|
|
#3091 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
Dobry Cześć Blue ![]() Idę patrzeć co w Galilu dają na sejlu.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2012-08-24 o 11:06 |
|
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. pytanie nie jest gdzie, trzeba umieć poznać po dotyku jakość - rodzaj froty mimo ze na większości pisze 100 % to są róóóóóóóżne gestości tkania itp - nie doradzę jeśli nie masz czucia w kupowaniu - bo oen mogą byc wszędzie - na targowisku i na stoiskach ręcznikowo pościelowych na pasażach centrów handlowych - w sklepach z poscielą i piżamami etc ja po dotyku wiem czego spodziewać sie po danym reczniku i tak np mamy z chuopem serie cienkiej froty na lato i wyjazdy bo mało miejsca zajmuje wchłanialność dalej ekstra - akurat były tanie na targowisku mamy też otulające mięciutkie jak kaczuszka - te co mi dedi sprawił - niewiem skad bo mają lat 15 akurat - wyglądają jakby miesiąc używane i mamy też takie gruuubsze na zimę - średnio wygodne w wycieraniu i ciężkawe ale zimą szybko otulają i nie tracę ciepła po wyjsciu z wanny/prysznica - i trochę w nich stoję w łazience a mamy też te ponad 30letnie - jeszcze moich rodzicó ze ślubu - takie twarde szorstkie ale wchłanianie bomba mamy komplety dla gości mamy do rąk, do twarzy - do hig int mam osobne zestawy - słowem ręczników mam wiecej niz ubrań - jestem ręcznikowym frikiem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-24 o 11:10 |
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie Ty trzymasz te wszystkie ręczniki? Osobną dużą szafę masz - tylko na ręczniki?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3094 |
|
Wpisz tu zomzing
|
winna jest apretura, trzeba kilkanaście razy wyprać po prostu
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wbrew pozorom jestem dobrze poukładana ![]()
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Nindżopesz
|
Wlasnie doznalam objawienia, ze te kiczowate pseudo-artystyczne niebiesko-nieostre fotki na blogach to efekt popularnosci Instagramu
Nawet nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje.---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Ojej, lec po antybiotyk ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3097 | |||
|
Zakorzenienie
|
blue
Cytat:
lakier czy Creepersy, jak lakier to ni, jak obów to owszem, kupowałam didce
|
|
#3098 |
|
Konto usunięte
|
Nabyjasz się z mnie
Za żadne skarby* * za 10 setek Platynowego z 2006 roku bym mógł rozważyć propozycję Jasne ![]() |
|
|
|
#3099 |
|
BAN stały
|
Karkki, u mnie lakiery Essie trzymają się w idealnym stanie tydzień. Może wytrzymałyby i jeszcze dłużej, ale w końcu zmywam, bo kolor zaczyna mnie nudzić
Odebrałam zdjęcia od fotografa. Oczywiście w białej bluzce zlałam się z tłem, ale i tak są ładne ![]() Red, przez Ciebie przepadłam w rockowo-ciuchowym wątku, więc dzień z głowy
|
|
|
|
#3100 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36090955]
Jasne ![]() Ale lizusem jesteś?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3101 |
|
Panaroja
|
Łohoho , Niewiadomocoza Niepospolita
![]() 1.ja bym conajmniej dwa dożylne od razu wzięła ![]() 2.kiedys miałam takiego , co przyleciał z didem na rekach i zdominowaną matką z tyłu , że dziecko jest niesymetryczne i dziwnie chodzi (did nie miał jeszcze półtora roku )
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3102 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie nigdy specjalnym lizusem nie byłem
![]() Teraz mam na wszystko związane z robotą wy☠☠☠ane i jestem szczery do bólu. I wali mnie to, że komuś się to nie podoba. Z główną kierowniczką kilka dni temu rozmawiałem o grafikach, od tamtego czasu wściekła na mnie. I dalej uparcie twierdzi, że grafiki robi sprawiedliwie No jak do tępej dzidy nie dociera, że sporo ludzi jest niezadowolonych (jedne i te same osoby ciągną weekendy), to poszedłem do KR i z nią pogadałem (tak, wiem, hój jestem ). Babka se wybrukowała bilans z tego roku i do domu zabrała Jeśli chodzi o mnie to jestem pewien, że 2/3 lub więcej mam II zmian i nocek ![]() Też bym se chętnie poszedł na 7, oddudnił swoje do 15 i do domu. Co bym zdążył zrobić to dobrze, a resztą II zmiana się zajmie, jak to u nas mówią I wiecznie chlew zostawiają |
|
|
|
#3103 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Też się załapałaś na to zdjęcie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() Polly, na Starowiślnej jest Cześć ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36090955] Jasne Wszędzie takich wolą ![]() Cytat:
Gdzie można kupić kosmetyki Alverde? W Rossmannach są?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3105 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3106 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
nogi mi ucięło w kolanach ![]() ale dowody mam ![]() może dopiero za parę dni ![]() ja też, wczoraj oglądałam i prawie kupiłam ![]() poczekam aż sprowadzą z suwakami na dole długie i w moim rozmiarze ![]() ale chyba nie będę w nich wyglądać ok Cytat:
![]() 2. 60-max 3. do zużycia, zaplamienia, podarcia, zgubienia... no chyba, że jakiś badziew sztuczny się trafi, to wywalam przed emeryturą ![]() zjadłam wcześniej tuniora, paskudnie słony był ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36090955] Jasne ![]() [/QUOTE] jak wszędzie dodatkowo idealny pracownik jest mało ambitny i przewidywalny ![]() nie kupiłam wczoraj torby, wyszłam bez karty ![]() a koncert odwołali - ludzie nie przyszli ![]() aż mi się żal chłopów z Koszalina zrobiło no ale w trasie są, to odrobią straty może
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
co nie ?
Cytat:
![]() któren? jakiś link? jutubowy filmos? bo żem znów pryszczata
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
nawet wiem, które to
![]() (chyba sama Ci je podsyłałam )
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki - tak czułam ze nie na syfiory ![]() ja pod oczy nie używam |
|
|
|
|
#3112 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3113 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
aktualnie mam na wylocie nowy, zielony, na zaczerwienienia, jakby ktoś chciał. bo V. mi przywiózł nie ten, co trzeba... powiedziałam, że zielony w sensie opakowanie (bo jest też w srebrnym), a ten mi kupił zielony korektor
|
|
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e no - jak powiedziałąś kup mi korektor - taki zielony to dobrze kupił - co się miał domyślać ze masz na myśli opakowanie ? Win bedzie zachwycona ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- no mówisz i masz
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3117 | |
|
BAN stały
|
hmm nie wiem, może jak ktoś ma ciemniejszą karnację, to robią, bo oba odcienie są dość jasne. taki jasny, naturalny beż.
Cytat:
![]() Od razu mówię, że zielonego nigdy nie testowałam, bo nie mam takiej potrzeby. |
|
|
|
|
#3118 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3119 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. hehe, trzy czesci do nadrobienia. Cytat:
2. i najlepiej palnac sobie w leb bo nie ma ratunku. Parka z Allegro przyszla i jest na mnie za mala, buuuuuu. A sweterek do ocwiekowania tez z Allegro jest cieniutki i wyglada bardziej jak sukienka, do tego ma ogromny dekolt, ktorym wylazi mi stanik (idealne do karmienia |
||
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

byłam swiecie przekonana ze to wymysł ostatniego sezonu 

Gdzie kupić dobre wsiąkające wodę ręczniki?

I wiecznie chlew zostawiają 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)