|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
![]() Przestańcie już z tym YR, bo się jeszcze skuszę.
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oszczywiscie i ja uleglam, chociaż nie powiem żebym zalowalaCo do niszcz pryszcz to ja systematycznie używam obydwu od poprzedniego wtorku i niestety ciagle wysyp trwa |
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Drogo jak za 12 ml.
![]() Szkoda że na stronie nie ma kulek do kąpieli albo pastylek. Pompka jest IMO do bani (lepiej mi służą przełożone z produktów innych firm). Chyba się skończy na żelu lawendowym.
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, powinnaś się cieszyć
![]() Moje z żelem i 3 miniaturkami przyszło dziś A drugie z pompką i miniaturkami zostało wstrzymane i nie mam pojęcia, dlaczego ![]() Kupiłam też mleczko samoopalające SunOzon. Ale się wkurzyłam, bo miałam jutro iść na depilację laserową, ale mam okres i nie mogę Najdziwniejsze jest to, że na kilku stronach przeczytałam, że nie jest to przeciwwskazaniem, ale na wszelki wypadek napisałam maila tam, gdzie miałam iść. Odpisali mi, że to jest przeciwwskazanie Nie rozumiem, no ale cóż... Dobrze, że się zapytałam, a nie pojechałam, żeby pocałować klamkę. Ale jestem zła Tym bardziej, że nie używałam samoopalacza, bo nie mogłam i teraz jestem blada jak ściana, a tu upały i trzeba nogi pokazywać
|
|
|
|
#2045 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36034935]Hej
![]() Dziś byłam na spotkaniu blogerek w Toruniu (Księżniczko, nie widziałaś na FB? ) i wróciłam z kremem do rąk - kupionym, tuszem do rzęs i dezodorantem Alterry - dostanymi [/QUOTE]Orlico całkiem zapomniałam o tym przez ostatnie wydarzenia z babcią Jakiś czas temu jeszcze pamiętałam, ale teraz tyle się wydarzyło, że zupełnie nie miałam głowy. Cytat:
Dziewczyny, każda z nas ma inną skórę, inny stopień zanieczyszczenia, używałyśmy do tej pory innych środków, mamy różną ilość wyprysków i niejednakową do nich skłonność. Każda skóra reaguje inaczej. Tak naprawdę nawet nie widziałyśmy się nawzajem i to co dla jednej jest mega wysypem i armagedonem, dla drugiej może być normalnym stanem skóry, z którym codziennie się zmaga. Jedna będzie miała wspomniany wysyp 3 tygodnie, inna 3 dni, a inna wcale. Wspieram Was wszystkie męczące się z początkowym wysypem i wierzę, że ustąpi, a efekty (po miesiącu, dwóch, nie po tygodniu) zaskoczą Was same. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To był najlepszy deal w moim życiu. ![]() http://www.sklep.paese.pl/ Tutaj masz duży baner tej akcji. Jak ja zamawiałam to były wtedy konkretne zestawy kolorystyczne, a teraz jest już zupełne losowanie. Płacisz dużo mniej, a możesz poznać markę ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36099116]Myślałam, że ta darmowa dostawa YR mnie nie rusza, dopóki nie zobaczyłam tej cudnej kosmetyczki, jest idealnie w moim guście Wzięłam więc za 8zł lawendowy żel pod prysznic i czekam na paczuszkę ![]() [/QUOTE] Ja też zamówiłam dezodorant z aloesem Bio i kosmetyczkę ![]() Odłożyłam znów trochę kosmetyków dla tej koleżanki Mamy - 2 żele, 2 peelingi, 2 pasty do zębów, maskę Pantene, krem Garniera, krem Lirene, wodę toaletową Ming Shu, paletę 27 cieni Pierre Rene. Babcia jest już w domu. Czekamy na wyniki badań wycinka. Objawy wskazują niestety na raka szyjki macicy
|
|||||||
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko fajnie, tylko jak dostaniesz np. ciemny podkład, to co to za deal Wolałabym już zapłacić więcej i kupić rzeczy, które mi się przydadzą i które będą w odpowiednich odcieniach/kolorach.Ojej, przykro mi bardzo Mam nadzieję, że - jeśli badania potwierdzą diagnozę - przynajmniej nie będzie on zaawansowany...
|
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja twardo liczę dni, tak jakoś szybciej mija To mój już 8 dzień Tak bym chciała wyjść już do ludzi z ładną buzią, a nie kilogramem tapety...Stosuję jeszcze tonik z kwasami z BU na noc co drugi dzień i na to kładę krem na noc DLA - myślisz, że to nie wejdzie ze sobą w żadną "reakcję" ? Nie ma co zazdrościć, tylko przyjechać do Łodzi, bo kupiłam je na Piotrkowskiej za 49,90 zł Mój styl też Uwielbiam wszystko co ma kropki, kokardki, serduszka Strasznie mi przykro... Tyle się teraz słyszy na temat tej choroby, ale dotykającą głównie młode kobiety. Mam nadzieję, że jednak badania wykażą co innego. Życzę dużo sił i wytrwałości |
|
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówię, że super deal jak ja zamawiałam. Wtedy były konkretne zestawy i dokładnie opisane kosmetyki jakie się dostanie. Ponieważ używałam wtedy tylko minerałów to podkłady nowe sprzedawałam na all i zwracało mi się z nadwyżką. Miałam cienie, pomadki, lakiery i do tego parę złotych więcej. Też mamy taka nadzieję ![]() Cytat:
Dla mnie pół roku z kremami DLA dopiero uspokoiło moją cerę, a mam 25 lat a trądzik i tłustą skórę od 5 klasy podstawówki.Myslę, że jak najbardziej możesz stosować tonik i kremy. A do Łodzi na pewno zajrzę "Uwielbiam wszystko co ma kropki, kokardki, serduszka ![]() Dzięki |
||
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pamiętam dokładnie, powinnam być w przyszłym tygodniu w Łodzi i będą w pobliżu to się przejdę i Ci podam dokładniejszą lokalizację ![]() O kurczę, teraz to już koniecznie musimy się jakoś spotkać ![]() Ciuchy w "naszym" stylu często znajduję w Mohito
|
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciuchów nie kupuję nowych nigdy, tylko wszystko mam z lumpeksów Dlatego dla mnie wydanie np. 80 zł na dżinsy czy 50 zł na sweter jest czymś kosmicznym
|
|
|
|
|
#2051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gucci Guilty 212Vip carolina herrera Emporio Armani She Black xs euphoria YSL elle Koshatko ja Ci chyba napisałam że jest CK She a to Emporio Armani przepraszam za pomyłkę |
|
|
|
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa taki myk A znasz w Łodzi jakieś fajne lumpeksy ? Byłam w kilku, ale wszędzie są typowe "szmaty", a ubrania na wycenie kosztują tyle co w Manufakturze na wyprzedaży ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2012-08-25 o 11:02 |
||
|
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszam do Płocka, mamy dwa kapitalne lumpki Nawet się wkręcił w lumpeksy mój małżonek. Z ciekawszych rzeczy kupił np. jedwabny garnitur jeszcze z metką od nowości za 25 zł, płaszcz elegancki zimowy z wełny na podszewce za 15 zł. Ja w zasadzie swoje ciuchy kupuję tylko tam, ale za długo by wymieniać ![]() Cytat:
cienie do powiek trio Luxus błyszczyki Milky Lips pomadki w płynie Namiętnik lakiery do paznokci ![]() Dzięki |
||
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko napisałam, że teraz to już żaden deal, jak są losowe odcienie. Wtedy, jak było konkretne wersje kolorystyczne, to rzeczywiście była super opcja.Dawaj znać, jak by było coś wiadomo ![]() Poszła odżywka do paznokci Micro Cell i saszetka Daxa peeling + maska do stóp. |
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na wykonczeniu:
- tonik do twarzy Amazonia Ori - szampon dodajacy objetosci HairX Ori - puder rozswietlajacy prasowany Sensique (polecam te pudry!!!) - tusz Day2Night Rimmel - pianka pod prysznic Wellness&Beauty jablko i wanilia - zel nawilzajacy do ciala Swedish Spa Ori - perfumetka Outspoken Avon
|
|
#2058 |
|
Wtajemniczenie
|
w sumie myślałam nad jakimiś odlewkami perfum
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pochwalić
Dostałam pieska od TŻa Kundelek, ale jestem zakochana!
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Nati - zrob mu zdjecie i wstaw
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym, ale nie mam kabla do telefonu, bo jestem u TŻa na weekend a aparat został w domu
edit: wstawione
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2012-08-25 o 17:11 |
|
|
|
#2062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałabym wydać te 22 zł na coś innego.Cytat:
Jaki słodki |
||
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie jeszcze nie wiem. TŻ wymyślił "Czarek", ale mi się średnio podoba
![]() Prawda, że śliczny?
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Cudo
|
|
#2066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż swojego
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa faktycznie, to ten słodziak, którym się kiedyś zachwycałam
|
#2070 |
|
Konto usunięte
|
To i ja mojego pokażę
![]() Najgłupszy pies świata
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

oszczywiscie i ja uleglam, chociaż nie powiem żebym zalowala

Nie rozumiem, no ale cóż... Dobrze, że się zapytałam, a nie pojechałam, żeby pocałować klamkę. Ale jestem zła
męczące się z początkowym wysypem i wierzę, że ustąpi, a efekty (po miesiącu, dwóch, nie po tygodniu) zaskoczą Was same.
W niektórych miejscach mam aż takie wielkie bolące syfki