Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-24, 10:22   #2401
mantas
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Po takim tekście, na jego miejscu bym ją zostawiła ....
Szkoda mi go, taki fajny z taką niewdzięczną malolatą

on też ma 19 lat
ale wygląda na dobre 25
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:24   #2402
monamonisia
Raczkowanie

ona sama siebie pojechala- w sensie swoj gust, skoro uwaza, ze on jest brzydki... co za puste dziewcze... a glosu tez zdzierzyc nie moge, drze sie jak stare przesieradlo
Stary 2012-08-24, 10:25   #2403
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kayako Pokaż wiadomość
Gdyby ta dziewucha to jeszcze był jakiś cud natury, to niech kręci nosem, ale... ->
Modelem moze i on nie jest ale napewno jest ladniejszy od niej,przeciez ona jest paskudna....
Stary 2012-08-24, 10:27   #2404
bubus900
Zakorzenienie

Naprawdę? Wygląda na dużo starszego (ale na pewno jest dużo mądrzejszy od niej). Porażka po całej linii, aż mi się płakać zachciało . Jak ona mogła coś takiego w sieć wrzucić? Boże, no brak słów. Przecież jak się kogoś kocha, to ta osoba jest dla nas najpiękniejsza na świecie, a tu takie coś . Zaraz się popłaczę
Stary 2012-08-24, 10:29   #2405
justynalenka
Zadomowienie

Właśnie widziałam reklamę programu Hani na TLC. Mega pozytywnie i ciepło się zapowiada, rewelacja

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:34   #2406
Adamantium01
Karo

życze mu żeby przejrzał na oczy
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:56   #2407
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez monia007x Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, tez was troche podczytuje i równiez postanowiłam cos tam od siebie wrzucic. Mnie kiedyś (jak jeszcze nagrywała filmiki) na yt zablokowała MissHeledore (ta, która wspolnie z Maxi na snobce wykonuje makijaze). Powód: napisałam komentarz pod filmikiem o jej kosmetykach brzmiacy: "Osobiście wolałabym mieć troszkę mniej kosmetyków, ale lepszej jakości. Pozdrawiam".
a nie napisałąś przypadkiem, ze wolałabyś być malowana innymi kosmetykami niż essence?
Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=YpoWp...eature=related

troszkę wredota z niej wyszła... widziałyście?
co za rozpieszczona lala
1. woli mieszkać w swym cudownym pokoju niż z TŻ? czy może mamusia z tatusiem na to nie pozwalają? Ja bym wolała mieszkać z moim TŻ wspólnie w małym mieszkanku niż oddzielnie
2. Robi filmik z chłopakiem, przy czym przez większość czasu nie dopuszcza go do głosu, bo 'ona jest najważniejsza'
3. Można sobie tłumaczyć ich zachowanie tak jak stosunki Katosu i Maxineczki, czyli pewną zażyłością, ale ja z moim TŻ czasami sobie dokuczamy, ale nie ośmieszyłabym przed innymi i nasze złośliwości zostawiamy sobie na te chwile kiedy jesteśmy we dwoje.
4. i ten tekst 'kraj! Rozumiesz co to znaczy kraj?' Ja nie odebrałam tego żartobliwie a raczej jako chamska odzywka i robienie z niego głupiego... Ja sama nie wiem czy zwróciłabym od razu uwagę na słowo kraj i nie palnęłabym w odpowiedzi 'Paryż'
5. 'wybrałabym chłopaka, bo skoro już mam to nie muszę się o nikogo starać'
6. 'czy pomagasz mu się ubierać?' 'czasami kupuje coś czego nie chcę' yyy... to chyba on się ma dobrze czuć w ubraniu nie ona
7. 'ja na początku nie chciałam z nim być, no ale wyszło, że jestem'
8. Komentarz dotyczący jego wyglądu
9. 'zaraz to ja Cię mogę pobić...'
10. "Czy Twoja mama od razu zaakceptowała Alana?" i jej odpowiedź

Mówcie co chcecie, ale ja w większości jej chamskich wypowiedzi nie widzę żartobliwego tonu...
do tego wiele z tych pytań jest bardzo prywatnych....
Stary 2012-08-24, 11:02   #2408
TeslaK
Przyczajenie

Zarzucanie komuś, że nie kocha swojego partnera jest kuriozalne :| Nie każdemu z łatwością przychodzą emocje i okazywanie ich, niektórzy się krępują. Bezczelność i kuriozum. Nie wiecie, jak jest w ich związku, ani jak im się układa, więc z łaski swojej zostawcie ich w spokoju, jak cywilizowani i kulturalni ludzie Obejrzałam ten filmik i jak ktoś nie potrafi odróżnić poczucia humoru(sarkazm) od chamstwa to...

Widziałam inny filmiku, w którym to chłopak robi makijaż dziewczynie i ogólnie na początku on mówi, że ona jest brzydka itp. i że trzeba ją upiękrzyc(sarkazm, poczucie humoru) i też komentarze były, że jest niemiły Nie ma to jak nie rozumienie i przekręcanie.
TeslaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:12   #2409
bubus900
Zakorzenienie

Ale ona sobie nie robiła żartów, nie rozumiesz?! Poza tym i żartowanie ma swoje granice, a jak je się przekroczy, jest się zwykłym chamem!
Stary 2012-08-24, 11:14   #2410
oleeencja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Tak, właśnie o nią mi chodziło . Dziękuję
-pokonać swojego lenia
-być bardziej cierpliwa!

Myśl pozytywnie!
oleeencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:15   #2411
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez TeslaK Pokaż wiadomość
Zarzucanie komuś, że nie kocha swojego partnera jest kuriozalne :| Nie każdemu z łatwością przychodzą emocje i okazywanie ich, niektórzy się krępują. Bezczelność i kuriozum. Nie wiecie, jak jest w ich związku, ani jak im się układa, więc z łaski swojej zostawcie ich w spokoju, jak cywilizowani i kulturalni ludzie Obejrzałam ten filmik i jak ktoś nie potrafi odróżnić poczucia humoru(sarkazm) od chamstwa to...

Widziałam inny filmiku, w którym to chłopak robi makijaż dziewczynie i ogólnie na początku on mówi, że ona jest brzydka itp. i że trzeba ją upiękrzyc(sarkazm, poczucie humoru) i też komentarze były, że jest niemiły Nie ma to jak nie rozumienie i przekręcanie.
ostatnia sprawiedliwa?
jak pisałam wyżej w jej odzywkach nie widziałam niczego, co mogłoby sugerować, że żartuje, było to raczej 'nastawianie' się na niego
Stary 2012-08-24, 11:17   #2412
Atenya
summer vibes;)

Chłopak zakochany rzeczywiście, a ona traktuje go chyba jako kolegę raczej... To wygląda zupełnie tak, jakby badała na ile sobie może pozwolić, a on jej pozwala na bardzo dużo, więc jest coraz bardziej chamska wobec niego. Nie powinna, ale taki typ, a chłopak jest uległy, trochę się poobraża i tyle tylko. Straci przy niej całą pewność siebie.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:20   #2413
hikari91
Zadomowienie

Cytat:

nie znudziło Ci sie jeszcze to bawienie w adwokata? jak widać Ty jedna na tym wątku jesteś inteligentna i wyczułaś ten sarkazm jego w tym momencie też uważasz za mało ogarniętego skoro w momencie dotyczącym jego wyglądu filmik jest poucinany. No ale on przecież też sarkazmu nie wyczuł. Dla mnie to było chamstwo i tyle. Mówienie komuś tego na osobności i może dla jaj to chyba co innego niż publiczne ośmieszanie w necie?

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:35   #2414
Zuzu666
Raczkowanie

Obejrzałam ten filmik. Oj biedny ten chłopak Żarty, żartami. Można dogryzać sobie na wiele sposobów, ale bez przesady. On jej mówi, że z makijażem i bez jest śliczna, a ona mu że nie ma twarzy jak model? Szkoda chłopaka. Dziwi mnie, dlaczego skoro on jej się tak bardzo nie podobał jak był te 30 kg większy to dlaczego ona zdecydowała się na związek z nim?
Zuzu666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:39   #2415
dacn
Zakorzenienie

Cytat:

Strasznie nam przykro że jesteśmy takie w świecie nieobeznanie i nie znamy sie na żartach oraz brak nam poczucia humoru. Nie czuje tego ze normalne jest psychiczne znęcanie sie nad chłopakiem w dodatku publiczne , bo YT jest miejscem publicznym.
Tej laluni nie przychodzi wcale z trudem okazywanie emocji, okazuje je i nie sa to pozytywne emocje.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:43   #2416
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez Zuzu666 Pokaż wiadomość
Obejrzałam ten filmik. Oj biedny ten chłopak Żarty, żartami. Można dogryzać sobie na wiele sposobów, ale bez przesady. On jej mówi, że z makijażem i bez jest śliczna, a ona mu że nie ma twarzy jak model? Szkoda chłopaka. Dziwi mnie, dlaczego skoro on jej się tak bardzo nie podobał jak był te 30 kg większy to dlaczego ona zdecydowała się na związek z nim?
bo niikt inny jej nie chciał?

nie wiem jak Wy, ale ja wolałabym być głupia i znać granice niż być 'inteligentna' i chamska
Stary 2012-08-24, 11:44   #2417
Violettea
Raczkowanie

http://www.pudelek.tv/video/UDAWAL-C...-nabrali-1050/ widziałyście ? hahaha mistrz, może nie urodowy filmik, ale stałam się jego fanką

Edytowane przez Violettea
Czas edycji: 2012-08-24 o 11:45 Powód: dupa
Violettea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:51   #2418
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

ojezu. też widziałam ten filmik i się zastanawiałam, czemu jego twarzy nie pokazuje- myslałam, że chce by był anonimowy.
a w końcu pokazała.
naprawdę dziwnie ten filmik kręciła. on ją pokazywał całą, a ona jego od szyi w dół
alee ona już go wcześniej pokazywała, zrobili razem Boyfrend Tag i wydawali mi się wtedy bardzo sympatyczną parą

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Naprawdę? Wygląda na dużo starszego (ale na pewno jest dużo mądrzejszy od niej). Porażka po całej linii, aż mi się płakać zachciało . Jak ona mogła coś takiego w sieć wrzucić? Boże, no brak słów. Przecież jak się kogoś kocha, to ta osoba jest dla nas najpiękniejsza na świecie, a tu takie coś . Zaraz się popłaczę
ale Ty tak na serio ?

Żeby nie było dziewczyny nie bronię, ogólnie uważam, że jest w filmikach bardzo zarozumiała, kiedyś ją oglądałam, ale nie lubię osób tak zapatrzonych w siebie
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:54   #2419
Qloui
Rozeznanie

Nowy filmik u Red Lipstick M0nster
http://www.youtube.com/watch?v=YfnC7yaD_Hc

Ciasteczko25 nowy filmik
http://www.youtube.com/watch?v=h44UFN-eL9k
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:58   #2420
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Mi się wydaje,że to jeszcze młoda dziewczyna i stąd takie zachowanie. Mój licealny związek też był ... tzn po czasie myślę sobie : jak mogłam tak się zachowywać względem swojego chłopaka.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:07   #2421
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Mi się wydaje,że to jeszcze młoda dziewczyna i stąd takie zachowanie. Mój licealny związek też był ... tzn po czasie myślę sobie : jak mogłam tak się zachowywać względem swojego chłopaka.
ok, rozumiem młodość ma swoje prawa, po to ona jest żeby wejść w świat dorosłości dojrzalej, natomiast filmik w sieci, to jest ślad na całe życie.... każdy może go skopiować , nawet jak usunie kanał właścicielka...
bardzo nierozsądne, kolejny przykład głupoty na youtube, znów miało wyjść "czadowo" czyli śmieszne z jajem a wyszło marnie , ośmieszyła siebie a nie swojego faceta.
Olimpi wpis na blogu:
"heheh
no a na koniec kochani ja chyba kiedyś o tym wspominałam...ale...dziś oglądałam filmik jednej z młodych dziewczyn na yt swoją drogą bardzo fajny kanał waniliowymakeup
no i ona wspominała, że na wizażu ją obsmarowują i m i się przypomniał jeden tekst heheh o mnie rzecz jasna (nie wiem dlaczego ale teraz to mnie tak bawi )
pisały pisze swoimi słowami bo nie mam cytatu ale sens będzie taki jak powinien
*"dała zdjęcie ze swoim mężem taki młodzi pewnie wpadli jako nastolatkowie"*"
quiz u niej na blogu jest, ciekawe co jest do wygrania

Edytowane przez isabelka00
Czas edycji: 2012-08-24 o 12:10
isabelka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:10   #2422
lilly_rose
Raczkowanie

Dziewczyna chyba chciała wyglądać na bardzo wyluzowaną i nonszalancą. Niestety wyszła na arogancką i wyniosłą. Jest jeszcze młoda i (pewnie) niedojrzała i stąd takie zachowanie.
lilly_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:14   #2423
hikari91
Zadomowienie

To jest wychowanie i charakter. Ja nie widzę powodu żeby coś takiego usprawiedliwiać młodością Ona nie ma 5 czy 8 lat, że nie myśli nad tym co mówi.

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:20   #2424
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
Obejrzałam ten filmik i jak ktoś nie potrafi odróżnić poczucia humoru(sarkazm) od chamstwa to...
a ja uważam, że w każdym żarcie coś jest...

komentarz Alana pod tym filmikiem:

Do tych wszystkich co tak wyskakują na Martę, że mnie nie szanuje, nieprawda szanuję mnie tylko podejdźcie do tego filmiku z zapasem bo miał być żartobliwy a nie poważny

Alan Bartczak 1 tydzień temu 56
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:26   #2425
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
a ja uważam, że w każdym żarcie coś jest...

komentarz Alana pod tym filmikiem:

Do tych wszystkich co tak wyskakują na Martę, że mnie nie szanuje, nieprawda szanuję mnie tylko podejdźcie do tego filmiku z zapasem bo miał być żartobliwy a nie poważny

Alan Bartczak 1 tydzień temu 56
winny się tłumaczy....
niefajnie to wszystko wygląda tak czy siak
Stary 2012-08-24, 12:29   #2426
TheAggaa80
Przyczajenie

Nie podobało mi się to co powiedziała, czasami warto pomyśleć zanim coś się powie. Ale to nie znaczy że go nie kocha czy nie szanuje, nie jesteśmy z nimi 24 godziny na dobę. Marta w którymś filmiku powiedziała że nie ma kontaktu z ojcem, że w niczym jej nie pomaga i to może mieć wpływ na jej okazywanie uczuć publicznie, ale tak naprawdę możemy pisać że Alan jest biedny itp. ale nie znamy ich prywatnych relacji między sobą.
TheAggaa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:41   #2427
othecat
Raczkowanie

ja ją pierwszy I chyba ostatni raz widziałam w tym załączonym filmiku - i kopara mi opadła że ona ma ponad 8 tys. subskrybentów!
othecat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:46   #2428
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
ok, rozumiem młodość ma swoje prawa, po to ona jest żeby wejść w świat dorosłości dojrzalej, natomiast filmik w sieci, to jest ślad na całe życie.... każdy może go skopiować , nawet jak usunie kanał właścicielka...
bardzo nierozsądne, kolejny przykład głupoty na youtube, znów miało wyjść "czadowo" czyli śmieszne z jajem a wyszło marnie , ośmieszyła siebie a nie swojego faceta.
Olimpi wpis na blogu:
"heheh
no a na koniec kochani ja chyba kiedyś o tym wspominałam...ale...dziś oglądałam filmik jednej z młodych dziewczyn na yt swoją drogą bardzo fajny kanał waniliowymakeup
no i ona wspominała, że na wizażu ją obsmarowują i m i się przypomniał jeden tekst heheh o mnie rzecz jasna (nie wiem dlaczego ale teraz to mnie tak bawi )
pisały pisze swoimi słowami bo nie mam cytatu ale sens będzie taki jak powinien
*"dała zdjęcie ze swoim mężem taki młodzi pewnie wpadli jako nastolatkowie"*"
quiz u niej na blogu jest, ciekawe co jest do wygrania
ona za wszelka cene chce zebysmy o niej pisali,widocznie dzieki nam zwieksza jej sie ogladalnosc?
Afera to jej drugie imie (albo glupota)
Stary 2012-08-24, 13:06   #2429
happyswallow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
ona za wszelka cene chce zebysmy o niej pisali,widocznie dzieki nam zwieksza jej sie ogladalnosc?
Afera to jej drugie imie (albo glupota)
Znowu naskok na wizaż? Nie wiem kiedy wszyscy dojdą do tego, że to jak antyreklama - przecież są świetne youtubowiczki jak Brunetka czy digital, które bronią się swoimi umiejętnościami i jakością/wykonaniem filmików, widzowie darzą je szacunkiem, bo nie bawią się w urządzanie afer i mają klasę. Z kolei robienie afer i wyolbrzymianie to brak profesjonalizmu, nie wiem czemu niektóre dziewczyny oczekują, że widzowie będą podchodzić do nich na poważnie, jeśli one czytają to forum z wypiekami na twarzy, żeby potem znaleźć jedno zdanie wyrwane z kontekstu i zrobić aferę na cały facebook/jakikolwiek inny portal społecznościowy.
happyswallow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 13:08   #2430
Zuzu666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheAggaa80 Pokaż wiadomość
Nie podobało mi się to co powiedziała, czasami warto pomyśleć zanim coś się powie. Ale to nie znaczy że go nie kocha czy nie szanuje, nie jesteśmy z nimi 24 godziny na dobę.
Zgodzę się, że nie znamy ich relacji, ale wyobraź sobie, że twój facet mówi do 20 tysięcy ludzi mówi, że właściwie to nie masz twarzy modelki, a jak byłaś grubsza to nie byłaś atrakcyjna. Zresztą nie moja bajka, myślę, że dziewczyny powiedziały wszystko.

A tutaj Digitalka opowiada o swoim programie:
http://www.youtube.com/watch?v=72nIo...&feature=g-u-u
I niezbyt atrakcyjne jak dla mnie paznokcie u Michelle:
http://www.youtube.com/watch?v=EtNOI...&feature=g-u-u
Zuzu666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości