|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
No, minęłyśmy się
Jeszcze dzisiaj odebrała moja sąsiadka paczkę od kuriera, szkoda, że zobaczę ją dopiero w środę ;(
|
#332 |
|
Konto usunięte
|
Ale będąc w Warszawie odwiedziłam Butik Synesis i kupiłam sobie glinkę marokańską
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę odwiedzić Maximusa, bo podobno od roku wiszę tutaj na billboardzie i jeszcze go nie widziałam
|
#334 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36092533] Ja to jestem tak wściekła na jednego sprzedawcę w allegro że szok [/QUOTE] Co za buc...
|
|
|
#335 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f Czas edycji: 2012-08-24 o 15:03 |
|
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
Przyszła koleżanka i przyniosła ejwonowe kredki <3.
Po tej śliwkowej po prawo zachorowałam na więcej i dziś dostałam złotą, srebrną (nie wiem czemu wyszła niebieskawa, na żywo jest bardziej sina) i fioletowo-niebieską. Kreski na ręce przetrwały mycie garów
|
|
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziś notka o lakierze Gold Fever z nowej edycji Essencowych Colour & Go: http://amantesamentesblog.blogspot.com/
|
#338 |
|
Life is a drink ...
|
Wróciłam z pracy i czuje się jak ... żywe zwłoki ...
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
Ja lubię jak mi się odpisuje na komentarze, więc zwykle wracam na bloga i sprawdzam, czy jest odpowiedź.
I dlatego też sama staram się odpisywać na wszystkie, poza tymi, co zawierają np. samą emotikonkę
|
|
|
|
#340 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
basiago, Mi tez by sie pewnie nie chcialo tego zglaszac, chociaz uwazam, ze to zle. Bo pozniej takie osoby czuja sie bezkarne. Znajoma jakis czas temu kupila cos na Allegro, za mala kwote. Paczka nigdy nie doszla. Zglosila, bo uznala, ze takie osoby wlasnie w ten sposob zeruja – tutaj im skapnie 15zl, tam 20zl, uzbiera sie z tego jakas suma, a ludzie nie zglosza, bo dla takich groszy nie warto ![]() Witam z kawa. Zostalam sciagnieta z lozka o jakiejs strasznej porze. W ogole zle spalam i mam ochote komus w morde dac
|
|
#341 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No ja nie lubię, gdy pod każdym komentarzem jest odpowiedź, tak w stylu:
Piękny kolor! odpowiedź: ja tez go lubię ![]() Bardzo Ci pasuje ![]() odpowiedź: dziękuję! Aż chyba sobie kupię ![]() odpowiedź: też bym tak zrobiła, gdybym już go nie miała! Gdyby nie połamane paznokcie to bym popędziła do drogerii ![]() odpowiedź: ojojojojo, współczuję ![]() Śliczny ![]() odpowiedź:
|
|
|
|
#342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#343 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A po co odpowiadać na każdy? Przedzieranie się przez komentarze żeby nie powielić jakiegoś pytania jest tylko trudniejsze, jeśli trzeba przelecieć milion "Tak!", "Ehem", "Cieszę się, że się ze mną zgadzasz", "
", " " i często wyglądających jak dogadzanie na siłę, "bo odpowiedzieć trzeba". Zwykle wtedy daję sobie spokój i nie zostawiam komentarza, który planowałam napisać. Bo szkoda mi czasu...
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie odpisuje, chyba ze ktos o cos pyta ew wychwala paznokcie/włosy albo pisze, ze mam taaakie długie paznokcie ( a nie mam, bo nosze 1mm za opuszek)
|
#345 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No właśnie lubię, gdy można liczyć na odpowiedź, ale z drugiej strony nie chce powielać pytań, które już padły pod notką
A jak mam się przedzierać przez spam zrobiony w dużej mierze przez autora notki, to po prostu klikam "x" i daję sobie spokój :P Jak widzę, że będę musiala się przedzierać to wolę iść i zjeśc coś smacznego niż tracić czas
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tam bardziej wkurza na blogach kosmetycznych pisanie o żałobach, stratach osób i smierci. Usilne tłumaczenie 100 obserwatorom, dlaczego nie było mnie aż tydzien na blogu.
Kazdy sobie inaczej musi poradzic z sytuacją, jednak publicznego wywalania tak intymnych spraw nie rozumiem. Młoda jestem , swoje przeżyłam i nie chce sie niepotrzebnie dołować.
|
#347 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Tego też nie lubię... Tzn rozumiem wytłumaczenie na początku notki o czymś innym, ale nie za bardzo lubię poświęcanie temu całej notki - mam wtedy często wrażenie, że to taka kompletna zapchaj-dziura (zwłaszcza, gdy są to trzy linijki tekstu)
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam odpowiadam tylko na pytania zadane mi na blogu, nie dziękuje już każdemu z osobna jak mi napisze, że coś śliczne, bla bla, bo w sumie po to mam pod komentarzami ogólnie podziękowanie za nie, żeby później mieć spokój
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie miętowe kwiaty na niebieskiej łące na paznokciach. |
|
|
|
|
#350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do obróbki graficznej, o którą ktoś tu pytał podając za przykład mojego bloga: ja używam Gimpa i Photoscape, a dla początkujących polecam świetny program on-line, o którym kiedyś u siebie wspominałam: http://www.picmonkey.com/ sama czasem korzystam, bo jest banalny w obsłudze, a przy tym bardzo przydatny
Edytowane przez descentrada Czas edycji: 2012-08-24 o 19:47 |
|
|
|
|
#351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo chetnie sie poucze.
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołchy, miłego wieczoru - idę się alkoholizować
|
#353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2012-08-24 o 20:46 |
|
|
|
|
#354 | |
|
Moderator
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Muszę dodawać jak to się skończyło?? ![]() oj ja w ogóle jestem w stanie wydać ja właśnie staram się odpowiadać bo mam takie przeczucie, że z grzeczności wypada... |
|
|
|
|
#355 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przyznaję, że czasem też w ten sposób odpisuję, bo jak już wszystkim to wszystkim ![]() Ale z tego co czytam w konkursowych odpowiedziach co się podoba, a co nie, to wiele osób chwali to, że odpisuję na KAŻDY komentarz, więc sama mam już mieszane uczucia. |
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
A masz jakieś fajne lokalne?
mniam! Co to jest z takim białym czymś, co wygląda jak góra? Kupiłam dziś kolejne buty Podobały mi się od czasu, gdy pierwszy raz je zobaczyłam. Ale obcas i cena mnie odstraszały (200 zł w TK MAXX, cena sklepowa 469 za buty, które mogę zakładać tylko na jakieś wielkie wyjścia), a tu dziś patrzę- ostatnia para i to za 33 zł! To lubię Tylko mam teraz problem z zakupem jakiejś szafki ma buty, bo już mi miejsca brakuje (a nie lubię kupować butów)...
|
|
|
|
#357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to drugie to likier pomarańczowy, na to likier baileys i kilka kropel syropu curacao tudzież grenadiny, w zależności od koloru ![]() Cytat:
![]() A którego chcesz? ![]() Oj dobre jest, każdego musieliśmy spróbować, niektóre wypić ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36092533]Woooow ale świetne [/QUOTE]Niom i fajne się je robi ![]() Smaczne, smaczne ![]() Dzisiaj mniej kolorowo, bardziej klasycznie, ale trochę sztuczek się nauczyłam, powkurzałam i takie tam ![]() Zastanawiam się, czy nie zrobić na blogach serii wpisów o takich drinkach
|
|
#358 |
|
Moderator
|
w knajpie tylko mainstream ale niedaleko mam taki sklepik z różnymi piwkami także lokalnymi... m.in. z Fortuną
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham fortunkę!
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
jak już wspominałam
Cytat:
reszta likieru baileys (nie wymieszają się) i wrzucasz kilka kropel, one się mieszają i zastygają w takiej pozie. Najlepiej się to pije - najpierw likier potem glutek
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

Jeszcze dzisiaj odebrała moja sąsiadka paczkę od kuriera, szkoda, że zobaczę ją dopiero w środę ;(

おはよう!