|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Cytat:
![]() Zostawiłam brzuszek na mailu z dzisiaj. Trochę odważny, ale chyba ładnie wyszło...? Jeśli zbyt obsceniczne, to mówcie. ![]()
|
|
|
|
|
#2762 |
|
Wtajemniczenie
|
gda wow super fota, pieknie wygladasz
![]() !!!!!!!
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
gda bombowe zdjęcie
|
#2765 |
|
Wtajemniczenie
|
:wow: Gda piękne zdjęcie!!!!
wyjdź za mnie |
|
|
|
#2766 |
|
Zadomowienie
|
Gda zdjęcie rewelacja !
a mi się dziś cały czas wyć chce
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
|
#2769 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to kochana imponujący staż
|
|
#2770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sojka, hormony Ci szaleją. Ja wczoraj ryczałam... Coś sie Spioszka nie odzywa... |
||
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie odpowiedzi w sprawie suplementów oraz gratulacje z okazji naszego nowego tygodnia.
Pytałam o te witaminy, bo też powoli kończę opakowanie i zastanawiałam się czy jest sens kupować kolejne, ale skoro piszecie, że warto je przyjmować przez cały czas, to jednak zakupię. Ja kilkanaście minut temu się obudziłam! Padłam jakoś po 9, więc spałam ok. 5 godzin. Najwidoczniej Antek potrzebował. A zanim zasnęliśmy to tak mi skórę naciągał, że z bólu aż go troszkę opieprzyłam, że ma mamie nie robić krzywdy. ![]() A co z naszą aga_ton? O ile się nie mylę, to też już jej jakiś czas nie było na wątku.Sojka ![]() Gda Ty to masz figurkę Cytat:
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Hello, kurcze Was nadrobić to zgroza :p
Colds gratuluje, Melcia przecudna Matko ja sie już nigdy nie wyśpie chyba, zaraz ide w bety bo nic na oczy nie widze. Te zażywanie tabletek w nocy jest do bani a już na nogach od 7:40 ![]() Popakowałam torbe do szpitala już do porodu co by potem sie z tym nie pierdańczyć, ciuszki na wypis chłopkowi też przygotowałam i chyba już wszystko na miejscu oprócz łóżeczka i naklejek. Nie wiem kiedy sie za to zabrać ![]() Co do bóli to ja też jestem obolała okrutnie, zmęczona i w ogóle ostatnio wnerwiają mnie coniektóre osoby jak zadają durnowate pytania na gg. Jak byłam w szpitalu to na opisie jak byk napisałam a ludzie sie mnie pytają DLACZEGO? Noż ☠☠☠☠.. niech smsa napiszą a nie na necie jak wiadomo że nie odpisze bo wiedzą że w moim szpitalu nie ma. Jezu niektórzy to mają mózg mrówki ![]() a dzisiaj kupiliśmy nową pralke ![]() Do 19tej powinna już być przywieziona ![]() No, a poza tym boje sie porodu jakby ktoś jeszcze nie wiedział
|
|
|
|
#2773 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj by się działo!!!Cytat:
Gda, zdjęcie fenomenalne, wyglądasz pięknie!!! |
||
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Widze,że wieści od Śpioszki nie ma jeszcze,mam nadzieje,że tuli już dzidzie
![]() Ja niestety z tel nie moge obejrzeć zdjęcia Melci ![]() Ja coś dzisiaj nie do życia jestem,śpiąca i ogólnie to tyłka ![]() Zrobiłam bigosik na dwa dni i mam chociaż z tym spokój .Sojeczko kręce korbką żebyś się rozkręciła ![]() Moje dziecie w brzuchu to chyba spać nie potrzebuje bo ciągle sie wierci,normalnie zadko ma przerwe
|
|
|
|
#2775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak.wczoraj nam właśnie przyszedł.bardzo jest fajny.strasznie mi sie podoba.nie moge sie doczekać aż bede w nim Leośka wozić ale jestem wkurzona.miałam mieć dziś wizyte i głupia pinda co w rejestracji siedzi ''zapomniała''do mnie zadzwonić że doktorka dziś nie ma.myslałam że ją utłuke.teraz musze czekać do poniedziałku gda ale masz jeszcze wysoko brzuch.mi juz opadł 2 tygodnie temu Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-08-24 o 15:10 |
|
|
|
|
#2776 |
|
Zadomowienie
|
Gda to zdjęcie jest przepiękne.
Piękny brzuch, piękna pupa, śliczne kształty Brawo dla męża
|
|
|
|
#2777 |
|
Zadomowienie
|
marta1986222 jak się czujesz?
gda fajny pomysł
|
#2778 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nie płacz
![]() Cytat:
pralki, już nie musisz prać ręcznie Cytat:
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Wtajemniczenie
|
Gda naprawdę apetycznie wyglądasz
|
#2781 |
|
Rozeznanie
|
Witam się na chwilkę
Nadrobię 7 stronek później bo muszę odreagować sprzątając Od paru dni każdy ma do mnie pretensje, o to że nie mam humoru albo mówię jakimś niemiłym tonem i oczywiście zryczałam się jak głupia, posprzątam trochę to mi przejdzie. A tak ogólnie to zaczynam dzisiaj 33 tydzień jedyna dobra wiadomość na dziś dzień.
|
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
No rodzice chyba zakopali topór wojenny. Chyba, bo ojciec jeszcze do domu nie wrócił, no ale gadają.
Cytat:
Czyli zgodnie z Twoimi przeczuciami powinnaś być już po ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2783 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
wrocilam do domu. Na ktg tradycyjnie nic. polezalam sobie i tyle. A spotkalam kolege. Przyjechali z zonka i dzieciatkiem bo wypuscili ich do domku, a wczoraj przyszla polozna srodowiskowa i stwierdzila u mlodego zoltaczke. Cytat:
Dzielna jestes.Cytat:
za tydzień.Nie przejmuj sie. Nawet jak masz humory to jestes usprawiedliwiona. Sojka co się dzieje? Chodzi o to, ze Zosia jeszcze w brzuszku czy coś Cie boli? Gda super fota |
||
|
|
|
#2784 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dziś bylam na SR świetna położna, mówiła szczerze jak jest w tym szpitalu w którym chce rodzić i wszystko sie potwierdza z tym co było 4 lata temu, a co nie koniecznie się zmieniło, i o obyczajach na oddziale naprawde super informacje, na temat noworodkowego, porodówki, za i przeciw by tam rodzić. No i dostałam gratis butelke z aventu i mase próbek loveli, oilatum, kolejny sudokrem itd ![]() Męczą mnie te bóle jak na okres. Rozpieranie w okolicy spojenia łonowego. Wczoraj wyleciało mi coś galaretkowatego, jakis sluz ale to chyba za wczesnie na czop, a po za tym czop chyba bywa raczej podbarwiony a to bylo biało-przezroczyste. Na te wszystkie objawy u mnie za wcześnie, ale moze to daltego ze to 3 ciąża? i wszystko sie "luzuje" szybko? Mama mi ciagle mówi ze nie dotrwam do terminu a ja się nie chce nastawiac, b o wiem jaka bede zawiedziona pozniej. Wizyta za dwa tygodnie więc wtedy sie dowiem co i jak, Trzymam kciuki za śpioszkę! Gratuluje kolejnych tygodni ![]() My jutro na wesele idizemy naszych przefajnych przyjaciół ale oczywiscie ja sie nie pobawie no ale posiedzimy pogadamy Nie daje rady juz z tymi upałami, podobno w przyhszlm tygodniu ma sie ochłodzić znacznie. wizyta za dwa tygodnie więc wtedy sie dowiem co i jak,
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka Edytowane przez Enigmama Czas edycji: 2012-08-24 o 16:09 |
|
|
|
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
Gda zdjęcie cudo! Naprawdę super!
Sojka nie smutaj się, głowa do góry! Ja też od wczoraj non stop ryczę. M_moni, postaram się Ciebie posłuchać ![]() Colds Dzidzia prześliczna! Dziewczyny, rano pojechałam na ktg do mnie do szpitala bo ruchy były bardzo słabe. Tętno dziecka dobrze tylko że wyszło mi z 6 mocnych skurczy. Położna zapytała czy ja je czuję, ale żadnego bólu nie odczuwałam, jedynie twardnienie brzucha, na co ona, że przy takich skurczach to niektóre już rodzą. Lekarz zbadał mnie i stwierdził, że szyjki to ja nie mam, ale jest zamknięta i zapytał czy mnie zostawić, ale stwierdziliśmy, że mam na tyle blisko, że gdyby coś się działo to przyjadę. Uspokoił mnie, że w razie gdybym cokolwiek odczuwała nie tak mam się pojawić. Natomiast zadzwoniłam do mojego lekarza z Katowic i umówiłam się z Nim, że nie będziemy czekać do poniedziałku tylko pojadę już jutro i położę się na oddział. Będę czuła się spokojniej bo w domu można ze mną dostać szału. Tak więc jutro o 9 mam się stawić w Katowicach.
Maja Edytowane przez Nisia4 Czas edycji: 2012-08-24 o 16:26 |
|
|
|
#2787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mowila ze niektore jak przychodza to im wzrasta do 100 wtedy i mowila ze to normalne ![]() Tak czy inaczej trzymam kciuki by wszsytko bylo w porzadku. |
|
|
|
|
#2789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to trzymam kciukia ja mam pytanie jak to jest z szyjka? jak sie skraca to jest wysoko tak? rozwiera sie gdy juz calkowicie sie skróci????
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Nisia trzymam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.

ale mi sie dzisiaj nic nie chce robic,mam totalnego lenia
mialam poukładac ciuchy w swojej szafie,bo bałagan od tego codziennego szukania czegos w co jeszcze sie mieszcze

Najwidoczniej Antek potrzebował. A zanim zasnęliśmy to tak mi skórę naciągał, że z bólu aż go troszkę opieprzyłam, że ma mamie nie robić krzywdy.
O ile się nie mylę, to też już jej jakiś czas nie było na wątku.