długim rękawkiem za 29,99 zł. Ciekawe czy tylko takie wzory jak w gazetce czy inne też. http://www.pepco.pl/gazetka (na trzeciej stronie)
No całkiem fajne, może tam zaglądne i coś wybiorę, Nie znam jeszcze płci, ale pewnie bym kupiła niebieskie gdyby tylko dwa kolory były do wyboru, bo wydaje mi się, że i dziewczynka i chłopiec może ubrać, a różowy, jakoś tak nie przepadam za tym kolorem.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Ja planuję kąpać dzidziusia w sypialni, bo w łazience jednak trochę zimno może być przez wentylację. No i położyć też bym nie miała gdzie, chyba, że na pralce
Co do kąpieli, to ja wiem, że na pewno nie będę kąpać dzidziusia w łazience, gdyż u nas nie ma na to warunków, łazienka mała i za bardzo nie byłoby jak się wygodnie rozłożyć. Myślę, że albo będzie się to odbywała na stole w kuchni, albo w pokoju.
Stary 2012-08-24, 11:21   #4148
malbell
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
U mnie 19tc. No ja też nie wymiotuje codziennie ale mdłości mam co rano, obawiam się że tak już do końca pozostanie
Nie przejmuj się nie musi tak być, że do końca. Moja kuzynka wymiotowała do piątego miesiąca praktycznie codziennie. Potem przeszło....Na pocieszenie dodam, że figurę po porodzie ma teraz jak marzenie
malbell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:23   #4149
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
jakby do mnie tak zadzwonili to bym z nimi do Sądu poszłą. Macierzyński się nam należy i koniec!!! oni nie mają prawa Ci go przerwać! Walić taką pracę
my to wszystko wiemy, ale co z tego jak już ma się tą pracę, to się jej trzyma, bo potem znaleźć pracę jak ma się małego bobaska może być ciężko; szefostwo o tym wie i to takie błędne koło
ale ja nie mam zamiaru macierzyńskiego odpuszczać, aż tak mi na pracy nie zależy

Stary 2012-08-24, 11:25   #4150
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malbell Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się nie musi tak być, że do końca. Moja kuzynka wymiotowała do piątego miesiąca praktycznie codziennie. Potem przeszło....Na pocieszenie dodam, że figurę po porodzie ma teraz jak marzenie
no ja już powoli zamieniam się w wieloryba
i chodzi o to że ja właśnie rzadko wymiotuje , tylko mnie tak zrywa i to właśnie wtedy gdy jestem głodna i moim jedynym ratunkiem jest jedzenie
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:29   #4151
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Mnie się cholernie nuna podoba:

http://www.bobowozki.com.pl/advanced...s=nuna&x=0&y=0

ale właśnie patrząc realnie - nie kupiłłam ale fajny
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:35   #4152
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

u nas to nie ejst takie proste, bo żeby spokojnie wykorzystać cały macierzyński, to trzeba jak najdłużej pracować przed porodem wiem, że się nam nalezy i takie tam, ale to wszystko zależy od pracodawcy, bo jak się postawisz, to wiecie; choć z drugiej strony koleżanka poszła na zwolnienie dopiero 2 tyg przed porodem i potem po miesiącu dostała tel od szefowej, że albo wraca albo znajdą kogoś na jej miejsce; i tak się zastanawiam, czy aż tak bardzo mi na tej pracy zależy
Ale to Ty masz umowe zlecenie czy jak??? jeśli tylko masz umowe o pracę to przysługuje Ci 20 tygodni urlopu macierzynskiego !!!! jeśli konczy Ci sie umowa przed porodem zostaje ona automatycznie przedłuzona do jedo dnia bez prawa do urlopu ale z prawemm do zasilku macierzynskiego, przez caly okres ciąży czy w pracy czy na l4 czy na macierzynskim, jesteś chroniona przed zwolnieniem, jedynie po macierzynskim musisz wrocić do pracy ale to moze byc jeden dzien pracy i dostajesz wypowiedzenie, w polsce nie ma taiego czegos że im dluzej pracujesz przed porodem tym masz dluzszy urlop macierzynski! a jakby ktos mi powiedzial po miesiacu od porodu ze musze wrocic do pracy bo inaczej mnie zwolnia to do sądu ich i zero cackania... Ty w PL pracujesz??

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

ja sie tlyko zastanawiam jak to bedzie u mnie czy w momencie jak podczas macierzynskiego skonczy mi sie umowa (koncyz mi sie 16 maja) to co dalej? jest tez ona przedluzana do konca macierzynskiego automatycznie?
Stary 2012-08-24, 11:36   #4153
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
szkoda że nie do głównej siedziby pod Cz-wą - bo to obok mnie
Taak?
ale ja zorientowana jestem

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:38   #4154
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to Ty masz umowe zlecenie czy jak??? jeśli tylko masz umowe o pracę to przysługuje Ci 20 tygodni urlopu macierzynskiego !!!! jeśli konczy Ci sie umowa przed porodem zostaje ona automatycznie przedłuzona do jedo dnia bez prawa do urlopu ale z prawemm do zasilku macierzynskiego, przez caly okres ciąży czy w pracy czy na l4 czy na macierzynskim, jesteś chroniona przed zwolnieniem, jedynie po macierzynskim musisz wrocić do pracy ale to moze byc jeden dzien pracy i dostajesz wypowiedzenie, w polsce nie ma taiego czegos że im dluzej pracujesz przed porodem tym masz dluzszy urlop macierzynski! a jakby ktos mi powiedzial po miesiacu od porodu ze musze wrocic do pracy bo inaczej mnie zwolnia to do sądu ich i zero cackania... Ty w PL pracujesz??

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

ja sie tlyko zastanawiam jak to bedzie u mnie czy w momencie jak podczas macierzynskiego skonczy mi sie umowa (koncyz mi sie 16 maja) to co dalej? jest tez ona przedluzana do konca macierzynskiego automatycznie?
Elmii pisze raczej o chorych wymysłach szefowej.
Kodeks pracy kodeksem pracy, ale niestety rzeczywistosć jest inna ...
Np. kobieta w ciąży może spędzać przed komputerem w pracy 4 godziny (z tego co pamietam) a na resztę czasu pracodawca ma dać inne zajęcie. Już to widzę u siebie nawet by nie było takiej możliwości, bo nic innego do robienia tu nie ma

Kobieta jest niby chroniona przed pracą po godzinach, a ja będąc w ciąży pracowałam w 2 soboty i 2 niedziele - w ostatnią nie chciałam, to usłyszałam: "to ważna dla nas impreza, poza tym musimy bronic swoich stanowisk pracy" ... Przeraża mnie weekend 8-9.09, bo w jeden dzień mamy być w jednym miejscu, a w drugi dzień w drugim i to od rana do popołudnia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-08-24 o 11:41
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:41   #4155
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
Taak?
ale ja zorientowana jestem
Częstochowa to chyba w ogóle zagłębie hurtowni wózkowych :P

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Elmii pisze raczej o chorych wymysłach szefowej.
Kodeks pracy kodeksem pracy, ale niestety rzeczywistosć jest inna ...
Np. kobieta w ciąży może spędzać przed komputerem w pracy 4 godziny (z tego co pamietam) a na resztę czasu pracodawca ma dać inne zajęcie. Już to widzę u siebie nawet by nie było takiej możliwości, bo nic innego do robienia tu nie ma
No dobra ja tez mialam taka sytuacje ze charakter pracy nie pozwalał mi na pracowanie bo nie było by dla mnie zajecia więc wybrałam l4 Ty tez z tego wzgledu możesz jesli pracodawca nie może zapewnić Ci odpowiednich warunków bo wtedy nie mozesz zupelnie wykonywac swojej pracy, ale z tego co wiem Ty chcesz pracować i z drugiej strony jakbys sie uparła to musieliby cos dla Ciebie znaleść, ale w tej sytuacji odmowa macierzynskiego...to troche poważne jest. I nawet jesli chory wymysł pracodawcy, na pewno nie ejst on wazniejszy od prawa
Stary 2012-08-24, 11:44   #4156
eff8
Zakorzenienie

Dzien dobry

a ja wczoraj jak juz lezalam wieczorem przed snem to poczulam jak cos mnie puknelo w brzuszek i w tym miejscu tak stwardnial troszke przylozylam szybko reke i poczulam jak dzidzius ucieka hehe byc moze i u mnie powoli sie zaczynaja ruchy

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Pa kochane wracam za 9 dni będę bardzo tęsknić za Wami i na pewno myślami będę na wątku
tez bedziemy tesknic baw sie dobrze

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Śliczności.
Wczoraj kupiłam sobie kieckę bo ide za tydzień na chrzciny i nie mam się w co ubrać, myśłę że się nada, wklejam bez głowy bo zdjęcie robione wieczorem i nieciekawie wyglądam. I jeszcze dziecięce zakupy, spiochy, bluza dwustronna, bodziak taki większy + skarpetki.
ladnie wygladasz no i brzuszka nie widac jeszcze ...

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:45   #4157
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
ja to wszystko wiem, znam przepisy, pracuję w biurze rachunkowym, więc tym bardziej się orientuję co i jak, ale widzisz jak to się ma do rzeczywistości, jeśli pracuje się w małej, prywatnej firmie
i umowę mam już na czas nieokreslony, ale co mi to da, jak podpadnę, bo będę chciała przywileje wykorzystać, a nie dla firmy sie poświecać

Edytowane przez elllmi
Czas edycji: 2012-08-24 o 11:46
Stary 2012-08-24, 11:49   #4158
Hosenka*
Zakorzenienie

Bokeh: jasne, wymysł nie jest ważniejszy od prawa, ale niestety pracodawcy wykorzystują trudną sytuację na rynku pracy i teraz od ich "szczęścia" zależy, czy trafią na osobę, która machnie ręką i zrobi wszystko, byle dalej pracować czy na taką, która pójdzie do Sądu Pracy. Niestety nawet jak wywalczy tam przywrócenie do pracy, to musi sie liczyc z niezbyt przychylnym traktowaniem (znam kilka takich przypadków).

Instagram

Stary 2012-08-24, 11:52   #4159
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
ja to wszystko wiem, znam przepisy, pracuję w biurze rachunkowym, więc tym bardziej się orientuję co i jak, ale widzisz jak to się ma do rzeczywistości, jeśli pracuje się w małej, prywatnej firmie
i umowę mam już na czas nieokreslony, ale co mi to da, jak podpadnę, bo będę chciała przywileje wykorzystać, a nie dla firmy sie poświecać
Poświęcać dla firmy? No ale co oni myślą że z maluszkiem zrobisz? Miesięczniaka zostawić? Nie wyobrażam sobie, takie maleństwo potrzebuje mamy bardzo. Aż się zdenerwowałam jak przeczytałam o takim pracodawcy. Ciekawe czy taka szefowa by tak chyżo do pracy wracała po porodzie.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:53   #4160
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
w tym biurze jak się idzie od "Wierzby" w stronę straży granicznej po prawej stronie ?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:53   #4161
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to Ty masz umowe zlecenie czy jak??? jeśli tylko masz umowe o pracę to przysługuje Ci 20 tygodni urlopu macierzynskiego !!!
20 tygodni plus 4 tygodnie które moze przedłużyć pracodawca z tego co słyszałam od 2013 ma to wejsć własnie. Ale tak slyszałam a czy to prawda? która wie to pisać

Kurde ale jestem wkurzona, tak mnie to wszystko denerwuje, sprzątam sobie w domu, mój brat mi nie pomaga w niczym, babcia bałagani (oczywiscie wedlug niej to ona wlasnie wszystko ogarnia itd...) masakra nie wiem co to będzie....

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-08-24, 11:56   #4162
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Pracodawca nie może odmówić przedłużenia macierzyńskiego w dodatku matka nie musi tego brać, ale pracodawca na życzenie musi go dać.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:58   #4163
Delicjanka
Zakorzenienie

http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E o, jaki ten wózek jest smieszny

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-08-24, 11:58   #4164
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Poświęcać dla firmy? No ale co oni myślą że z maluszkiem zrobisz? Miesięczniaka zostawić? Nie wyobrażam sobie, takie maleństwo potrzebuje mamy bardzo. Aż się zdenerwowałam jak przeczytałam o takim pracodawcy. Ciekawe czy taka szefowa by tak chyżo do pracy wracała po porodzie.
koleżanka zostawiła z mężem i niańką po połowie i musiał wrócić; a co do szefowej ,to to jest taki typ, że jak najbardziej by wracała

Cytat:
w tym biurze jak się idzie od "Wierzby" w stronę straży granicznej po prawej stronie ?

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
20 tygodni plus 4 tygodnie które moze przedłużyć pracodawca z tego co słyszałam od 2013 ma to wejsć własnie. Ale tak slyszałam a czy to prawda? która wie to pisać
prawda do tej pory mozna było o 2 tyg przedłużyć

Stary 2012-08-24, 12:03   #4165
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
koleżanka zostawiła z mężem i niańką po połowie i musiał wrócić; a co do szefowej ,to to jest taki typ, że jak najbardziej by wracała

prawda do tej pory mozna było o 2 tyg przedłużyć
oj tam, nic nie mówię, dwa kroki od mojego mieszkania jak będziesz mieć problem z szefową to chętnie pomogę lubię sprowadzać wyuzdanie dziołszki na ziemię

Stary 2012-08-24, 12:07   #4166
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tylko nie każdy ma możliwość zostawić z mężem, czasem mąż też pracuje Ja sobie nie wyobrażam rozstawać z młodym tak szybko, chyba by to jakaś trauma dla mnie była. A co do tej szefowej to masakra.

Moja siostra taki wózek ma
http://www.bobowozki.com.pl/product_...roducts_id=829
Bez fotelika. Poważną wadą jest brak możliwości przechylenia jak dziecko śpi.
Jest też nowy model i tu już taka możliwość jest
http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=2172

Edytowane przez laurka23
Czas edycji: 2012-08-24 o 12:12
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:10   #4167
hope01
Zakorzenienie

a właśnie... Elllmi, albo Hosenka, byłyście może ostatnio w Sandecji? pomyślałam, że skoro już jesienne kolekcje wchodzą, to może letnie są na wyprzedażach, a było dużo fajnych bluzeczek luźnych i tak się zastanawiam czy mam po co jechać

Stary 2012-08-24, 12:14   #4168
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
a właśnie... Elllmi, albo Hosenka, byłyście może ostatnio w Sandecji? pomyślałam, że skoro już jesienne kolekcje wchodzą, to może letnie są na wyprzedażach, a było dużo fajnych bluzeczek luźnych i tak się zastanawiam czy mam po co jechać
Oj nieeee, ja tam mam zupełnie nie po drodze a specjalnie nie chce mi się jechać. Poza tym w ogóle nie mam ochoty chodzić po sklepach, ostatni raz byłam chyba z 3 miesiące temu - mąż sam jeździ na zakupy

Instagram

Stary 2012-08-24, 12:20   #4169
Authentic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Mi podoba się też Agata ale nie mamy jeszcze nic wybranego - nie znamy płci dlatego.

Niby płeć znamy, imię ustalone, ale po tym jak się okazało, że Ismael, to nie Ismael tylko dziewczynka, to ja już nie jestem taka pewna
W razie pomyłki lekarza chłopiec będzie miał na imię Maksymilian.

Authentic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:20   #4170
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam, nic nie mówię, dwa kroki od mojego mieszkania jak będziesz mieć problem z szefową to chętnie pomogę lubię sprowadzać wyuzdanie dziołszki na ziemię

Cytat:
to chyba trochę przysnęłaś, bo już resztki z wyprzedaży zostały

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości