Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-24, 14:50   #2461
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
no kupilam 2 czarny i bialy innych w sumie nie ma i jakos tak w dotyku mi sie nie podobaja heheh jakies sztywne kupilam te triumpha trophy n
mierzylam, przez przypadekk triactiona on to wygodnicki ale to mimoz apiecia bardziej topzreszta mialam problemy zeby go zapiac te moje trophy n kupilam...75 b a buuu zrobie fote wieczorem to ocenicie czy dobrze leza ale mam je jeszcze zszyc posrodku dr kazala przymiezalam c ale na sutkach mi odstaja w sumie tego b tez nie jestem pewna ale ekspedietke spojrzala powiedziala ze okza to triaction c byl ok

dziewczyny macie ten stanik w domu ja mam okolo 88,89 w biuscie pod ok 74 to co dobry kupilam ten 75 b???jak myslicie??tak chcialam stanik a teraz mam mase watpliwosci
kasik ojjj dawaj fotki oblukamy, z Twoich wymiarów to wychodzi, że najlepszy to by był 70C ale chyba nie mają takiej rozmiarówki ja mam pod biustem 77 w biuście 92 i mam rozmiar 75 c i miska jest wypełniona całkowicie nic mi nie odstaje i powiem Ci, że tak się do niego przyzwyczaiłam, że chodze w nim i śpie i go praktycznie nie czuje, dla mnie jest super, dobrze trzyma i jakieś sztywności w nim nie czuje bardziej mi się podobał o tego co jak top wygląda, tamten to dopiero uprzęż

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja miałam twarde z pół roku, później dopiero jak szłam czułam że się "ruszaają" i było to conajmniej dziwne... A co do czucia, ja miałam akurat nadwrażliwość, bardzo czułe na dotyk i ocieranie sie koszulek etc. Ogólnie mi się to podobało ale przeszło.
oki to przez najbliższe 4 miesiące nie zawracam sobie głowy twardością a co do czucia to chciałabym, oj chciała czuć moje suteczki....mam nadzieję, że mi tak nie zostanie. A spód piersi kiedy się wam odblokował w sensie czucia?
Stary 2012-08-24, 15:03   #2462
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

nawet nie pomyslalam o 70 c wrzuce foty doradzicie mi najwyzej wymienic pojde jak da rade

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

nieee zobaczylam rozmiarowka zaczyna sie od 75 i to bnajmniejszy mam

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

ciekawi mnie czy w innych mam na mysli typowe staniki tez bede sie miescic w b???wiadomo liczy sie wyglad (a mi sie podobaja)ale b to b
c to brzmi dumnie heheheheh

bo ten triaction c byl okkupie go sobie jak bede mogla nosic juz inne
zalecenia co do tego trophy n dostalam na pol roku)
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 15:04   #2463
anika75
Zadomowienie

Kobietki, od rana czuję w cyckach dziwne napięcie, tak, jakby w środku na implantach siedziały dwie wielkie łapy i ściskały je . Miałyście coś takiego? W czwartek mam wizytę kontrolną, ale już mi po głowie to przeklęte cc łazi ... No i to poranne mimowolne spinanie mięśni- długo to potrwa? Boję się, że w końcu sobie je uszkodzę tym ściskaniem
Stary 2012-08-24, 15:09   #2464
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Kobietki, od rana czuję w cyckach dziwne napięcie, tak, jakby w środku na implantach siedziały dwie wielkie łapy i ściskały je . Miałyście coś takiego? W czwartek mam wizytę kontrolną, ale już mi po głowie to przeklęte cc łazi ... No i to poranne mimowolne spinanie mięśni- długo to potrwa? Boję się, że w końcu sobie je uszkodzę tym ściskaniem
ja obserwuje cos takiegoo u siebie\)wiesz kiedy??jak jestem na zewnatrz pada deszcz i jest mi po prostu zimnoi wtedy tez to spinanie takie dziwne czuje ale to rzadkonie martw sie

balsenoo masz jakies fotki w tym staniku oblukalabym

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

anika jaki Ty nosisz stanik???
Stary 2012-08-24, 15:13   #2465
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
no lec do doktor pytaj i pokaz ale z tego co ja sie zdazylam zorientowac to torebka wokol implntu ksztaltuje sie ok 2-3 miesiaca po implantacji wiec raczej jeszcze nie masz sie czego obawiac moze jestes przed miesiaczka i masz bardziej napiete piersi,oby wszystko bylo ok dla mnie cc tez jest czyms co mi spedza sen z powiek
Stary 2012-08-24, 15:17   #2466
anika75
Zadomowienie

Kurdę, ale one od rana non stop takie napięte, nie tylko gdy zrobi mi się zimno . Mąż twierdzi, że mięśnie mi się luzują i dlatego, ale jakoś nie chce mi się wierzyć w jego teorię.

A to poranne spinanie wygląda jeszcze inaczej - tak jakby z całej siły napięło się mięśnie piersiowe i brzuszne, tylko u mnie to jest mimowolne i zupełnie niezamierzone

Patrycja, lecieć nie tak łatwo, bo mam 7 godzin jazdy . Będę na kontroli w czwartek 30 sierpnia . Przydałby się chyba jakiś artykuł dot. tego cc, może któraś dziewczynka ma coś konkretnego na ten temat?

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Kasik, noszę Trophy 75 c, pozszywałam go sobie z tyłu, bo był za luźny w obwodzie

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-24 o 15:16
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 15:46   #2467
belseno
Zadomowienie

Cytat:
nawet nie pomyslalam o 70 c wrzuce foty doradzicie mi najwyzej wymienic pojde jak da rade

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

nieee zobaczylam rozmiarowka zaczyna sie od 75 i to bnajmniejszy mam

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

ciekawi mnie czy w innych mam na mysli typowe staniki tez bede sie miescic w b???wiadomo liczy sie wyglad (a mi sie podobaja)ale b to b
c to brzmi dumnie heheheheh

bo ten triaction c byl okkupie go sobie jak bede mogla nosic juz inne
zalecenia co do tego trophy n dostalam na pol roku)
Kasik bedziesz mieć większy rozmiar, ja stanik ten od lekarza mam rozmiar b, sportowca kupiłam c a jak poszłam do sklepu z bielizną to pani mi tak na oko powiedziała, że wg rozmiarówki brytyjskiej to moge miec 65/70 D/E ale to jak bede już mogła mierzyć i kupować to mam przyjśc i mi dobierze To jest tak że jak weźmiesz mniejszy obwód to miska musi być większa a jak Ty masz pod biustem 74 to powinnaś brać obwód 65/70 no i automatycznie robi ci się miska C/D Ja już za miesiąc ide przymierzać i wybierać, narazie chodze do tego sklepiku oglądać i już sie tak z panią "zaprzyjaźniłam", że wchodze to mi kawe proponują a jeszcze nic nie kupiłam bo tam tylko z fiszbinami mają

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Aniko ja też mam takie ściskanie...suuper to ujęłaś, dokładnie takie dwie łapy

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:

aa zaraz zrobie i Ci wrzuce, siedze w nim przed kompem

Kasik wrzuciłam do folderu bielizna/stroje

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Hej dawno mnie nie było oczywiście też się dołączam do trzymania kciuków za Horo i maleństwo mnie dopada jakaś deprecha jak zaglądam w wasze albumy wakacyjne mi wakacje w tym roku nie były dane i pewnie już nie będą...a tak bardzo bym chciała gdzieś wyjechać i odpocząć... jeszcze mój tż wyjeżdza z pracy na tydzień na integrację do Bułgarii może jak będzie jakiś tani last to do nich jeszcze dołączę ale jak na razie za drogo jest, myślicie że ja też już bym mogła na basen zacząć chodzić taki mi brakuje ruchu czuje się już jak flak, siłownia wiem że odpada na razie to może chociaż basen ranki mam już ślicznie pogojone strupki wszystkie też poodpadały, jestem 3 tyg po ale na basen bym poszła w przyszłym tygodniu to wtedy będzie już miesiąc, miłego dnia
patrycjo zapytaj się o basen swojej dr. Ja pływałam w 7 tygodniu i u mnie jedynym warunkiem były zagojone blizny, trwało to dłużej gdyż miałam po miesiącu wyciągane nitki i się trochę rozbabrało, ale wiesz każdy lekarz inaczej zaleca. A Bułgarii nie odpuszczaj co tam bilet w porównaniu z kasą jaka poszła na cycki?
A z ćwiczeń które mogłam robić wcześniej to był np. steper bo siłownia to absolutnie nie, do 1-szego miesiąca mogłam dzwigac max. 3 kg a teraz mam pozwolenie na 5 kg wiec to wszystko maluśko jest

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-24 o 15:52
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 15:48   #2468
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dziewczyny ale dzisiaj zrobiło mi się smutno bo 2 koleżanki lecą właśnie na Maltę na wakacje. Ale im strasznie zazdroszczę, a u mnie za oknem paskudna pogoda, taka że szkoda wychodzić.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 15:55   #2469
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale dzisiaj zrobiło mi się smutno bo 2 koleżanki lecą właśnie na Maltę na wakacje. Ale im strasznie zazdroszczę, a u mnie za oknem paskudna pogoda, taka że szkoda wychodzić.
ooo bidulko Kuurcze a mi się trafiły takie superowskie wakacje, wogóle nie zaplanowane. Ze względu na cycki mieliśmy pojechać nad nasze morze celem spacerów w chłodzie a w końcu wylądowałam nad cudnym czystym, ciepłym morzem... no jak Cię można pocieszyć?
Stary 2012-08-24, 17:22   #2470
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

anika tak czytam Twoje posty odnosnie corci i musze powiedziec ze super ze masz takie podejscie corka bedzie miala lzej wiem to po sobie. Piersi to byl moj odwieczny problem jak bylo mi zle plakalam mamie w ramiona choc wiem ze i ona to wszystko przezywala bo wiedziala ze mi ciezko teraz jestem juz po operacji i chyba do konca zycia bede dziekowac rodzicom za moj prezent i za wsparcie. Byli przy mnie przez caly czas i wspierali nie wiem jak bym bez nich wytrzymala. Ciesze sie ze corka Cie rozumie i pomaga i ze jezeli w przyszlosci corka bedzie miala kompleks to na pewno nie pozostawisz tego obojetnie

Fuksja mam anatomki

horo mam nadzieje ze corcia juz na swiecie odpoczywa przy mamusicałusy ogromne dziewczynki

patrycja co sie martwisz? wakacje nie uciekna a cycki bedziesz miala na zawsze. Ja tam zebym miala do wyboru wakacje lub cycki wiadomo co bym wybrala a na wakacje mozna zawsze pojechac

A ja mam nowy zestaw pytan
1. Czy moge isc na basen jak bede 2 miesiac po operacji czy za wczesnie?
2. Moj stanik robi sie na mnie za malyi co teraz poczekac czy kupic drugi?
3. Od kiedy zaczelyscie spac na boku? Ja dalej spie na plecach i juz nie pamietam kiedy sie wyspalam ostatni raz

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 18:30   #2471
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
No smutno, smutno , ja też nigdzie w tym roku nie byłam, ale to przez operację. Masz motywację, żeby zacząć już zbierać kaskę i w przyszłe wakacje odstawisz sobie taki urlop, że koleżanki będą piszczały z zazdrości . A może uda się i wcześniej gdzieś wyjechać

Olivko, z basenem może zadzwoń do doktora?
Ja też nadal śpię na wznak, ale w sumie się przyzwyczaiłam, nie jest tak źle, tylko ten całonocny bezruch powoduje, że rano budzę się zdrętwiała jak 80-latka . A co do rodziców - już Ci kiedyś pisałam, że masz wspaniałych, moim by to w głowie się nie zmieściło . Nie wiem jak bym się zachowała w stosunku do córki gdybym miała normalne piersi, może też nie widziałabym problemu . Chociaż wątpię, ja taka empatyczna osoba jestem

A ja byłam dziś na basenie i muszę przyznać z bólem, że moja kondycja jest BEZNADZIEJNA !!! Za to spojrzenia panów i pań - BEZCENNE

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-24 o 18:34
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 18:39   #2472
Olivkaa200
Zakorzenienie

Przed chwila skonczylam ogladac zwiastu programu ktory ma byc na TVN style. I NIGDY bym w takim programie nie chciala uczestniczyc. Nie wiem czy oni te zabiegi robia za darmo czy jak ale ta kobieta na koncu filmiku z tymi rurkami to bylo straszne. W zyciu bym sie na takie cos nie zdecydowala zeby Polska ogladala mnie w takiej sytuacji. I nie wyobrazam sobie rozebrac sie przed kamerami z moim odwiecznym kompleksem a tu jeszcze sie rozebrac zeby widzieli łoo jeny. Ale nie oceniam tu osob ktore wystapia w tym programie bede sledzic ich losy na pewno. Gratuluje odwagi.

anika mam nadzieje ze kiedys bede mogla rodzicom wzamian za te cycki pomoc w jakis sposob bo narazie to nie mam nawet jak ale wiem ze ciesza sie ze jestem szczesliwa bo bez nich dalej bym chodzila zakompleksiona

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 20:44   #2473
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
A ja mam nowy zestaw pytan
1. Czy moge isc na basen jak bede 2 miesiac po operacji czy za wczesnie?
2. Moj stanik robi sie na mnie za malyi co teraz poczekac czy kupic drugi?
3. Od kiedy zaczelyscie spac na boku? Ja dalej spie na plecach i juz nie pamietam kiedy sie wyspalam ostatni raz
Olivko odnośnie biustonosza, zszyłam go właśnie wczoraj, troszkę mi się cycki poluzowały albo biustonosz się rozciągnął w każdym razie zszyłam, założyłam i jest mi wygodniej.
ad. 1. odnośnie basenu niby już 8 tydzien ale lepiej spytaj swojego doktorka
ad. 2. w staniku za małym raczej chodzić nie możesz...ależ pompujesz te cycorki
ad. 3 myślę, że już możesz kombinować z układaniem się na boku a w zasadzie półboku, odciążysz troche plecy, zawsze to coś innego ale na jakąs super wygode to nie licz, ja w zasadzie do tej pory śpię na plecach, czasami układam się na boku ale ostatecznie i tak ląduję na plecach.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
A ja byłam dziś na basenie i muszę przyznać z bólem, że moja kondycja jest BEZNADZIEJNA !!! Za to spojrzenia panów i pań - BEZCENNE
ahahaaaa ja na basenik od września ide, chodzę z koleżanką, która wie o zabiegu i jej facetem, który nic nie wie
a co do kondycji to się nie martw ona szybko wraca, ja pierwszy raz jak spróbowałam pływania to w szoku byłam, że się nie da no tak jakbym uczyła się od nowa hihiiii.... ale 3 dni pływania i już było ok

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
ja obserwuje cos takiegoo u siebie\)wiesz kiedy??jak jestem na zewnatrz pada deszcz i jest mi po prostu zimnoi wtedy tez to spinanie takie dziwne czuje ale to rzadkonie martw sie

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

anika jaki Ty nosisz stanik???
kasik a gdzie Twój stanik? Pokaż jak on Ci się układa

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-24 o 20:41
Stary 2012-08-24, 21:10   #2474
tasha2
Raczkowanie

No chyba nic sie nie stanie tylko je dobrze obmyj po basenie. Ja tez mam strupki a juz od tego tygodnia zamiarzam smigac na basen. Ja tez z tygodniowym opoznieniem bo wracalam do Stanow i dopiero dolceialam 2 dni temu i szukalam basenu w okolicach Jestem z pania dr unowiona na tel na poczatku listopada zeby omowic postepy. Tez jestem ciekawa co z bliznami, narazie nie pozwolila mi ich niczym smarowac, moge za to smarowac piersi omijajac blizny ale nie rozsmarowywac ale wklepywac balsam.

Cytat:
Witam

Tasha, dzięki za wiadomość "z pierwszej ręki". Dzisiaj pierwszy raz jadę na basen - z tygodniowym opóźnieniem, bo bałam się strupków, ale chyba nic się nie stanie, co? A masować dr nie pozwoliła, teraz na wizycie kontrolnej ma dopiero powiedzieć, czy coś mam z bliznami robić, czy nic .

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez reginafalangi Pokaż wiadomość
a te implanty kiedy opadną? bo mam wrażenie, że sa bardzo wysoko a dół piersi jest 'pusty'...
Przynajmniej od 3-6 miesiecy a w niektorych przypadkach nawet do roku czasu opadaja takze bedzie dobrze
Stary 2012-08-24, 21:53   #2475
zabulek1
Wtajemniczenie

HORO malenstwo napewno juz jest obok Ciebie, wiec wpadlam zeby Ci pogratulowac
Odezwij sie jak znajdziesz chwilke A teraz ide na drineczka i wypije zdrowko Twoje i naszej malej, wizazowej ksiezniczki

Witam wszystkie cycolinki i milego wieczorka zycze
Stary 2012-08-24, 22:20   #2476
kasikkk87
Zadomowienie

balseno beda beda po kapieli czyli pozniejna razie sie pakowalamhoro wracaj i pokazuj sliczne malenstwo)
Ty i Klaudeczka macie taki sliczne blondaski
Stary 2012-08-24, 22:38   #2477
klaudeczka2010
Zadomowienie

no cześśśśśśśśśśśśćććć!! kochane!!!

HORO całuję Ciebie i twoją córeczkę!!!mam nadzieję ze szybko dojdziesz do siebie a malutka na początku da się wyspać!!!!!!!całuję WAS

BALSENO twoje zdjęcia powaliły mnie na kolana!!!zresztą widziałaś komenty w albumie!!!szczerze ..szacun

kochane co do twardości to mi tak poluzowały po 2 miesiącach..a teraz..teraz jest super..momentami to myslę że aż..za miękkie no i wiecie ze byłam na KONTROLI pan dr jak się rozebrałam,tak usiadł i mówi..nooooo FAKTYCZNIE ŁADNE WYSZŁY

NO I kazał mi masować..dziewczyny!!!
ZŁAPAĆ IMPLANT OD DOŁU,LEWĄ PRAWY I ODWROTNIE...I TAK JAKBY PRZESUWAĆ GO PO ŻEBRACH,W LEWO,PRAWO I one się poluzująi powiedział że JESZCZE SIĘ ZMIENIĄbo trochę sztywne są no i na blizny dał mi plasterki te silikonowe bo mogłyby być już bardziej jasneale ogólnie jest super

no i byłam z moimi 2koleżankami i wyobraźcie sobie że jedna na 100%już robi 3stycznia,a druga myśli,ale chyba też się podejmie!!!jaja jak balony były
ogólnie ja 2 tydz stałam w knajpie do 15-16,później dom,dzieci i nawet nie miałam siły do was napisać!!

PATRYCJA ciśnij do tej bułgariimy w tym roku fajnie bo na 2 tyg 02 września lecimy na majorkę,a dlatego tak bo oooo wiele taniej ,niż w sezonie!!a mój syn 3klasa,ale jakoś to przeżyemy,w ksiązkach już nadrabia

OLIVKO twoje piersi są niewiarygodne!!!ale jaja!!!jak urołsy co???mierzyłaś się na początku???bo mogłaś i później byś sobie porównała!!!

ANIKA buzija też pomogę w tym córci jakby co,ale jak odziedziczy piersi po teściowej to będzie chciała..pomniejeszać!!al e póki co ma 3lata więc mamy czas

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

ZABO co Cię tak mało ostatnio??dalej masz gościa???
KASIKK wrzuciałaś te staniczki..zaraz idę do Ciebie bo może masz coś tam nowego!!!
ANDZIKUS,GWEN,TASHA,ALEX I MAYU
Stary 2012-08-24, 22:50   #2478
Fuksja132
Raczkowanie

Cześćkobietki! Całuje cycolinki i przyszłe cycolinki
Olivko tak właśnie mi się zdawało, że anatomki
Klaudeczko jejku ale Ci zazdrszczę tej Majorki i gorących klimatów Ja w tym roku nigdzie nie byłam
Patrycja nie zastanawiaj się tylko zbieraj do Bułgarii
Horo zekamy na Ciebie i małą! Oczywiście gratuluję córeczki Mam nadzieję, że jak najszybciej pokażesz nam jej fotki
Ja jak tylko urodzi mi się córka (kiedyś tam za kilka dobrych lat..) to od dnia jej narodzina zaczynam zbierać na implanty Wiecie tak na wszelki wypadek-jakby odziedziczyła mikrusy po mnie
Ciekawa jestem jak z Majirel i jej operacją
Stary 2012-08-24, 23:01   #2479
ubunia
Przyczajenie

Witam serdecznie koleżanki. Chciałam się z Wami przywitać.
Od lipca 2012 też mam pełniejszy biust. Po kilku dniach po powrocie ze szpitala mój synek, który ma 7 lat stwierdził że "przytyłam". Zasugerował mi bym się odchudziła, bo wcześniej wyglądałam lepiej. Jaki paradoks?! Jestem w szoku, jak nas dzieci oceniają i spostrzegają. Ściskam gorąco.
ubunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:08   #2480
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej fuksjanoo też się cieszę że jedziemy!!byliśmy tydz nad morzem ale to tak nam się udało,a majorka planowana od kwietnia więc taniej plus trochę po sezonie więc dodatkowo taniej ,a majorka jest zawsze wyjątkowo droga,droższa od kanarów nawet...nie wiem czemuale mniejsza o to!!!dzieci nie mogą się już doczekać

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ubunia Pokaż wiadomość
Witam serdecznie koleżanki. Chciałam się z Wami przywitać.
Od lipca 2012 też mam pełniejszy biust. Po kilku dniach po powrocie ze szpitala mój synek, który ma 7 lat stwierdził że "przytyłam". Zasugerował mi bym się odchudziła, bo wcześniej wyglądałam lepiej. Jaki paradoks?! Jestem w szoku, jak nas dzieci oceniają i spostrzegają. Ściskam gorąco.
GRATULACJE i witaj !!!a dzieci są lepszymi obserwatorami niż nam się wydaje!!!już nie raz się przekonałam!!!a jaki duży masz implant że tak dużo ''przytyłaś''???
Stary 2012-08-24, 23:12   #2481
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hej fuksjanoo też się cieszę że jedziemy!!byliśmy tydz nad morzem ale to tak nam się udało,a majorka planowana od kwietnia więc taniej plus trochę po sezonie więc dodatkowo taniej ,a majorka jest zawsze wyjątkowo droga,droższa od kanarów nawet...nie wiem czemuale mniejsza o to!!!dzieci nie mogą się już doczekać
No ja się nie dziwie, że nie mogą się doczekać-też bym nie mogła Zwłaszcza, że od dłuższego czasu nie mam chwili na odstresowanie i oderwanie od rzeczywistości. Też miałam gdzieś jechać we wrzesniu do ciepłych krajów, ale niestety nie wyjdzie nic z tego w tym roku.
Witaj ubuniu

Ja uciekam spać, bo jestem strasznie zmęczona. Wyobraźcie sobie, że moja suka po 4 latach braku cieczki (ma zaburzenia hormonalne) nagle ją dostała a mój drugi pies-niestety samiec-cały czas ją atakuje. W dodatku mamy jeszcze nieogrodzony teren wokół domu Urwanie głowy Jedna wielka masakra
Do jutra

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-08-24 o 23:23
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:32   #2482
belseno
Zadomowienie

Cytat:
no cześśśśśśśśśśśśćććć!! kochane!!!
BALSENO twoje zdjęcia powaliły mnie na kolana!!!zresztą widziałaś komenty w albumie!!!szczerze ..szacun

kochane co do twardości to mi tak poluzowały po 2 miesiącach..a teraz..teraz jest super..momentami to myslę że aż..za miękkie no i wiecie ze byłam na KONTROLI pan dr jak się rozebrałam,tak usiadł i mówi..nooooo FAKTYCZNIE ŁADNE WYSZŁY

NO I kazał mi masować..dziewczyny!!!
ZŁAPAĆ IMPLANT OD DOŁU,LEWĄ PRAWY I ODWROTNIE...I TAK JAKBY PRZESUWAĆ GO PO ŻEBRACH,W LEWO,PRAWO I one się poluzująi powiedział że JESZCZE SIĘ ZMIENIĄbo trochę sztywne są no i na blizny dał mi plasterki te silikonowe bo mogłyby być już bardziej jasneale ogólnie jest super

no i byłam z moimi 2koleżankami i wyobraźcie sobie że jedna na 100%już robi 3stycznia,a druga myśli,ale chyba też się podejmie!!!jaja jak balony były
ogólnie ja 2 tydz stałam w knajpie do 15-16,później dom,dzieci i nawet nie miałam siły do was napisać!!
ahahaa...czyli Twoje cycorki nawet lekarza powaliły dobre, dobre a pytałaś go o chodzenie bez cyckonosza? czy można i kiedy? A Wy wszystkie 3 byłyście w gabinecie razem?

Klaudunia widziałam komentarze i szczerze dziękuję i wiesz co doszłam dziś po raz kolejny do wniosku, że to forum to najlepsza rzecz jaka mi się przytrafiła w związku z operacją, cofnęłam się do moich starych fotek i szok jaką miałam wyjściówkę niewyjściową a dr widział w niej potencjał (nie wiem jakim cudem - ale to cud jakiś ) a potem zobaczyłam moje pierwsze fotki po op- i to jakiś koszmar był i tylko dzięki Wam nie zwariowałam i cierpliwie czekałam na poprawe i to Ci powiem jest nielada wyczyn pod takimi szkaradzieństwami napisać słowa otuchy Ja przecież najpierw umieściłam te wstrętne fotki, potem je usunęłam bo się wstydziłam a potem jak troszkę zaczęło się zmieniać umieściłam znowu bo pomyślałam, że może komuś pomogą...
Także dziękuje Wam dziewczynki za wszystkie dobre słowa jakimi mnie obdarzyłyście

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-24 o 23:39
Stary 2012-08-24, 23:41   #2483
ubunia
Przyczajenie

Cytat:

GRATULACJE i witaj !!!a dzieci są lepszymi obserwatorami niż nam się wydaje!!!już nie raz się przekonałam!!!a jaki duży masz implant że tak dużo ''przytyłaś''???
Mam implant 350cc. Przed zabiegiem byłam szczupła, teraz niekoniecznie. Stwierdziłam, że jak przytyję to nikt w pracy się nie zorientuje, a jak schudnę to cycunie zostaną i wtedy będzie to bardziej normalne, taki kamuflarz przed powrotem do pracy sobie wymyśliłam.
ubunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 00:02   #2484
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
ahahaa...czyli Twoje cycorki nawet lekarza powaliły dobre, dobre a pytałaś go o chodzenie bez cyckonosza? czy można i kiedy? A Wy wszystkie 3 byłyście w gabinecie razem?

Klaudunia widziałam komentarze i szczerze dziękuję i wiesz co doszłam dziś po raz kolejny do wniosku, że to forum to najlepsza rzecz jaka mi się przytrafiła w związku z operacją, cofnęłam się do moich starych fotek i szok jaką miałam wyjściówkę niewyjściową a dr widział w niej potencjał (nie wiem jakim cudem - ale to cud jakiś ) a potem zobaczyłam moje pierwsze fotki po op- i to jakiś koszmar był i tylko dzięki Wam nie zwariowałam i cierpliwie czekałam na poprawe i to Ci powiem jest nielada wyczyn pod takimi szkaradzieństwami napisać słowa otuchy Ja przecież najpierw umieściłam te wstrętne fotki, potem je usunęłam bo się wstydziłam a potem jak troszkę zaczęło się zmieniać umieściłam znowu bo pomyślałam, że może komuś pomogą...
Także dziękuje Wam dziewczynki za wszystkie dobre słowa jakimi mnie obdarzyłyście
hi hi..no podobały mu sięa w gabinecie byłam z tą co na 100% robia z tą drugą nie weszłam...a dr się śmiał..ile nas!!!i mówi że muszą być już strasznie zagłębione w temacie..dzięki mnieno tiaaa

a tobie strasznie należy się taki efekt..ja też wchodziłam na twoją wyjściówkę i to co wyszło to szczerze dzieło sztuki balseno!!!ciesz się nimi!!!zresztą jak i ja to robię i wszystkie z nas!!
CUDOWNIE MIEĆ BIUST!!!że nie wszystkim jest dane...

aaa FOCZKO tysiąc buziakó,już kiedyś miałam Cię obcałowaći dzięki za komentarze w albumie
Stary 2012-08-25, 00:03   #2485
kasikkk87
Zadomowienie

dodalam fotkiw ogole porownywalam zdjecia zaaraz po op wazylam 50 kg i teraz kurdee przytylam az zle sie czuje i wygladam od pon koniec z pl jedzeniem wiec zaczynam diete i rowerza pozwoleniem dr

jakos tak ogladam te moje zdjecia i widze ze piersi sie zmienily ale czy na lepsze sama nie wiem
Stary 2012-08-25, 07:48   #2486
anika75
Zadomowienie

Witam
Oczywiście wszystkie jeszcze pewnie śpią

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
No chyba nic sie nie stanie tylko je dobrze obmyj po basenie. Ja tez mam strupki a juz od tego tygodnia zamiarzam smigac na basen. Ja tez z tygodniowym opoznieniem bo wracalam do Stanow i dopiero dolceialam 2 dni temu i szukalam basenu w okolicach Jestem z pania dr unowiona na tel na poczatku listopada zeby omowic postepy. Tez jestem ciekawa co z bliznami, narazie nie pozwolila mi ich niczym smarowac, moge za to smarowac piersi omijajac blizny ale nie rozsmarowywac ale wklepywac balsam.
Tasha, już jesteś w domu, czyli... ZDJĘCIA
Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
HORO malenstwo napewno juz jest obok Ciebie, wiec wpadlam zeby Ci pogratulowac
Odezwij sie jak znajdziesz chwilke A teraz ide na drineczka i wypije zdrowko Twoje i naszej malej, wizazowej ksiezniczki

Witam wszystkie cycolinki i milego wieczorka zycze
Żabciu, a dlaczego Ty nas tak zaniedbujesz ostatnio, coooo?

Klaudeczko, buzi . Super, że doktor zadowolony, bo i ma powód do dumy, takie cudeńka stworzył . Mówisz, że masz tak masować? O rany, ja swoich chyba nie odważyłabym się tak przesuwać po żebrach

Belseno, sporo przeszłaś ze swoimi cycuszkami, podziwiam Cię za tą determinację, ja chyba poddałabym się po pierwszej nieudanej wizycie i wyłabym do poduszki do końca życia. To rzeczywiście cud, masz rację

Witaj ubuniu
Stary 2012-08-25, 07:54   #2487
kasikkk87
Zadomowienie

anik wcale ze nie wszystkie spia
tak dr kazala mi zszyc posrodku ale jeszcze tego nie zrobilam mam go nosic od 10 wrzesnia na dzien)
Stary 2012-08-25, 07:58   #2488
anika75
Zadomowienie

Cytat:
anik wcale ze nie wszystkie spia
tak dr kazala mi zszyc posrodku ale jeszcze tego nie zrobilam mam go nosic od 10 wrzesnia na dzien)
A to dobrze , bo zauważyłam, że ja, Beatka i Horo rano tu frekwencję podnosimy . Kasik, a Ty już byłaś na kontroli, czy jeszcze nie? Bo jakoś nie doczytałam
Stary 2012-08-25, 09:40   #2489
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka...
cześć kasikk i anika..KASIKK stanik leży jak trzeba,jak zszyjesz to będzie idealnie!!a piersi są duże nie????moim zdaniem na zdjęciach zawsze mniejsze wychodzą więc w rzeczywistości pewnie jeszcze większe???miałaś w sumie małą wyjściówkę a z 325cc wyszły pokaźne okazy

ANIKA ten masaż to po to by się poluzowały,bo jeszcze stoją sobie w jednym miejscu i nie są ruchome,ja myślałam że tak ma być a ponoć normalnie one jeszcze będą ruchome,mówiły o tym dziewczynki ale wiadomo..jak dr powiedział ze jeszcze będzie lepiej to....masuję!!!alee tak masuję od środy że mnie bolą,dawno tak mnie nie bolały,chyba sobie odpuszczę dziś!!aa i ten masaż ma służyć temu by torebka nie przyrastała do implantuto chyba ważne

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-08-25 o 09:44
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 09:49   #2490
anika75
Zadomowienie

Hej Klaudeczko
Masuj, masuj . A kiedy w końcu tworzy się ta torebka? Gdzieś czytałam, że do 3 tygodni po operacji, a Patrycja wczoraj pisała, że po dwóch miesiącach. Jak to jest z tą torebką?

Dziewczyny, czy po operacji może wyjść jakieś uczulenie na chlor? Po wczorajszym basenie mam całe przedramiona wysypane krostami . Przed operacją nigdy tego nie miałam

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości