|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
ja chce kopertowke!
sliczne sa <3
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mi przyjaciółka opowiada jak mój jest w pracy podrywany to od razu mi się włączają wzmożone czułości ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- ![]() To jeszcze niech mnie któraś przekona, że kokarda nie będzie przeszkadzała i zamawiamy
|
|
#3723 | |
|
Raczkowanie
|
dostałam 2 dni temu
![]() Cytat:
![]() Tomaszynka witaj na wątku
|
|
#3724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może da się włożyć dłoń pod kokardę? Widziałam na jakimś zdjęciu i bardzo fajnie to wyglądało
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Właśnie nie da się
|
|
#3726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zawsze marzyłam o takiej wyprawie i dopiero teraz to zrealizowałam ![]() Najpierw jechałam samochodem-kabrioletem i chciało mi urwać głowę. Nie wiem, co ludzie widzą w tych samochodach A później jechałam ciężarówką i było bardzo zabawnie ![]() Dziękuję za życzenia ![]() Mam naprawiony komputer, może nie będzie mi się wieszał po dwóch minutach. |
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Hallooo, pamięta mnie tu jeszcze ktoś?
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
Bo jazda kabrio jest super ale tylko na przednim siedzeniu i nie szybciej niż 80 km/h po trasach widokowych, a nie drogach szybkiego ruchu czy nie daj bosze w miejskim korku. Mowie z własnego doświadczenia byłego posiadacza takiego autka, które uwielbiałam
|
|
|
|
#3730 |
|
Konto usunięte
|
Tomaszynko witaj na wątku
ja też nie mam oporów żeby sobie pogadać z dziadeczkami jestem poza tym osobą która preferuje facetów starszych od siebie Trust - pewnie że pamietam Cię ![]() Mistrzyni ja jeszcze nie mam katalogu z ikei, pewnie będzie po niedzieli. Na placu wolnica jest festiwal smaku - ale mają pyszności ludzie komentują że "ale droooooogie" np. 1 pieróg kosztuje 1 zł a już o tym nie pomyslą że w knajpie za 10 pierogów zapłacą 12 zł :/ chcieli się najeść za free czy co ...
|
|
|
|
#3731 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie miej mi tego za złe! ![]() A jeśli już o spotkaniu mowa to jest jakieś zaplanowane? ![]() Mój nocny post też skończył się wielkim obżarstwem: żelki, ciastko i deser czekoladowy. Grubo widzę moją przyszłość. ![]() Cytat:
Choć żałuj że dziś nie mogłaś bo wyjątkowo zrobiłam pyszną zupkę jarzynową. Czuję się co najmniej jak mistrz kuchni. ![]() Cytat:
Co do przelewu to oczywiście, nawet nie myślałam inaczej. Nie chciałabym Cie stawiać w niepewnej sytuacji. ![]() A czy zamawiałaś coś wcześniej od tego użytkownika? Bo myślę dodatkowo nad tymi gumkami: http://allegro.pl/lucy-gumki-czarne-...563905052.html tylko nie wiem czy będą dobrze trzymać, choć wyglądają całkiem porządnie jak na tą cenę... A może któraś chciałaby ze mną ten zestaw na pół? Mimo iż ciągle gubię gumki to nie sądzę że wykorzystam te 100sztuk. ![]() Rozgryzłaś mnie... No szlag by to! ![]() Witaj mimi_91 ![]() Cytat:
Z męskim towarzyszem będzie ciężko bo mój TŻ nieprzychylnie patrzy na jazdę stopem i jest strasznie mało spontaniczną osobą - musi mieć wszystko zaplanowane od A do Z, łącznie z postojami. ![]() A mi się zawsze kabriolecik jakiś marzył, ale nie lubię mieć pełno włosów w ustach. ![]() --- No i siedzę dziś w mieszkaniu jak ten stary grzyb...
|
|
|
#3732 |
|
Konto usunięte
|
ja też siedzę jak stary grzyb ale tylko do 17:30
potem idę w miacho z kumpelką ![]() |
|
|
|
#3733 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj! Oczywiście w kwesti męsko-damskiej, nie mówię tutaj o owym dziadku. Jakoś nie potrafię spojrzeć poważnie na facetów młodszych ode mnie, ale może to kwestia mojego młodego wieku, bo jak widać starsze Panie znacznie bardziej gustują w młodych ogierach. ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Eh, ciężki mój los! ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Pod wpływem desperacji zarezerwowałam pojedyncze miejsce w Kinie Idę na Tanie Lenie Kinobranie na 'Dziewczyne z tatuażem', ktoś oglądał? W ogóle chodzicie same do kina czy tylko ze mnie taki wyrzutek?
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo towarzystwo zazwyczaj sie znajduje ![]() MMMMMM-moze napisz do sprzedajacego maila czy da sie przyszyc kokarde jedynie na brzegach? oni szyja je na biezaco wiec nie powinien to byc problem szkoda tylko, ze nie maja zamka:/ ale i tak bym sobie jakas z checia zamowila
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
OMD pisałam do nich własnie czy da się tak nosić torebkę i odpisali właśnie, żę kokarda jest przyszyta na środku i że źle by to wyglądało bo bardzo by odstawała...
I teraz nie wiem czy jest sens brać torebkę z kokardą jak kokardę będzie się zasłaniało.
|
#3736 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jestem potwornie zmęczona
|
|
|
|
#3737 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szampon chyba kupię wykorzystując kupon z książeczki, akurat dobiję do drugiej darmowej wody ![]() Cytat:
Jaki kierunek wybrałaś?Nie jestem wcale taka wredna, no może trochę ![]() Ale zrobiłaś ruch na forum ![]() Cytat:
![]() Też kiedyś myślałam nad wybielaniem, ale boję się, że wydam kasę, a efekt będzie krótki i może niekorzystnie wpłynąć na stan zębów ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36089581]TkMaxx, allegro, komisy skórzane na Kazimierzu, wyprzedaże w: Badura/ Puccini / Wojas. [/QUOTE] O dzięki Przyda się.Cytat:
Cytat:
Przygoda na całe życie.Wszystkiego najlepszego Cytat:
Twoje finanse ucierpią, będziesz ciągle z nami zamawiać. Ostrzegam teraz, żeby potem nie było, że zrujnowałyśmy Twoje oszczędności ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Widziałyście? Watts Zap Olympic Games. Świetne urywki i świetnie do nich dobrana muzyka ![]()
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, w tym tygodniu był w skrzynce
![]() Ville wszystkiego najlepszego ![]() Tomaszynko witaj ależ Ty masz dużo energii ![]() Nienawidzę się pakować Rozwaliłam cały dobytek na podłodze w pokoju i nie wiem od czego zacząć
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
MMM-to nawet wygodniej jakby lekko odstawala bo dzieki temu latwiej reke wlozyc...Fajne kopertowki robi tez 'nietuzinkowo'-ona ma chyba bloga na pingerze wiec powinnas znalezc w googlach
ale z tego co kojarze to sa troszke drozsze..:/Jojla-pomysl, ze taka przeprowadzka to swietna okazja to zrobienia porzadku i pozbycia sie stosu zbednych rzeczy
|
|
#3740 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
teraz pewnie za piątkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak w Arsie były maratony za 10 zł to chodziłam bardzo często (cały przód tylko dla mnie...) A propos torebek - potrzebuję na początek października prostą, granatowa kopertówkę, nie miałaby któraś pożyczyć? ![]() Szykuje się wesele znajomych, a wszystkie dotychczasowe, sprawdzone zestawy nieco wzięły w łeb (małe, wredne kalorie zakradają sie nocą do szafy i zmniejszają ubrania - juz miałam plan odchudzania się, ale dzisiejsza, zupełnie przypadkowa wyprawa do szmateksu zaowocowała piękną kreacją ).
|
|||
|
|
|
#3741 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie chodzę sama do kina. Wolę pożyczyć film i się obżerać w domowym zaciszu ![]() Hej, zamawiasz BB? ![]() Cytat:
Właśnie wstałam...
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiamy coś z Awanti?
|
|
#3743 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Malla - obróciłam trasę Kraków-Szczucin-Tarnów-Kraków odwiedzając krewnych/cmentarze i po prostu padam ze zmęczenia
|
|
|
|
#3744 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zainteresowane zamówieniem na fotomagnesy:
- zmieniłam sklep, w którym zamawiam (w nowym niby jest ful wypas z kadrowaniem zdjęć); http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24436034 - chcialbym kliknąć zamówienie w poniedziałek Ville wszystkiego najlepszego |
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3746 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36118746]Tak
[/QUOTE]Hiper, a otworzyłabyś? A ja teraz mam strasznie mało czasu.
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36118746]Ja w sumie mogę zamówić, bo mi się Lioeli kończy
[/QUOTE] Używasz zielonego czy fioletowego? ![]() Wystawianie aukcji mnie wykończy .
|
|
|
|
#3749 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Używam różowego, klasycznego - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-bb-cream.html Zaraz kopsnę się pooglądać
|
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36118869]Nie chce mi się, za dużo roboty
[/QUOTE] Rozumiem
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

sliczne sa <3

Kasiencja powinna mnie za to nienawidzić, zwłaszcza że ja cholernie rzadko mam do kogokolwiek słabość..

A gdzie chcesz dotrzeć?

ja też nie mam oporów żeby sobie pogadać z dziadeczkami 

No szlag by to!