|
|
#3631 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Ja nie chcę bo w piątek po południu mamy jechać na piknik a w niedzielę chcę wreszcie zrobić Uerowej imprezę urodzinową ![]() Cytat:
Ale coś wisi w powietrzu. Wczoraj wieczorem wyglądam za okno, a tu ciemno, a jeszcze przecież niedawno tak jasno było o tej porze. I nie mam weny, może to od tego
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem o czym mówicie, bo ja też zaczynam odczuwać zbliżającą się jesień
![]() Ostatnio wracając z ćwiczeń ze zdziwieniem zauważyłam, że jest ciemno, ale przecież jeszcze kilka dni temu o tej porze było jasno... Najgorsze jest to, że nic się człowiekowi nie chce ![]() Kupiłam ten fuksjowy stanik na allegro, mam nadzieję, że będzie dobry ![]() Ten mi się jeszcze podoba http://www.ewa-michalak.pl/product-p...Pawie-Oka.html. Wydaje mi się, że ma taki sam krój jak ten zielony, który Wam pokazywałam i który przymierzałam w sklepie. Ten bardziej, ale niestety mojego rozmiaru nie ma ![]() http://www.ewa-michalak.pl/product-p...PL-Purple.html |
|
|
|
|
#3633 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A już myślałam, że to tylko na mnie tak działa . Cytat:
Nic tak nie pomaga na jesienną melancholię jak przeczytanie paru kwiatków na Wizażu . Wczoraj na ten przykład ubawiłam się setnie dyskusją o nastolatkach + dzieci + antykoncepcja oraz tą na temat jak wygląda zadbana kobieta . Z tego drugiego dowiedziałam się, że albo dbasz o stopy, albo czytasz książki. Na te dwie rzeczy nie ma czasu. I że do zarośniętych pach też można ideologie dorobić . No cóż ... Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na razi spokój.
Babka powiedziała, że jak będzie niedobry to mogę wymienić, ma w sprzedaży również 85 E, bo głównie o obwód chodzi. W sklepie przymierzałam 80F i 85E - miseczka dobra, ale w 80tce strasznie ciasno, w 85tce z kolei trochę za luźno (musiałabym od razu zapinać na środkową haftkę, a to trochę bez sensu), więc stwierdziłam, że kupię 80F i najwyżej na początku będę nosiła z przedłużką, aż się trochę naciągnie od normalnego użytkowania. A tamten drugi mnie kusi, bo do dekoltów by się nadał Tylko to chyba dopiero w przyszłym miesiącu, po pensji No i na ślub by się jakiś przydał Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Pociesza mnie trochę to,że nie tylko ja mam już jesienną melancholię
Kasia dawaj linka do tego drugiego wątku
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Niektóre teksty rozwalają. Ciekawi mnie jak któraś sprawdziła na plaży,że ktoś ma brudne uszy Chociaż zgodzę się z jednym,że jest coraz więcej pulchnych dzieci, które wprost uwielbiają Maca...
|
|
#3638 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj mija drugi dzień, gdy nie słyszałam pierwszego budzika [o wyjściu TŻ nie wspominając]. Keke aka Ueru też dziwnie spokojnie z rana leżało [kij z tym, że w poprzek łóżka Cytat:
![]() Wizaż broni, wizaż radzi... ![]() Cytat:
To już plaga. Kiedyś podśmiechiwaliśmy się z Amerykanów, że plaga grubasów... Szybko ich doganiamy z niechlubnym tytułem lidera ![]() Ja już wiem, że swoim dziewczynom nie popuszczę i będą zapindalać na wf'ie. Ja tez mogłam i krzywda mi się żadna nie stała. Wręcz przeciwnie, bardzo sobie chwalę i trochę żałuję, że teraz nie mam takiego odgórnego przymusu, żeby tyłek ruszyć...
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie ćwiczyłam od gimnazjum na wf Teraz dopiero na studiach
|
|
|
#3640 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Problemy zdrowotne<bezradny>
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Coś jest z tą pieprzoną aurą. Ja się w ostatnim okresie bardzo źle czuję. I ciśnieniowo i sercowo. Ale jak się rozejrzeć wokoło, to aż strach co się wyprawia. Te huragany, ulewy, gradobicia. Koniec świata ! Jak nic - koniec świata. Cytat:
Ja tam patrzę na ludzi. Dziwię się, że kobita z piętami, na których można ziemniaki sadzić, z odpryśniętym lakierem i odrostami dla wielu nie jest zaniedbana. Dla mnie jest to wyjątkowo paskudne. No i przedstawicielki płci pięknej z nadwagą, wbite w bikini też estetycznie nie wyglądają. To samo tyczy się mężczyzn, afiszujących się z brzuszyskami. A "klasa" i "dobry smak" to umiejętność maskowania swoich mankamentów, z jednoczesnym eksponowaniem zalet. No to jesteś usprawiedliwiona. Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie jadłam takich rzeczy,owszem od czasu do czasu,ale nie non stop(chociaż i tak byłam pulchna co mi zostało do dziś). Za to nie siedziałam ciągle w domu przed telewizorem,bo komputery były nowością. A wypad do Maca? Sporadyczny i nie kończył się obżarstwem po kokardki.Też mam wrażenie jakby miał być koniec świata, przeraża mnie to co się dzieje z pogodą Dokładnie
|
|
|
#3644 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() glinke zielona, kwas hialuronowy plynny 1%, peeling z malin (wyczytalam ze ten korund? co pisalas o nim, jest dosyc ostry, a ten powinien byc spoko ), wyciag z aloesu (koncentrat zatezony), spiruline, kwas mlekowy i salicylowy, keratyne (do psikacza do wlosow), olej tamanu i konopny bo chcialam jakies na probe a ten byl tani i polecany do tradzikowej skory. I jako gratis dostalam glinke czerwona ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak jak Asia pisala, wszystko chyba przez to ze dni coraz krotsze, pogoda tez coraz gorsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Asia i bylas w tym LaVantilu? ja poszlam wczoraj i dorwalam dwa staniki, jednakowe ale jeden bialy drugi bezowy z obnizka po 48zł to dobrze mi sie trafilo no i obwod 65 a nie 80 jak zawsze a mierzylam ponad 20, łącznie we wszystkich sklepach i wiem ze nigdy nie zamowie z neta bo niby rozmiar ten sam a malo co pasowalo
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2012-08-24 o 16:44 |
|||||
|
|
|
|
#3645 | ||||
|
|
Aaaa, to zupełnie inna sprawa. Ja o tych, co na siłę zwolnienia biorą, bo im się tyłków ruszać nie chce i tylko wymówek szukają
![]() Cytat:
![]() Wszelkie słodycze to było najwyższe dobro i skarb, bo po prostu nie były dostępne. A potem drogie jak na uczniowską kieszeń itylko od czasu do czasu można było sobie pozwolić na taki luksus. A teraz powszechna dostępność i agresywne reklamy robią ludziom wodę z mózgów. A jak się posłucha tego marketingowego bełkotu ...Cytat:
Nie potrafię odmówić Yaowej misia lubisia, kiedy jesteśmy na zakupach, albo loda ... Jednak to średnio raz na tydzień. I robię to raczej ze względu na radość dziecka z prezentu niż wymuszanie [to drugie staram się tępić i nie ulegać]. Ale fakt, staram się mimo wszystko nie zapychać dzieckowników cukrem. Moje jedzą owoce, ewentualnie chrupki kukurydziane i suche wafle, czasem z dżemem [zawsze to też jakiś owoc ]. Od czasu do czasu kupuję prażynki, które skrulupatnie wydzielam po kilka sztuk w nagrodę.Cytat:
Cały czas zapominam przetestować spirulinę ![]() Cytat:
A promocja pewnie do dzisiaj... Ostatnio dużo miałam na głowie i nawet nie pomyślałam, żeby po pracy zajechać. Aga gdzie polazła
|
|
|
|
#3646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja od studiów też nie ćwiczyłam, tzn wf miałam chyba tylko na pierwszym roku, więc to będzie już ładnych kilka lat
Poza tym na studiach mieliśmy faceta, który był fanatykiem siatkówki i cały czas musieliśmy w to grać - nie muszę mówić, że grałam jak ostatnia łamaga? Dopiero teraz wzięłam się za jakiś ruch i nie odpuszczam ![]() Cytat:
Nie mówiąc już o niewyregulowanych brwiach - strasznie zaniedbana jestem ![]() I czasami naprawdę nie chce mi się smarować balsamem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na zakupach była, bo jutro imprezę robimy, więc wieczorem też mnie nie będzie. Od razu po powrocie z pracy muszę jutro umyć włosy i zrobić się na bóstwo ![]() Przyszedł mój stanik - jest śliczny, ale wygląda na to, że w tym modelu muszę mieć chyba miseczkę E (a kupiłam 80F), bo mimo wygarnięcia tam wszystkiego co tylko się dało, miseczki lekko odstają, nawet w lewej piers, która jest trochę większa. No nic, trudno, muszę w poniedziałek odesłać i wymienić na 80E. Kupiłam kilka dni temu 2 książki na allegro. Formą przesyłki był list polecony priorytetowy za 5 zł. Zapytałam czy przy zakupie 2 rzeczy mam dopłacić do przesyłki, a jeśli tak to ile. Dostałam odpowiedź, że nic nie muszę dopłacać. Ok, super. Wczoraj dostaję książki wysłane zwykłym listem ekonomicznym
|
|||
|
|
|
|
#3647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
No to zaszalałaś ! Dopiero będziesz piękna ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzy godziny dzisiaj spałam. Jakiś komarowy mutant mnie znowu pożarł. Cała w bąblach jestem. Nic na niego nie działa. Ani olejek goździkowy, ani psikacz. Nie mogę bydlaka namierzyć. Musze czekać do świtu. Wówczas on pójdzie spać to i ja też. Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3648 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to wielka różnica![]() Cytat:
I na wf zawsze stoję jako słupek Nigdy takich problemów nie miałam i co? W tym roku nie mogę ich niczym zmiękczyć(tylko to określenie przychodzi mi do głowy )![]() Cytat:
Ale nic się nie da zrobić takim ludziom![]() No i to jest właśnie dzisiejsza dieta dzieci A ulubiony sport to gra na komputerze...Mnie ostatnio na działce pogryzły Mam ślady na całych nogach jakbym miała malinki ![]() Kupiłam sobie sukienkę na wesele(co tam,że do wesela jeszcze trochę czasu ) i zapłaciłam w sieciówce taniej niż na targu
|
|
|
#3649 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie lubie wf, nie lubie z siebie robic posmiewiska jeszcze w gimnazjum jak mialam fajne dziewczyny to wf byl spoko, ale w liceum to zgroza dlatego ja bede moim dzieciom (za 100 lat ) oszczedzac tego stresu jesli naprawde nie beda chcialy cwiczyc, a w zamian mozna wygonić je na jakis basen czy cos ![]() Cytat:
![]() Ciesze sie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak zarabiaja na tych przesylkach ze szok ![]() Juz jestem przeciez ![]() ja tez mialam 75, ale z racji tego ze materialy byly takiej super jakosci to zaraz robilo sie z nich 80 ![]() Cytat:
![]() ja dzis kupilam dwie pary spodni i balerinki i generalnie w 2 tygodnie wydalam 600zl, oczywiscie nie wiadomo na co, mimo ze kupilam troche rzeczy i z ubran i kosmetykow i czesc przepilam ale mimo wszystko ![]() Zainteresowalo mnie to laminowanie wlosow, ale chyba nie zniose tego zapachu zelatyny juz raz robilam cos do paznokci z zelatyna i
|
|
|
#3650 | |||||||||
|
|
Cytat:
Nienawidzę komarów, szczególnie jak brzęczą nocami. Potrafię w środku nocy na takiego polować z gazetą albo szmatą, aż ubiję dziada... bo inaczej przewalone, nie zasnę, z drugiego końca mieszkania go będę słyszeć .Cytat:
![]() I pomyśleć, że Yao kiedyś nie lubiła czekolady Poka kiecę Cytat:
???Cytat:
![]() Ale dobra strona całej sprawy jest taka, że kasa mi została w kieszeni ![]() Nic to, poczekam na kolejną promo. Poza tym tam zawsze stoją jakieś wieszaki z przeceną, chociaż wiadomo, że to nie to samo co dostęp do całej oferty... Cytat:
![]() A jak pachnie żelatyna? Ja już mam nawet saszetkę, ale chyba nie dam rady jutro zalaminować, bo mam napięty plan dnia. Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie właśnie trwa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zrób tak Mnie tak kiedyś wkurzyła jedna laska. Wylicytowałam zakolanówki w paski, pewnie myślała, że dostanie więcej, postanowiła więc przyciąć na wysyłce. Zdarła ze mnie 7 zł [a polecony kosztował poniżej 4] i wysłała zwykłym. Nie podarowałam i dałam panience nauczkę. Zapłaciłam w końcu za inną usługę
|
|
|
|
#3651 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jak widać - można . Cytat:
Moich problemów ze stopami nic nie jest w stanie przebić. W 60% to wina choroby {wysuszenie}, ale w tych 40% - lenistwa. Często mam nawet do krwi popękane, no i, jak sobie odpuszczę, zagon kartoflany już po dwóch dniach. Ale ja zdaję sobie sprawę jak to ohydnie {tak, tak - ohydnie} wygląda i walczę. Że sama leniwa jestem to co cztery tygodnie na pedicure latam. A wystarczyłoby jedynie codziennie, po prysznicu / kąpieli tarką do stóp popracować i kremem natrzeć. Cytat:
Tak samo jak nie pomaluję paznokci u rąk, gdy nie mam manicure zrobionego i chowam dłonie jak mogę. Przy dzisiejszych możliwościach nie ma żadnego wytłumaczenia na zaniedbanie. Moja Psiapsiółka dba o swoje ciało : regularne peelingi, balsamy, kremy, maski, świeży lakier, wymyte włosy. Jeżu kolczasty, jakie Ona ma ciało ! A jak ja Jej zazdroszczę. A jaka jestem wściekła na swoje lenistwo . Przykład ? Od prawie miesiąca stoi całe pudło peelingu do ciała, dwa pudła soli do stóp, parę butli balsamów do ciała, w tym ten nowy z Isany. I co ? Isanę użyłam tylko dwa razy, a te inne nawet nie otwarte. I narzekam - jak to się ze mnie sypie. Wczoraj, cały dzień bradziażąc przy TV, myślałam o położeniu na twarz maski. I co ? Oj, za pół godziny. Oj, za pół godziny. W rezultacie nie zrobiłam nic. A potem się mówi, że czasu nie ma. Bzdura ! Moja Psiapsiółka siedzi w pracy po 12-ście, 14-naście godzin, ma do oporządzenia dom, psa i męża lenia. Jakoś na wszystko znajduje czas. Bo ... Jej się chce. Jechałam do Warszawy nowe dokumenty wyrabiać. Musiałam zdjęcia do nich zrobić. W torebce puder, tusz i błyszczyk, w torbie - bluzka do przebrania się. I co ? Nawet nie wyciągnęłam. Powiedziałam sobie : z tego się nie strzela . Czyste lenistwo. A teraz narzekać będę, jakie okropne zdjęcia. Cytat:
Polecam sole do stóp z BingoSpa i krem Oxedermil. Wcieraj też w stopy wszystkie krem, które do twarzy Ci nie odpowiadają. No i tarka. Nie ma opcji, że nie da się rady. Mam coś takiego. http://sklep.nailselection.pl/shop/product/show/1076 . Nie z tej firmy. Te drewniane tarki są rewelacyjne. Kupuję w hurtowni fryzjersko - paznokciowej . Cytat:
Reklamę widziałam, ale jeszcze nie próbowałam. Jak widać - najwyższy czas. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niedługo cukier żelujący na włosy stanie się modny. Cytat:
Coś Aga rozimprezowała się bez umiaru . Fajnie. Niech się bawi . Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tylko z wyglądem. Po poprawek się miałam uczyć do początku sierpnia. A teraz? Nawet nie wiem gdzie zostawiłam notatki Dzięki Kremy do stóp mam z Avonu i do tej pory były super Nie wiem,czy nie kupię(o ile jeszcze są) kremu z Biedronki,bo dobry był A tarki leżą w spokoju ![]() Zaraz wrzucę zdjęcia do albumu ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=138629 Nie powiem,ale mam wrażenie,że na zdjęciu strasznie szeroko wyglądam
|
|
|
#3653 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie w tym miesiącu też nie wiedzieć czemu strasznie szybko rozeszły się pieniądze z pensji (a do następnej jeszcze 2 tygodnie0 i muszę rezerwy naruszyć ![]() Cytat:
![]() Też mnie to zaciekawiło i chyba zaraz pójdę sprawdzić czy mam może jakieś opakowanie, powinnam mieć, bo chyba nie zużyłam wszystkiego do ciasta ![]() Chociaż w sumie nie będę dzisiaj myła włosów, bo myłam wczoraj przed imprezą, więc żelatyna będzie musiała poczekać do wtorku. Chyba, że stwierdzę, że tak śmierdzi, że nie dam rady ![]() Cytat:
Dzięki ![]() Bardzo fajnie było, fajni ludzie. Psica była oczywiście atrakcją wieczoru i przechodziła z rąk do rąk, kopiąc przy okazji doły na zwłoki Tylko dzisiaj od samego rana zaczęło lać, więc impreza (kontynuacja) przeniosła się do naszego domu. Cytat:
Jak to bez umiaru?? Wyjątkowo grzeczna byłam, nawet się nie upiłam ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po dodaniu stężałej już tego nie czuję Co do włosów- bałabym się ją nakładać ![]() Kiedyś dziewczyna pisała,że gość w zwykłej kopercie wysłał kilka książek To dopiero "sztuka".Mówiąc szczerze to nie wiem Lubię produkty z serii "Foot works" i chyba tylko te kremy mama zamawia.
|
|
|
#3655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jutro zrobie zdjecia jak padlina? dla mnie to taki charakterystyczny zapach, bo ja mam wstret do miesa i tego zapachu, dla mnie 'pachnie' jeszcze gorzej niz mieso wieprzowe np. ![]() Cytat:
) a ze stopami brzydkimi tez nie wychodze nigdy, tak samo jak mam brzydkie paznokcie u rąk, np jakies polamane/porozdwajane to obcinam szybko przed wyjsciem
|
|
|
#3656 | ||||||
|
|
Cytat:
, a balsamy tylko stoją... Też odkładam na później, bo zaraz po kąpieli mi się nie chce. Ostatecznie przypominam sobie o tym przed pójściem spać i wtedy oczywiście już naprawdę nie mam czasu i siły, bo oczy same mi się zamykają.Z kosmetykami to już pisałam - wolę dłużej pospać, niż się makijażować z rana .Ech, lenistwo... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I podkabluj go jeszcze do Allegro ![]() Wybacz, ale rozwaliłaś mnie tym zdaniem ![]() Cytat:
Czytałam właśnie, że niektóre nie są jakieś tragiczne. No i ja z tych ciut mniej wrażliwych, może wytrzymam ![]() A propos nie-chcenia. Wyciągnęłam orgazmotron i urządzam sobie codzienne masaże
|
|
|
|
#3657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sukienka ładna, chociaż kolor nie mój. Cytat:
![]() Skórę mam suchą przez choróbsko, ale nie chce mi się codziennie balsamować ![]() Ale, żeby nie było, żem zaniedbana to właśnie siedzę z maseczką na paszczy ![]() Cytat:
O tym nie pomyślałam ![]() No co? Cytat:
![]() Chociaż już nie mam kołtunów po myciu, bo używam odrobinę serum z silikonami przeczesując palcami włosy po myciu. |
||||
|
|
|
|
#3658 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ten Oxedermil naprawdę skuteczny. Zawiera 30-to procentowy mocznik . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A tak 'a propos - ten zielony z Biedronki dobry jest . Cytat:
Teraz np. zazdroszczę i podziwiam Agę z tą Jej gimnastyką. Cytat:
Cytat:
![]() Zdziebko kawą monitor oplułam. Cytat:
Cytat:
Miłego dnia |
||||||||||
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo już myślałam, że jestem wyjątkowo rozrzutna ![]() Nie no, co Ty, fajnie było ![]() Kawą? O tej porze?? A kiedy będziesz spała?Z zieloną glinką. Ok, postaram się regularnie, chociaż wiesz, że u mnie z tym ciężko
|
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

bo w piątek po południu mamy jechać na piknik a w niedzielę chcę wreszcie zrobić Uerowej imprezę urodzinową 

Tylko to chyba dopiero w przyszłym miesiącu, po pensji

ja poszlam wczoraj i dorwalam dwa staniki, jednakowe ale jeden bialy drugi bezowy

I podkabluj go jeszcze do Allegro