kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 17:34   #2101
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Ej a ja nie mam beżowego trenczu Mam tylko czarny, ale beżowe są śliczne Jednak w tym roku kupię parkę, a o trenczu pomyślę na wiosnę Bo to za dużo wydatków jednak dla mnie, tym bardziej, że planuję zakup nowego płaszcza na zimę i butów, a dla mnie buty zimowe nieskórzane nie wchodzą w grę.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 18:16   #2102
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
wlasnie za to lubie jesien, za bezowy trenczyk ale wlasnie sobie uswiadomilam ze jest za dlugi, troche go skroce kupilam rok temu przypadkiem nieplanowanie w F&F

a ja jade nad jezioro na mega spontanie. Potem mam wesele czyli po weekendzie bede zombie
Aaale Ci fajnie co za wesele

Idę na allegro oglądać trencze
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 22:56   #2103
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

A pewnie,że gałgan.
Dzisiaj wychodze i pytam czy posprząta. A ta mala żmija (:P) mówi "posprzatamy w sobotę razem,żebyś się nie nudziła w weekend" No wiecie co A niech tylko nie bedzie posprzątane jak wrócę! I obiadu na stole!
ejjjj R I tak jest kochany
ale brzydko robi, jeśli akurat ma wolne, a nie sprząta i nie robi obiadu ;/ miałam go za ideał, mam nadzieję, że jednak Cię zaskoczył
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Ja też chciałam Wam się pochwalić Przyszła do mnie wczoraj kumpela z którą nie widziałam się jakoś rok... (oczywiście ubzdryngoliłysmy się winem ). I powiedziała, że tak dobrze jeszcze nie wyglądałam. Powiedziałam jej, że to jest wynik mojej ciężkiej pracy od przynajmniej pół roku. Regularnej. Powiedziała, że zdecydowanie widać efekty. Mega się cieszę, tym bardziej, że aktywny tryb życia już wchodzi mi w krew i mam zamiar tak trzymać już zawsze... więc za rok mnie nie poznacie O!
takie słowa dają niezłego kopa ;D czuję, że na wątku będzie kolejny sukces w stylu Agnes ;D
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Ja tez jestem chora głowa mi pęka, gardzło okropnie boli i chyba czuję coś w zatokach... Byliśmy w niedzielę nad morzem....
Wiesz ja się w sumie dziwię bo nie jem mało i pije sporo piwa ostatnio ale jakoś tak wyszło
no co Ty?! też chcę taki spadek wagi przy jedzeniu i piciu! :P
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

a ja jade nad jezioro na mega spontanie. Potem mam wesele czyli po weekendzie bede zombie
baw się dobrze alkoholowa siostro ;D

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ej a ja nie mam beżowego trenczu Mam tylko czarny, ale beżowe są śliczne Jednak w tym roku kupię parkę, a o trenczu pomyślę na wiosnę Bo to za dużo wydatków jednak dla mnie, tym bardziej, że planuję zakup nowego płaszcza na zimę i butów, a dla mnie buty zimowe nieskórzane nie wchodzą w grę.
Aga! czemu Ty jesteś aż tak rozsądna, żeby już planować jesienne i zimowe zakupy ;D

a masz już na oku jakies buty

ja chcę zainwestować w emu a poza tym chcę kupić jakieś ładne kozaki. w ogóle snił mi się dziś jakiś chłopak w butach emu

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 23:13   #2104
agniesikk
Zakorzenienie

Bo ja zawsze sie martwie na zapas ;D Zreszta wiesz jak mi mama kupowala ubrania, to nie moglam wolac wszystkiego co chce od razu, a jak zarobilam swoje, to musze zastanowic sie milion razy, na co je wydam;D i tak wiekszosc zaoszczedze, tzn. 50% idzie na lokate

no wlasnie najpewniej to kupie jakies kozaki, ladne lakierowane oficerki (matowe mialam ostatnio , pora na odmiane ). mam piekne kozaki z Venezii za kolano, ale one sa takie dosc waskie i nie wcisne tam nogi w jeansach, tylko w legginsach, no a ile mozna w nich latac ;D zreszta szkoda mi je tak na codzien do zniszczenia, bo kosztowaly prawie 500zl. myslalam o workerach, ale jednak do mojego stylu bardziej pasuja kozaki. workery to do parki. kurde, to i workery musze kupic? raczej kupie jakies botki

kurde na ubrania przeznaczylam 2,5 tysiaca, ale cos czuje, ze szybko sie te pieniadze rozejda jak ja se bede same skorzane buty kupowac. no ale ta jakosc... ;D

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-23 o 23:15
Stary 2012-08-23, 23:39   #2105
aniabaniaa
Zakorzenienie

w odzież zimową warto inwestować ! nienawidzę marznąć i źle wyglądać ;/;/

Kozaki za kolano brzmią świetnie ;D
ja chciałabym jakieś botki które mogłabym nosić wczesną jesienią i w bardziej chłodne letnie dni, do krótkich jeansów, strasznie mi się podoba takie zestawienie :P ale nie upolowałam jeszcze takich butów

A te kozaki to takie klasyki? przylegające, bez żadnych pier.dolek, klamr itp ja strasznie nie lubie klamr przy oficerkach ;/
a dlugo je ponosilas? dalas duzo kasy. w sumie to nie pamietam, czy mialam kiedys buty z venezii

Stary 2012-08-24, 07:36   #2106
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ejjjj R I tak jest kochany
ale brzydko robi, jeśli akurat ma wolne, a nie sprząta i nie robi obiadu ;/ miałam go za ideał, mam nadzieję, że jednak Cię zaskoczył
Bo trochę tym ideałem jest-odkąd mieszkamy JA nie miałam ani razu w rękach mopa/odkurzacza/nie myłam kuchenki/śmieci wyniosłam z 2 razy itp.
Dzisiaj pierwszy raz to ja wstałam podgrzać sobie mleko,zawsze miałam do łóżka Wstał dopiero zapakowac mi jedzenie do pracy :P
Ale od poniedziałku wraca do pracy to zrobię mu milusi weekend

Potem Wam wkleję link do trencza, powiecie co myslicie :P Za 39zeta u Modomanii
Stary 2012-08-24, 08:15   #2107
MalaPikanteria
Zadomowienie

Ja też powinnam kupić sobie jakieś buty na zime.... Ale nie widze funduszy póki co

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-24, 09:40   #2108
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Bo trochę tym ideałem jest-odkąd mieszkamy JA nie miałam ani razu w rękach mopa/odkurzacza/nie myłam kuchenki/śmieci wyniosłam z 2 razy itp.
Dzisiaj pierwszy raz to ja wstałam podgrzać sobie mleko,zawsze miałam do łóżka Wstał dopiero zapakowac mi jedzenie do pracy :P

O kurde, ale Ci fajnie Ja to musze mojego TZ ganiac do sprzatania, ale jak sie za cos wezmie, no to wysprzata na blysk. Ale strasznie syfi w kuchni, ugotowac ugotuje, ale brud jaki tam zostawia, to bez komentarza

Dawaj

Cytat:
w odzież zimową warto inwestować ! nienawidzę marznąć i źle wyglądać ;/;/

Kozaki za kolano brzmią świetnie ;D
ja chciałabym jakieś botki które mogłabym nosić wczesną jesienią i w bardziej chłodne letnie dni, do krótkich jeansów, strasznie mi się podoba takie zestawienie :P ale nie upolowałam jeszcze takich butów

A te kozaki to takie klasyki? przylegające, bez żadnych pier.dolek, klamr itp ja strasznie nie lubie klamr przy oficerkach ;/
a dlugo je ponosilas? dalas duzo kasy. w sumie to nie pamietam, czy mialam kiedys buty z venezii
Tak, to byly takie klasyczne oficerki, ale to nie one sa z Venezii, te co przenosilam kilka lat kosztowaly bodajze 200zl i uwaga, kupilam je w Boti naprawde swietne buty, no ale skora juz mi sie troche przetarla (uzywam swietnego srodka do butow skorzanych i lepiej wygladaja, wiec pewnie jeszcze je troszke ponosze). Z Venezii mam kozaki za kolano z dobrej ladnej skory. Jedyna wada jest cienka podeszwa, czyli nie chronia przed oblodzonym chodnikiem, stopa strasznie marznie. Planuje zakup nowych oficerek wlasnie dlatego (lakierowanych ). Moja mama ma kozaki z Venezii i tez jej sie dobrze nosi. Klasyczne, brazowe na obcasie. Tez bardzo ladne, ale tez drogie, prawie 500zl
Stary 2012-08-24, 13:53   #2109
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja mam skórzane kozaki za pona 400zł., które miałam na nogach może 2 razy i mama do tej pory mi wypomina,że więcej mi takich drogich butów nie kupi skoro i tak stoją
Całą zimę przelatałam w kopytkach (które są jak nowe) i biedronkowych emu (które rozpadly się na sam koniec zimy). W tym roku mam zamiar kupić 2 pary tych biedronkowych,o ile będa takie same :P i jakieś wysokie kozaki,tylko nie wiem czy płaskie czy nie W sumie na lodzie pewniej się czuję na obcasie niż na cienkiej podeszwie

Trencz
http://allegro.pl/mega-okazja-plaszc...574943131.html Tylko ciekawe jak na żywo,ale w sumie za taką cenę co myślicie?
Stary 2012-08-24, 15:53   #2110
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

żartujesz to nie narzekaj musi mieć super mamę, że mu wpoiła do głowy takie rzeczy btw; wczoraj piliśmy piwo z tzem i moją siostrą i mieliśmy rozkminy kto jaką jest teściową :P obgadaliśmy dużo babek, wszystkie najbliższe sąsiadki i marysie z mjm ;d baśka to jędza no i okazało się, ze ja mam predyspozycje na teściową z kawałów

eeejjjj a z tym pakowaniem jedzenia, to i tak wielkie wow, że Cię szykuje :P należy mu się milusi weekend
Cytat:
Ja też powinnam kupić sobie jakieś buty na zime.... Ale nie widze funduszy póki co
u mnie tez ! dobrze ze w biedrze pewnie będą te pseudo emu o których pisze monia, bo zimę zastałabym w japonkach

hehe w sumie to mam jakąś tam kasę, jeszcze coś przyżule i kupie sobie jakies piekne butki,ach
Cytat:
O kurde, ale Ci fajnie Ja to musze mojego TZ ganiac do sprzatania, ale jak sie za cos wezmie, no to wysprzata na blysk. Ale strasznie syfi w kuchni, ugotowac ugotuje, ale brud jaki tam zostawia, to bez komentarza
haha myslisz, ze da się go nauczyć porządku w kuchni?:P mój uwielbia porządek, ale chętnie zobaczyłabym go w akcji: sprzątanie
Cytat:

Tak, to byly takie klasyczne oficerki, ale to nie one sa z Venezii, te co przenosilam kilka lat kosztowaly bodajze 200zl i uwaga, kupilam je w Boti naprawde swietne buty, no ale skora juz mi sie troche przetarla (uzywam swietnego srodka do butow skorzanych i lepiej wygladaja, wiec pewnie jeszcze je troszke ponosze). Z Venezii mam kozaki za kolano z dobrej ladnej skory. Jedyna wada jest cienka podeszwa, czyli nie chronia przed oblodzonym chodnikiem, stopa strasznie marznie. Planuje zakup nowych oficerek wlasnie dlatego (lakierowanych ). Moja mama ma kozaki z Venezii i tez jej sie dobrze nosi. Klasyczne, brazowe na obcasie. Tez bardzo ladne, ale tez drogie, prawie 500zl
gdzie kupiłaś

ja jakoś nie lubię boti

dobre buty sa drogie, co zrobić. czasami jest chociaż szansa, że będą długo służyły, jeżeli fason się nie znudzi ja nosiłam wiele sezonów buty Ryłka, gdyby znowu pojawiły się w sklepach, chyba kupiłabym dwie pary :P nic się z nimi nie działo z kolei tz kupował u/w ? Wojasa/Wojasie, i tragedia, on tak dba o buty, a te bardzo szybko się zn iszczyły, mało tego, reklamacja nie chciała zostać przyjęta

Cytat:
Ja mam skórzane kozaki za pona 400zł., które miałam na nogach może 2 razy i mama do tej pory mi wypomina,że więcej mi takich drogich butów nie kupi skoro i tak stoją
Całą zimę przelatałam w kopytkach (które są jak nowe) i biedronkowych emu (które rozpadly się na sam koniec zimy). W tym roku mam zamiar kupić 2 pary tych biedronkowych,o ile będa takie same :P i jakieś wysokie kozaki,tylko nie wiem czy płaskie czy nie W sumie na lodzie pewniej się czuję na obcasie niż na cienkiej podeszwie

Trencz
http://allegro.pl/mega-okazja-plaszc...574943131.html Tylko ciekawe jak na żywo,ale w sumie za taką cenę co myślicie?

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:

Trencz
to powinna Cię uściskać, że ma taką kochaną córunię z dobrym i ekonomicznym serduniem tak oszczędzasz buty, ze do śmierci będziesz je miala

hmmm na tych zdjeciach trencz wygląda świetnie, ale nie zamowilabym go nawet za ta cene, bo juz widac, ze jakos jak na bazarze chyba ze nie zal Ci 4 dych, to moze warto sprobowac, bo moze miło zaskoczyc

a ja sie podnieciłam laminowaniem włosów!
https://wizaz.pl/Fryzury/Stylizacja-...nowanie-wlosow

wizaz jest boski

Stary 2012-08-24, 17:26   #2111
alexis77
Zadomowienie

nareszcie koniec tego tygodnia
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-24, 17:39   #2112
aniabaniaa
Zakorzenienie

a co z nim nie tak

Stary 2012-08-24, 19:12   #2113
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
żartujesz to nie narzekaj musi mieć super mamę, że mu wpoiła do głowy takie rzeczy btw; wczoraj piliśmy piwo z tzem i moją siostrą i mieliśmy rozkminy kto jaką jest teściową :P obgadaliśmy dużo babek, wszystkie najbliższe sąsiadki i marysie z mjm ;d baśka to jędza no i okazało się, ze ja mam predyspozycje na teściową z kawałów

eeejjjj a z tym pakowaniem jedzenia, to i tak wielkie wow, że Cię szykuje :P należy mu się milusi weekend

u mnie tez ! dobrze ze w biedrze pewnie będą te pseudo emu o których pisze monia, bo zimę zastałabym w japonkach

hehe w sumie to mam jakąś tam kasę, jeszcze coś przyżule i kupie sobie jakies piekne butki,ach
haha myslisz, ze da się go nauczyć porządku w kuchni?:P mój uwielbia porządek, ale chętnie zobaczyłabym go w akcji: sprzątanie

gdzie kupiłaś

ja jakoś nie lubię boti

dobre buty sa drogie, co zrobić. czasami jest chociaż szansa, że będą długo służyły, jeżeli fason się nie znudzi ja nosiłam wiele sezonów buty Ryłka, gdyby znowu pojawiły się w sklepach, chyba kupiłabym dwie pary :P nic się z nimi nie działo z kolei tz kupował u/w ? Wojasa/Wojasie, i tragedia, on tak dba o buty, a te bardzo szybko się zn iszczyły, mało tego, reklamacja nie chciała zostać przyjęta

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

to powinna Cię uściskać, że ma taką kochaną córunię z dobrym i ekonomicznym serduniem tak oszczędzasz buty, ze do śmierci będziesz je miala

hmmm na tych zdjeciach trencz wygląda świetnie, ale nie zamowilabym go nawet za ta cene, bo juz widac, ze jakos jak na bazarze chyba ze nie zal Ci 4 dych, to moze warto sprobowac, bo moze miło zaskoczyc

a ja sie podnieciłam laminowaniem włosów!
https://wizaz.pl/Fryzury/Stylizacja-...nowanie-wlosow

wizaz jest boski
Ej o co chodzi z tym laminowaniem? To jak odżywianie, dobrze zrozumiałam? Wypróbowałabym, ale boję się że uzyskam efekt tłustych włosów

Dostałam w pracy z Ziai kakaowy szampon i odżywkę, będę testować

Noo zrobię milusi wieczór, nawet kupiłam wino muszę się upić bo jestem spragniona seksu,a mam @, na trzeźwo się nie dam

Co do teściowych, ja jestem zdania że nie ma tych dobrych Najlepszą teściową będzie moja mamcia żadna inna mama jej nie dorówna! :P A tak serio, w pracy zostałam tak negatywnie nastawiona do teściowych, że jestem z góry uprzedzona Nie wiem, ja tam uważam że najlepiej zachować zdrowy dystans i tyle :P

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

nareszcie koniec tego tygodnia
Co tam
Ja tez się cieszę,że ten tydzień minął bo był okropny!

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Eeeej jeszcze
Jak obstawiacie - Z KIM SPOTYKA SIE DERESZOWSKA? Internet trąbi o Durczoku
Stary 2012-08-24, 19:19   #2114
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ej o co chodzi z tym laminowaniem? To jak odżywianie, dobrze zrozumiałam? Wypróbowałabym, ale boję się że uzyskam efekt tłustych włosów

Dostałam w pracy z Ziai kakaowy szampon i odżywkę, będę testować
ja jeszcze nie bardzo wiem o co z tym chodzi, ale podjarał mnie tytuł tego artykuły, przeczytałam, i myślę sobe ueeee?! wtf ja chyba wypróbuję , widziałam efekty w galeriach u wizażanek, no i wooooow

Ty masz z tej ziai rzeczy których ja nigdy nie widziałam na moje słodziachne oczka
Cytat:
Noo zrobię milusi wieczór, nawet kupiłam wino muszę się upić bo jestem spragniona seksu,a mam @, na trzeźwo się nie dam
podczas @ libido mam 100 razy większe niż normalnie. a u mnie podczas @ zero seksu, nawet jak jestem pijana

ale z was burżuje, winko, hm hm hm
Cytat:
Co do teściowych, ja jestem zdania że nie ma tych dobrych Najlepszą teściową będzie moja mamcia żadna inna mama jej nie dorówna! :P A tak serio, w pracy zostałam tak negatywnie nastawiona do teściowych, że jestem z góry uprzedzona Nie wiem, ja tam uważam że najlepiej zachować zdrowy dystans i tyle :P
ja też nie wierzę w pozytywne teściowe :P Basia Bania jest mistrzem w kategorii najch.ujowsza teściowa ever dla mojego taty nie jest az taka zła, bo go kocha, bo wie, że on ma dobre serdunio ale dla żony swojego syna jest taką jędzą, że szok nawet raz powiedziała jej w szale, ze ona jej syna ukradła

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Eeeej jeszcze
Jak obstawiacie - Z KIM SPOTYKA SIE DERESZOWSKA? Internet trąbi o Durczoku

o fak! to ona nie ma męza

ja nie mam pojecia, ale Durczok?! zaraz zaczne sledzic ploty w necie, i zgadne!

Stary 2012-08-24, 19:30   #2115
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze nie bardzo wiem o co z tym chodzi, ale podjarał mnie tytuł tego artykuły, przeczytałam, i myślę sobe ueeee?! wtf ja chyba wypróbuję , widziałam efekty w galeriach u wizażanek, no i wooooow

Ty masz z tej ziai rzeczy których ja nigdy nie widziałam na moje słodziachne oczka

podczas @ libido mam 100 razy większe niż normalnie. a u mnie podczas @ zero seksu, nawet jak jestem pijana

ale z was burżuje, winko, hm hm hm

ja też nie wierzę w pozytywne teściowe :P Basia Bania jest mistrzem w kategorii najch.ujowsza teściowa ever dla mojego taty nie jest az taka zła, bo go kocha, bo wie, że on ma dobre serdunio ale dla żony swojego syna jest taką jędzą, że szok nawet raz powiedziała jej w szale, ze ona jej syna ukradła

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

o fak! to ona nie ma męza

ja nie mam pojecia, ale Durczok?! zaraz zaczne sledzic ploty w necie, i zgadne!
Na początku myslałam,że to laminowanie to coś jak naturalne prostowanie. Poka te galerie :P kusi

Polubiłam się z Ziają uwielbiam przeglądać ich katalog, robić listę, potem rozpakowywać zamówienie (1/3 moja), to jak gwiazdka Moje niedawne pozytywne odkrycie to ich krem do depilacji

Wino za 15zeta, bo ja kupowałam,nie ma rozpusty

Nie wyobrażam sobie babci banii w roli złej teściowej

____
Dereszowska nie ma męża. To jej facet miał kiedyś zonę, którą dla Niej zostawił. I teraz podobno Ona zostawiła Go dla innego i udaje głupią,ze nie wie dlaczego zwiał z mieszkania Pudelka nie czytasz?!?!?!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-24, 19:39   #2116
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku myslałam,że to laminowanie to coś jak naturalne prostowanie. Poka te galerie :P kusi

Polubiłam się z Ziają uwielbiam przeglądać ich katalog, robić listę, potem rozpakowywać zamówienie (1/3 moja), to jak gwiazdka Moje niedawne pozytywne odkrycie to ich krem do depilacji
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=637484

tutaj jest wątek poświecony laminowaniu, i w pierwszym poście są galerie tych lasek, które zalaminowały włosy
dzisiaj mi się chyba nie chce, jutro idę na wódkę, w niedzielę pewnie też a w przyszłym tygodniu nie bede miała czasu, tyle z mojej podniety laminowaniem

o! krem pewnie niedrogi, przyda mi sie!
Cytat:

Nie wyobrażam sobie babci banii w roli złej teściowej

____
Dereszowska nie ma męża. To jej facet miał kiedyś zonę, którą dla Niej zostawił. I teraz podobno Ona zostawiła Go dla innego i udaje głupią,ze nie wie dlaczego zwiał z mieszkania Pudelka nie czytasz?!?!?!
serio jak wyjezdza gdzies z klubem emeryta to wszyscy sie ciesza

nie czytam chociaz ostatnio przegladalam galerie natalia siwiec vs zona tego kolesia ktory byl kiedys z candy girl.

i tez ostatnio czytalam tam o wykssztalceniu gwiazd

Stary 2012-08-24, 20:42   #2117
alexis77
Zadomowienie

Tydzien był po prostu bardzo ciężki , ciągnął się i od nd nie widziałam sie z Tż bo miałam 1 zm a Tż 2
Cytat:

ja zawsze mam blokadę podczas @ , wydaje mi sie to takie nieestetyczne a Tż mówi że mu to wogóle nie przeszkadza chyba ma nadzieje że mnie tak namówi
Ej moja przyszła teściówka jest świetna! powaga. tylko ostatnio tak się zastanawiałam bo skoro tak się teraz lubimy (ona mnie też a ma jeszcze 2 synowe ) to jakie jazdy będziemy mialy po ślubie
Cytat:

widziałam kiedys u ewalucji na blogu efekt i zastanawiałam się czy nie zrobić , świetnie u niej widac różnice marze o takich lśniących włoskach
U mnie też podczas @ ochota pojewia się nieziemska i jak tu nie zwariowac

W niedziele idę z Tż na chrzciny i dziś kupiłam sobie mega sukienkę! podoba mi się chciałam nawet dla was zdj zrobić ale w tel wychodza jakieś niewyraźne Jest kremowa i w pasie ma złociutki sznureczek Tylko czy pasuje się tak ubrać na chrzciny? nie za bardzo elegancko?

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-08-24 o 20:43
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 21:27   #2118
agniesikk
Zakorzenienie

Alexis, chrzciny to elegancka okazja, wypada jak najbardziej

Bania, środek do butow kupilam w ... Venezii Nie wiem czy z innych firm sa rownie dobre. A odp. na Twoje pytanie, to wątpię, żeby TŻ zaczal sprzatac w kuchni sam z siebie. Jak go pogonie, to idzie
Stary 2012-08-24, 21:59   #2119
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tydzien był po prostu bardzo ciężki , ciągnął się i od nd nie widziałam sie z Tż bo miałam 1 zm a Tż 2

ja zawsze mam blokadę podczas @ , wydaje mi sie to takie nieestetyczne a Tż mówi że mu to wogóle nie przeszkadza chyba ma nadzieje że mnie tak namówi
Ej moja przyszła teściówka jest świetna! powaga. tylko ostatnio tak się zastanawiałam bo skoro tak się teraz lubimy (ona mnie też a ma jeszcze 2 synowe ) to jakie jazdy będziemy mialy po ślubie
hmmm mijanie się z tzem jest nieciekawe

a! poki pamietam, chcialabym Cie pochwalic za podpis! spadek 4,6! graty ;D

na teściową uważaj, profilaktycznie trzymaj zdrowy dystans :P
Cytat:
widziałam kiedys u ewalucji na blogu efekt i zastanawiałam się czy nie zrobić , świetnie u niej widac różnice marze o takich lśniących włoskach
U mnie też podczas @ ochota pojewia się nieziemska i jak tu nie zwariowac

W niedziele idę z Tż na chrzciny i dziś kupiłam sobie mega sukienkę! podoba mi się chciałam nawet dla was zdj zrobić ale w tel wychodza jakieś niewyraźne Jest kremowa i w pasie ma złociutki sznureczek Tylko czy pasuje się tak ubrać na chrzciny? nie za bardzo elegancko?
ja też, a moja zrobiły się matowe, a jak na złość ciągle nie trafiam na wolnego fryzjera

ale z Ciebie słodziak, ze pomyslalas o zdjeciach dla nas! szkoda ze nie wyszły
z opisu wynika, ze jest klasyczna, a nie zbyt elegancka myle ze ok
Cytat:
Alexis, chrzciny to elegancka okazja, wypada jak najbardziej

Bania, środek do butow kupilam w ... Venezii Nie wiem czy z innych firm sa rownie dobre. A odp. na Twoje pytanie, to wątpię, żeby TŻ zaczal sprzatac w kuchni sam z siebie. Jak go pogonie, to idzie
dzieki! rozejrze sie. mam podobne sroki z daichaman, tata zawsze ulega kasjerkom, ktore proponuja te cuda :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-25, 07:40   #2120
aniabaniaa
Zakorzenienie

nie wytrzymałam :P laminuję włosy, ale jestem sierotą, i chyba źle rozpuściłam żelatynę

Stary 2012-08-25, 08:33   #2121
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Trencz
wygląda ok. Jakbym miała kasę o bym zamówiła
Cytat:
moim zdaniem pasuje, nie jest zbyt elegancka
Cytat:
nie wytrzymałam :P laminuję włosy, ale jestem sierotą, i chyba źle rozpuściłam żelatynę
pochwal się efektami

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-08-25, 08:49   #2122
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 08:59   #2123
aniabaniaa
Zakorzenienie

AGA! hejjjjjjjjjj własnie miałam napisać Ci PW, co z Tobą?!

a poza tym:

laminujcie włosy! już je wysuszyłam, najonizowałam (? ) i są takie: sypkie, lśniące suszyłam na szczotkę, także odbijałam je od nasady, lubię efekt push up ;d ach!

Stary 2012-08-25, 09:12   #2124
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeey
Cytat:
AGA! hejjjjjjjjjj własnie miałam napisać Ci PW, co z Tobą?!

a poza tym:

laminujcie włosy! już je wysuszyłam, najonizowałam (? ) i są takie: sypkie, lśniące suszyłam na szczotkę, także odbijałam je od nasady, lubię efekt push up ;d ach!
pewnie się skuszę ale dzis juz mi sie nie chce, na 15 ide do pracy

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-08-25, 09:29   #2125
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
heeeeeeeeeeey

pewnie się skuszę ale dzis juz mi sie nie chce, na 15 ide do pracy
to zajmuje tylko chwilę tą żelatynę trzeba mieć ok. godziny na wlosach, ale normalnie można funkcjonować z turbanem na głowie

Stary 2012-08-25, 09:48   #2126
agniesikk
Zakorzenienie

Jak wroce do domu, to wiem co zrobie
Stary 2012-08-25, 09:52   #2127
karola_plm
Rozeznanie

Agaaaaaaaaaaaaa

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:32   #2128
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej kochane

wieczorem postaram się napisać co u mnie...

a z tymi włosami to dobry patent, ale chyba mam za krótkie :P ścięłam włosy na krótkiego bobika

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 11:42   #2129
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wroce do domu, to wiem co zrobie
a Ty u TZ siedzisz?

ciekawe co mój powie, jak go zaskoczę dziś wieścią, że wcieram żelatynę we włosy
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej kochane

wieczorem postaram się napisać co u mnie...

a z tymi włosami to dobry patent, ale chyba mam za krótkie :P ścięłam włosy na krótkiego bobika
jestem bardzo ciekawa jak wytłumaczysz tak długą nieobecność

aaaachh pewnie świetnie wyglądasz

faaakkkkkk muszę sprzątać, a tak mi się strasznie nie chce

Stary 2012-08-25, 11:47   #2130
agniesikk
Zakorzenienie

No, u TZ teraz jestem Ja mojemu to nawet nie powiem nic, bo on i tak nie zrozumie Chociaz ostatnio powiedzial, zebym mu oddala jedna szmatke muslinowa, to bedzie sobie czyscil twarz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości