Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-24, 10:57   #2731
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!

Tyle nacytowałam a tu wszystko pokasowane.

Dearlie 32 tydzień to już blisko końca. Zobaczysz jak Ci zleci. Ja nie pamiętam kiedy, a u mnie już 38 tydzień rozpoczęty.
Choco to świętujemy miło, że się o mnie martwisz Trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę ( o ile dobrze pamiętam, że dziś)

Colds gratuluje - córcia to sama słodycz, boska jest, a imię do niej narawdę pasuje.

Spioszka ja mam nadzieję, że Ty już urodziłaś

Co do bzykanka, to po takim celibacie - 20 tygodni jakoś dziwnie było. Dziewica ze mnie normalnie, czułam się, jakbym przeżywała swój pierwszy raz
Stary 2012-08-24, 10:59   #2732
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
To sobie odpuszczę lepiej.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Sojka widzę że jesteś. Jak tam?
Wziełam wieczorem ciepłą kąpiel, coś tam niby jeszcze się pojawiało, ale poszłam do łóżka i zasnełam a dziś od rana czuje jakieś lekkie skurczyki co jakiś czas ale nawet nie sprawdzam regularności.

Gratulacje dla Colds sliczna córeczka
Stary 2012-08-24, 11:00   #2733
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
My mamy termin na koniec października, więc zostały nam jeszcze 2 miesiące. Powiem szczerze, że bardzo bym chciała dobić już jak najszybciej do tego 36 tygodnia, a później do 38. A tak to jeszcze cały czas w stresie jestem o Małego.

Z całego serca życzę Ci, abyś już za tydzień miała Paulinkę przy sobie.

Śliczności Niech się dziewczyny dzielnie trzymają w tym szpitalu, a my tutaj cierpliwie będziemy czekać na ich powrót.

Powiem ci szczerze że mi jak minął 32 tydzień to tak czas zaczął szybko lecieć że nawet nie wiem kiedy zleciały te dwa miesiące i już prawie koniec

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy suplementy dla kobiet w ciąży przyjmujemy do samego porodu czy pod koniec już możemy z nich zrezygnować?
Przyjmuje się je też przez cały okres karmienia piersią.

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Colds serdeczne gratulacje cudnej córećzki. Teraz napewno Ci wszystko wynagrodzi

Dearlie oczywiście gratulujemy 32 tygodnia doczekasz się i Ty swojego maleństwa

Nadrobiłam wsio wczoraj i dzisiaj ale połowy nie pamiętam niestety bo wczoraj nasza cudna sąsiadka mimo że juz dwa razy wcześniej dzwoniliśmy na policję postanowiła że jednak zrobi kolejną imprezę więc czekaliśmy do 22 i wykonaliśmy telefon tam gdzie trzeba dostali opierdziel ze nie potrafią sobie poradzić z 18letnią imprezowiczką przyjechali momentalnie po czym patrzymy a tu koniec imprezy towarzystwo się wynosi ale to nie koniec ledwo policja odjechała to jakiś palant nam sie do drzwi dobijał dzwonił dzwonkiem jak jakiś po.je.b mój Tzet chciał go rozszarpać ja wtedy zobaczyłam że to syn sąsiadów moich rodziców i go wołam żebyśmy pogadali to spierdzielił i jak mój Tzet wyszedl na ulicę to nagle 10 osób na niego poszło. no masakra wróciliśmy do domu i zadzoniliśmy że stoją przed n aszym domem i że mamy dwójkę małych dzieci i co mamy zrobić. no pwoeidzieli że jak coś bedą robić tomamy po nich dzownić jedynie słyszałam że czyms w dom rzucali a ogólnie baliśmy się o auta bo stoją na zewnatrz a nie wiesz co takim gówniarzom do głowy przyjdzie ale naszczescie nic nie zrobili. wiem tylko że towarzyustwo wróciło się do tej laski i tam śpią. ja jestem z Jaśkiem sama mam nadzieję że nic im doi głowy nie strzeli bo ja nie wiem co zrobię. wogóle w nocy na złość pukali nam w ściany i właczali głośno muzykę ale tylko na chwilkę zebyśmy nie mieli pretekstu dzownić na policję to była 4 w nocy akurat Jaśka karmiłam i potem spać nie mogłam

łooo amtko ale litania ale musiałam to napisać
O kurcze współczuje ci takich sąsiadów, ale może już teraz się wszystko uspokoi, oby

Ciekawe jak tam śpioszka i sojka ??
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:04   #2734
katarzinka
Wtajemniczenie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Uwaga Uwaga Wieści od COLDS
Po przebiciu pęcherza pecherza zaczelam odczuwac skurcze. Melcia jest juz nami od ok 16:30. Ma 3060g i 54cm

gratulacje dla kolejnej rozpakowanej mamy
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:07   #2735
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Idę robić knedle ze śliwkami, bo całe wiadro węgeriek na balkonie z tumanem muszek owocówek.

Angel widziałam, że pisałaś o spuchnięciu. Ja też spuchłam a całą ciąże nie miałam z tym problemu. Musiałam zdjąć pierścienie mocy, a ledwo zeszły. Nogi to mam jek serdelki i waga też skoczyła w górę.
Stary 2012-08-24, 11:10   #2736
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Wziełam wieczorem ciepłą kąpiel, coś tam niby jeszcze się pojawiało, ale poszłam do łóżka i zasnełam a dziś od rana czuje jakieś lekkie skurczyki co jakiś czas ale nawet nie sprawdzam regularności.
Oj a ja myślałam że się rozkręciło. No nic, najwyraźniej jeszcze nie ten czas

No i padać zaczęło jak na miasto miałyśmy iść. Czuję że dzis to tylko zakupy w Biedronce i aptece. Dobrze że Kropek samochód zostawił.
Stary 2012-08-24, 11:13   #2737
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość

Gratulacje dla Colds sliczna córeczka
Kurczę, ale Cię trzymają w niepewności te skurcze!
Niech się zdecydują czy w tę czy w tę stronę!

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Idę robić knedle ze śliwkami, bo całe wiadro węgeriek na balkonie z tumanem muszek owocówek.

Angel widziałam, że pisałaś o spuchnięciu. Ja też spuchłam a całą ciąże nie miałam z tym problemu. Musiałam zdjąć pierścienie mocy, a ledwo zeszły. Nogi to mam jek serdelki i waga też skoczyła w górę.
Kneeedleeeeee!!!
Jeju ja takich rzeczy nie potrafię robić...
Podałabyś przepis?

Ja też spuchłam w ostatnim czasie mocno. Dłonie i stopy są przerażające, jak u hobbita. Aż wstydzę się zakładać odsłonięte buty...
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:14   #2738
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Oj a ja myślałam że się rozkręciło. No nic, najwyraźniej jeszcze nie ten czas

No i padać zaczęło jak na miasto miałyśmy iść. Czuję że dzis to tylko zakupy w Biedronce i aptece. Dobrze że Kropek samochód zostawił.

a u mnie rano popadało a teraz słonce swiecija chce juz jesiennienawidze upałów

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:33   #2739
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Kneeedleeeeee!!!
Jeju ja takich rzeczy nie potrafię robić...
Podałabyś przepis?

Ja też spuchłam w ostatnim czasie mocno. Dłonie i stopy są przerażające, jak u hobbita. Aż wstydzę się zakładać odsłonięte buty...
Też robię pierwszy raz, poszukam jakiegoś w necie, może wyjdą dobre. Gdzieś nam aga_ton w akcji zaginęła, pewnie jakiś przepisik by podrzuciła.
Stopy mam w miarę, ale łydki i kolana - masakra z nimi. Wstydze się chodzić w sukienkach.

Choco wózeczek kupiłaś ??? Zdecydowaliście się na Tako Baby Heaven??? I jak wrażenie po złożeniu???

Katee Wasz wózeczek też jest śliczniutki, te kolorki są boskie, uwielbiam taki turkusik
Stary 2012-08-24, 12:02   #2740
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Też robię pierwszy raz, poszukam jakiegoś w necie, może wyjdą dobre. Gdzieś nam aga_ton w akcji zaginęła, pewnie jakiś przepisik by podrzuciła.
Stopy mam w miarę, ale łydki i kolana - masakra z nimi. Wstydze się chodzić w sukienkach.

Choco wózeczek kupiłaś ??? Zdecydowaliście się na Tako Baby Heaven??? I jak wrażenie po złożeniu???

Katee Wasz wózeczek też jest śliczniutki, te kolorki są boskie, uwielbiam taki turkusik
Ja robiłam raz, ale przepisu nie pamiętam już. Wyszły dobre, więc pewnie nie jest trudno zrobić.
Ja w sumie nie puchnę, jedynie stopy po długim chodzeniu czasem mam spuchnięte ale nie jakoś drastycznie... a tak to tylko po palcach widzę, bo obrączki ściągnac nie mogę.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:05   #2741
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ja robiłam raz, ale przepisu nie pamiętam już. Wyszły dobre, więc pewnie nie jest trudno zrobić.
Ja w sumie nie puchnę, jedynie stopy po długim chodzeniu czasem mam spuchnięte ale nie jakoś drastycznie... a tak to tylko po palcach widzę, bo obrączki ściągnac nie mogę.
ja obrączke sciągnelam ze 2 miesiace temu,ale po porodzie odrazu zaloze bo mi bardzo jej brakuje..

Stary 2012-08-24, 12:12   #2742
Asiuulka89
Zakorzenienie

Ja obraczke tez zdjełam dawno temu ostatnio przymierzalam bo tez mi jej brakuje ale jeszcze nie chce wejsc
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:16   #2743
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Ja obraczke tez zdjełam dawno temu ostatnio przymierzalam bo tez mi jej brakuje ale jeszcze nie chce wejsc
To ja na szczęście nie noszę biżuterii, nie mamy z mężem obrączek.

Ale palce mam straszne teraz...

Po jakim czasie ta woda schodzi z ciała po porodzie?
Stary 2012-08-24, 12:22   #2744
Kalpana
Zakorzenienie

Gratulacje dla Colds
Melcia jest urocza

Dziewczyny znacie coś na spuchnięte nogi? Wczoraj nawet nie mogłam chodzić w balerinach, bo mnie tak obcierały po bokach Strasznie mnie to ostatnio męczy Niby w necie pisze, że po dobrze przespanej nocy opuchlizna powinna trochę ustąpić, ale u mnie jest dalej to samo

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:23   #2745
Katee27
Zadomowienie

Colds gratuluje córuninareszcie!

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Epidural to znieczulenie, takie w kręgosłup.

A jak Ci je usunęła. To się zamraża, usuwa laserem czy jak? Miałaś jakieś znieczulenie?
To co anestezjolog wkuwa w kręgosłup jako znieczulenie zewnątrzoponowe???
kk usunęła skalpelem w znieczuleniu miejscowym,pryskała na to takim sprayem,który potwornie szczypał i mówiła,ze niektóre jej koleżanki w ciąży,którym usuwała wolały na żywca,bo je mniej bolało.

Cytat:
Epidural znieczulenie w kręgosłup, a oxy podaje się nie tylko na początku, nieraz podają na przykład tylko na drugi okres porodu. Podawana jest aby dać takiego kopa macicy, aby wymęczona dała z siebie jak najwięcej. Tak aby skurcze były jak najefektywniejsze.
Co do wkręcania to jednak mam nadzieje że te 4 tygodnie pochodzę. 20-ty będzie za 4 tygodnie
więc to nie jest to zz?

Cytat:
A dobre to to? Bo ja jakoś do takich wynalazków to z dystansem podchodzę.
Mi szybko wysuszało opryszczkę niż inne maści-plastry compeed są na dzień i na noc,możesz kupić na sztuki to zobaczysz,czy Ci odpowiada?
http://pl.compeed.com/compeed-coldsore

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Ja k\jestem zadowolona. Wystarczy jeden dzien i po sprawie. Na sztuki mozna kupic.
i odklejam bez problemu.
Ja też.

Cytat:
Podziękować

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:26   #2746
elena_100
Wtajemniczenie

Też od wczoraj jestem opuchnięta. A obrączki nie włożę dopiero od tygodnia

Poza tym ciągle z małymi przerwami boli mnie brzuch jak na okres. Nie ma bata, dziś odpoczywam, do czwartku muszę wytrzymać.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:27   #2747
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
ja obrączke sciągnelam ze 2 miesiace temu,ale po porodzie odrazu zaloze bo mi bardzo jej brakuje..
Cytat:
Też chciałam ściągnąc, ale jakoś nie mogę się z nią rozstac.
Stary 2012-08-24, 12:30   #2748
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Arrow Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!

Heloooouł!!!!!!

No i co nikt w nocy nie urodziiiił???? hmmm.... ja mam nadzieje ze z remontem sie uwiniemy raz dwa kurde bo ciagle czasu nima bo jak na złosc teraz TŻ ma najwiecej roboty.... ciagle samochody jakies wczoraj o 19-tej przyjechały 3 no i do 23 robił... dobrze bo na farbe zarobił mi moją ulubioną w niedziele chce skonczyc i sprzatac i łózeczko składac i sie kuwa relaksowac do porodu bo my dzis zaczynamy 35 tc wiec juz blizej niz dalej co nie??

Bolą mnie strasznie stawy w dłoniaaach... macie cos takiego??? Takie czuje jak bym miała je spuchnięte dłonie i stawy tysz. Dzidek fika mi całymi dniami a najbardziej lubi juz po północy jak mama siedzi w necie hahahaha ..dzidek z darmowego transferu korzysta hahahaha nooo.. a teraz ide se umyc głweczke i jade do castoramy po rzeczy różne...

Samochodem sama tysz jeszcze jeżdże gdzies blisko jak mam jechac no.. i czuje sie dobrze i kocham bo sie sprawnie czuje w aucie a nie jak leze jak ten kaczooor no ale co zrobic jak ten ON siedzi nademna razem z moja rozhisteryzowaną mamą i mi nie pozwalają jeździc... ja to bym sie mogła sama na porodówke zawieźć.. ale cóż... no trza słuchac ich nie wyrwe im kluczyków co nie?? no...

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:32   #2749
m_moni
Zadomowienie

Melania śliczna
skąd te dzieciaczki mają takie długie włoski

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
To ja na szczęście nie noszę biżuterii, nie mamy z mężem obrączek.
nawet nie wiedziałam, że tak można
mnie strasznie brakuje moich pierścionków

Coco blanco ale Ty pięknie wyglądasz!!!! teraz weszłam na maila i tak patrzę
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:32   #2750
lukrecja_25
Wtajemniczenie

ja obrączki nie mam ale pierdzień zaręczynowy który zdjęłam z tydzien temu bo mi sie normalnie wrzynał juz w paluch... i ledwo azdjełam go pewnego ranka a zaznaczam ze latał mi przed ciąża i czasem bałam sie ze zgubie

bloguję
Stary 2012-08-24, 12:37   #2751
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
ja obrączki nie mam ale pierdzień zaręczynowy który zdjęłam z tydzien temu bo mi sie normalnie wrzynał juz w paluch... i ledwo azdjełam go pewnego ranka a zaznaczam ze latał mi przed ciąża i czasem bałam sie ze zgubie
Mi też zaręczynowy latał, a teraz go nawet nie założę.
Stary 2012-08-24, 12:39   #2752
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
to chyba nas zaręczyny ominęły?
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:43   #2753
sandra23s
Zadomowienie

kalpana opuchniete nogi dobrze jest w zimnej wodzie moczyc,najlepiej z octem podobno.

Stary 2012-08-24, 12:47   #2754
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
nawet nie wiedziałam, że tak można
mnie strasznie brakuje moich pierścionków
Pewnie, że można

A zaręczynowy to mam zegarek
Stary 2012-08-24, 12:54   #2755
lidka0308
Zadomowienie

Witam się!

Nadrobiłam

Ogromne gratulacje dla Colds!!! Melcia cudowna - rozczuliłam się z rana!!!

Od Śpioszki nadal brak wieści

Lucia te palce drętwiejące ma tutaj co najmniej kilka z nas w tym od niedawna i ja. Dobrze, że się odezwałaś, bo już się martwiłam, co z wami

Elena podziwiam za opatrywanie rany męża, ja jakoś nie potrafie sobie czegoś takiego wyobrazić, bo ja nawet swojej rany chyba bym nie dała rady. Pewnie jak będzie już malutka to się nauczę i przemogę, bo będę musiała nie raz jakieś drobne urazy opatrzeć.

Asia współczuję serdecznie sąsiadów, oby wraz z końcem wakacji skończyły się też imprezy!

Nisia trzymam kciuki za wyjaśnienie się sytuacji zdrowotnej i oby to nie była cholestaza

Tyle udało mi się zapamiętać, choć na pewno wiele więcej chciałam odpisać.

Katee ty niedobra kobieto częstujesz tą szarlotką tylko wirtualnie a mi się tak chce czegoś słodkiego, ale staram się ograniczać, bo mała ma później za każdym razem czkawkę.

Ja dzisiaj wstawiłam drugą turę prania i nawet nie jestem w stanie ogarnąć, ile jeszcze tego będzie ale niestety chyba muszę nabyć tą lanolinę, którą Maggie polecała, albo jakiś płyn do płukania, bo mam obrzydliwie twardą wodę i pierwsze pranko strasznie sztywne wyszło po upraniu tylko w dzieciowym proszku i bez zmiękczacza

Mąż mi dzisiaj stół poskładał do salonu i już ten pokój mamy prawie ogarnięty

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

ja pierścionek i obrączkę zdjęłam już w 7 miesiącu jak była ta pierwsza fala upałów, bo się bałam, że któregoś pięknego dnia nie dam rady i trzeba będzie je ciąć. Strasznie mi brakuje obrączki, bo byłam bardzo przyzwyczajona do niej i nawet po kilku tygodniach czasem macam się po palcu i mam wrażenie, że ją zgubiłam i mi jakoś pusto
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 13:23   #2756
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
to chyba nas zaręczyny ominęły?
Kochana ja zeręczona jestem od 5 lat

bloguję
Stary 2012-08-24, 13:27   #2757
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
kalpana opuchniete nogi dobrze jest w zimnej wodzie moczyc,najlepiej z octem podobno.
Dzięki, wypróbuję Mam nadzieję, że pomoże

Ja też kilka tygodni temu ściągnęłam obrączkę, bo mi się zaczęła wrzynać I tak się strasznie łyso czuję, bo jej nigdy nie ściągałam

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 13:40   #2758
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziewczyny znacie coś na spuchnięte nogi? Wczoraj nawet nie mogłam chodzić w balerinach, bo mnie tak obcierały po bokach Strasznie mnie to ostatnio męczy Niby w necie pisze, że po dobrze przespanej nocy opuchlizna powinna trochę ustąpić, ale u mnie jest dalej to samo
Biedna, mnie noce pomagają i ruch.
Ulgę przynoszą mi też chłodne prysznice łydek i stóp.

Na szczęście dłonie mi nie puchną i cały czas noszę obrączkę

Śliczne te wózki kupiłyście, w takich ładnych kolorach, a mój taki smutny.

Taką mam ochotę na wycieczkę... albo chociaż wyjść gdzieś na obiad. A tak najbardziej to chciałabym pić piwko z mężem na Gubałówce albo nie z mężem, tylko z Wami. Piwo i ploty, a w tle góry
Stary 2012-08-24, 13:51   #2759
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość

Elena podziwiam za opatrywanie rany męża, ja jakoś nie potrafie sobie czegoś takiego wyobrazić, bo ja nawet swojej rany chyba bym nie dała rady. Pewnie jak będzie już malutka to się nauczę i przemogę, bo będę musiała nie raz jakieś drobne urazy opatrzeć.

Ja dzisiaj wstawiłam drugą turę prania i nawet nie jestem w stanie ogarnąć, ile jeszcze tego będzie ale niestety chyba muszę nabyć tą lanolinę, którą Maggie polecała, albo jakiś płyn do płukania, bo mam obrzydliwie twardą wodę i pierwsze pranko strasznie sztywne wyszło po upraniu tylko w dzieciowym proszku i bez zmiękczacza

Mąż mi dzisiaj stół poskładał do salonu i już ten pokój mamy prawie ogarnięty

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Sobie też nie dałabym rady tego zrobić a tu trzeba walczyć, żeby rana się nie zasklepiła a on nie chce iść do szpitala więc działam jak mogę. Jestem wręcz jak terrorysta. Tu antybiotyk, tu opatrunek, tu mierzenie gorączki

A ta lanolina to jest sama w butelce czy domieszana do czegos? Przydałaby mi się do kocyków, bo jak uprałam to są takie troszkę właśnie ubite.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 14:03   #2760
sandra23s
Zadomowienie

ale mi sie dzisiaj nic nie chce robic,mam totalnego leniamialam poukładac ciuchy w swojej szafie,bo bałagan od tego codziennego szukania czegos w co jeszcze sie mieszcze....no ale narazie mi sie dupy podniesc nie chce
wogóle bolą mnie dzis żyły na rękach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości