|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Poszperałam troche w necie no i generalnie opryszczka wargowa nie jest jakąś tragedia, szczególnie jak się ja przechodzi nie pierwszy raz. Ja mam opryszczkę odkąd pamiętam... Ze o wiele gorsza jest ta opryszczka na narządach dlatego trzeba mega dbac o higienę zeby jej tam nie przenieśc
wyczytałam tez że te różne masci tez mozna uzywac bo to stosuje sie miejscowo a nawet jeśli coś się przedostanie do krwiobiegu to są przecież tak znikome ilości że do Dzidzi raczej już nic nie dotrze. Troche sie spokoiłam. Na najblizszej wizycie zapytam jeszcze swojej ginki jak leczyc ewentualna opryche bo podejrzewam że to pierwsze ale nie ostatnie moje z nią spotkanie ![]() Dzis mam slub koleżanki. I w co ja sie ubiorę?
|
|
|
|
#4292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak więc udanej imprezki![]() Delicjanko leci ten czas jak nie wiem, ale i tak wydaje mi sie, że między wami a mną jest duza przepaść, no ale trzeba cierpliwie czekać na każdy etap ![]() U mnie na obiad chyba będzie cos niezdrowego czuję, jakieś frytki z surówką, czyli tak pół na pół
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny my jedziemy na slub kolegi meza potem do ikei, pokrecilam wlosy prostownica, ale mi laaaaaaaaadnie
|
|
#4294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam tydzień temu na weselu, też zbytnio nie miałam ochoty iść. Ale na miejscu odwróciło mi się totalnie. nic tylko bym balowała (oczywiście w granicach rozsądku czyli raczej takie spokojne tup-tup, nóżka do nóżki ) a o jedzeniu to nawet nie wspomnę. Od stołu nie chciałam odejść ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
O, wiedze że dziś ślubno-weselna sobota się szykuje ![]() Pokaz, pokaż
|
||
|
|
|
#4295 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja jestem przewrażliwiona potwornie na punkcie odczuć "brzusznych", nie wiem co czuć mogę, czego nie powinnam itd. Do mnie w ogóle ciągle to nie dociera, że Maluszek tak szybko rośnie i już może taką dużą powierzchnię brzucha zająć Cytat:
No to skoro nie jestem sama z tym to chyba nie jest to niepokojący objaw ![]() To dziewczyny bawcie się dobrze na ślubach i weselach
|
||
|
|
|
#4296 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Raz tak miałam, w 1 trymestrze - chyba o 2 w nocy leciałam do lodówki, ledwo dobiegłam ![]() Cytat:
tzn. magnez swoją drogą, a inna rzecz, że córa nie lubi u mnie pełnego pęcherza - wówczas każdy ruch powoduje twardość dużą, muszę siusiu natychmiast. Cytat:
![]() Ok ![]() Kupiłam biały staniczek 55zł.
|
|||
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę od razu się dobrze czuć a nie męczyć z ciągnącymi szwami jak trzeba się maleństwem zająć. A krocze i tak się rozciągnie, bo nacina się jak główka i tak mocno porozciąga nas tam na dole. Wiadomo, że różne są sytuacje, ale rutynowemu nacięciu mówię NIE
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja dziś już po spotkanku z moją internetową koleżanką (to drugie nasze spotkanie w realu) , oczywiście było super. Chłopcy wybawieni, Wojtek padł zaraz po powrocie do domu
![]() my dziś na obiad knedle ze śliwkami
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś spokój
![]() Ja właśnie wcinam drugą porcję spaghetti. A tak to nuda. Jakaś nie do życia dziś jestem
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
KOńczymy z tymi oknami
![]() Jak cudnie o wiele ciemniej jest teraz w salonie
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Padam..... wysprzątałam dom i jeszcze coś niecoś na podwórku ruszyłam
no i na koniec zrobiłam sałatke gyros, bo już kilka dni za mną chodziła ![]() teraz czekam aż kuchenka wystygnie, żeby umyc i finito małż pojechał do kolegi, ma wrocic o 20, więc do tej pory zdąże się już wymoczyc w cieplutkiej kąpieli i wypachnic ![]() wczoraj przyszło mi masło do ciała z Avon z serii planet spa (oliwka+kwiat pomaranczy). Łał jak o bosko pachnie
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam was os wczoraj i nie mogę nadrobić dobrze ze dzis taki spokój
Mimo że na urlopie jestem to nie miałam czasu nawet właczyć kompa przez kilka dni wykończy mnie ten remont tyle załatwiania Widziałam rózne tematy poruszane co do uprzejmości ludzi to różnie bywa ostatnio w castoramie jakieś babsko mi tak cisnienie podniosło czekaliśmy do kasy z 2 wielkimi wózkami płytki zaprawy cegły itd kasierka załatwiła 1 wózek i ja chciałam go troche do przodu przesunąc ( Tż poszedł po samochód bo to kasa dla dużych gabarytów gdzie można sobie samochodem podjechać pod sam sklep ) i mówi do mnie ze prosze nie ruszać bo to cięzkie i mi pomogła a za mna stoji babsko i mówi ze ten drugi mogłabym przesnąc bo ona chce tu stanąc i jeszcze ten nie jest cięzki a tam 4 worki kleju po 25 kilo jakies płyty i pierdoły wiec jakieś 150 kg noz tylko strzelic w głupi łeb aż kasierka spode łba spojrzała na nią A co do wieści z brzuszka z połówkowego to julianowi odpadł pisiorek i jet DZIEWUSZKA !!!!!
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba ok 13 tyg była dziewczynka w 17 chłopak i pisiorek i Tż tez widział i już sie nastawiliśmy a teraz jednak odpadł palca sprycula pokazała i mamy dziewuszke a ja body z traktorkiem kupiłam i błękitne spodenki ale coż też bedzie pasowac tylko kilka sukienek dokupie i jest ok
|
#4306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje!
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak gratuluję
|
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
jej, ale się porobiło
najważniejsze jednak, że zdrowe maleństwo jest powoli zaczynam się stresowac, żeby mój synuś nie okazał się przypadkiem dziewuszką ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Do Mamusiek z Łodzi!!! przeglądałam ogłoszenia, tu link do ciuszków dziewuszkowych, 150 zł za wyprawkę do 1 roczku. chyba godne uwagi: http://tablica.pl/oferta/sprzedam-ub...l-ID1taQb.html |
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
my dzisiaj bylismy na malej wycieczce nad jeziorkiem ![]() podczytalam troszke i w sumie nie wiele pamietam co mialam pisac ![]() napewno ze mi tez tak miejcowo twardnieje brzuszek i tez mi sie wydaje ze to jednak dzidzius sie wierci ![]() ale jaja z tymi dziewuszkami hehe gratulacje dla kolejnej mamusi ktorej dziecko zmienilo plec
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo super
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie mogę wtorku doczekać
|
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
jejku ja tez
ale juz blizej jak dalej
|
#4316 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() My dziś z mężem byliśmy na targach dziecięcych. Nawet fajnie było , wróciliśmy obładowani ulotkami i kuponami rabatowymi Spodobał się nam wózek: http://allegro.pl/wozek-bebetto-sola...565935769.html Jak nim jezdzilam to bardzo wygodny się wydawał, super ma amortyzację i tanio wychodzi bo mielibyśmy rabat 10 % ![]() Ogólnie bardzo miły dzień miałam. Potem poszliśmy do centrum handlowego i jak szłam do lazienki to jakiś miły pan podbiegł do drzwi i mi otworzył. Później jak poszliśmy na lody to pani sprzedawczyni dała mi spróbować kazdego smaku zanim zdecydowałam które gałki wezmę. A że tych smaków było bardzo dużo to miałam darmową wyżerkę ![]() Byliśmy też w kakadu i widzieliśmy królika "baranka o takiego : http://zwierzofotka.pl/434 i chcemy go kupić jak się dzidzia urodzi A teraz czekam na krewetki w sosie czosnkowym mniam mniam ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() Ja też już się nie mogę doczekać 4 września |
|||
|
|
|
#4317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wrzuć, wrzuć
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oswojony jest to kochany, tylko straszny żarłok, no i trzeba mu żwirek wymieniać około 2 razy w tygodniu bo o ile bobki nie śmierdzą,to jak się zleje
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kurcze to ja sie ciesze, ze nas nikt nie nastawil na plec wczesniej byle tylko do czwartku i juz bedziemy wiedziec Dzisiaj mega intensywny dzien najpierw ten slub, potem ikea, wydalismy 350zl:-P i jeszcze zajechalismy do mamy na grilla swoja droga chciala mnie otruc na pol surowym miesem Padam na twarz, jutro czeka nas skrecanie biurka regalu i fotelu, lampeczke dzisiaj sama zlozylam hehe. Powiedzialam mezowi ze jak chce, zebym mu pomogla w interesie to chce miec mini biuro i dzisiaj wszystko kupilismy
|
#4320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na połówkowym się dowiem na 100%. Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

wyczytałam tez że te różne masci tez mozna uzywac bo to stosuje sie miejscowo a nawet jeśli coś się przedostanie do krwiobiegu to są przecież tak znikome ilości że do Dzidzi raczej już nic nie dotrze. Troche sie spokoiłam. Na najblizszej wizycie zapytam jeszcze swojej ginki jak leczyc ewentualna opryche bo podejrzewam że to pierwsze ale nie ostatnie moje z nią spotkanie 

ja dziś od 6 na nogach, spać nie mogłam, na 8 do fryzjera - idziemy dziś na wesele... tak mi się strasznie nie chce 
ja dziś zaczynam 18 
Nie chce mi się, mam ochotę pobawić się dzisiaj makijażem, ale niestety - obowiązki wzywają. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)