Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-24, 21:32   #2041
aktogimka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Dodaję Wam fotki moich ciuchów, które zamawiałam w tamtym tygodniu na butiku
Ładne te ciuszki. A jak z rozmiarówką? Chętnie bym coś kupiła (kilka bluzek), ale nie wiem czy brać M czy L.

Przestańcie już z tym YR, bo się jeszcze skuszę. Wczoraj już byłam pewna, że nic nie chcę, ale jak tu weszłam, to znów chcę coś kliknąć.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 21:44   #2042
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość

Przestańcie już z tym YR, bo się jeszcze skuszę. Wczoraj już byłam pewna, że nic nie chcę, ale jak tu weszłam, to znów chcę coś kliknąć.
Weszłam poczytać co tam ciekawego a tu co? YR oszczywiscie i ja uleglam, chociaż nie powiem żebym zalowala

Co do niszcz pryszcz to ja systematycznie używam obydwu od poprzedniego wtorku i niestety ciagle wysyp trwa
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 21:45   #2043
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Weź podwójną maseczkę za 4,90
Drogo jak za 12 ml.

Szkoda że na stronie nie ma kulek do kąpieli albo pastylek. Pompka jest IMO do bani (lepiej mi służą przełożone z produktów innych firm). Chyba się skończy na żelu lawendowym.
Stary 2012-08-24, 22:26   #2044
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Ten miesiąc jakiś mało zakupowy kosmetycznie u mnie
To dobrze, powinnaś się cieszyć

Cytat:
w poniedziałek przyjdzie kurier z zamówieniem YR o wartości 4,90
Moje z żelem i 3 miniaturkami przyszło dziś A drugie z pompką i miniaturkami zostało wstrzymane i nie mam pojęcia, dlaczego

Kupiłam też mleczko samoopalające SunOzon. Ale się wkurzyłam, bo miałam jutro iść na depilację laserową, ale mam okres i nie mogę Najdziwniejsze jest to, że na kilku stronach przeczytałam, że nie jest to przeciwwskazaniem, ale na wszelki wypadek napisałam maila tam, gdzie miałam iść. Odpisali mi, że to jest przeciwwskazanie Nie rozumiem, no ale cóż... Dobrze, że się zapytałam, a nie pojechałam, żeby pocałować klamkę. Ale jestem zła Tym bardziej, że nie używałam samoopalacza, bo nie mogłam i teraz jestem blada jak ściana, a tu upały i trzeba nogi pokazywać
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:34   #2045
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36034935]Hej
Dziś byłam na spotkaniu blogerek w Toruniu (Księżniczko, nie widziałaś na FB? ) i wróciłam z kremem do rąk - kupionym, tuszem do rzęs i dezodorantem Alterry - dostanymi [/QUOTE]
Orlico całkiem zapomniałam o tym przez ostatnie wydarzenia z babcią Jakiś czas temu jeszcze pamiętałam, ale teraz tyle się wydarzyło, że zupełnie nie miałam głowy.
Cytat:
ja dostałam 5 próbek 3 dar piękna i 2 regenerujace szkoda, ze wszytskie na noc
Produkują próbki kremów tylko tych na noc
Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
O nie, to może te kremy nie działają na mnie tak jak powinny?
Dziewczyny, każda z nas ma inną skórę, inny stopień zanieczyszczenia, używałyśmy do tej pory innych środków, mamy różną ilość wyprysków i niejednakową do nich skłonność. Każda skóra reaguje inaczej. Tak naprawdę nawet nie widziałyśmy się nawzajem i to co dla jednej jest mega wysypem i armagedonem, dla drugiej może być normalnym stanem skóry, z którym codziennie się zmaga. Jedna będzie miała wspomniany wysyp 3 tygodnie, inna 3 dni, a inna wcale. To wszystko zależy od indywidualnych czynników, dlatego uważam że nie powinnyśmy sugerować się ściśle sobą nawzajem.
Wspieram Was wszystkie męczące się z początkowym wysypem i wierzę, że ustąpi, a efekty (po miesiącu, dwóch, nie po tygodniu) zaskoczą Was same.
Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Co do kremów DLA, to chyba za wcześnie pochwaliłam swoją buźkę, bo zaczęło się W niektórych miejscach mam aż takie wielkie bolące syfki
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Ja też mam nowy nabytek, ale nie wiem czy po kremie już (dopiero 2 razy smarowałam) czy poprostu miał wyleść.

Cytat:
Specjalnie dla Ciebie zrobiłam przed chwilą zdjęcia telefonem na szybko
Buty prześliczne Całkowicie w moim stylu Zazdroszczę.
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Szkoda, tyle tam już osiągnęłaś
Zauważyłyśmy brak Twojej aktywności zarówno na farmie, jak i w wątku.
Gdybym nie miała już 2 farm na głowie, to chętnie bym przygarnęła Twoje "dziecko"
Eeee, o czym Wy mówicie? Czy jestem jakaś nie na czasie?
Cytat:
Prezent niespodzianka to maseczka cure solutions. Ja jej osobiście nie lubię
Ja też nie
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Księżniczko, czy oferta Groupona na Paese jest opłacalna? http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...uphora/9566497 Mam u siebie w okolicy stoisko Paese ale kompletnie się nie orientuję w cenach, promocjach itd.
Koshatko trudno powiedzieć, 50% to całkiem niezła promocja. Ceny na stoiskach są podobne do tych w necie. Jednak ja osobiście zamiast Grupona wybrałabym testowanie darmowe ich kosmetyków. Opłaca się tylko koszty kuriera i opakowania (chyba 22 zł) i dostaje się pełnowymiarowe kosmetyki (losowe) o wartości 60 zł. Ja tak zamawiałam ponad rok temu, kupiłam kilka zestawów, w każdym był podkład, lakier, błyszczyk/pomadka, trójka cieni. Z tych zestawów sprzedawałam na allegro podkłady i zarabiałam za nie więcej niż zapłaciłam za cały zestaw To był najlepszy deal w moim życiu.
http://www.sklep.paese.pl/ Tutaj masz duży baner tej akcji. Jak ja zamawiałam to były wtedy konkretne zestawy kolorystyczne, a teraz jest już zupełne losowanie. Płacisz dużo mniej, a możesz poznać markę Tylko nie krzyczcie, że kuszę, bo odpowiadam tylko Kosh
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36099116]Myślałam, że ta darmowa dostawa YR mnie nie rusza, dopóki nie zobaczyłam tej cudnej kosmetyczki, jest idealnie w moim guście
Wzięłam więc za 8zł lawendowy żel pod prysznic i czekam na paczuszkę
[/QUOTE]
Ja też zamówiłam dezodorant z aloesem Bio i kosmetyczkę Nie mam żadnego dezodorantu w zapasie, nawet ostatnio szukałam czegoś, ale stwierdziłam że kupię ulubioną bawełnę YR. Wchodzę na stronę YR a tu takie bzowe cudo kosmetyczkowe , no i ta dostawa darmowa więc kliknęłam od razu

Odłożyłam znów trochę kosmetyków dla tej koleżanki Mamy - 2 żele, 2 peelingi, 2 pasty do zębów, maskę Pantene, krem Garniera, krem Lirene, wodę toaletową Ming Shu, paletę 27 cieni Pierre Rene.

Babcia jest już w domu. Czekamy na wyniki badań wycinka. Objawy wskazują niestety na raka szyjki macicy
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 00:01   #2046
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Produkują próbki kremów tylko tych na noc

Koshatko trudno powiedzieć, 50% to całkiem niezła promocja. Ceny na stoiskach są podobne do tych w necie. Jednak ja osobiście zamiast Grupona wybrałabym testowanie darmowe ich kosmetyków. Opłaca się tylko koszty kuriera i opakowania (chyba 22 zł) i dostaje się pełnowymiarowe kosmetyki (losowe) o wartości 60 zł. Ja tak zamawiałam ponad rok temu, kupiłam kilka zestawów, w każdym był podkład, lakier, błyszczyk/pomadka, trójka cieni. Z tych zestawów sprzedawałam na allegro podkłady i zarabiałam za nie więcej niż zapłaciłam za cały zestaw To był najlepszy deal w moim życiu.
http://www.sklep.paese.pl/ Tutaj masz duży baner tej akcji. Jak ja zamawiałam to były wtedy konkretne zestawy kolorystyczne, a teraz jest już zupełne losowanie. Płacisz dużo mniej, a możesz poznać markę Tylko nie krzyczcie, że kuszę, bo odpowiadam tylko Kosh

Babcia jest już w domu. Czekamy na wyniki badań wycinka. Objawy wskazują niestety na raka szyjki macicy
A czemu tak dziwnie?
Wszystko fajnie, tylko jak dostaniesz np. ciemny podkład, to co to za deal Wolałabym już zapłacić więcej i kupić rzeczy, które mi się przydadzą i które będą w odpowiednich odcieniach/kolorach.
Ojej, przykro mi bardzo Mam nadzieję, że - jeśli badania potwierdzą diagnozę - przynajmniej nie będzie on zaawansowany...
Stary 2012-08-25, 00:09   #2047
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, każda z nas ma inną skórę, inny stopień zanieczyszczenia, używałyśmy do tej pory innych środków, mamy różną ilość wyprysków i niejednakową do nich skłonność. Każda skóra reaguje inaczej. Tak naprawdę nawet nie widziałyśmy się nawzajem i to co dla jednej jest mega wysypem i armagedonem, dla drugiej może być normalnym stanem skóry, z którym codziennie się zmaga. Jedna będzie miała wspomniany wysyp 3 tygodnie, inna 3 dni, a inna wcale. To wszystko zależy od indywidualnych czynników, dlatego uważam że nie powinnyśmy sugerować się ściśle sobą nawzajem.
Wspieram Was wszystkie męczące się z początkowym wysypem i wierzę, że ustąpi, a efekty (po miesiącu, dwóch, nie po tygodniu) zaskoczą Was same.

Buty prześliczne Całkowicie w moim stylu Zazdroszczę.

Rozumiem, ale sama wiesz, że chciałoby się mieć piękną cerę już teraz, natychmiast, zwłaszcza gdy od lat się walczy z tym paskudztwem Ja twardo liczę dni, tak jakoś szybciej mija To mój już 8 dzień Tak bym chciała wyjść już do ludzi z ładną buzią, a nie kilogramem tapety...
Stosuję jeszcze tonik z kwasami z BU na noc co drugi dzień i na to kładę krem na noc DLA - myślisz, że to nie wejdzie ze sobą w żadną "reakcję" ?

Nie ma co zazdrościć, tylko przyjechać do Łodzi, bo kupiłam je na Piotrkowskiej za 49,90 zł
Mój styl też Uwielbiam wszystko co ma kropki, kokardki, serduszka

Strasznie mi przykro... Tyle się teraz słyszy na temat tej choroby, ale dotykającą głównie młode kobiety. Mam nadzieję, że jednak badania wykażą co innego. Życzę dużo sił i wytrwałości
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 00:25   #2048
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
A czemu tak dziwnie?
Wszystko fajnie, tylko jak dostaniesz np. ciemny podkład, to co to za deal Wolałabym już zapłacić więcej i kupić rzeczy, które mi się przydadzą i które będą w odpowiednich odcieniach/kolorach.
Ojej, przykro mi bardzo Mam nadzieję, że - jeśli badania potwierdzą diagnozę - przynajmniej nie będzie on zaawansowany...
Szczerze mówiąc nie wiem, nie pytałam. Te nocne są nieco silniejsze, szybciej widać po nich efekty, więc może dlatego. A może decydują jakieś kwestie finansowe (kremy nocne z linii są tańsze). Ale nie wiem, tak tylko gdybam.
Mówię, że super deal jak ja zamawiałam. Wtedy były konkretne zestawy i dokładnie opisane kosmetyki jakie się dostanie. Ponieważ używałam wtedy tylko minerałów to podkłady nowe sprzedawałam na all i zwracało mi się z nadwyżką. Miałam cienie, pomadki, lakiery i do tego parę złotych więcej.
Też mamy taka nadzieję
Cytat:
Rozumiem, ale sama wiesz, że chciałoby się mieć piękną cerę już teraz, natychmiast, zwłaszcza gdy od lat się walczy z tym paskudztwem Ja twardo liczę dni, tak jakoś szybciej mija To mój już 8 dzień Tak bym chciała wyjść już do ludzi z ładną buzią, a nie kilogramem tapety...
Stosuję jeszcze tonik z kwasami z BU na noc co drugi dzień i na to kładę krem na noc DLA - myślisz, że to nie wejdzie ze sobą w żadną "reakcję" ?

Nie ma co zazdrościć, tylko przyjechać do Łodzi, bo kupiłam je na Piotrkowskiej za 49,90 zł
Mój styl też Uwielbiam wszystko co ma kropki, kokardki, serduszka

Strasznie mi przykro... Tyle się teraz słyszy na temat tej choroby, ale dotykającą głównie młode kobiety. Mam nadzieję, że jednak badania wykażą co innego. Życzę dużo sił i wytrwałości
Jeśli od lat walczysz z trądzikiem to tym bardziej nie pozbędziesz się go w tydzień. Dla mnie pół roku z kremami DLA dopiero uspokoiło moją cerę, a mam 25 lat a trądzik i tłustą skórę od 5 klasy podstawówki.
Myslę, że jak najbardziej możesz stosować tonik i kremy.
A do Łodzi na pewno zajrzę Gdzie dokładnie na Piotrkowskiej?
"Uwielbiam wszystko co ma kropki, kokardki, serduszka " Normalnie jakbym siebie słyszała
Dzięki
Stary 2012-08-25, 00:37   #2049
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli od lat walczysz z trądzikiem to tym bardziej nie pozbędziesz się go w tydzień. Dla mnie pół roku z kremami DLA dopiero uspokoiło moją cerę, a mam 25 lat a trądzik i tłustą skórę od 5 klasy podstawówki.
Myslę, że jak najbardziej możesz stosować tonik i kremy.
A do Łodzi na pewno zajrzę Gdzie dokładnie na Piotrkowskiej?
"Uwielbiam wszystko co ma kropki, kokardki, serduszka " Normalnie jakbym siebie słyszała
Dzięki
Wiem, wiem, ale wiążę z tymi kremami ogromną nadzieję i nie chcę się zawieść

Nie pamiętam dokładnie, powinnam być w przyszłym tygodniu w Łodzi i będą w pobliżu to się przejdę i Ci podam dokładniejszą lokalizację

O kurczę, teraz to już koniecznie musimy się jakoś spotkać
Ciuchy w "naszym" stylu często znajduję w Mohito
Stary 2012-08-25, 00:58   #2050
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pamiętam dokładnie, powinnam być w przyszłym tygodniu w Łodzi i będą w pobliżu to się przejdę i Ci podam dokładniejszą lokalizację

O kurczę, teraz to już koniecznie musimy się jakoś spotkać
Ciuchy w "naszym" stylu często znajduję w Mohito
Ok, dzięki
Ciuchów nie kupuję nowych nigdy, tylko wszystko mam z lumpeksów Nowe kupuję tylko buty, bieliznę, sporadycznie torebki, zimowe płaszczyki, sukienki "weselne". Oszczędzam na tym mnóstwo i wydaję na perfumy i kosmetyki Dlatego dla mnie wydanie np. 80 zł na dżinsy czy 50 zł na sweter jest czymś kosmicznym
Stary 2012-08-25, 09:01   #2051
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakie zapachy masz?

Ja dzisiaj po pracy wybrałam się min po karmę dla psa i wracając wdepnęłam do Rossmana- kupiłam tylko emulsję do higieny intymnej Cleanic oraz piankę do golenia Isana. Pianka skończyła mi się kilka dni temu, a żel skończy się na dniach.

w poniedziałek przyjdzie kurier z zamówieniem YR o wartości 4,90
Mam tak:
Gucci Guilty
212Vip carolina herrera
Emporio Armani She
Black xs
euphoria
YSL elle

Koshatko ja Ci chyba napisałam że jest CK She a to Emporio Armani przepraszam za pomyłkę

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:07   #2052
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, dzięki
Ciuchów nie kupuję nowych nigdy, tylko wszystko mam z lumpeksów Nowe kupuję tylko buty, bieliznę, sporadycznie torebki, zimowe płaszczyki, sukienki "weselne". Oszczędzam na tym mnóstwo i wydaję na perfumy i kosmetyki Dlatego dla mnie wydanie np. 80 zł na dżinsy czy 50 zł na sweter jest czymś kosmicznym

Aaa taki myk A znasz w Łodzi jakieś fajne lumpeksy ? Byłam w kilku, ale wszędzie są typowe "szmaty", a ubrania na wycenie kosztują tyle co w Manufakturze na wyprzedaży

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
Mam tak:
Gucci Guilty
212Vip carolina herrera
Emporio Armani She
Black xs
euphoria

YSL elle

Koshatko ja Ci chyba napisałam że jest CK She a to Emporio Armani przepraszam za pomyłkę
Co byś chciała za nie?
Stary 2012-08-25, 11:01   #2053
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie przede wszystkim chodzi o sypki puder więc raczej te zestawy to nie dla mnie. A ich pudry miałaś kiedyś bo pamiętam tylko że zachwycałaś się błyszczykami?

Cytat:
No właśnie mi nie znalazło i myślałam że to CK Sheer.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2012-08-25 o 11:02
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:20   #2054
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa taki myk A znasz w Łodzi jakieś fajne lumpeksy ? Byłam w kilku, ale wszędzie są typowe "szmaty", a ubrania na wycenie kosztują tyle co w Manufakturze na wyprzedaży
Niestety w Łodzi zupełnie się nie orientuję. Przyjeżdżałam na weekendy i jedyne z czego korzystałam to bary/restauracje/fast foody.
Zapraszam do Płocka, mamy dwa kapitalne lumpki Większość jest tam wyceniona, ale ceny są niskie i przez cały tydzień są coraz większe przeceny, a na końcu wyprzedaż wszystko po 1 zł.
Nawet się wkręcił w lumpeksy mój małżonek. Z ciekawszych rzeczy kupił np. jedwabny garnitur jeszcze z metką od nowości za 25 zł, płaszcz elegancki zimowy z wełny na podszewce za 15 zł. Ja w zasadzie swoje ciuchy kupuję tylko tam, ale za długo by wymieniać
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Mnie przede wszystkim chodzi o sypki puder więc raczej te zestawy to nie dla mnie. A ich pudry miałaś kiedyś bo pamiętam tylko że zachwycałaś się błyszczykami?

Jesli masz konkretny produkt na myśli to co innego Pudrów nie używam innych poza moją Jadwigą, nie testuję nowych od kilku lat, więc niestety nie pomogę Z tych rzeczy które miałam od Paese to tak:
cienie do powiek trio Luxus
błyszczyki Milky Lips
pomadki w płynie Namiętnik
lakiery do paznokci
Dzięki
Stary 2012-08-25, 14:36   #2055
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Mówię, że super deal jak ja zamawiałam. Wtedy były konkretne zestawy i dokładnie opisane kosmetyki jakie się dostanie. Ponieważ używałam wtedy tylko minerałów to podkłady nowe sprzedawałam na all i zwracało mi się z nadwyżką. Miałam cienie, pomadki, lakiery i do tego parę złotych więcej.
Też mamy taka nadzieję
Wiem, o co Ci chodziło Ja tylko napisałam, że teraz to już żaden deal, jak są losowe odcienie. Wtedy, jak było konkretne wersje kolorystyczne, to rzeczywiście była super opcja.
Dawaj znać, jak by było coś wiadomo

Poszła odżywka do paznokci Micro Cell i saszetka Daxa peeling + maska do stóp.
Stary 2012-08-25, 14:51   #2056
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, o co Ci chodziło Ja tylko napisałam, że teraz to już żaden deal, jak są losowe odcienie. Wtedy, jak było konkretne wersje kolorystyczne, to rzeczywiście była super opcja.
Dawaj znać, jak by było coś wiadomo

Poszła odżywka do paznokci Micro Cell i saszetka Daxa peeling + maska do stóp.
Nie wiedziałam, co dokładnie interesowało Koshatkę, bo jeśli wypróbowanie kosmetyków Paese to uważam, że dostanie 6 kosmetyków: cieni, pudru, różu, pomadki, lakieru do paznokci i kredki za 22 zł jest opłacalne. Ale jeśli Kosh jest zainteresowana konkretnym pudrem, to wtedy lepszy grupon
Ok
Stary 2012-08-25, 14:54   #2057
Ł@siczk@
Zakorzenienie

U mnie na wykonczeniu:

- tonik do twarzy Amazonia Ori
- szampon dodajacy objetosci HairX Ori
- puder rozswietlajacy prasowany Sensique (polecam te pudry!!!)
- tusz Day2Night Rimmel
- pianka pod prysznic Wellness&Beauty jablko i wanilia
- zel nawilzajacy do ciala Swedish Spa Ori
- perfumetka Outspoken Avon

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 16:59   #2058
edyta29
Wtajemniczenie

Cytat:

Co byś chciała za nie?
w sumie myślałam nad jakimiś odlewkami perfum

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 17:04   #2059
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Przyszłam się pochwalić Dostałam pieska od TŻa

Kundelek, ale jestem zakochana!
Stary 2012-08-25, 17:06   #2060
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Nati - zrob mu zdjecie i wstaw

GOSIA [13.08.2015]

Stary 2012-08-25, 17:07   #2061
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Nati - zrob mu zdjecie i wstaw
Chciałabym, ale nie mam kabla do telefonu, bo jestem u TŻa na weekend a aparat został w domu Spróbuję znaleźć jego kabel i wstawię

edit: wstawione niewyraźne, bo robione komórką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0301.jpg (74,0 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez LeejdiNaati
Czas edycji: 2012-08-25 o 17:11
LeejdiNaati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 17:12   #2062
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiedziałam, co dokładnie interesowało Koshatkę, bo jeśli wypróbowanie kosmetyków Paese to uważam, że dostanie 6 kosmetyków: cieni, pudru, różu, pomadki, lakieru do paznokci i kredki za 22 zł jest opłacalne. Ale jeśli Kosh jest zainteresowana konkretnym pudrem, to wtedy lepszy grupon
Dla mnie to i tak byłyby zmarnowane 22 zł. Jakbym dostała za ciemny podkład czy cienie w niepasujących do mnie kolorach lub takich, których nie używam, to i tak byłyby dla mnie nieprzydatne. No ale to tylko moje zdanie Wolałabym wydać te 22 zł na coś innego.

Cytat:

Wow Jaki słodki Jak go/ją nazwałaś?
Stary 2012-08-25, 17:12   #2063
Ł@siczk@
Zakorzenienie

GOSIA [13.08.2015]

Stary 2012-08-25, 17:14   #2064
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Wow Jaki słodki Jak go/ją nazwałaś?
No właśnie jeszcze nie wiem. TŻ wymyślił "Czarek", ale mi się średnio podoba
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Prawda, że śliczny?
Stary 2012-08-25, 17:18   #2065
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Cudo

GOSIA [13.08.2015]

Stary 2012-08-25, 17:43   #2066
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tak:
Gucci Guilty
212Vip carolina herrera
Emporio Armani She
Black xs
euphoria
YSL elle

Szkoda, że nie mam żadnego z tych zapachów w formie perfum, bo chętnie bym się skusiła
Cytat:

Sliczny kundelki są najładniejsze!! Ja 2 miesiące temu adoptowałam psiaka ze schroniska, uwielbiam go
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 18:05   #2067
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczny kundelki są najładniejsze!! Ja 2 miesiące temu adoptowałam psiaka ze schroniska, uwielbiam go
Żałuję tylko, że nie mogę go zabrać do siebie, tylko musi zostać u TŻa, bo moi rodzice się nie zgadzają na psa

Pokaż swojego
Stary 2012-08-25, 18:31   #2068
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Żałuję tylko, że nie mogę go zabrać do siebie, tylko musi zostać u TŻa, bo moi rodzice się nie zgadzają na psa

Pokaż swojego
Mój jest w klubie
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:05   #2069
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Mój jest w klubie
Aaa faktycznie, to ten słodziak, którym się kiedyś zachwycałam
Stary 2012-08-25, 20:20   #2070
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

To i ja mojego pokażę
Najgłupszy pies świata
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości