Krakowianki - część XIX - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-25, 11:48   #3721
OneMoreDress
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XIX

ja chce kopertowke! sliczne sa <3
Stary 2012-08-25, 11:50   #3722
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Kasiencja powinna mnie za to nienawidzić, zwłaszcza że ja cholernie rzadko mam do kogokolwiek słabość..
E tam, doceni go bardziej
Jak mi przyjaciółka opowiada jak mój jest w pracy podrywany to od razu mi się włączają wzmożone czułości

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
ja chce kopertowke! sliczne sa <3

To jeszcze niech mnie któraś przekona, że kokarda nie będzie przeszkadzała i zamawiamy
Stary 2012-08-25, 11:57   #3723
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Dostałyście już katalog Ikea?
dostałam 2 dni temu

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Chce ktoś czy tylko się tak zachwycacie?
Tylko zastanawiam się czy wygodnie będzie taką trzymać przez tę kokardę?
w sumie to by mi się nowa torebka przydała

Tomaszynka
witaj na wątku

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 12:15   #3724
rock_crystal
Raczkowanie

Cytat:

Ja byłam tylko raz więc nie pomogę A gdzie chcesz dotrzeć?

Tylko zastanawiam się czy wygodnie będzie taką trzymać przez tę kokardę?
Muszę dojechać na Mokronos

Może da się włożyć dłoń pod kokardę? Widziałam na jakimś zdjęciu i bardzo fajnie to wyglądało
Stary 2012-08-25, 12:29   #3725
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość

Tomaszynka
witaj na wątku

Cytat:
Napisane przez rock_crystal Pokaż wiadomość
Muszę dojechać na Mokronos

Może da się włożyć dłoń pod kokardę? Widziałam na jakimś zdjęciu i bardzo fajnie to wyglądało
To nie mam pojęcia. Ale może prosto z dworca coś tam jedzie? Może jest wątek Wrocławianek i tam zapytaj?

Właśnie nie da się Kokarda jest przyszyta na środku.
Stary 2012-08-25, 12:35   #3726
rock_crystal
Raczkowanie

Cytat:

To nie mam pojęcia. Ale może prosto z dworca coś tam jedzie? Może jest wątek Wrocławianek i tam zapytaj?

Właśnie nie da się Kokarda jest przyszyta na środku.
Sprawdzałam na jakdojade.pl i już mniej więcej wiem ale dziękuję za podpowiedzi
Stary 2012-08-25, 14:31   #3727

Cytat:
Napisane przez Tomaszynka Pokaż wiadomość
Strasznie zazdroszczę takiego doświadczenia jak jazda stopem. Zawsze chciałam spróbować, jednak po tych wszystkich historiach o których się słyszy to trochę scykorzyłam i wybieram bezpieczniejsze środki transportu. Choć myślę że kiedyś uda mi się wyruszyć w taką szaloną trasę.
Najważniejsze mieć dwuosobowe towarzystwo lub, najlepiej, męskie. W dwie osoby trochę strach jechać, ale w trójkę bać się można trochę mniej Ja też zawsze marzyłam o takiej wyprawie i dopiero teraz to zrealizowałam
Najpierw jechałam samochodem-kabrioletem i chciało mi urwać głowę. Nie wiem, co ludzie widzą w tych samochodach A później jechałam ciężarówką i było bardzo zabawnie

Dziękuję za życzenia

Mam naprawiony komputer, może nie będzie mi się wieszał po dwóch minutach.
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 15:23   #3728
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Hallooo, pamięta mnie tu jeszcze ktoś?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 15:37   #3729
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Bo jazda kabrio jest super ale tylko na przednim siedzeniu i nie szybciej niż 80 km/h po trasach widokowych, a nie drogach szybkiego ruchu czy nie daj bosze w miejskim korku. Mowie z własnego doświadczenia byłego posiadacza takiego autka, które uwielbiałam
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 15:43   #3730
2016070953
Konto usunięte

Tomaszynko witaj na wątku ja też nie mam oporów żeby sobie pogadać z dziadeczkami jestem poza tym osobą która preferuje facetów starszych od siebie

Trust
- pewnie że pamietam Cię

Mistrzyni
ja jeszcze nie mam katalogu z ikei, pewnie będzie po niedzieli.

Na placu wolnica jest festiwal smaku - ale mają pyszności ludzie komentują że "ale droooooogie" np. 1 pieróg kosztuje 1 zł a już o tym nie pomyslą że w knajpie za 10 pierogów zapłacą 12 zł :/ chcieli się najeść za free czy co ...
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 15:47   #3731
Tomaszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Mamy tutaj studentkę mieszkającą w Twojej okolicy, która jeździ na rolkach, wróci w październiku
Chętnie poznam ową dziewczynę i Was wszystkie.

Cytat:
Dziwnie być porównaną do dziadka
Nie miej mi tego za złe! Choć z drugiej strony to porównanie podkreśliło Twoją młodość także jakby na to nie patrzeć było pozytywne.

Cytat:
To wcale nie jest bezczelność Z radością witamy nowy narybek
A jeśli już o spotkaniu mowa to jest jakieś zaplanowane?

Cytat:
Oj tam... <poszła_po_czekoladę>
Mój nocny post też skończył się wielkim obżarstwem: żelki, ciastko i deser czekoladowy. Grubo widzę moją przyszłość.

Cytat:
Napisane przez rock_crystal Pokaż wiadomość
Całkiem podobna historia do mojej, też czytałam wizaż od dłuższego czasu. Dziękuję za zaproszenie skorzystam jeśli można ale w innym terminie bo do Krakowa przyjeżdżam jutro wieczorem i nad ranem pędzę do Wrocławia.
I przy okazji mam pytanie, może któraś z Was zna Wrocław? Będę tam pierwszy raz i nie mam pojęcia o komunikacji itp. Szukam w internecie informacji ale zawsze łatwiej jeśli ktoś coś podpowie
Jak najbardziej zapraszam. Choć żałuj że dziś nie mogłaś bo wyjątkowo zrobiłam pyszną zupkę jarzynową. Czuję się co najmniej jak mistrz kuchni.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Tomaszynko, o odbiór się nie martw, my tu organizujemy takie sztafety, że do każdego końca Krakowa docierają ale najfajniej przyjść na spotkanie

Do poniedziałku wieczorem podeślij mi na PW co chcesz z racji tego, że jesteś nowa, to poproszę Cię o zrobienie przelewu jeszcze zanim kliknę na allegro, nie bierz tego do siebie
E no to super! Co do przelewu to oczywiście, nawet nie myślałam inaczej. Nie chciałabym Cie stawiać w niepewnej sytuacji.

A czy zamawiałaś coś wcześniej od tego użytkownika? Bo myślę dodatkowo nad tymi gumkami: http://allegro.pl/lucy-gumki-czarne-...563905052.html tylko nie wiem czy będą dobrze trzymać, choć wyglądają całkiem porządnie jak na tą cenę...

A może któraś chciałaby ze mną ten zestaw na pół? Mimo iż ciągle gubię gumki to nie sądzę że wykorzystam te 100sztuk.

Cytat:
Jaaasne! Pan Zbigniew też tak pisze!
Rozgryzłaś mnie... No szlag by to!

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość

Tomaszynka
witaj na wątku
Witaj mimi_91 Przestańcie kusić tymi torebkami bo nie dożyję do końca miesiąca z braku funduszy!

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Najważniejsze mieć dwuosobowe towarzystwo lub, najlepiej, męskie. W dwie osoby trochę strach jechać, ale w trójkę bać się można trochę mniej Ja też zawsze marzyłam o takiej wyprawie i dopiero teraz to zrealizowałam
Najpierw jechałam samochodem-kabrioletem i chciało mi urwać głowę. Nie wiem, co ludzie widzą w tych samochodach A później jechałam ciężarówką i było bardzo zabawnie

Z męskim towarzyszem będzie ciężko bo mój TŻ nieprzychylnie patrzy na jazdę stopem i jest strasznie mało spontaniczną osobą - musi mieć wszystko zaplanowane od A do Z, łącznie z postojami. Ale może kiedyś go jakoś zwerbuję, choć będzie to trwało chyba pół wieku...

A mi się zawsze kabriolecik jakiś marzył, ale nie lubię mieć pełno włosów w ustach.

---

No i siedzę dziś w mieszkaniu jak ten stary grzyb...
Stary 2012-08-25, 15:51   #3732
2016070953
Konto usunięte

ja też siedzę jak stary grzyb ale tylko do 17:30 potem idę w miacho z kumpelką

2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 16:13   #3733
Tomaszynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Tomaszynko witaj na wątku ja też nie mam oporów żeby sobie pogadać z dziadeczkami jestem poza tym osobą która preferuje facetów starszych od siebie

Witaj! Coś jest w tych starszych facetach! Oczywiście w kwesti męsko-damskiej, nie mówię tutaj o owym dziadku. Jakoś nie potrafię spojrzeć poważnie na facetów młodszych ode mnie, ale może to kwestia mojego młodego wieku, bo jak widać starsze Panie znacznie bardziej gustują w młodych ogierach.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
ja też siedzę jak stary grzyb ale tylko do 17:30 potem idę w miacho z kumpelką
Nie dobijaj! Weekend, pełno imprez, pełno ludzi... Eh, ciężki mój los!

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Pod wpływem desperacji zarezerwowałam pojedyncze miejsce w Kinie Idę na Tanie Lenie Kinobranie na 'Dziewczyne z tatuażem', ktoś oglądał? W ogóle chodzicie same do kina czy tylko ze mnie taki wyrzutek?
Stary 2012-08-25, 16:37   #3734
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
[SIZE=1]---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54
[/COLOR]Pod wpływem desperacji zarezerwowałam pojedyncze miejsce w Kinie Idę na Tanie Lenie Kinobranie na 'Dziewczyne z tatuażem', ktoś oglądał? W ogóle chodzicie same do kina czy tylko ze mnie taki wyrzutek?
Niektore z nas chodza same ale zazwyczaj konczy sie to pozniejszym lekkim opierniczem czemu nie dalysmy znac tutaj, ze idziemy bo towarzystwo zazwyczaj sie znajduje

MMMMMM-moze napisz do sprzedajacego maila czy da sie przyszyc kokarde jedynie na brzegach? oni szyja je na biezaco wiec nie powinien to byc problem szkoda tylko, ze nie maja zamka:/ ale i tak bym sobie jakas z checia zamowila
Stary 2012-08-25, 17:37   #3735
mmmmmm
Zakorzenienie

OMD pisałam do nich własnie czy da się tak nosić torebkę i odpisali właśnie, żę kokarda jest przyszyta na środku i że źle by to wyglądało bo bardzo by odstawała...
I teraz nie wiem czy jest sens brać torebkę z kokardą jak kokardę będzie się zasłaniało.
Stary 2012-08-25, 18:05   #3736
nicRu
maszyna, nie człowiek

Jestem potwornie zmęczona
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 18:51   #3737
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze możesz jeszcze zamówić!
U mnie jedno zamówienie będzie już jutro
Nie Szampon chyba kupię wykorzystując kupon z książeczki, akurat dobiję do drugiej darmowej wody

Cytat:
20 lat mi stuknie we wrześniu, także póki co - jeszcze przez miesiąc - mogę się uważać za gorącą nastolatkę! Aktualnie pracuję w Krakowie jako niania 9miesięcznej Nadii, od września będę pracować w przedszkolu jako pomoc, a od października zacznę równocześnie studia zaoczne. Co prawda zawsze chciałam iść na dzienne, ale kwestie finansowe nie są do przebrnięcia więc muszę sobie poradzić. Czasem jednak jak myślę o zbliżających się studiach to nie wiem czy pogodzę pracę z nauką - bo jedno i drugie wymaga sporo energii. Już wyobrażam sobie siebie jako styraną 20latkę która nie ma czasu się uczesać! A Ty WrednaMyszko kim jesteś? Naprawdę taka wredna bestia z Ciebie czy to tylko pozory?
Jesteśmy w podobnym wieku Jaki kierunek wybrałaś?
Nie jestem wcale taka wredna, no może trochę
Ale zrobiłaś ruch na forum
Cytat:
Byłam wczoraj u dentysty na wybielaniu zębów.Wieczorem mnie bolały i dzisiaj niestety też bolą chociaż trochę mniej. Ale przynajmniej widać efekt! jeszcze czekają mnie 2-3 sesje wybielania.
Kupiłam wczoraj trzy szafy do garderoby w Ikei, dzisiaj mają je dostarczyć a w sobotę po wizycie u fryzjera mam sprytny plan pojechać do nowego domu i je wszystkie poskręcać uwielbiam składać meble
Podziwiam Cię, ciągle coś robisz w wielu aspektach (uroda, mieszkanie...). Jak Ty na to znajdujesz czas?
Też kiedyś myślałam nad wybielaniem, ale boję się, że wydam kasę, a efekt będzie krótki i może niekorzystnie wpłynąć na stan zębów
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36089581]TkMaxx, allegro, komisy skórzane na Kazimierzu, wyprzedaże w: Badura/ Puccini / Wojas.
[/QUOTE]
O dzięki Przyda się.

Cytat:
Śliczna

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Cześć, wróciłam!
Mam do nadrobienia ponad 10 stron, więc nie mam pojęcia, czy dam radę to zrobić

Przeżyłam chyba najfajniejsze wakacje w życiu. Zwiedziłam Gdańsk, Toruń i Poznań. Przedłużyłyśmy sobie pobyt w tym pierwszym i cieszyłyśmy się Bałtykiem trzy dni Tęskniłam za morzem i plażą bardzo!
Wyjazd bardzo spontaniczny, bo niektóre miejsca planowane nie były, a noclegi załatwialiśmy od ręki. I w budżecie się świetnie zmieściłam. Jestem przeszczęśliwa, szkoda jedynie, że już się skończyło (fajnie byłoby spędzić w wyjazdach jeszcze jeden, dzisiejszy dzień, miałabym miłe urodziny - nie, to nie jest napisane w celu wymuszenia życzeń )

Poza tym powiększyłam swój rekord jechania stopem na prawie 180 km Gdyż w ten sposób pokonałam trasę Gdańsk-Toruń

Było super i za rok koniecznie muszę to powtórzyć!

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Ach, jeszcze jedno! zielona_nadziejo - bardzo, bardzo Ci dziękuję za piękne kartki! Jesteś kochana!
Super, że jesteś zadowolona z wyjazdu Przygoda na całe życie.
Wszystkiego najlepszego

Cytat:
Witaj mimi_91 Przestańcie kusić tymi torebkami bo nie dożyję do końca miesiąca z braku funduszy!
Dopiero się rozkręcasz Twoje finanse ucierpią, będziesz ciągle z nami zamawiać. Ostrzegam teraz, żeby potem nie było, że zrujnowałyśmy Twoje oszczędności

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Widziałyście? Watts Zap Olympic Games. Świetne urywki i świetnie do nich dobrana muzyka

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 18:56   #3738
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałyście już katalog Ikea?
Tak, w tym tygodniu był w skrzynce

Tomaszynko witaj ależ Ty masz dużo energii

Nienawidzę się pakować ja nie wiem w jaki sposób mnożą się wszystkie rzeczy które mam Rozwaliłam cały dobytek na podłodze w pokoju i nie wiem od czego zacząć

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:13   #3739
OneMoreDress
Zakorzenienie

MMM-to nawet wygodniej jakby lekko odstawala bo dzieki temu latwiej reke wlozyc...Fajne kopertowki robi tez 'nietuzinkowo'-ona ma chyba bloga na pingerze wiec powinnas znalezc w googlach ale z tego co kojarze to sa troszke drozsze..:/

Jojla-pomysl, ze taka przeprowadzka to swietna okazja to zrobienia porzadku i pozbycia sie stosu zbednych rzeczy
Stary 2012-08-25, 19:20   #3740
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Hej

Cytat:
Na placu wolnica jest festiwal smaku - ale mają pyszności ludzie komentują że "ale droooooogie" np. 1 pieróg kosztuje 1 zł a już o tym nie pomyslą że w knajpie za 10 pierogów zapłacą 12 zł :/ chcieli się najeść za free czy co ...
Ostatni raz jak kupowałam pierogi to były po 3 zł za porcje teraz pewnie za piątkę

Cytat:
Witaj! Coś jest w tych starszych facetach! Oczywiście w kwesti męsko-damskiej, nie mówię tutaj o owym dziadku. Jakoś nie potrafię spojrzeć poważnie na facetów młodszych ode mnie, ale może to kwestia mojego młodego wieku, bo jak widać starsze Panie znacznie bardziej gustują w młodych ogierach.
To chyba o mnie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Niektore z nas chodza same ale zazwyczaj konczy sie to pozniejszym lekkim opierniczem czemu nie dalysmy znac tutaj, ze idziemy bo towarzystwo zazwyczaj sie znajduje
uwielbiam chodzić sama do kina
Jak w Arsie były maratony za 10 zł to chodziłam bardzo często (cały przód tylko dla mnie...)

A propos torebek - potrzebuję na początek października prostą, granatowa kopertówkę, nie miałaby któraś pożyczyć?
Szykuje się wesele znajomych, a wszystkie dotychczasowe, sprawdzone zestawy nieco wzięły w łeb (małe, wredne kalorie zakradają sie nocą do szafy i zmniejszają ubrania - juz miałam plan odchudzania się, ale dzisiejsza, zupełnie przypadkowa wyprawa do szmateksu zaowocowała piękną kreacją ).

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:39   #3741
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Mój nocny post też skończył się wielkim obżarstwem: żelki, ciastko i deser czekoladowy. Grubo widzę moją przyszłość.
Nie grubo, tylko obficie
Cytat:
Pod wpływem desperacji zarezerwowałam pojedyncze miejsce w Kinie Idę na Tanie Lenie Kinobranie na 'Dziewczyne z tatuażem', ktoś oglądał? W ogóle chodzicie same do kina czy tylko ze mnie taki wyrzutek?
Wersję amerykańską czy oryginalną?
Nie chodzę sama do kina. Wolę pożyczyć film i się obżerać w domowym zaciszu
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Hej, zamawiasz BB?
Cytat:
Co racja, to racja... 1 zł za sztukę smacznego pieroga to dobra cena. Na festiwalu pierogów były droższe.
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Jestem potwornie zmęczona
Właśnie wstałam...
Stary 2012-08-25, 19:41   #3742
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Zamawiamy coś z Awanti?

Stary 2012-08-25, 19:46   #3743
nicRu
maszyna, nie człowiek

Malla - obróciłam trasę Kraków-Szczucin-Tarnów-Kraków odwiedzając krewnych/cmentarze i po prostu padam ze zmęczenia
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:47   #3744
szyrek
Zadomowienie

Dziewczyny zainteresowane zamówieniem na fotomagnesy:
- zmieniłam sklep, w którym zamawiam (w nowym niby jest ful wypas z kadrowaniem zdjęć);
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24436034
- chcialbym kliknąć zamówienie w poniedziałek

Ville wszystkiego najlepszego

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:47   #3745
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:

Hej, zamawiasz BB?
Skąd i kiedy będziesz zamawiać?
Stary 2012-08-25, 19:50   #3746
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Hej, zamawiasz BB?
Ja w sumie mogę zamówić, bo mi się Lioeli kończy

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Zamawiamy coś z Awanti?
Tak
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:51   #3747
WrednaMyszka
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36118746]Tak [/QUOTE]
Hiper, a otworzyłabyś? Ty już u nich zamawiałaś, więc wiesz co i jak i sprawnie Ci pójdzie A ja teraz mam strasznie mało czasu.

Stary 2012-08-25, 19:54   #3748
SdC
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36118746]Ja w sumie mogę zamówić, bo mi się Lioeli kończy
[/QUOTE]

Używasz zielonego czy fioletowego?

Wystawianie aukcji mnie wykończy .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 19:57   #3749
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Hiper, a otworzyłabyś? Ty już u nich zamawiałaś, więc wiesz co i jak i sprawnie Ci pójdzie A ja teraz mam strasznie mało czasu.
Nie chce mi się, za dużo roboty

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Używasz zielonego czy fioletowego?

Wystawianie aukcji mnie wykończy .
Używam różowego, klasycznego - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-bb-cream.html

Zaraz kopsnę się pooglądać
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 20:05   #3750
WrednaMyszka
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36118869]Nie chce mi się, za dużo roboty
[/QUOTE]
Rozumiem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości