|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
albo twisterem ![]() http://allegro.pl/listing.php/search...C5%82os%C3%B3w
|
|
#3152 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.ta parka to niemowlęcy rozmiar był ?3.a sweterka tył na przód z dekoldem na plecach się nie da nosić Cytat:
a jakby użyć owocowej to i z utrwaleniem fryzury od razu będzie i z perfumą Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Se kupiłam otakom szminke http://www.maybelline.pl/PRODUKTY/Us...l_szminka.aspx koloru lewego górnego kfadracika , a małżon powiedział , że nie wyjdzie ze mnom na ulicę czy ona naprawde taka łokropna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- więc może by i się trzymały. Ale ja nie chcę koka - ja chcę kucyk I potrzebuję spinki na obwód - zmierzyłam wg Redziowych wskazówek ![]() Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#3154 |
|
Konto usunięte
|
Mam wkurfa/doła i rozważam wyprowadzke nawet na dworzec
|
|
|
|
#3155 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3156 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() 2. 90 stopni, z wyjątkiem dwóch czerwonych, które lecą w 40 3. Aż się zedrze/zniszczy/straci włoski. Przez ostatnie ok. 10 lat wyrzuciłam jakies 2 ręczniki. Z TŻ-tem wciąż usiłujemy zużyć zapasy ręczników i pościeli nagromadzonych lat temu wiele przez naszych zapobiegliwych rodziców i dziadków ![]() Cytat:
Za to masz teraz perfumowaną podłogę ![]() Cytat:
2. Przepiękne ma! 3. Bardzo ładny kolor, niech się małżon nie wygłupia ![]() Cytat:
Miałam podobnie - w liceum i na studiach I zaiste kupienie odpowiednio pojemnej klamry było wyzwaniem.
|
||||
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie pamiętam jak się toto nazywało i jak tego szukać, bo może jeszcze robią?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3158 |
|
Mother of Cats
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36099963]Mam wkurfa/doła i rozważam wyprowadzke nawet na dworzec
[/QUOTE]Za duży ruch |
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jest nadal pomimo zalewu chińszczyzny
|
|
|
|
#3160 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
są jeszcze dworce opuszczone
|
|
|
|
#3161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na buźkę, to i ja już kładłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2 wow ---- ale się obkupiłam ![]() chciałam jedną torebkę z outletu, za 45zł ale kumpela mówiła, że wie skąd oni towar biorą i tam te torby były po 30, no to dziś mnie zabrała... torebka była ale z uszkodzonym zamykaniem, a wpadła mi w oko jeszcze jedna - czerwonawa i się nie mogłam zdecydować zapytałam sprzedawce o cenę jeśli wezmę 2 szt.. powiedział, że po 20 będą później znalazłam jeszcze pseudoskórzaną krótką kurtałkę (szukałam od dłuższego czasu) i zrobił mi promocję z 39 na 19... a później wykopałam skórzane rękawiczki za 6 zł mając 50 zł mogłam sobie pozwolić tylko na 1 torebkę... wzięłam kolorową ale tak marudziłam, że sprzedawca powiedział żebym czarną też sobie wzięła, za free ![]() tylko mam nic nie mówić tej pani co tam pracuje w inne dni i przychodzić na łowy po godzinach ![]() i jeszcze upolowałam skórzane sandałki z ćwiekami - śliczniutkie (za 40pln) a i korektor na syfy też nabyłam - w kredce essence'owy
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2012-08-24 o 19:21 |
|||
|
|
|
#3162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też takie miałam za dida.... że spinki nie mogłam kupić No ale było minęło
|
|||
|
|
|
#3163 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dedłam odkurzacz-za☠☠☠☠iście normalnie
|
|
#3164 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3165 | |
|
Nindżopesz
|
Foty, foty!
Juz Cytat:
2. nie bardzo, zle sie uklada. 3. kolor piekny, ubolewam, ze mi takie nie pasuja. Mauzon sie nie zna, olej go
|
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
i galaretkie - same smaczne papu co pono dobrze robi na chrząstki kolanowe
ale tylko pono na moje tesz - mało któren jest na moje poza Barem i Ostatnio testowałąm |
|
|
|
#3167 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zasprzątałsie na smierc
![]() nie no kurffffa kuaki go zblokowały, nawłaziły pod os szczotki no i kuniec ,jak TZ wróci to moze naprawi...choc nie wiem jak
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
bredzi szminka seksi - na pewno zadrośny
moze trzeba było najpierw posprzątać ![]() niemniej współczuję zepsutego sprzęta - a co mówi ze dednięty i że kce do czystego domu? wybacz Polly ale jestem dziś w lozy szyderców od popołudnia |
|
|
|
#3169 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- już?
|
|
|
|
|
#3170 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
czyje kłaki go zmasakrowały
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś same negatywne wieści
1. Nawrócił mi się ból żołądka i w ciągu dwóch godzin już kilka razy odwiedziłam kibel 2. Ból gardła jest nadal, ale mniejszy. 3. Po południu (zanim jeszcze mnie dopadł brzuch, bo zaczęło się wszystko jakoś po południu ) zacięłam sie z Didką w windzie między piętrami Normalnie schodzimy schodami, ale jak targamy np wózek czy rower to jedziemy windą. Teraz szłyśmy akurat z moją Mamą i Ona poszła schodami Didka zaczęła pokwękiwać w tej windzie, mi się zrobiło bardziej gorąco (bo mi dziś w ogóle gorąco jest, a na dworze duszno). Wcisnęłam "stop" to winda tylko się zatrzęsła i nic. Wcisnęłam alarm, a potem nacisnęłam "1" i .. winda pojechała na pierwsze piętro i wysiadłyśmy .4. Zaczyna mi się okres ![]() 5. Mam dość
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Mić co Ty tam masz?
Polly dobry wieczór snowu biorę antybiotyk
|
|
#3173 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oglądam na TLC program " Słodki biznes" i torta mi się chce
albo sernika
|
|
|
#3174 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wszystcy 3 lokatorzy mei chaupy majo długie włosy
z czego niektórzy łysiejo ![]() serio jak w domu mieszka ktos z włosami po dupe to kazdy odkurzacz dednie, turboszczotke tez my dedli w 3 dni..kurfa zapomnialam zeby uwazac na te kuaki, jeden metrowy włos jest gorszy niz 5 kotów
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-08-24 o 20:13 |
|
|
|
#3176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój brzuchol też sie anwrócił ale to ewidentnie żołądek - jem krupnik tylko i wyłącznie ale dziś zaleję dziada wódką ![]() mój odkurzacz nei deda od włosów albowiem odkurzam szcoztą do parkietów - Electrolux szybki wsys i też mamy długie włosy i wypadają nam tak ze ludzie się o nas martwio a my mamy wszystko we włosach - wszystko - odkurzam nawet materac co chwilę bo to jest koszmar i nic mi nie dedło turboszczotki to gówno - wsysajcie parkietówką kolejna bidulka - z kuli zempa? Cytat:
albo trafiłąś na szajs no po prostu - oddaj zwróć, zareklamuj whateva ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
wim, nie śmieszno, ale musiałąm ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-24 o 20:25 |
|||
|
|
|
#3177 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3178 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nienosoty, zwykły wsys nie wsysnie kłaków, na 100 procent,\zreszta turboszczotkąnie wolno odkurzac-tzn najpierw trzeba odkurzyc a potem okłaczac, no i po zwykłym odkurzeniu cała turboszczota wygląda jak kokon..... czyli bez niej mialam to wszystko po chaupie ![]() co do roboodkurzacza-pisze w obstrukcji ze jesli jakis domownik ma długie włosy lub jest zwierz to szczotke trza odkłaczac po kazdym odkurzu ,no ale tak to jest albo masz kłaki po chaupie ,albo nawiniete na turboszczotke
|
|
|
#3179 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3180 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
satanistów jak juz cos , no i w imieniu dida focham-did sie nie starzeje-did dojrzewa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

Ja już nie mam włosów do pasa - one są do połowy łopatek i to wycieniowane
Dlatego poszukuję dużej spinki do kucyka a nie do koka czy innego zawijasa 

One jedynie oklejają włos tak samo jak silikon. Tylko na silikonie nic nie jest w stanie się rozwinąć a na żelatynie i owszem. Z czego robione są płytki do posiewów?

czy ona naprawde taka łokropna
- więc może by i się trzymały. Ale ja nie chcę koka - ja chcę kucyk

) zacięłam sie z Didką w windzie między piętrami