|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Niech ktoś wstawi zdjęcie Melci bo ja chcę zobaczyć albo poproszę o dostęp do meila
![]() Właśnie ja od paru dni też mam wiecznie mokrą wkładkę jakbym co najmniej popuszczała siuśki |
|
|
|
#2852 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czekamy na zdjęcie synka. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ta to w miejscu nie usiedzi. A poważnie to najważniejsze, że wszystko u nich dobrze.
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wróciłyśmy
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie, kciuki i smsy podtrzymujące na duchu (Tamlin Jeszcze nie wiem, komu mam gratulować, bo ciągle nie mam czasu nadrabiać. Ale mimo to ze szczerego serca gratuluję Nowym Mamusiom - na pewno byłyście bardzo dzielne i wszystkim Maluszkom - rośnijcie zdrowo dzieciaczki Dla tych kobietek, które martwią się powrotem do siebie po porodzie - nawet po tych moich przejściach, można w miarę ekspresowo. Rano już zajmowałam się małą, a w nocy zaraz po porodzie kilka razy ją karmiłam. No i spadek wagi - wróciłam do domu już tylko z 4 kg na plusie i codziennie mi 0,5-1kg ubywa
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2012-08-24 o 21:54 |
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka słodziutka Melcia Gda - ponętnie wyglądasz
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2012-08-24 o 21:59 |
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Wercia wysłałam na mail ten program, to wersja finalna pełna.
Tą starą odinstaluj a nową zainstaluj. Ja z niego korzystam i jest ok, tylko gorzej z fotkami jak są za duże
|
|
|
|
#2859 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Zadomowienie
|
maggie witaj
moja ma wlasnie czkawke ![]() ja zafundowalam sobie dzis bardzo dlugi spacer i nogi mi do tyłka wlazly
|
#2861 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja sprzedałam samochód i jestem bez
,a bez samochodu w tej chwili czuję się jak bez ręki....Mąż dopiero 6 września wraca i wtedy dopiero coś kupimy.Byłam dzisiaj na tej mojej nieszczęsnej poprawce na uczelni....Ale już nic nie chce mówić, bo ostatnio taka zadowolona wyszłam z tego egzaminu i okazało się, że nie zdałam.... Wyniki po weekendzie... Tata po mnie przyjechał, wzięłam książki do pisania magisterki, kompa, mojego kudłacza zapakowaliśmy i pojechałam do rodziców na kilka dni.... Mama mnie namawia, żebym została do powrotu męża, ale ja chyba tyle nie wytrzymam. W ogóle wczoraj horror przeżyłam... siedziałam sobie w salonie i uczyłam się do egz. i nagle słyszę syk w kuchni.... okazało się, że wężyk spod zlewu puścił i całą kuchnię mi zalało zanim znalazłam w kotłowni główny zawór od wody... więc teraz myślę jak jestem tu u mamci czy tam wszystko w porządku.... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Gda gdzie te 20 kg ja się pytam? Pięknie!!! ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Super ![]()
|
||
|
|
|
#2862 |
|
Zadomowienie
|
HEJKA
SPIOSZKA gratulacje!!!! Maggie witaj opisznam porod??? wogole co się dzieje w tych szpitalach w LU MASAKRA dzis rowno 34 wiec wkraczamy w 35 tydzien
tak - na zwsze 30,09,2012 30.03.2016 Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2012-08-25 o 07:05 |
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My sie wyspaliśmy,ale na dworze tak pochmurno,że ciężko sie rozkręcić. Maggie witajcie ![]() Czekamy na relacje ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- A i nie pochwaliłam sie dzisiaj mamy 33 tydzień czyli wkraczamy w 34 Z tej okazji stawiam karpatke
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Hey kochane ja tylko na chwilę, bo dziś remontu ciąg dalszy. Czekam, aż męzul wstanie, zjemy śniadanko i czekamy na przyjazd teściów z łóżeczkiem i innymi rzeczami małej które był u nich. Cieszę się straaaasznie
![]() a dodatkowo dziś kolejny powód mamy do radości. Kończymy dziś 37 tc i zaczynamy 38tc ![]() anusia , kajaja i świętuję razem z Tobą![]() katiem i trzymanie kciuków pomogło dziekitakże wczoraj mężul po lekarzu pomalował drugi raz przedpokój i położył wykładzinę, wc też już na finiszu: dzisiaj tylko drugi raz malowane będzie. Zostaje jeszcze jadalnia i malowanie olejną drzwi i futryn. Mój powrót do domu po porodzie już pewny na 100% dziś teściowie przywiozą nam łóżeczko, bo dotychczas stało u nich, a w przyszłym tygodniu wózek, bo na raz się nie zmieści to wszystko do autaanusia no to witam w gronie spuchniętych a tak się cieszyłam, że mnie to ominie: do 3,6tc nic, a tu nagle bum i wyglądam jak pączekalmariel ja też nie mogłam się rozstać z obrączką jednak gdy po ulepieniu klusek już mi nie weszła na palec nic innego mi nie pozostało jak ją i zaręczynowy schować do szkatułki ![]() iwoncia my też nie dawno zmienialiśmy pralkę i jestem w niej zakochana ![]() nisia życzę powodzonka i trzymam z Jagódka kciuki za Was ![]() spioszka dzielnej mamusi i witamy kolejnego dzidziusia w naszym groniemaggie ![]() gda no, no ale sexi foto śliczny brzusio i figurka![]() muminek śliczny brzusio i ubranka też cudne
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2012-08-25 o 07:50 |
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
a ja znowu się nie wyspałam i ledwo chodzę nie odpuścimy.. i mam nadzieję że dzisiaj żadnej imprezy nie będzie bo jak ja mam funkcjonować jak przez tą małpę nie śpię po nocach |
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
a kochane mam pytanie to Jagódka już jest donoszona? czy dopiero gdy skończe te 38tc będzie?
bo nie wiem
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa super
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
by udało się sprawę w sądzie załatwić na waszą korzyść i pozbyć się raz na zawsze problemów z sąsiadką. Współczuję Ci strasznie takiej sąsiadki, my z męzem byśmy ją chyba gołymi rękami chyba udusili gdy drą nam się pod blokiem, gdy wracają z pobliskiej dyskoteki mężul nie raz chce wyjść zrobić z tym porządek no ale wiadomo, że samego to go strach przeciwko pijanym gówniarzom wypuszczać
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2012-08-25 o 08:07 |
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze ja sie dzis wyspalam ale nad ranem miaalam strasznie porąbany sen i sie zerwałam gratki za nowe tygodnie dziewczyny .u mnie dalej cisza. wczoraj mialam 3 skurcze co pół godziny ale takie bezbolesne ![]() wkurzylam sie wczoraj troche na męza mego,bo poszlismy do sklepu wybrac tapete do sypialni i wrócilismy z niczym .za wiele kasy na tą tapete nie mielismy ale cos ladnego by sie wybrało lecz moj małż stwierdził,ze kupimy dopiero po wyplacie,bo jemu sie żadna nie podoba i obojetne mi sa wzory na tapecie.i on mi mowi,ze ja mam wymagania????
|
|
#2871 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2872 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej mamusie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Angel gratulacje kolejnego tygodnia i donoszenia ![]() Wczoraj wieczorem miałam wizytę ale było opóźnienie u mojej gin i późno wróciłąm do domu już nie miałam siły pisać co i jak. Wszystko jest w porządku oprócz tego że nic na razie się na poród nie zapowiada, termin za tydzień a szyjka zamknięta, nie gotowa do porodu. Więc jest duże prawdopodobieństwo że nie zostanę mamą sierpniową tylko wrześniową. Gdybym nie urodziła do 5 września to mam się zgłosić do szpitala, będą chyba wywoływać, już się boję
|
|||
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja coś wiecznie śpiąca ![]() Zjadłam śniadanko, mężuś na 9tą do pracy pojechał a ja chyba znowu pójde drzemać. Pogoda pochmurna ale mi to pasi bo sie nie poce ![]() Gratuluje wszystkim rozpoczętych tygodni ![]() Ja na amen z tych ostatnich przeżyć zapomniałam że już kończe prawie 37 tydzień ![]() Dopiero co kreseczki na teście widziałam a tu już niedługo maluszek będzie z nami. Niech tylko grzecznie siedzi do terminu Was też tak kłuje czasem w dole?? Tak jakby szyjka jak maluch napiera. Boziu, czasem to beznadziejnie nieprzyjemne...
|
|
|
|
#2874 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że moje JUŻ 21 kg też zejdzie w miarę szybko... Cytat:
![]() Kwasy DHA są osobno. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
My też dziś kończymy 37 tydzień!!! ![]() A powiedzcie - jeśli podczas seksu, wyraźnie czuję że jestem troszeczkę luźniejsza niż przez całą ciążę, to może być znak, że się troszkę tam rozwiera/skraca??? |
||||||
|
|
|
#2875 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Matko jaka okropna noc. Nie mogłam spać na prawym boku. Spałam na lewym, ale jak biodro mi ścierpło i bolało to położyłam się na prawy, a wtedy masakra jakaś, niedobrze mi się robiło, cały pokój wirował... Pierwszy raz tak miałam, no i się nie wyspałam.
Kropek ma dziś o 15-tej wrócić i robić pokój. A tak w ogóle mam dylemat gdzie rodzić. Byłam na tą Trzciankę nastawiona co jest 30km od nas, ale wczoraj okazało się że Kropka byłego kolegi z pracy żona jet oddziałową porodówki u nas i mówiła mu abym przyszła zobaczyła i ona do porodu przyjedzie jeśli będę chciala. I teraz niewiem. W tygodniu pojadę zobaczę tą naszą porodówkę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Egzamin zdasz ![]() Cytat:
Dawaj karpatkę ![]() Cytat:
No i w sumie teściom też się należą za wyrozumiałość ![]() A dla Ciebie i Jagódki za nowy tydzień ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2876 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() femibion ma 2 tabletki w opakowaniu(rozowa-witaminy i zółta-DHA), i bierzesz dwie za jedyn razem ![]() Cytat:
milego weekendu dziewczynki
|
||||
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za nowy tydzień.A pochwa jest luźniejsza po prostu, ale skracanie i rozwieranie szyjki nie ma z tym nic wspólnego. Szyjka jest na samym końcu pochwy, tak więc nie ma tu nic do rzeczy. |
|
|
|
|
#2878 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;36108514]ja właśnie nie wiem czy to uczucie jest miarodajne bo mój mężuś mi już od połowy ciazy mówi że czuje tam więcej miejsca [/QUOTE]A ja do tej pory byłam ciasna jak dziewica! ![]() Ale się pocę przez ostatnie 3 noce... Po prostu leje się ze mnie! A najśmieszniejsze jest to, że okropnie się ślinię! Po prostu budzę się z twarzą, całą dłonią, a czasem ręką aż po łokieć i poduszką przemoczoną! Obrzydliwe
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie jestes sama bo ja tez![]() ma któras z was chusteczki nawilżane z lidla?
Cała sztuka polega na tym,żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym ! ![]() Edytowane przez sandra23s Czas edycji: 2012-08-25 o 09:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

Ta to w miejscu nie usiedzi.
A poważnie to najważniejsze, że wszystko u nich dobrze.
a ta to chyba jakaś okrojona :/

ale mi sie dzisiaj nic nie chce robic,mam totalnego lenia

czyli wkraczamy w 34
i świętuję razem z Tobą

.za wiele kasy na tą tapete nie mielismy ale cos ladnego by sie wybrało lecz moj małż stwierdził,ze kupimy dopiero po wyplacie,bo jemu sie żadna nie podoba
i obojetne mi sa wzory na tapecie.