|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Siłownie w Poznaniu
Cytat:
i to i to, jestem teraz na diecie, bo chce zgubić to co sobie wyhodowalam ;/ a konydcja tez musi byc, w koncu na awf studiuje ;p |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Atlantis na Słowiańskiej jest dobrą opcją.Tym bardziej, że czynne 24h więc nie musisz sie martwić i spieszyć jeśli będziesz chciałą poćwiczyć ok 21
. Jeśli mieszkasz w okolicach to raczej wybierz tą. Z doświadczenia, nie tylko mojego, wiem, że im dalej tym trudniej z motywacją (szczególnie gdy pada lub wieje itd itp..) i po 2,3 tyg. zapał mija, a tak nawet w ramach rozgrzewki mozesz pomaszerowac lub przebiec truchcikiem na pobliską siłownie.
|
|
|
#33 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja niestety jestem na hormonach, więc waga idzie w górę, dlatego ciągnie mnie do siłowni ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki klub fitness polecacie -Poznań
Cytat:
bywasz tam? mieszkam na Milczanskiej i myslalam, aby wykupic karnet wlasnie na ta silownie
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tam bywam od 3 miesięcy, początkowo jeden miesiąc karta dzienna ( wejście do 15 ), teraz korzystam w ramach karty MultiSport . Mam za sobą odwiedziny w kilku klubach, w dwóch miałam okazję ćwiczyć nieco dłużej i z czystym sumieniem mogę polecić Remplus. Miła obsługa, trenerzy zawsze gotowi do pomocy, sprzęt sprawny, czyste łazienki, sauna świetna , kabiny prysznicowe z solarium też mają. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
a chodzil ktos moze do olympic fitness przy polnej 13?zamierzam sie tam wybrac od pazdziernika maja bogata oferte.ktos ma jakeis doswiadczenie z tym klubem?
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
ja chodze do green point fitness jestem zadowolona place 130 zł/mies( byla promocja i mozna bylo taniej kupic karnet) chodze juz 3 miesiac
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Też zastanawiam się nad remplus szczerze mówiąc, bo szukam dla siebie klubu w Poznaniu. Pomijając kwestię siłowni, jak wyglądają tam zajęcia aerobikowe itp?
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Widzę że temat trochę umarł w listopadzie 2010 roku, ale może ktoś odpowie. Jestem już prawie po sesji i czuję nieodpartą ochotę ruszenia się z domu! Planuję zapisać się na Pilates i teraz pytanie gdzie? Mieszkam na os. Przyjaźni i nie chciałabym za daleko jeździć bo wtedy trudniej o systematyczność (przynajmniej mi-dodatkowo znając komunikacje miejską-korki itd- strata czasu). Poszperałam trochę w necie i zastanawiam się nad FITNESS KLUB MAGIEL (przy ul. Nowowiejskiego 8) - czy ktoś ma jakieś przygody z tym klubem? Wiem że jeszcze jest dosyć blisko NIKU ale niestety na ich stronie nie ma cennika i grafik zajęć które by mnie interesowały kolidują z zajęciami na uczelni. Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi - może znacie jakieś inne kluby w okolicy winograd/przyjaźni/jeżyc które byście polecili? ![]() Pozdrawiam - patelenka Ps. przy okazji - to mój pierwszy post na tym forum - więc dzień dobry - będę tu zaglądać częściej )
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Niku Fitness na ul. Piątkowskiej i w galerii Malta wprowadza promocję walentynkowa, za karnet całoroczny całodzienny na wszystko, czyli siłownia, fitness, spinning, sauny sucha i mokra 1450zł. Promocja trwa tylko do 21.02.2011
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
ło...no może i fajnie ale niestety raczej nie na studencie realia ( a przynajmniej moje) wyłożyć na raz 1450 zł, chociaż dla osób które byłyby w stanie to może być to atrakcyjna oferta.
A co z klubem Magiel? ma ktoś jakieś info/plotki/zastrzeżenia?
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko pytanko do dziewczyn. Jak wygląda pierwsze spotkanie na siłowni? tzn czy trzeba się zapisac na jakieś zajęcia? Interesuje mnie zrzucenie po prostu kilku kilogramów, nie chce aorobiku ani nic takiego. Chciałam troche pocwiczyć na biezni, na rowerkach, na nogi cosik. Nie wiem polecacie coś konkretnego? |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
Witam
![]() Również szukam jakiegoś klubu fitness w okolicach Piątkowa na studencką kieszeń I zastanawiam się nad wyżej wspomnianym Studiem Pięknego Ciała, może któraś z Was tam chodziła? Warto? Nie ma problemów z zapisaniem się na zajęcia?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
podbijam wątek
Czy są tu dziewczyny, które chodziły/chodzą do Studia pięknego ciała na wojciechowskiego???jeśli tak to napiszcie co sądzicie
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam
jak dla mnie jest super. Chodzę na siłownię, więc nie wiem jakie są zajęcia. Trenerki są świetne. Bardzo miłe, fajnie wszystko tłmaczą, instruują jak ćwiczyć, ile powtórzeń i co na konkretne partie ciała. Naprwde jest super i tanio bo karnet open to 160 zł. Ja polecam gorąco.
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ok. godziny 12-13 prawie nikogo nie ma, zdarzyło się nawet, że byłam zupełnie sama na siłowni Po południu nie wiem jak jest, ponoć bywa różnie, ale wiadomo, że wtedy jest o wiele więcej osób niż rano. A jeśli chodzi o sam klub, to bardzo mi się tam podoba i coś czuję, że będę tam dłuuugo chodzić
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
ja zdecydowanie polecam Remplus na Katowicskiej, duza silownia, sporo maszyn, swietne zajecia z aerobiku i boskie sauny!
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Ja byłam kiedyś fanką siłowni.. potem krótka miłość do aerobiku.. spróbowałam ZUMBY i.. przepadłam! Przez 1miesiąc zrzuciłam 3 kg, których siłownia nie umiała zwalczyć
Polecam kameralne Studio tańca: http://poleacademy.pl/ z Pozqa. P.S. Jak ktoś potrzebuje zrobić szybko efekty, a brak motywacji, niech spróbuje Pole Dance + fitness. Działa cuda, jest sexy i fantastyczna atmosfera!!! |
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
ja tez chyba zaczne chodzic do niku..
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma tu kogos z okolic Naramowickiej? jestem tu tylko przejazdem i mysle co by spiac tylek i isc biegac ale samej jakos do d...
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
I ja dołącze się do wątku.
Też szukam pilates oraz jogi i to w cenie która mnie nie pogrąży... Myślę o tym GreenPoincie, szkoda że mało klubów ma ofertę na np. 2 wejścia w tygodniu jak ma green point. Nie sądzę żebym miała czas więcej niż 2 razy, no i nie przydadzą mi się karnety OPEN za 160-190zł, więc chyba pozostaje ten Green Point. Pilates znalazłam jeszcze Niku Studio Pięknego Ciała Studio Kontroli Ciała Magiel Ahh jak fajnie było być studentem
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Atlantisu na Słowiańskiej to absolutnie nie polecam, siłownia ma już swoje lata i to widać, mięśniaków też sporo poza tym w recepcji jest jedna panienka na widok której dostaję wysypki, jest wiecznie znudzona i na każde pytanie odpowiada z wielką łaską, szatnia jest obskurna, a prysznice jak w podstawówce w latach 80-tych. Natomiast dobre opinie słyszałam o drugim Atlantisie na ulicy Złotowskiej (w stronę Skórzewa), jest nowy, duży i chyba nie tak bardzo oblegany. Mam nadzieję, że moje opinie komuś się przydadzą
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Poznań- Siłownia i Fitness
Czy możecie mi coś powiedzieć na temat tego studia pięknego ciała (centrum urody i fitnessu) na ul. Wojciechowskiego czy dobrze wykonują tam zabiegi?? Interesuje mnie endermologia LPG
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
A ja polecam klub na ulicy Pamiątkowej Green Point Fitness.
Przede wszystkim przyzwoita cena (karnet open na wszystko kosztuje ok 160 zeta) Sala do spiningu , sala mniejsza do zajęć pilates,joga itp i duza sala na zajęcia bardziej popularne : zumba( instruktorki ostro dają czadu ) , step czy power pump. Do tego 2 razy w tyg jest boks dla kobiet. Dla facetów są tez jakieś tam zajęcia MMA, boks itd. Oprócz tego jak na moje oko dobrze wyposażona siłownia. W klubie czysto, a po zajęciach można się zrelaksować na saunie ![]() Podoba mi się tez pomysł z różnymi imprezami w klubie. Teraz będą walentynki w greenpoint (specialny grafik fitness na tą impreze) ale z racji ze wiadomo że we wtorek większość będzie jednak randkowac to są organizowane w poniedziałek |
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
chodziłam do Remplusa i do Green Pointa.. i zdecydowanie Green Point!!!
) karnet studencki wejścia do 16 ( ważne żeby przed 16 wejść,można siedzieć ile się chce) i pozniej o 20.. - 120 zł na miesiac.. 50 zl wpisowe...
|
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kluby fitness w Poznaniu
Całym sercem jestem za Fabryką Formy w Kinepolis. Star Trac sprzęcik i jest gitara. Sporo zajęć w tygodniu, dla każdego coś miłego. Magda jest the best!
|
|
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Nigdy nie byłam w Olympicu. Faktycznie jest OK? Ja jestem stałą bywalczynią Fabryki i nie zastanawiałam się nad zmianą, bo w sumie mam w miarę blisko no i zajęć sporo.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Ja osobiście nie przepadam za GreenPoint'em, za dużo ludzi, wieczne kolejki, totalny ścisk w szatni, niemiła obsługa na recepcji etc. i gdyby nie to że tam jest rewelacyjna instruktorka do pilatesu (Małgosia
) to bym pewnie nie przesiedziała tam więcej niż miesiąc Teraz chodzę do Remplussa i mi bardziej ten klub odpowiada, jest mniejszy, kameralny, na jodze jest gdzie wyciągnąć rękę, daje mi komfort
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
A co powiecie o Green Poin'cie na Hetmańskiej?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

-75-74-73-72-71-70-69-68

) , step czy power pump. Do tego 2 razy w tyg jest boks dla kobiet. Dla facetów są tez jakieś tam zajęcia MMA, boks itd. Oprócz tego jak na moje oko dobrze wyposażona siłownia.